Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Elena Malmefeldts skarpa varning om folkhälsan: Nu vill de ta våra friheter från oss för tjäna pengar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 31 mars 2022
- NewsVoice redaktion
Elena Malmefeldt (pressfoto). Foto på folk: ABBPhoto, Envato.com

FOLKHÄLSA & SJUKVÅRD. Det handlar om politik och affärer och inte om hälsa och sjukvård. Året är 2022 och vi har en allvarlig situation som innebär att politikerna vill ändra i grundlagen för att kunna begränsa människors fri- och rättigheter vid nästa “pandemi” eller kris. Det varnar Elena Malmefeldt i sin granskning av svininfluensan 2009 och spelet efter covidkrisen 2020-2022.

Sammanställning: NewsVoice

Elena Malmefeldt arbetar med att utbilda läkare och friskvårdare i ett livsstilskoncept. Hon föreläser om livsstilsförändringsprogram för medarbetare på företag och i organisationer.

Förberedelserna för pandemin 2009 startade flera år tidigare. Innan det fanns en riktig pandemi så långt tillbaka som år 1968. Varför avtalades det plötsligt för en pandemisituation som inte drabbat världen på 40 år? Varför denna planering? Det är retoriska frågor som Elena Malmefeldt ställer i sin video.

Svininfluensan visade sig i efterhand vara en mild influensa, men Sverige hade högsta inokulationstäckningen i hela världen, efter en enorm påverkanskampanj iscensatt av industri, massmedia och politiker.

Många andra länder tog inte alls samma risker som Sverige

Hundratals människor i vårt land fick sina liv förstörda av narkolepsi och dåvarande Folkhälsomyndigheten ansåg att Pandemrix räddade livet på endast 44 personer medan 30 personer avled av svininfluensan att jämföra med att det avlider ungefär 3000 personer under en normal influensasäsong.

“Året är nu 2022 och vi har en allvarlig situation som innebär att politikerna vill ändra i grundlagen för att kunna begränsa människors fri- och rättigheter vid nästa “pandemi” eller kris.

Tjänstemän utan ansvar ska nu kunna ta tvingande beslut om människors liv och hälsa, kopplat till en läkemedelsbransch som inte heller tar ansvar. Vi har en folkhälsomyndighet som utgår ifrån politik och affärer i sina beslut om människoliv”.

Elena Malmefeldt ställer ansvariga mot väggen

“Jag är inte beredd att lägga mitt liv i deras händer, fortsätter Elena Malmefeldt”.

“Politiker och myndigheter har helt tappat greppet och utgångspunkten handlar inte längre om att bygga ett funktionellt samhälle och verka för medborgarnas bästa. Våra skattepengar går till politik och affärer och det är dags att visa lite svensk jävlar anamma!

All min research bygger på information från vanliga medier och myndigheter.”

Sammanställning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq