Putin vill rensa ut oligarkerna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 mars 2022
- NewsVoice redaktion
Putin, 17 mars 2022: Pressfoto: Ryssland
Putin, 17 mars 2022: Pressfoto: Ryssland
Putin, 17 mars 2022: Pressfoto: Ryssland

NOTERAT. “I ett tal till nationen säger Rysslands president Vladimir Putin att landet ska rensas på oligarker han liknar vid avskum och om hur behandlingen av ryssar i väst kan liknas vid antisemitismen i Tyskland på 30-talet”, skriver Aftonbladet om ett TV-tal till nationen från den 17 mars 2022.

Se hela klippet med svensk textning på Aftonbladet

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq