Dagens nyheter från SwebbTV – Livsmedelspriserna förväntas öka globalt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 mars 2022
- NewsVoice redaktion
SwebbTV nyheter

DAGENS NYHETER. Ukraina slutar att exportera matvaror som: bovete, hirs, havre, råg, korn, socker, salt och kött. På fredag ska G7-länderna hålla ett extramöte för att diskutera livsmedelsförsörjningen. Priserna på mat förväntas öka globalt, meddelas i SwebbTV:s sändning av dagens nyheter.

SwebbTV tar upp de fortlöpande striderna i Ukraina.

Ryssland inför ransonering på livsmedel. Sanktionerna drabbar redan den ryska befolkningen. Ransoneringen ska förhindra att vissa köper upp stora partier för att sedan sälja dyrt på en svart marknad.

Österrikes konservativa förbundskansler annonserar att ett NATO-medlemskap inte är intressant. Även Sverige och Finland ställer sig negativa till NATO-anslutning.

Handläggningstiderna för vapenlicens ökar i Sverige. Väntetiderna är oacceptabelt långa, anser JO:s Per Lennerbrandt som granskat polisens handläggningstider.

Europa kan behöva starta igång nedlagda kärnkraftverk och samtidigt försöka öka livslängden på de som är i drift. Belgien och Tyskland börjar tänka om efter sina drastiska nedläggningar av kärnkraftverken, meddelar SwebbTV.

USA förbjuder import av rysk gas och olja och Joe Biden förbjuder även all import av rysk el och gas till USA.

Se komplett nyhetstext med djuplänkar på SwebbTV.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV – Dagens nyheter 9 mars 2022

Dagens nyheter från SwebbTV är mer faktakorrekt och börjar ersätta motsvarande nyhetssändningar från svenska TV-massmedier som SVT och TV4, konstaterar NewsVoice redaktion.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Innan så var det “pandemin” som påstods vara orsaken till alla problem när det i själva verket var statens åtgärder som var det verkliga problemet. Samma skitsnack kör de även nu när de skyller på “kriget” när det i själva verket är alla deras sanktioner som är det verkliga problemet. Det verkar som om de har missat att alla inte har blivit kemiskt lobotomerade. För lobotomerad måste man vara om man ska köpa deras skitsnack.

 • Det kan bli ransoneringar även här? Håll skafferiet välfyllt och fordonen fulltankade! Även om det blir dyrt.

 • Den ena “krisen” avlöser utan uppehåll den andra – i syfte att hålla människor i skräck, paralyserade nog att inte reagera med annat än förlamande rädsla.

  Det är dags att fatta mod och bekämpa dessa kräk, som sålt sig till ondskans regim!

 • Socialisterna har tydligen nästlat sig in i SD.
  Mer ryggrad var det inte i partiet än mindre i ledningen.
  Undrar hur många som försvinner, återstår endast parasiterande RÖSTBOSKAP?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *