Ekonomiskt krig och cyberkrig – Vilka överraskningar är på gång?

-

EKONOMI & DEBATT. Ryktet går att The Great Reset tar nästa steg genom att krascha SWIFT med hjälp av Putin och att Ryssland går över till ett kinesiskt system. Politiker och massmedia hävdar att Ryssland kastas ut, men Putin kan  sedan länge ha förberett Ryssland för att lämna SWIFT.

SWIFT står för “Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication” som är en kooperativ organisation inom bankväsendet som över hela världen sköter ett telekommunikationsnätverk för finansiella transaktioner mellan finansiella institutioner såsom banker och börshus.

Alistair Milne som är professor i finansiell ekonomi vid Loughborough University skriver i en artikel i The Conversation att SWIFT, som alltså är ett meddelandesystem som tillhandahåller säkra internationell transaktioner och kommunikation, också är ett av de främsta målen vid ett cyberkrig.

Alistair Milne hävdar trots det att det inte är speciellt allvarligt för Ryssland att bli utkastad från SWIFT. Putin har redan uttryckt innan kriget att det bästa för Ryssland kan var att överge SWIFT, så frågan är egentligen vilken part som överger vad?

Om Rysslands kastas ut (eller hastigt lämnar) SWIFT kommer det att störa den ryska ekonomin och få rubeln att falla på kort sikt, uppger Elina Ribakova, som är en ekonom på det Washington-baserade Institute for International Finance. Eftersom Rysslands ledande exportvaror är olja och naturgas vilka är avgörande för Europas försörjning, skulle båda sidor försöka hitta en snabb lösning, tillägger hon.

Effekten skulle också dämpas för Ryssland eftersom Putin redan har byggt sitt eget system för finansiella meddelanden, tillägger hon. Samtidigt finns indikationer på att Ryssland samarbetar med Kina om ett SWIFT-liknande system [CIPS].

Vad som landar i knät på Europa härnäst är ännu oklart eftersom vi ännu inte vet om det kommer en ekonomisk krasch, elkrasch eller internet/kommunikationskrasch. Kommunikation, el och ekonomi hänger ihop.

Som en avslutande cliff-hanger väljer NewsVoice att lägga ut en ljudfil som påstås ha spelats in av en person som har en UD-tjänstekvinna i vänkretsen.

 

Text och foto: Torbjörn Sassersson, uppd kl 00:54, 4:e mars (länk till CIPS)

Relaterat

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

53 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

53 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
16 mars 2022 kl 08:34

Equinox på ingång, M/V EVER FORWARD på grund utanför Baltimore (callsign BAL). EVERGREEN code name HRC, Coincident?

Ulf ClaréusD
6 mars 2022 kl 11:30

NATO to Deploy Rapid Response Force to Protect Allies Near Russia-Ukraine (msn.com)

Stoltenberg made the announcement during a news conference, where he also said that NATO would continue to send weapons to Ukraine.
This will be the first time the organization has ever mobilized its NATO Defense Force (NRF) “in the context of collective defense,” Stoltenberg said at the news conference.

Det måste väl betyda att WWIII började 25.2.2022?
Eftersom Sverige nu har börjat skicka vapen och militär utrustning är vi obönhörligen indragna i det tredje världskrig som Europa nu bereder sig att hemfalla i, inom loppet av 108 år.
Än en gång kan den interna slakten på europeiska, kristna människor fortsätta. Samma krafter som då jublade åt detta, gnuggar och vrider nu sina händer i förtjusning, att man lyckats med konststycket ännu engång. Albert Pike får kanske rätt i sin utsaga, i ett brev han skrev 1871. Faktiskt samma år som United States Corporation, Washington DC inkorporerades av gangsters/banksters. Dess nuvarande Resident i DC är som bekant Joe Biden (aka “underlivsporslinet”), som falskeligen genom ett enormt valfusk tog makten via MSM:s försorg, i november 2020. Men “The Delawarian Candidate” har, tack och lov, befriats från the US Nuclear Strike Codes, “nycklarna” alltså, som krävs för en upp-start på Ragnarök. The “Codes” har Trump och Militären i sin ägo.
Det som ukrainarna nu tvingas genomlida, är början på den internationella Djupa Statens hädangång, dess veritabla utrökning. Men det är inte nog. Andra ställen står på tur. Först Taiwan ryktas det. Det har ju faktiskt även antytts av myndighetspersoner härstädes, att Sverige står på tur, på något sätt.
Går det bra, kommer NATO försvinna, precis som Viktor Orban påstår: medlemskap ät meningslöst”. Zelensky tycker så oxå!

Ulf ClaréusD
5 mars 2022 kl 14:38

I morse på SR-P1 utfrågades en svensk militärexpert om Ukraina-“fälttåget”. Han sade sig vara rätt förvånad, då det inte tycktes röra sig om ett krig enligt handboken. Ryssarna hade för lite soldater för normalt erövringskrig och ryska flyget stod på backen. Kort sagt, han fick inte ihop det!
Näh, det är ju klart, då man inte lyssnar, alternativt inte tror på vad Putin säger, vilket är: “Det är ingen invasion av Ukraina; det är en militär specialoperation”. Dock INTE uttalat är, att det är en insats för att RÖKA ut den internationella, kriminella Djupa Staten (DS). Där ingår sedan länge även “Stockholmsbyråkraterna”, den svenska djupa staten, den vi har haft sedan Axel Oxenstiernas dagar. (Jag refererar till Carl Norberg, som prickat rätt i sin analys).

SVT:s “UG” hade i onsdags ett bra program, som belyser vår svenska skuld: Ericsons förehavanden i M Ö, där affärer med IS är ett allvarligt brott.
Norbergs främsta tes är: det moderna kriget är till 80% telekommunikation, 15 % är ekonomi och endast 5% är militär kinetisk energi (det vi nu ser!).
Wallenbergimperiets Ericson ihop med energi-jätten ABB finns överallt på klotet och kan liknas vid en spioncentral, om nu endast företags-baksidan besiktigas. Ericsson står sedan 2019 under DOJ:s uppsikt, men är likväl nu anklagad för ha brutit mot överenskommelsen därvidlag.

Ryssarna jagar runt i Ukraina bland kemiska laboratorier, etc. En flask-flaggad och ytterst allvarlig situation, vore om t ex novichok i stor mängd släpps ut och dödar många ukrainare, varpå MSM i hela världen skriker av fasa: Ryssarna gjorde det! Putin gjorde det!
MSM, politiker och Rosen-bad har nu i 9-10 dar sprängt alla ramar, för vad en propagandaverkstad kan tänkas vara, så att beskylla Putin för massmord/folkmord blir inte svårt.

PatrikD
Patrik
4 mars 2022 kl 10:26

Putin skiter i sanktioner och fåniga hot, han är ju världens rikaste och styr världens rikaste land sett till tillgångar. Globalisterna utnyttjar ju bara situationen som dom själva har skapat för att ställa till ännu mer problem för folket i väst. Bränsle, el och inflation och dom skyller på Putin. Klipper Putin gasen till Europa och vi tvingas köpa gas från Israel så ser det inte speciellt bra ut. Vaccinkortet har bankirerna redan bränt, Ukraina är säkrat och pengaflödet strypt och ny regering ska in. Det är väl bara börscrash kvar och sen dom långsiktiga skadorna från injektionerna och alla rättsliga efterspel.Jag har oerhört svårt att se dom dra det här så mycket längre nu när dom petat på björnen i öst, hela WEF organisationen är ju numera ute i ljuset. Lämna EU, bilda Nordisk union och starta upp kärnkraften så behöver inte USA:s kommande ekonomiska kollaps dra med sig även Sverige i fallet. Men det kommer givetvis inte hända då politikerna kommer ha fullt upp och kasta paj och dra varanda i håret här framöver och skryta om vem som tagit flest injektioner.

Putins tal från igår som media gömmer: https://banned.video/watch?id=622134d3c809c84959dbc67d

Axolotl 7
Axolotl 7
Gäst
4 mars 2022 kl 09:49

Hörde nyss att Ukrainas ledare är förbjuden att förhandla med Rysslands ledare.

Detta av USA.

Kort sagt USA vill ha krig, och vill att kriget fortsätter till Ukraina är en grushög, och samtliga av Ukrainas ledare är avrättade.

Så där är agendan, fullt öppet – så nu är det bara frågan om dagar till Ukraina faller, som planerat.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Axolotl 7
4 mars 2022 kl 12:18

Enligt samhällsanalytikern F. William Engdahl var det på samma sätt i Jugoslavien på 1990-talet att USA förbjöd de stridande parterna att ingå fredsförhandlingar. Sedan bröt inbördeskriget ut och USA bombade Serbien sönder och samman och upprättade en av sina största Natobaser I Kosovo.

Det är värt att lägga märke till att Carl Bildt hade en ledande roll i de så kallade fredsförhandlingarna som ägde rum efter all förstörelse.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 mars 2022 kl 13:10

F. William Engdahl berättar också i sin bok
The Lost Hegemon: Whom the gods would destroy” att all nyhetsrapportering världen över kom från en reklambyrå, som gjorde tillsynes objektiva reportage, filmsekvenser och intervjuer, men som i själva verken var ren krigspropagenda som gav TV-tittare och tidningsläsare en fullständigt skev och felaktig bild av hela förloppet i Jugoslavien, från början till slut av detta grymma inbördeskrig, där Osama Bin Laden och många andra jihadkrigare från främst Mujaheddin -rörelsen i Afghanistan, som i stort antal fördes in i landet och gavs medborgarskap. De ledde sedan de väpnade upproren och de många massakrarna (som vi aldrig fick kännedom om i Likströmsmedia.
Diana Johnston ger oberoende av Engdahls efterforskningar) en mycket likartad bild av det konstruerade inbördeskriget i Jugoslavien i sin bok “Fools Crusade”.

Allt började med att skuldsätta nationen Jugoslavien upp över öronen – precis vad som har skett i Sverige nu.

Därefter dikterade IMF och andra långivare villkoren!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 mars 2022 kl 14:23

Ibland kan det vara svårt för dem att få igång grejerna innan vansinnet börja röra på sig av egen kraft. I början av WW2 så kallade tyskarna det för “sitzkrieg” och engelsmännen det för “the phony war”. Men sen lyckades den osedda tredje handen röra om i grytan.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 mars 2022 kl 14:56

Det är intressant att vissa kommentarer inte går att ge tummen upp. Så var det alldeles nyss för din kommentar, Anders, men det kan ändras snabbt, för här följer tydligen diktaturens kreatur händelseförloppet minut för minut
och vill inte gärna stå i skamvrån.

– Hej förresten, alla ni internet-troll, oavsett om ni är IT-experter, “intellektuella” eller bara vanliga trista betalda besserwisser… – och ni får gärna hälsa er “arbetsgivare”, Hin Håle, att människor kommer till insikt, trots hans små kräks tafatta ök!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 mars 2022 kl 16:37

Har också märkt av att en kommentar går att ge tumme upp och på nästa är det en död knapp där det inte händer något.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 mars 2022 kl 16:47

Etablissemangets underhuggare ingriper tidigt för att förhindra “lateral injuries“.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 mars 2022 kl 15:26

Nu funkar det igen med tummen upp till din kommentar!

– Hoppas att många följer mitt exempel att ge positiv respons till din så viktiga kommentar, Anders!

Det finns en makt, som få känner till, som styr och initierar krig och andra hemsökelser som drabbar mänskligheten under deras förevändning att “ändamålen helgar medeln.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
4 mars 2022 kl 09:37

I och med att det pågår strider om kärnkraftverk och väst felaktigt antyder att Ryssland skulle vara ett hot, kan man frukta överraskningar av radioaktiv typ. Givetvis motiverade av Usas och dess marionettregims önskan att förgifta verklighetsuppfattningen för att vända bort uppmärksamheten från den växande oppositionen hemma och borta.

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
Reply to  petergrfstrm
4 mars 2022 kl 14:51

ett falseflag angrepp på reaktorerna kan ju mörka alla vaccinskador som uppkommit efter plandemin..

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 mars 2022 kl 09:21

Scenariot är komplicerat, och som vanligt -i min uppfattning- har de flesta människor extremt dålig självkännedom och kännedom om vår arts inneliggande drifter och beteende. Personligen tänker jag att citatet: “Människor tenderar till att överskatta vad som ska hända inom ett år, och grovt underskatta vad som händer inom 10 år” är väldigt talande. Det finns imho en tröghet i alla mänskliga system, och all dessa system speglar vilka vi är och hur vi fungerar som art.

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
Reply to  Martin Lidström
4 mars 2022 kl 14:50

vi kan lugnt räkna med att några utnyttjar just denna tröghet till sin fördel..

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Martin Lidström
4 mars 2022 kl 15:54

Det gick inte trögt för Kanada, Australien och Nya Zeeland att bli polisdiktaturer.

Fredrik Eriksson
Reply to  Richard
4 mars 2022 kl 18:04

Korrekt!
Det tog bara cirka 2-3 veckor…

R Olin
R Olin
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 mars 2022 kl 09:27

Initialt ser det ut som att usa önskade sätta en kil mellan eu och ryssl på energiområdet då usa önskar sälja sin egen naturgas till eu. Det innebär att den traditionella familjeorienterade synen som kanhända finns i ryssl iom den ortodoxa kristna tron, kan göra ryssl sympatisk gentemot familjer inom eu som inte vill omvända sig till den neoliberala transhumanistiska agendan och ryssl skulle ha kunnat låta lyset vara på inom eu när usa istället ser energikontroll som ett bra skruvstäd för att klämma åt eumedlemmar som drar benen efter sig inom lockstepprogrammet. Bara en första blick, finns alltid många lager av metoder mot målen. Ser fram emot andras mer insiktsfulla kommentarer.

R Olin
R Olin
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 mars 2022 kl 07:52

Imponerande sammanfattning T! Ska skriva ut och hänga på anslagstavlan för att spåna om motdrag. Eftersom; vi har inte blivit för många för planeten att hantera, vi har blivit för många för eliten att kontrollera.
Svensk FN-personal kallas hem, undrar om de kommer användas mot oss. Undrar även hur det går med de fem nya interneringsinstallationer som byggs i Sv.Hmm.
Tycker nog år 2022 är året för “The Great Resist. Schwab will own noone and he will be unhappy.” Så homo sapiens capensis har brådis.
Skulle högern (M, SkinheadedDocmartins, KD) hoppa in som huvudaktörer i Rosenbadpjäsen efter elitistiska urvalet så lär det bli mycket hårdare restriktioner nästa vinter när de med D-vitaminbrist får rinnande näsor igen. Då tror jag de fasar in digg och de åtgärder du räknat upp.
Tack igen.

R Olin
R Olin
Gäst
Reply to  R Olin
4 mars 2022 kl 09:30

Ps. Med “användas mot oss” menade jag de/oss individer ej mottagliga för hypnos eller massformation då vi vet att sanningen skall göra oss fria. Ds.

Erik Lennart
Erik Lennart
Gäst
4 mars 2022 kl 00:11

Det som händer är att politikerna i väst bryter ned västvärlden. I Kanada så när Castros son använde lagen att låsa bankkonton så betydde det att man inte kan lita på kanada för att ha sina pengar säkra. I väst nu så är SWIFT politiserat. Politikerna pushar också hårt för WW3 och jag har märkt hur människor nu hatar Putin. Jag stöder absolut inte Putin och inte krig heller men så media har rapporterat kriget så är det tydligt att information saknas. Har förstått att komikern i Ukraina har retat Ryssland i ett par år som exempel stängt av vattnet till Krim, vägrat folkomröstning om delarna till tillhöra Ryssland och även förbjudit Ryska. Allt kanske inte stämmer här men det är klart att rapporteringen i media i väst saknar vital information.

Kinas SWIFT-alternativ kommer nu utvecklas och användas av Ryssland.

Bra att veta också är att om det blir WW3 så kommer väst förlora kriget. Ryssland kommer inte acceptera att förlora kriget utan då kommer använda atombomber. Kina med Nordkorea kommer ställa sig på Rysslands sida.

Vad händer om det är WW3 med Kina? Kommer Kina sluta sälja viktiga saker till väst. Tillverkas det komponenter för militär utrustning i Kina för väst? Producerar Kina mat eller maskiner för matproduktion till väst?

Vi ser nu på riktigt början på slutet av stormaktstiden för västvärlden. Finns nog inte många som inte ser det idag. Vi får se hur världen kommer förändras när det är Kina som blir ledande ekonomin…

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
4 mars 2022 kl 00:07

Dem har ju väldigt många ingredienser och slänga in i den här soppan för att försätta distrahera folk från den ständigt stigande levnads kostnaden i västvärlden och konsekvenserna av sprutorna och nedstängningen av ekonomin.

Exakt samma skrämsel taktik dem använde med corona bluffen,sjukt tragiskt att folk tror på deras bullshit igen och spelar med.

Man blir så jävla trött.

Janne K
Janne K
Gäst
3 mars 2022 kl 23:03

Kunskaperna om Swift verkar grumliga. Hur menar Newsvoice att en ” kommunikationskrasch” skulle gå till, relaterat till att ryska banker skulle uteslutas ur systemet?

Fredrik Eriksson
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 mars 2022 kl 08:20

Snarare verkar det som att Ryssland övergår till guldtäckning för sin valuta snarare än skuldmättnad.
Detta kommer snarlikt leda till en ekonomisk kollaps för EU/USA.
De övergick inatt till en guldfotsbaserad Rubel?
En “cyberpandemi” skulle givetvis snabba på processen med QFS och ett QR-baserat köpsystem vilket Ukraina-krisen enligt min mening är initiativtagare till.
Med Rubeln som världsvaluta.
En helt Digital drömvärld helt enligt Magdalena Anderssons plan BBB.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/boom-russia-returns-to-the-gold-standard-for-its-currency

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
4 mars 2022 kl 09:15

Var hittar du infon om att Ryssland har/ska gå över till guldfotsbaserad Rubel?

Tors vrede
Gäst
Reply to  Martin Lidström
4 mars 2022 kl 10:58

Var det inte så innan Libyen krossades, att Ryssland Indien + den krossade staten skulle handla i guld, silver fot?
Någon som minns/vet?
Hur som helst så ser vi ut att gå där åt!

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
3 mars 2022 kl 22:38

Har jobbat med swift under ett par decennier. Ett dyrt och ofta korrupt system där banker tar hand om kunders pengar som de behöver i egna affärer. Bankerna har inga pengar, de förmedlar transaktioner mot betalning. Då tar någon hand räntan under några dygn och systemet kan placera kundpengar under den tiden. Man kan då även styra affärsprojekt via fördröjningar av transaktioner, råkade ut för detta några gånger så jag slutade jobba internationellt med systemet. Kontanter blir tungt så det har ju kommit till nya system per automatik. En mellanhand som swift behöver gå i graven för att utveckling kan ske.

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
4 mars 2022 kl 14:45

ja och våra pengar som finns på konto har banken större rätt till .. jag är medveten om att inga pengar finns på kontona men iaf så att folk förstår hur illa det är..

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
3 mars 2022 kl 21:43

på tal om riktiga jobb vem anser dagens regerignen utför ett jobb liksom oppositionen?? en kamelröv som släpper på trycket gör bättre ifrån sig tycker jag..

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
4 mars 2022 kl 15:49

De gör ett hyggligt jobb om man tänker på vilka deras reella uppdragsgivare är. Det är inte vi.

Bosse I
Bosse I
Gäst
3 mars 2022 kl 21:37

” som påstås ha spelats in av en person som har en UD-tjänstekvinna i vänkretsen.”
Vilket dåligt skämt till låtsasjournalistik. Du kan inte stava till källkritik.
Skaffa ett riktigt jobb!

Last edited 10 månader sedan by Bosse I
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Bosse I
4 mars 2022 kl 18:19

Kung Bosse I har talat.

Pygmé-kungen Bosse är, om jag inte missminner mig, kung i en pytteliten provins-diktatur, där floden Likström mynnar ut i Döda Hafsviken.

Han är självuttalad expert på källkritik – särskilt betr. motströmmar. Och trots sin fundamentala mentala begränsning kan han – med hjälp av sin stab – stava till ordet källkritik.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 mars 2022 kl 09:27

Hehe, ja han (bussiga bosse) e verkligen briljant…

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
3 mars 2022 kl 21:15

Kommer att störa den Ryska ekonomin, hörs inte så allvarligt. Det är märkligt att det oftast är en person med Ryskt namn (Elina Ribakova) som citeras i västmedia. Hon jobbar på ett västbaserat institut.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 mars 2022 kl 20:42

Svenska rövhålspolitiker har satt upp oss för en svår tid när de bl.a. helt plötsligt avvecklade våra livsmedelsförråd som vi haft i typ femtio år.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
3 mars 2022 kl 21:26

Detta ingår i Fas:4, Vaccinlön.
De (Regeringen) kommer dock döpa om det till Medborgarlön eller Universallön.
Vilket innebär 8 skivor bröd per anställd och medborgare i slutändan.
Det kommer initialt verka bättre än vad det är.
Men tack vare inflationen och deflation så kommer priserna skyndsamt hållas uppe.
Svenskar är inga rövhål. De är sylvassa räknenissar.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
4 mars 2022 kl 09:45

Vad har medborgarlön att göra med avskaffandet av de livsmedelsförråd vi skulle ha vid ett eventuellt krig?

Sen är svenska politiker endast lydiga rövhål och absolut inga sylvassa räknenissar. Att de inte är särskilt mentalt vassa brukar tydligt framgå varje gång de inte har ett färdigt manus att läsa ifrån.

Sen måste du befria dig själv från de rester av Sylthammar som dröjer sig kvar eftersom det inte är tid för sån BS.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
4 mars 2022 kl 18:00

De spelar bara dumma.
Ingen blir klok på att spela dum.
Däremot kan man bli väldigt rik om man är smart nog
att spela rik.
Det är därför billigare att ge dumma svenskar 8 skivor bröd
istället för att locka med surdegsbröd i källaren.
Alla vill ju leva ovan jord.
Även Magdalena Andersson (även om jag tror att även hon får snart bege sig till bunker-byggnaden under Rosenbad).

Pengar är ledorden…pengar och mera pengar.
De rika vill ha vinet och oljan kylt, och sånt kostar som bekant….
väldigt mycket ….p e n g a r….

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
5 mars 2022 kl 14:36

Att vara dum och sen spela dummare än vad man är p.g.a. pengakåthet gör en inte smart utan bara till en girig förledare.

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
4 mars 2022 kl 15:47

Bröd, nej du. Det blir maskar och larver.

Fredrik Eriksson
Reply to  Richard
4 mars 2022 kl 18:02

Ja i slutändan, men de försöker hjärntvätta oss nu.
FN har ett delmål i Agenda 2030, där ingår bland annat
kackerlackor och gräshoppor och maskar på menyn.

Korrekt MEN DET ÄR VÄRRE ÄN SÅ.
För det är proteinbaserat,
baserat på antal gram protein per vecka.
Så antar att du får 40 skalbaggar med 10 gram protein.
Så stämmer det ganska bra med ransonen som blir kvar.

P.S en normal människa behöver cirka 70-90 gram protein PER DAG.
Man kanske kan säga en mycket bra grogrund för Soylent Green.

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
3 mars 2022 kl 20:38

Oerhört intressant ämne som vittnar om komplexiteten i det vi bevittnar just nu.

Fredrik Eriksson
Reply to  Martin Lidström
3 mars 2022 kl 21:22

Det är lättare än du tror.
Mycket lättare än någon tror.
Det handlar om WEF och FN.
Eller rättare sagt bankstrukturen bakom.
Samt implementeringen av deras 4 fas program.
Ett hållbart evangelium som kallas Build Back Better (på Rosenbad).
Skuldmättnad är den tekniska benämningen.
Tekniken bakom kallas Vildjurets Märke en Bio-markör som är den viktigaste mekanismen i fråga om att dölja bankernas utlåning (eller snarare räntan). Den Markören signalerar att du kan köpa och sälja. Eller fortsätta att köpa och sälja.
Denna Bio-markör kommer också att användas globalt för ett medborgarskap.
Se fas:4.
Vaccinen är fas:1
Vaccinpass fas:2
Vaccinplåster fas:3
Vaccinlön är fas:4
Det är jättelätt. Dessa 4 faser bryter ner bankhegemonin till lättförståelig skäl.
Bland annat Ukraina och Polen och flyktingar där ska Märkas (fas:1).
Hela världen ska Märkas så kriget är en kuliss för just dessa 4 faser. Inget snack om den saken.

Last edited 10 månader sedan by Fredrik Eriksson
Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
4 mars 2022 kl 09:04

Posta gärna länkar -studier/artiklar/böcker/etc- som beskriver det du skriver. Det blir då lättare för någon som vill utforska ämnet.

Fredrik Eriksson
Reply to  Martin Lidström
4 mars 2022 kl 17:56

The Bad War av MS King förklarar 90%.
Carl Norberg 5%
och Uppenbarelseboken i Bibeln 1-21 de resterande 5%.

Annars kan du (ni) hitta referat och information på min hemsida:
http://www.korsfrukt.com
Frukt är cellulär DNA-mässig information som finns i cellkärnans proteinbildande del.
Frukten är INFORMATIONEN om hur du är skapad och hur du finns till.
Genom att ändra din DNA blir även informationen förändrad.
20 anledningar till (och mer) att Vaccinen är Vildjurets Märke.
En Genetisk Bio-Markör vid vilket ingen kan köpa och sälja som är injicerad med denna Bio-Mekaniska-Markör iom att den också omprogrammerar nukleus=cellkärnan.
Det är alltså frukten som är viktigast, dvs inte vad någon säger, utan vad någon GÖR!

Andra bra böcker är The Invisible Rainbow
Samt Fluoride The Aging Factor.

Bra forskare är Scott Hensler om elektro-akustisk teknik
och Dr Richard Lighthouse om syntetisk telepati (vaccinens huvuduppgift) samt det blinkande universumet.

Dvs i korthet är att Nikolai Teslas avancerad uppfinningar har blivit kidnappade av oljemagnater och Rockefeller-industrin.
Och att Einstein anställdes av patent-verket för att lura mänskligheten med sin E=mc2 formula.
Vilket jag köper, E=mc2 är bara en fördumning av mänskligheten.
-Det kanske var en utvikning från ämnet men ändå inte.
Korsfrukt är alltså en tvärbindning av 2 olika satser och material.
Ett inympande bortom tid och rum.
Genesis i Bibeln pratar mycket om förbjuden frukt.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
3 mars 2022 kl 19:28

Krigshetsarna på ST/SVT har inte susning om konsekvenser vid den ena eller andra åtgärden.
Skrämmer mig betydligt mer än Putin eller Selenskyj.
Vem är Hanna Stjärne?

Fredrik Eriksson
Reply to  Samuel af Ugglas
3 mars 2022 kl 20:22

Hanna Stjärne är en globalist-och opinionsbildare.
Som är ansvarig för Sveriges del i Agenda 2030.
En Satanisk sammansvärjning för att implementera den “gröna hållbara agendan”.
Som varken är grön eller hållbar.
VD för SVT är den korrekta titeln på papperet (det gröna papperet alltså).

Tors vrede
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
3 mars 2022 kl 20:32

En vänsterdonna som lever av tvångs beskattning av folket.
Har vänsterfolket någonsin levt som dom lär?

Ulf ClaréusD
Reply to  Tors vrede
5 mars 2022 kl 12:24

Att Hanna Stjärne är av judisk börd är naturligtvis en ren händelse, helt utan betydelse, liksom det också gäller för SR-chefen Cilla Benkö (och har en årslön på c:a 2.9 miljoner kronor)

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV