Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Covidkartellen ljög, människor dog och allt är ditt fel – Robert W. Malone och Ron Johnson

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 mars 2022
- NewsVoice redaktion
Anthony Fauci. Foto: D. Myles Cullen. Licens: Public domain

ANALYS. Amerikaner manipulerades och vändes mot varandra för att dölja regeringens misskötsel, medan många dog i onödiga dödsfall.

Text: Robert W. Malone och Ron Johnson | Översättning: Stefan Sjöblom | Artikeln publicerades först i The Federalist via Telegram | Ron Johnson är en amerikansk senator och republikan från Wisconsin. Dr Robert W. Malone är en pionjär inom mRNA-teknik och författare av banbrytande forskning om hur RNA kan levereras till celler.

I juli 2021 började president Biden, medlemmar av hans administration och resten av covidkartellen – federala hälsomyndigheter, Big Pharma, systemmedia (MSM) och Big Tech – beskylla de ovaccinerade för den utdragna pandemin och kalla det en “pandemi av ovaccinerade.”

Den 16 juli 2021 prisade Salvador Rizzo, som skrev som Washington Posts faktagranskare, och därför är en uppskattad medlem av covidkartellen, Johnson fyra Pinocchios för att ha angett vad som var objektivt sant: CDC:s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) hade redan rapporterat “över 5 200 dödsfall” tidigt i deras “varningssystem.”

Den 3 augusti 2021 rapporterade Israels hälsoministerium att det slog ett femmånadersrekord i nya fall, de allra flesta i den fullt vaccinerade befolkningen.

Den 1 september publicerade New England Journal of Medicine ett brev som rapporterade att skyddet mot covidvaccin bland 19 000 vårdpersonal i San Diego gick ner från 94 procent i mars till 66 procent i juli.

Tidpunkten för att göra de ovaccinerade till syndabockar för den pågående pandemin var ingen slump. För alla som var uppmärksamma och inte förblindade av Faucis skönsång, började det bli uppenbart att vaccinerna inte var så säkra eller effektiva som vi alla hoppades på och önskade att de skulle vara. Eftersom covidkartellen var så övertygad om att vacciner var den enda lösningen på coronaviruset, krävdes en repsons på att deras strategi misslyckats.

Dr. Robert Malone, selfie
Dr. Robert Malone, selfie

Covidkartellen skyllde på de ovaccinerade i ett försök att distrahera från sina egna lögner

Tyvärr hade de helt enkelt inte råd att svara ärligt. De hade lagt alla sina ägg i vaccinkorgen, saboterat tidig behandling och nu fanns en ny ökning av covidfall och dödsfall vid horisonten.

Ökningen hösten 2020 nådde sin topp i januari 2021, med antalet fall och dödsfall som föll snabbt under de kommande 5 månaderna. I juni 2021 hade det förekommit cirka 120 miljoner covidinfektioner i Amerika, och detta var ett starka bevis på hållbarheten hos naturlig immunitet efter covidinfektion infann sig. Andelen fullt vaccinerade amerikaner ökade stadigt, och den logiska förväntningen var att flockimmunitet uppnåddes och att pandemins slut borde vara i sikte.

Men det var den inte, och covidkartellen behövde någon att skylla på – de ovaccinerade. Eftersom de hade gjort allt de kunde för att blockera tidig behandling hade de inga terapier att erbjuda de nysmittade. Till skillnad från Mexiko, Indiens Uttar Pradesh och många andra “mindre utvecklade” länder, kunde de inte plötsligt ta till sig de allmänt tillgängliga, säkra generiska läkemedel som de hade tillbringat det senaste året med att slänga över bord och undertrycka.

Antalet döda var helt enkelt för högt för att de skulle erkänna att de hade fel om dessa läkemedels livräddande potential. Så istället för att erkänna deras egen tragiska misskötsel, lät de fler människor dö i onödan.

US Senator Ron Johnson: Covidkartellen ljög, människor dog. Nu säger de att allt är ditt fel!. Foto: United States Senate Photographic. Licens: Public domain Studio
US Senator Ron Johnson. Foto: United States Senate Photographic. Licens: Public domain Studio

Second opinions är desinformation och terrorism såvida de inte är Bidens

I oktober 2021 sa president Joe Biden att sjukvårdspersonal som är vaccinerade “inte kan sprida covid”. Detta var uppenbart falskt. CDC hade redan tvingats erkänna i augusti 2021 att “fullständigt vaccinerade personer med genombrottsinfektioner i deltavarianter kan sprida viruset till andra.” Ändå användes narrativet om att vaccin skulle vara ett botemedel för att rättfärdiga de meningslösa vaccinmandaten som har varit så frätande, splittrande och destruktiva för vårt samhälle.

Den amerikanska befolkningen manipulerades och vändes mot varandra för att dölja regeringens misskötsel, medan många dog i onödan på grund av undertryckandet av tidiga behandlingsalternativ. Otaliga arbetare var tvungna att välja mellan att förlora sina jobb eller tvingas att acceptera en medicinsk behandling – covidvaccination – de inte ville ha. Företagen hindrades, stängdes och skadades. Det amerikanska samhällets struktur blev allvarligt skadat.

Och för att späda på med en förolämpning till den redan orsakade skadan, den 7 februari 2022, utfärdade National Terrorism Advisory System en bulletin som sammanfattar ett nytt terrorhot mot staten USA som inkluderade “falska eller vilseledande narrativ och konspirationsteorier, och andra former av desinformation.”

Enligt Bidens Department of Homeland Security inkluderar motiveringen för detta uttalande “utbredd online-spridning av falska eller vilseledande narrativ om … Covid-19.” Så de med en andra åsikt om pandemin är nu misstänkta terrorister?

Denna kränkning av konstitutionens ”first amendment” nämner inga specifika exempel. Skulle president Bidens desinformation den 21 juli 2021 att “du inte kommer att få covid om du har tagit dessa vaccinationer” betraktas som ett terroristhot?

Det är definitivt ett falsk och vilseledande narrativ. Till denna dag fortsätter covidkartellen att främja utbredd rädsla, vägrar erkänna naturlig immunitet och driver på med vaccin till barn som har liten risk för allvarlig skada från covid.

En tid av eftertanke och övervägande kommer, vilket den kanadensiska lastbilsförarestrejken bevisar. Biden-administrationen och resten av covidkartellen måste sluta dela Amerika och missbruka dess enorma kraft. Vägen framåt borde vara uppenbar. Respektera allmänheten genom att vara ärlig och transparent med den och sluta kränk vår gudagivna frihet och personliga hälsofrihet.

Text: Robert W. Malone och Ron Johnson | Översättning: Stefan Sjöblom | Artikeln publicerades först i The Federalist via Telegram

Ron Johnson är en amerikansk senator och republikan från Wisconsin. Dr Robert W. Malone är en pionjär inom mRNA-teknik och författare av banbrytande forskning om hur RNA kan levereras till celler.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq