Mediernas redaktioner bågnar av godhetsknarkande Rysslandshatare

publicerad 25 mars 2022
- Harriet Larsson
Ryskt par i staden Tyumen. Foto: Veronika Zemlyannikova. Licens: Mostphotos.com
Mediernas redaktioner bågnar av godhetsknarkande Rysslandshatare. Ryskt par i staden Tyumen. Foto: Veronika Zemlyannikova. Licens: Mostphotos.com
Det är numera fritt fram att hata ryssar och Ryssland. Ryskt par i staden Tyumen. Foto: Veronika Zemlyannikova. Licens: Mostphotos.com

OPINION. Jackelén och Kirill lyder sina makthavare före Gud. Nej, så skriver inte ledarskribent Maria Ludvigsson i SvD den 24 mars. Hennes rubrik lyder istället: “Kyrkan som lyder Putin, inte Gud”. Mediernas redaktioner är nu så fulla av godhetsknarkande Rysslandshatare att konsekvensanalys av godhetshysterin för Ukraina helt saknas. 

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

När undertecknad tar del av medias alster skulle det räcka att citera Matteus 7.3:

Huru kommer det till, att du ser grandet i din broders öga, men icke bliver varse bjälken i ditt eget öga?

Citat från Maria Ludvigssons artikel:

ArcanumSkolan 2024

“…..Den rysk-ortodoxa kyrkan och ryska staten lever i ett symbiotiskt förhållande. Det betyder bland annat att Kirills högste överordnade inte är Gud, utan Putin…..”

Antje Jackeléns lydnad till Allah, Socialdemokrater för tro och solidaritet och till Stefan Löfvens samt Magdalena Anderssons regeringar är totalt bortblåst. Nu gäller det att fylla på med förakt mot allt som kan associeras med Ryssland.

Nu vill Maria Ludvigsson att Kyrkornas världsråd ska sparka ut den ryska ortodoxa kyrkan och påpekar Putins och kyrkans ledares bakgrund i KGB.

Nästan alla av statsmedias skribenter är nu fullt upptagna med att visa sin och tidningens godhet genom att svartlista hela Ryssland.

Idrottare, Bolsjojteatern, konstnärer, författare, Vodka, Kefir, allt möjligt åker ut från idrottsarenor, teatrar och operahus. Naturgasen är det besvärligare med för den behöver Europa, efter miljöfundamentalisternas härjningståg.

Nu blir det vindkraft för hela slanten, men att fågel- och insektslivet riskerar att decimeras rör inte dagens miljöpartist i ryggen.
Snart ryker väl verk av Tolstoj, Dostojevskij och Tjechov också från biblioteken.

Godhetsknarkande Rysslandshatare

Mediernas redaktioner är nu så fulla av godhetsknarkande Rysslandshatare att konsekvensanalys av godhetshysterin för Ukraina helt saknas.

Ukrainas utbredda korruption är bortglömd, landets nazister i det ukrainska bataljonen Azov avfärdas av försvarshögskolans Peter Lidén med att ”De är duktiga på att slåss, men inte salongsfähiga”, i SvD den 24 mars. Undrar om Lidén har samma analys av Hitlers gossar också?

Någon konsekvensanalys fanns inte under Refuges Welcome-hysterin heller. Bidragsmigranterna skulle rädda våra pensioner, sjukvården och omsorgen, ja hela landet när DN och Aftonbladet blev höga på sina värdegrunder och allas rättigheter.

Ukraina har blivit ett medel för kraftmätningen mellan öst och väst eller snarare mellan nationalister och globalister. Den globala eliten vill inte ha några gränser, för då är det fritt fram att lägga beslag på andra länders naturtillgångar.

“Det som sker i Ukraina med assistans av den rysk-ortodoxa kyrkan är inte ett verk av gudfruktiga män som söker fred och endräkt”, lyder avslutningen på artikeln.

Undertecknad vill tillägga att det är varken männen bakom Agenda 2030 och den stora återställningen (The Great Reset) heller.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Ryssarna är nog ganska överbevisade om att USA och Europas pengasystem håller på att kollapsa.
  Beredd att hålla med.

 • “Alla vi som hatar Putin klappar nu!”
  “Alla vi som hatar Putin klappar nu…”
  “Alla vi som hatar Putin, alla vi som hatar…..”

  Kom igen nu då! Det är ju det som är grejen nu! Att tycka så mycket som möjligt om saker som man vet så lite om som möjligt. Är det inte det som är hela grejen?

  Vi måste helt enkelt tycka mycket hela tiden.

  Själv “tycker” jag människor borde sätta sig in i saker lite mer innan de tycker så jävla mycket.

  Men så vet jag ju inte heller så mycket vad människor “tycker”. De ändrar sig ju var femte minut. Så vad vet jag?

  • Tekniken här är att använda emotioner, ned i rädsla med er så lyder ni!
   När argumenten tryter finns bara emotioner att ta till. Behärskar man sina emotioner går man inte på smörjan.

 • I svensk och tjeckisk nationaldag sång sjunger man om hemmet, naturen m.m.

  kolla in Ukrainas nationalsång och bilda dig en egen uppfattning

 • Ja man blir alldeles matt.
  om tron på mänskligheten var låg innan efter pandemihysterin
  så har den bottnat fullständigt
  samtidigt får man också förklaringen till att sjuklövern( eller är det numera8) utan större protester kan fortsätta folkutbytet och rasera ett välfungerande land på alla område med sikte på agenda 2030 och oligarkernas nya världsordning.

 • Instämmer helt. Jag har en stor mailserver som på sin hemsida är helt nedlusad med Putin-invektiv. Ingen som helst analys. Inte ett ord om labben eller Azov.
  Inte ett ord om ryss-strategin i polisaktionen. Inte ett ord om tvivelaktiga gränsdragningar…
  Enbart Putin är dålig, dålig. Det är så genomskinlig propaganda att det rent av är uselt.

  • Tack för medhåll som värmer, när statsmedia kallar oss alla som vet att inga företeelser sker i ett vakuum för Putintroll
   Alla händelser har en historia.
   Nu hyllas Zelenskyj som Europas frälsare, men Natos nyttiga idiot vore bättre. Under sin (Natos/USA:s?) presidentkampanj lovade han krafttag mot korruptionen och bättre relationer med Ryssland.
   Känslosamma tal till väst, ger applåder, men eskalerar bara konflikten med fortsatta offer bland befolkningen tillsammans med krigets unga män, som förlorar sina liv.
   Globaliseringens överstepräster med Gates, Soros, Schwab osv är nu mycket nöjda, när de får medborgarna med sig i nytt hat, nu mot Putin/Ryssland, eftersom hatet mot vaccinvägrare och klimatskeptiker börjat dala. Så oerhört lägligt detta krig kom!
   Misstänker att det ingår i NWO planen.

   • Bilderbergarnas NWO-plan rullar på med WEF som frontorganisation. Allt styrt av bland annat Rotschild och Rockefeller.

    En bieffekt blir dollarns fall, hade västs oligarker räknat med det?

   • Vad som pågår är nog att världen håller på att flytta österut, och vad som blir kvar håller på att förbereda sin egen begravning. Så ser det i alla fall ut.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *