Elena Malmefeldts skarpa varning om folkhälsan: Nu vill de ta våra friheter från oss för tjäna pengar

-

FOLKHÄLSA & SJUKVÅRD. Det handlar om politik och affärer och inte om hälsa och sjukvård. Året är 2022 och vi har en allvarlig situation som innebär att politikerna vill ändra i grundlagen för att kunna begränsa människors fri- och rättigheter vid nästa “pandemi” eller kris. Det varnar Elena Malmefeldt i sin granskning av svininfluensan 2009 och spelet efter covidkrisen 2020-2022.

Sammanställning: NewsVoice

Elena Malmefeldt arbetar med att utbilda läkare och friskvårdare i ett livsstilskoncept. Hon föreläser om livsstilsförändringsprogram för medarbetare på företag och i organisationer.

Förberedelserna för pandemin 2009 startade flera år tidigare. Innan det fanns en riktig pandemi så långt tillbaka som år 1968. Varför avtalades det plötsligt för en pandemisituation som inte drabbat världen på 40 år? Varför denna planering? Det är retoriska frågor som Elena Malmefeldt ställer i sin video.

Svininfluensan visade sig i efterhand vara en mild influensa, men Sverige hade högsta inokulationstäckningen i hela världen, efter en enorm påverkanskampanj iscensatt av industri, massmedia och politiker.

Många andra länder tog inte alls samma risker som Sverige

Hundratals människor i vårt land fick sina liv förstörda av narkolepsi och dåvarande Folkhälsomyndigheten ansåg att Pandemrix räddade livet på endast 44 personer medan 30 personer avled av svininfluensan att jämföra med att det avlider ungefär 3000 personer under en normal influensasäsong.

“Året är nu 2022 och vi har en allvarlig situation som innebär att politikerna vill ändra i grundlagen för att kunna begränsa människors fri- och rättigheter vid nästa “pandemi” eller kris.

Tjänstemän utan ansvar ska nu kunna ta tvingande beslut om människors liv och hälsa, kopplat till en läkemedelsbransch som inte heller tar ansvar. Vi har en folkhälsomyndighet som utgår ifrån politik och affärer i sina beslut om människoliv”.

Elena Malmefeldt ställer ansvariga mot väggen

“Jag är inte beredd att lägga mitt liv i deras händer, fortsätter Elena Malmefeldt”.

“Politiker och myndigheter har helt tappat greppet och utgångspunkten handlar inte längre om att bygga ett funktionellt samhälle och verka för medborgarnas bästa. Våra skattepengar går till politik och affärer och det är dags att visa lite svensk jävlar anamma!

All min research bygger på information från vanliga medier och myndigheter.”

Sammanställning: NewsVoice

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

12 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ulrika Nyblom
Ulrika Nyblom
Gäst
6 april 2022 kl 01:06

Ja, det som vi haft, har inte varit dödligare än andra år. Politiska kvacksinationer, är horribelt vansinne. (Knapptryckarna.se nytt parti i Sverige, förstår detta. Jag rekommenderar er, att testa dem.) Det finns inget vett från politikernas sida. Tegnell e bara köpt. Tack för en korrekt information. N6 är det så illa, att presenterar man pfizers egna studie, så är man konspiratorisk, så då e väl studien och biverkningar rena rama nonsens inklusive pfizer själva. Det är dags att bära ut regeringen ur riksdagshuset, känner jag. Men vi får rösta ut dem, om det nu alls går.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
1 april 2022 kl 22:04

Det hela gäller att kunna väcka upp folk på bred front istället för att den sk allmänheten koncentrerar sej på nästa styrda skådespel. Allmänheten är ju vi alla tillsammans. Offerskådespelet i Ukraina är det nuvarande objektet som snart rinner ut i sanden. Det nästa momentet har redan påbörjats. Del Bigtree har en hel del om det som precis hänt i Kalifornien https://dollarvigilante.tv/w/oHEjtsT9dJJkEc1SEryGfP
Man har där dragit ner på polisiära&lagförande verksamheter och överfört kapital till sk hälsovårdsmyndigheter.

KarlMagnus
KarlMagnus
Gäst
1 april 2022 kl 17:15

tackar för viktig information.

vacciner är instrument för befolkningskontroll. ett vapen riktat mot folket.

dessa monster som spelar med i agendan behöver avslöjas.

det finns ingen vetenskaplig grund för teorin om patogena/infektiösa virus.

här 11 min Stefan Lanka sammanfattandes teorin om virus, för den som önskar:

https://odysee.com/@DeansDanes:1/Faith-Assump-Lanka-capt-de:9

jag hör och lyder och skall kolla på filmen om läkemedelsindustrin

!

Göran Henriksson
Göran Henriksson
Gäst
Reply to  KarlMagnus
2 april 2022 kl 19:52

Var hittar jag filmen om läkemedel s industrin ???

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Göran Henriksson
2 april 2022 kl 20:11

Elena om Läkemedelsindustrin

Ingvar Kullberg
Gäst
1 april 2022 kl 12:47

Bara ett sakfel i början av videon Det var SKVALEN som var adjuvansen i Pandemrix och som man misstänkte kunde ge autoimmuna sjukdomar. Timosal (etylkvicksilvret) var konserveringsmedlet, vilket också sägs i slutet av videon. Kvicksilver har ingenting att göra i människokroppen överhuvudtaget.

Med detta sagt, stort TACK Elena för en underbar video som förklarar den korrupta historien 🙂 Jag kommer väl ihåg hysterin och gapandet och skrikandet 2009/2010. I en tevedebatt, när det hela var över, sade Inge Atterstam, medicinreporter på Svd ungefär att “nästa gång det blir tal om massvaccinering, kanske svenska journalister skulle behandla svenska folket som vuxna människor!”. Jag som trodde folk hade lärt sig, men sedan 2021 har allting blivit ÄNNU VÄRRE än 2009/2010. Kan folk inte tänka en logisk tanke längre!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
1 april 2022 kl 12:19

Vi ska inte glömma att, kapning av rättigheter börjar med kapning av ens fria ordval (anständighetens ramar ska bibehållas o det är inte mkt lönt att fråga vad det är, utan alla vet det intuitivt. T ex läste om en tokvänstersnubbe (ja tokvänster, det är anständigt att säga när folk löper amok) som häcklade en person som tokvänstern avskydde, men när tokvänstersnubben själv råkade ut för samma sak,, ‘förlora’ sitt tvttr’konto’ då bröt allt elände ut över alla,, haha vilka 0r). Dessvärre är det så att även altmedia censurerar repliker mktmkt trist..

Mats Jangdal
Gäst
1 april 2022 kl 10:59

Jag har tjatat i många år om en pågående undersåtefiering av svensken. Elenas text är en tydlig bekräftelse på detta. Bra att fler säger ifrån!

Per Held
Per Held
Gäst
1 april 2022 kl 06:50

Jag återkommer alltid i tankarna till den den moderata riksdagsledamoten bakom boken
Knapptryckarkompaniet (2011) av Anne-Marie Pålsson i vilken hon kritiserar dels sitt tidigare parti, dels och framförallt det system i Sveriges riksdag som reducerat ledamöterna till röstboskap åt partiledningar vilka synkroniserat de folkvalda gå i takt.
Vad sker…något nedbrytande.

Vinden och brobygget i denna video får symbolisera tillståndet i den nedbrytande processen som regeringar worldwide underkastar sig.
Vill benämna det, genom att så okunskap gynnas destruktiv maktöverföring.
Fåtalet visselblåsare åker ut med badvattnet.
Syftet…. The New World Order, bygga den nya världen genom att destruera den gamla.

https://youtu.be/XggxeuFDaDU

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
31 mars 2022 kl 23:22

https://odysee.com/@EndYourSlavery:8/Steve-Kirsch–This-is-the-Worst-Cover-up-in-Human-History:0
Steve Kirsch: This is the Worst Cover-up in Human History

https://stevekirsch.substack.com/p/license-to-kill?s=r
License to kill (and how to redpill patients)There’s no doubt about it: the vaccine companies have a license to kill. They can kill as many people as they want and nobody in America is going to stop them. It’s all perfectly legal.Steve Kirsch

Per Held
Per Held
Gäst
31 mars 2022 kl 22:42

Kommer att bemötas med största möjliga tystnad/ignorans.
Som ett eko i ett döddämpat rum.

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
31 mars 2022 kl 22:23

Hundratals människor fick förstörda liv av narkolepsi sprutan, på kort sikt. Många fler på långsikt.
Tusentals kommer att få förstörda liv av plandemi sprutan, på kort sikt. Många många fler på långsikt.
Att man vill ändra grundlagen beror på att ytterligare tvångsåtgärder behövs för det stora slutmålet, the great reset.
På Mobergs tid var politiken demokratur, idag är den diktatur.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV