“Socialdemokraternas pansarskott” används av ukrainska nazister

publicerad 11 mars 2022
- av Christian Pavón, jurist
Svenska pansarskott och ukrainska nazister
Svenska pansarskott och ukrainska nazister
Svenska pansarskottet och ukrainska nazister (Azovbataljonen). Okänd fotograf.

KRIGSZONER. I en bild som nyligen blev viral ser vi nu att de svenska pansarskotten levererats och att en instruktör håller en föreläsning för trupper om hur dessa ska användas. Statsminister Magdalena Andersson har godkänt att 5000 svenska pansarskott skickas till Ukraina i kriget mot Ryssland.

Majoriteten av soldaterna på denna bild tycks vara reguljära ukrainska styrkor, men mannen längst till höger med den inringade axelklaffen har den ökända nazistiska Azov-symbolen varghaken på sin skjorta.

Det är det svenska pansarskottsgeväret AT4 från SAAB som ligger på golvet med en ritning under sig i hur den ska hanteras. Några personer inklusive instruktören har sina ansikten bortkryssade på bilden. Rykten om varför inkluderar bland annat att det kan vara för att vissa av dessa personer är svenskar men det finns inget entydigt svar varför.

Huruvida den svenska regeringen kommer att kommentera detta återstår att se.

Text: Christian Pavón

Relaterat

SAAB:s antitankvapen AT4, NLAW och Carl Gustaf (M4)
SAAB:s antitankvapen AT4, NLAW och Carl Gustaf (M4)


Så här kan du stötta Newsvoice

 • https://thegrayzone.com/2021/10/08/nato-cognitive-warfare-brain/

  Svenska pansarskott till Nazis är det minsta problemet här. Vi som är utsatta för tortyr i Sverige med nervvapen har sedan länge försökt få er som inte är Targeted Individuals att förstå vad NATO och DARPA ägnar sig åt inom dessa teknologier med att antenner och satelliter och radar som skickar olika gigahertz och megahertz emot EEG spektrumet men det hela är så sjukt att många har haft svårt att förstå vad som pågår inom detta trots larm ifrån alla oss utsatta och larm inom FN och EU.

  http://www.Cyber-Torture.com

  När försvarsminister Peter Hultqvist säger att Sverige redan samarbetar med NATO så menar han det. Våra hjärnor mappas/kartläggs och varje individ har sitt egna unika EEG frekvens och detta har dom gjort till ett nytt osynligt krigsfält. Ryssland och Kina mfl ser det här som ett enormt hot och slår tillbaka.

  Ni som inte förstått varför SÄPO just förbjudit Kinas Huwaei antenner att sättas upp i Sverige kan ju ta en närmare titt på detta. 5G är mer än bara “bättre täckning”. Varför tror ni 5G och dessa antenner med mera använder just dessa gigahertz som även används i ADS Active Denial System som EEG reagerar på.

 • https://thegrayzone.com/2021/10/08/nato-cognitive-warfare-brain/

  Svenska pansarskott till Nazis är det minsta problemet här. Vi som är utsatta för tortyr i Sverige med nervvapen har sedan länge försökt få er som inte är Targeted Individuals att förstå vad NATO och DARPA ägnar sig åt inom dessa teknologier med att antenner och satelliter och radar som skickar olika gigahertz och megahertz emot EEG spektrumet men det hela är så sjukt att många har haft svårt att förstå vad som pågår inom detta trots larm ifrån alla oss utsatta och larm inom FN och EU.

  http://www.Cyber-Torture.com

  När försvarsminister Peter Hultqvist säger att Sverige redan samarbetar med NATO så menar han det. Våra hjärnor mappas/kartläggs och varje individ har sitt egna unika EEG frekvens och detta har dom gjort till ett nytt osynligt krigsfält. Ryssland och Kina mfl ser det här som ett enormt hot och slår tillbaka.

  Ni som inte förstått varför SÄPO just förbjudit Kinas Huwaei antenner att sättas upp i Sverige kan ju ta en närmare titt på detta. 5G är mer än bara “bättre täckning”. Varför tror ni 5G och dessa antenner med mera använder just dessa gigahertz som även används i ADS Active Denial System som EEG reagerar på.

 • British media ‘whitewashing’ Ukrainian neo-Nazis, UK journalist tells RT

  “Major British media outlets are providing one-sided coverage of the Ukrainian conflict and are making efforts to exonerate neo-Nazis in the country, Steve Sweeney, an international editor at London newspaper the Morning Star, has told RT.
  Sweeney, who recently returned from the city of Lviv near the border with Poland, said he had to travel there himself because “the British media reporting [on Ukraine] is now incredibly restricted.”

  https://www.rt.com/news/556276-azov-ukraine-uk-nazi/

 • British media ‘whitewashing’ Ukrainian neo-Nazis, UK journalist tells RT

  “Major British media outlets are providing one-sided coverage of the Ukrainian conflict and are making efforts to exonerate neo-Nazis in the country, Steve Sweeney, an international editor at London newspaper the Morning Star, has told RT.
  Sweeney, who recently returned from the city of Lviv near the border with Poland, said he had to travel there himself because “the British media reporting [on Ukraine] is now incredibly restricted.”

  https://www.rt.com/news/556276-azov-ukraine-uk-nazi/

 • Sverige skickar pansarskott, ett beslut taget av en regering ledd av en icke folkvald person med koppling till WEF. En medveten provokation men också helt meningslöst då det leder till mer dödande i ett krig som Ukraina inte kan vinna militärt. Provokationen kan leda till en cyberattack mot Sverige och man skyller på Ryssland. Svenska folket kan inte vakna när de har MSM som snuttefilt.

  MSM belyser inte den egentliga bakgrunden till kriget, där krafter i väst har varit inblandade sedan länge. Ukraina är helt korrupt och i händerna på USA, leds av en komiker som placerats på posten efter fejkade röstsiffror. Ryssvänliga föregångare har väst plockat bort. Se på USA:s agerande i Vietnam, Kuwait, Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien och otaliga andra konflikter. Allt deltagande bygger på skapade historier i syfte att avlägsna ledare, ekonomiska intressen och makt. USA har 700-800 baser i andra länder, man skjuter fram sina positioner till Rysslands bakgård. Ryssland vill hålla Ukraina neutralt och har 2 militära baser i andra länder. Utan USA hade vi inte haft något krig i Ukraina. Putin är inte Guds bästa barn, men han har troligen fått nog av pyramidtoppens härjande.

  Utan MSM hade inte den mörka strukturen kunnat manipulera och framföra sina lögner. Förvisso sker manipulation överallt i systemet: utbildningsväsendet, den mesta kulturen, politik osv. ända ned till nivån på vårt sätt att att vara och tänka. Men MSM finns där daglig dags ända in i bokstavligen folks byxfickor. MSM sänker människor medvetandemässigt och bidrar till mycket mer elände än folk anar. Helt enkelt ett ondskans instrument.

  • När jag nyss ville “gilla” din kommentar fick jag beskedet: “You are not allowed to vote for this comment”. Lite underligt, eftersom det gick bra att “gilla” kommentaren under…

 • Sverige skickar pansarskott, ett beslut taget av en regering ledd av en icke folkvald person med koppling till WEF. En medveten provokation men också helt meningslöst då det leder till mer dödande i ett krig som Ukraina inte kan vinna militärt. Provokationen kan leda till en cyberattack mot Sverige och man skyller på Ryssland. Svenska folket kan inte vakna när de har MSM som snuttefilt.

  MSM belyser inte den egentliga bakgrunden till kriget, där krafter i väst har varit inblandade sedan länge. Ukraina är helt korrupt och i händerna på USA, leds av en komiker som placerats på posten efter fejkade röstsiffror. Ryssvänliga föregångare har väst plockat bort. Se på USA:s agerande i Vietnam, Kuwait, Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien och otaliga andra konflikter. Allt deltagande bygger på skapade historier i syfte att avlägsna ledare, ekonomiska intressen och makt. USA har 700-800 baser i andra länder, man skjuter fram sina positioner till Rysslands bakgård. Ryssland vill hålla Ukraina neutralt och har 2 militära baser i andra länder. Utan USA hade vi inte haft något krig i Ukraina. Putin är inte Guds bästa barn, men han har troligen fått nog av pyramidtoppens härjande.

  Utan MSM hade inte den mörka strukturen kunnat manipulera och framföra sina lögner. Förvisso sker manipulation överallt i systemet: utbildningsväsendet, den mesta kulturen, politik osv. ända ned till nivån på vårt sätt att att vara och tänka. Men MSM finns där daglig dags ända in i bokstavligen folks byxfickor. MSM sänker människor medvetandemässigt och bidrar till mycket mer elände än folk anar. Helt enkelt ett ondskans instrument.

  • När jag nyss ville “gilla” din kommentar fick jag beskedet: “You are not allowed to vote for this comment”. Lite underligt, eftersom det gick bra att “gilla” kommentaren under…

 • “Skam den som ger sig!”, säger oss ordstävet.

  Så trots att jag här sällan får kommentarer i anslutning till min “poesi”, publicerar jag ändå ett av mina poetiska alster från Peter Krabbes blogg – och som där i regel ges lite mer respons…

  Det är en rätt färsk LIMERICK – med anknytning till horeri, hyckleri och slakteri:

  Våra pansarskott från Bofors
  smäller högst kriget, förstås!”
  sa en nasse och log.
  men sköt fel, så han dog,
  och nu är där bara ett kors.

 • En del av er diskuterar nazismens insignier och annat men i mina ögon är en väsentlig aspekt att nazismen var en av britterna framskapad psykologisk operation med syfte att förhindra fruktbart samarbete mellan de dittills brittiskt associerade finansnätverken och britternas rivaler. Särskilt Tyskland men även Ryssland och Frankrike.
  Det var den brittiska aristokratins vapen för att kontrollera finansmakten. (Sedelpressen)

  Allt som inträffade kringskar möjligheterna till att finansvärlden skulle kunna samverka med de utvecklingsinriktade länderna. Både Tyskland och Ryssland, av olika skäl, var mycket lovande partners för fredlig ekonomisk tillväxt och tillika utveckling av infrastruktur i alla väderstreck.

  Mot den historiska bakgrunden bör man inte vara förvånad över att just anglosaxerna, först britterna och sen amerikanerna har uppmuntrat nazismen i Ukraina. Kanadas Cynthia Freeland, en Rhodesstipendiat, har utpekats som inblandad i uppmuntrandet av de ukrainska nazisterna i Kanada. Det finns uppfattningar på nätet om att Freeland även nu är mäktigare än Trudeau.

  • Det sägs att C. F. är dotter till Zbigniew Brzezinski, en av grundarna och chefsideologerna bakom WEFs och Trilaterala Kommisionens NWO-agenda.

 • “Skam den som ger sig!”, säger oss ordstävet.

  Så trots att jag här sällan får kommentarer i anslutning till min “poesi”, publicerar jag ändå ett av mina poetiska alster från Peter Krabbes blogg – och som där i regel ges lite mer respons…

  Det är en rätt färsk LIMERICK – med anknytning till horeri, hyckleri och slakteri:

  Våra pansarskott från Bofors
  smäller högst kriget, förstås!”
  sa en nasse och log.
  men sköt fel, så han dog,
  och nu är där bara ett kors.

 • En del av er diskuterar nazismens insignier och annat men i mina ögon är en väsentlig aspekt att nazismen var en av britterna framskapad psykologisk operation med syfte att förhindra fruktbart samarbete mellan de dittills brittiskt associerade finansnätverken och britternas rivaler. Särskilt Tyskland men även Ryssland och Frankrike.
  Det var den brittiska aristokratins vapen för att kontrollera finansmakten. (Sedelpressen)

  Allt som inträffade kringskar möjligheterna till att finansvärlden skulle kunna samverka med de utvecklingsinriktade länderna. Både Tyskland och Ryssland, av olika skäl, var mycket lovande partners för fredlig ekonomisk tillväxt och tillika utveckling av infrastruktur i alla väderstreck.

  Mot den historiska bakgrunden bör man inte vara förvånad över att just anglosaxerna, först britterna och sen amerikanerna har uppmuntrat nazismen i Ukraina. Kanadas Cynthia Freeland, en Rhodesstipendiat, har utpekats som inblandad i uppmuntrandet av de ukrainska nazisterna i Kanada. Det finns uppfattningar på nätet om att Freeland även nu är mäktigare än Trudeau.

  • Det sägs att C. F. är dotter till Zbigniew Brzezinski, en av grundarna och chefsideologerna bakom WEFs och Trilaterala Kommisionens NWO-agenda.

 • Enligt Grönköpings veckoblad så förbereds nästa vapensändning till Ukraina. Men behöver en färja som tar över tusen civilpersoner plus vapenlasten.

  Man lockar med ett biljettpris under hundringen och fri sprit.

 • Enligt Grönköpings veckoblad så förbereds nästa vapensändning till Ukraina. Men behöver en färja som tar över tusen civilpersoner plus vapenlasten.

  Man lockar med ett biljettpris under hundringen och fri sprit.

 • I mitten av 80-talet var svenska Försvarsmakten som starkast och vi förde en försiktig utrikespolitik gentemot björnen i öst. I dag har vi inget försvar värt namnet och för krigsretorik. Vad beror det på? Naturligtvis är inte forna Sovjetunionen samma sak som dagens Ryssland men Putin är sprungen ur det forna Sovjetunionen. Många namnkunniga förståsigpåare menar att så splittrat som NATO är (utan USA) finns inga resurser att bemöta en rysk attack om det verkligen vill tillskansa sig Östersjön. Borde vi inte ha omvänd retorik då frågar sig vän av ordning och logik; om man inte avser att få Ukrainakonflikt hit förstås, då faller bitarna direkt på plats. Det är allvarliga frågor som man inte kan ta för seriöst på. Varför i annat fall motverka och hetsa mot nationalister?

  • Alla de som har dött och ska dö i Kronans kalsonger har inte och ska inte göra så för Sverige utan troligtvis mer för en försvenskning av “The Crown”. De tog nog över Sverige redan i efterföljderna av frimuraren Ankarströms mord på Gustav III där de arton år senare via riksdagen lyckades mygla in en fransk kung på den svenska tronen. Den svenska riksdagen var förmodligen då precis lika mygelstyrd som idag.

  • Det är som taget ur Tsun Tzu: När du är svag skrävla om din “styrka” (min tolkning). (Svea Borg?).

   • Med den lilla skillnaden att taktiken enbart är tillämplig om fienden inte känner till hur stark eller svag du är. Tsun Tzus doktriner handlar om att vinna till varje pris. I det perspektivet ska du locka in fienden till strid om du påförhand redan vet att du är starkare genom att framstå som svagare och omvänt skrämma i väg en starkare motpart om du själv är underlägsen för att undvika en konfrontation du riskerar att förlora.

    Detta gäller absolut inte i fallet Sverige vs Ryssland, då vi gjort tvärt om. Vi går öppet ut med att våra värnpliktiga inte kan hantera mat- och sömnbrist – hur ska man då kunna fungera ute i fält? Dessutom måste få samtalsstöd om ett könsords nämns? Vi har en överbefälhavaren ömmar för hbtqi minoriteter? Går militären ut det detta i media, så är mottagaren av budskapet faster Olga i Eslöv utan till alla som kan tänkas vilja erövra och ta vårt land ifrån oss, ty vi redogör öppet att vi saknar varje möjlighet till att försvar oss.

    På vårt pansarregemente har vi en ökänd löjtnant som verkligen inhyste fruktan i oss. Han var hatad och som sagt fruktad, även av underofficerarna. De minst chockerade jag hörd från honom var att vi skulle våldta fiendens fruar efter att vi dödat deras män. Inte ens vi, en gäng omogna skjutglada ungdomar tyckte det var OK, och då var chargongen mellan oss oerhört hård och könsord var legio dagligen, inget man ens brydde sig om.

 • Nazisterna hyllade den germanska och nordiska rasen. Slaver ansågs vara undermänniskor och skulle avlivas eller göras till slavar. Folk i Ukraina är i huvudsak slaver. Vad får vissa av dom att kallas sig nazister? Motsvarande fråga gäller även ryska dito.

  • Arier är mycket, mycket äldre än så. An eller Anu var solgudens huvudgud. Y betyder glans. Annja betyder alltså söner till de strålande eller barn av ljus. I Irland var term för glitter Aine. Det kan därför finnas en koppling till Thuata De Danaan, Irlands briljanter, och ormdyrkaren Saint Parick. Det finns också en ovanlig semi-nordisk björntillbedjande stam i Japan känd som Ainu. Ainu verkar vara kaukasiska med runda huvuden med tjock vågigt hår med vit hud och blåa eller gråa ögon.

   Ainu sägs ha levt på många av Japans öar som till exempel Okinawa i över 7000 år och det säg att har ett språk som liknar baskiska som i Pyrenéerna i bergen som gränsar mellan Spanien och Frankrike. I dessa Aiuna-regioner har en mängd cirkelstenar hittats med en smal vertikal sten i mitten, liknade de som finns på de brittiska öarna och på andra håll också. Ainu ligger nära till hands för ordet Angel och som jag tror mynnade ut i Arier. Alltså blonda och blåögda.

   • Tack för den lektionen. Men det är ingen tillfredsställande förklaring till varför det i nutid uppstår nazism i slaviska folkgrupper som för inte så lång tid sedan betraktades som B-människor av nazisterna, som dessutom bedrev krig i deras hemländer för att skapa mark för germanska arier. Slaviska nazister använder sig av symboler som påminner om tyskarnas ss-runor mm. Bland forna tiders germanska stammar förekom det att man höll på sitt “blod” och blandade sig inte med andra folkslag. Visigoterna i Spanien bl.a.

 • Min svensk inte bra hoppas första. Till sak.

  – There is a bullet with Putin’s name on it I’m sure…

  Vad gör du tro? Kommentar tack

 • I mitten av 80-talet var svenska Försvarsmakten som starkast och vi förde en försiktig utrikespolitik gentemot björnen i öst. I dag har vi inget försvar värt namnet och för krigsretorik. Vad beror det på? Naturligtvis är inte forna Sovjetunionen samma sak som dagens Ryssland men Putin är sprungen ur det forna Sovjetunionen. Många namnkunniga förståsigpåare menar att så splittrat som NATO är (utan USA) finns inga resurser att bemöta en rysk attack om det verkligen vill tillskansa sig Östersjön. Borde vi inte ha omvänd retorik då frågar sig vän av ordning och logik; om man inte avser att få Ukrainakonflikt hit förstås, då faller bitarna direkt på plats. Det är allvarliga frågor som man inte kan ta för seriöst på. Varför i annat fall motverka och hetsa mot nationalister?

  • Alla de som har dött och ska dö i Kronans kalsonger har inte och ska inte göra så för Sverige utan troligtvis mer för en försvenskning av “The Crown”. De tog nog över Sverige redan i efterföljderna av frimuraren Ankarströms mord på Gustav III där de arton år senare via riksdagen lyckades mygla in en fransk kung på den svenska tronen. Den svenska riksdagen var förmodligen då precis lika mygelstyrd som idag.

  • Det är som taget ur Tsun Tzu: När du är svag skrävla om din “styrka” (min tolkning). (Svea Borg?).

   • Med den lilla skillnaden att taktiken enbart är tillämplig om fienden inte känner till hur stark eller svag du är. Tsun Tzus doktriner handlar om att vinna till varje pris. I det perspektivet ska du locka in fienden till strid om du påförhand redan vet att du är starkare genom att framstå som svagare och omvänt skrämma i väg en starkare motpart om du själv är underlägsen för att undvika en konfrontation du riskerar att förlora.

    Detta gäller absolut inte i fallet Sverige vs Ryssland, då vi gjort tvärt om. Vi går öppet ut med att våra värnpliktiga inte kan hantera mat- och sömnbrist – hur ska man då kunna fungera ute i fält? Dessutom måste få samtalsstöd om ett könsords nämns? Vi har en överbefälhavaren ömmar för hbtqi minoriteter? Går militären ut det detta i media, så är mottagaren av budskapet faster Olga i Eslöv utan till alla som kan tänkas vilja erövra och ta vårt land ifrån oss, ty vi redogör öppet att vi saknar varje möjlighet till att försvar oss.

    På vårt pansarregemente har vi en ökänd löjtnant som verkligen inhyste fruktan i oss. Han var hatad och som sagt fruktad, även av underofficerarna. De minst chockerade jag hörd från honom var att vi skulle våldta fiendens fruar efter att vi dödat deras män. Inte ens vi, en gäng omogna skjutglada ungdomar tyckte det var OK, och då var chargongen mellan oss oerhört hård och könsord var legio dagligen, inget man ens brydde sig om.

 • Nazisterna hyllade den germanska och nordiska rasen. Slaver ansågs vara undermänniskor och skulle avlivas eller göras till slavar. Folk i Ukraina är i huvudsak slaver. Vad får vissa av dom att kallas sig nazister? Motsvarande fråga gäller även ryska dito.

  • Arier är mycket, mycket äldre än så. An eller Anu var solgudens huvudgud. Y betyder glans. Annja betyder alltså söner till de strålande eller barn av ljus. I Irland var term för glitter Aine. Det kan därför finnas en koppling till Thuata De Danaan, Irlands briljanter, och ormdyrkaren Saint Parick. Det finns också en ovanlig semi-nordisk björntillbedjande stam i Japan känd som Ainu. Ainu verkar vara kaukasiska med runda huvuden med tjock vågigt hår med vit hud och blåa eller gråa ögon.

   Ainu sägs ha levt på många av Japans öar som till exempel Okinawa i över 7000 år och det säg att har ett språk som liknar baskiska som i Pyrenéerna i bergen som gränsar mellan Spanien och Frankrike. I dessa Aiuna-regioner har en mängd cirkelstenar hittats med en smal vertikal sten i mitten, liknade de som finns på de brittiska öarna och på andra håll också. Ainu ligger nära till hands för ordet Angel och som jag tror mynnade ut i Arier. Alltså blonda och blåögda.

   • Tack för den lektionen. Men det är ingen tillfredsställande förklaring till varför det i nutid uppstår nazism i slaviska folkgrupper som för inte så lång tid sedan betraktades som B-människor av nazisterna, som dessutom bedrev krig i deras hemländer för att skapa mark för germanska arier. Slaviska nazister använder sig av symboler som påminner om tyskarnas ss-runor mm. Bland forna tiders germanska stammar förekom det att man höll på sitt “blod” och blandade sig inte med andra folkslag. Visigoterna i Spanien bl.a.

  • Kommentera gärna om du har något att tillägga i frågan. Annars kan säkert Hans Dahl lära dig om nazistiska förbandsmärken, som han forskat i.

  • Haha, men det gjorde du ju precis,, dvs kommenterade genom att säga att du inte anser det värt att kommentera,, please,, rättning i ledet..

 • HoHoHo! Tack gode Gud för att nedanstående skribenter inte tillhörde de vpl jag utbildade. Finns det inte riktiga soldater här?

  • Hur åsyftas med ‘nedanstående skribenter’ samt ‘finns det inga riktiga soldater här..’ Här på forumet finns ju bara Soldater, riktiga alltså, men det vet du alla gånger. Ang märken är dessa neobolshjevikiska o inget annat, dvs de neobolsjv Ryssland fightas mot paradoxalt nog som fd bolshjevikland. Ryssland är idag ett nationalpatriotiskt land (inte ett internationalistiskt/globalistiskt) och som alla länder borde vara för att ha ett meningsfullt
   t ex handelsutbyte med andra dito länder. Precis detta som globalustförbrytarna med alla parasitmedel vill/tänker motverka, för att försöka kunna äga rubbt

  • Du menar förstås “ovanstående” skribenter, inte nedanstående – för det är ju du själv…. Tur att vi slapp dig som befäl. Pust…

   Beträffande just kvaliteten på befälen, när jag gjorde värnplikten i vart fall, så var tyvärr nivån skrämmande låg – lik “militärpersonalen” i lumpens tvätteri (typ) så fattar nog alla, snudd på inavel alltså. Totalt värdelösa. De enda de kunde var att skrika högt.

   Vi hade dock några riktig bra (yngre) befäl som stod för vår vapenutbildning (en djävla tur det förresten). Gud vad jag lärde mig mycket; till exempel sätta ihop vapnet i mörker. Hålla igen på elden och bara skjuta ett skott i taget (AK) dessutom träffa också. Inte spreja som man ser i actionfilmer. Total fel som man ofta ser outbildade militanta grupper göra. De får panik och tömmer magasinet på några sekunder.

 • Min svensk inte bra hoppas första. Till sak.

  – There is a bullet with Putin’s name on it I’m sure…

  Vad gör du tro? Kommentar tack

  • Även den här….

   https://odysee.com/@Velyaminov:a/Nuland-Pyatt-leaked-phone-conversation-COMPLETE-with-SUBTITLES:c
   Proof the US planned the mess in Ukraine : Nuland-Pyatt leaked phone conversation – COMPLETE with SUBTITLESEnligt en bedömare så har allt Nuland rört vid blivit till grus… vilket också kan sägas om otaliga andra aktörer och regeringar i västvärlden….
   Finns det ett mönster här…?

   https://nyadagbladet.se/kultur/putindoktrinen-vittnar-om-en-fundamental-omorientering/
   Putindoktrinen vittnar om en fundamental omorientering

   • En två-flanks-strategi in i framtiden byggd på konceptet “uppbyggnad-nedmontering” där den dominerade flanken är den uppbyggande.
   • Rysslands framtid ligger i öst och syd: i fortsatt och utökad utveckling av det egna enorma territorierna i öster (Ryssland är världens till ytan största land) liksom fortsatt och utökat civilt samarbete med grannarna söderut (såsom Kina och Indien).
   • Den destruktiva flanken är sekundär och ambitioner där begränsas till att öka distansen till, och minimera skadorna från, Västs pågående civilisationskollaps. I takt med denna kollaps synes nämligen desperationen och beredskapen till militära äventyrligheter hos vissa länder i Väst att öka.

   Kan det vara så att det pågår en medveten destruktion i väst och en konstruktion i öst som är den primära strategin för att bereda vägen för en ny global ordning….?

   • Eller den här: https://www.bitchute.com/video/Q2gjHBO5utsh/

    David Icke speaking in 2014 about the plan to start WW3 using Ukraine, Russia and China.

    Videon är endast dryga tre minuter lång, det kan man offra. Han är ”on the spott” här: hur och varför krig och detta för hela åtta år sedan. Han prickade även in Putins ego och Rysslands självbild. Globalisternas metoden är att tvinga alla ner på knäna: åstadkomma så mycket förstörelse, krig och elenända det bara går och detta sker dessutom med absolut ”pinn point precision”. Sakta, sakta skruvar man upp temperaturen och vi förväntas omvänt lika sakta acceptera och blir på kuppen mer och mer desillusionerade och resultat ser vi i dag av sakta, sakta stigande priser på allt. Här har vi media och politiker uppgift att få oss att bit för bit acceptera den nya världsordningen som den slutgiltiga lösningen. Detta betyder att vi alla kommer att drabbas av det som nu sker i Ukraina eller att Ukraina kommer hit på ett eller annat sätt.

    Ingen, ingen kan efter att sett videon säga att vi ingenting visste.

    • Jovisst Erik, men han sa inte ngt om isrells ‘greater plan’ i den regionen… Varför har support fr det sk landet o washingtn gått till is..På samma sätt supportar de ukrainas is. Icke är i bästa fall en gatekeeper (hoppas jag har fel, då han haft mkt intressant inform o komma med, o ev troligen har) o går i propagandainstitutionrrnas spår att pytsa ut det som är känt samt göra det i ‘god tid’ så folk till slut inte reagerar när det väl sker (the poor boiling frog temat). John Coleman har skrivit mången intressant text runt detta; club of rome, 300, tavistock instit

     • Jo. David Icke vet alldeles för mycket och alldeles för tidigt och kan lägligt alltid avfärdas som en “konspirationsteoretiker” p.g.a. den makabra ödlehypotesen m.m. Frimurarna vet hur en slipsten skall dras när de skapar kaos. Det är sannolikt av samma anledning som Ulf Bejerstrand är så mån om att dra in folk som tror att jorden är platt. Det är med all sannolikhet för att skapa intrycket av foliehatt, så att folket aldrig väljer den rätta vägen som är mer demokrati och mer frihet, t.ex. genom Schweizisk direktdemokrati och en valsamverkan med seriösa individer.

   • Håller med dig men den nya globala. Ordningen är förhoppningsvis utan den djupa staten och dess lakejer.

   • https://youtu.be/8qtkhpJoz4s på JimmyDoreShow hade dom samma funderingar nu i veckan med att makthavare med flit förstör våra länder på grund av att politiker satsat allt på militärindustrin och nu håller dollarn på att totalt gå under varpå dom vill bygga nya samhällen med totalövervakning. Dom vill först förstöra allt för att sedan bygga en “Ny värld” och dom kallar detta för “THE GREAT RESET”.

 • HoHoHo! Tack gode Gud för att nedanstående skribenter inte tillhörde de vpl jag utbildade. Finns det inte riktiga soldater här?

  • Hur åsyftas med ‘nedanstående skribenter’ samt ‘finns det inga riktiga soldater här..’ Här på forumet finns ju bara Soldater, riktiga alltså, men det vet du alla gånger. Ang märken är dessa neobolshjevikiska o inget annat, dvs de neobolsjv Ryssland fightas mot paradoxalt nog som fd bolshjevikland. Ryssland är idag ett nationalpatriotiskt land (inte ett internationalistiskt/globalistiskt) och som alla länder borde vara för att ha ett meningsfullt
   t ex handelsutbyte med andra dito länder. Precis detta som globalustförbrytarna med alla parasitmedel vill/tänker motverka, för att försöka kunna äga rubbt

  • Du menar förstås “ovanstående” skribenter, inte nedanstående – för det är ju du själv…. Tur att vi slapp dig som befäl. Pust…

   Beträffande just kvaliteten på befälen, när jag gjorde värnplikten i vart fall, så var tyvärr nivån skrämmande låg – lik “militärpersonalen” i lumpens tvätteri (typ) så fattar nog alla, snudd på inavel alltså. Totalt värdelösa. De enda de kunde var att skrika högt.

   Vi hade dock några riktig bra (yngre) befäl som stod för vår vapenutbildning (en djävla tur det förresten). Gud vad jag lärde mig mycket; till exempel sätta ihop vapnet i mörker. Hålla igen på elden och bara skjuta ett skott i taget (AK) dessutom träffa också. Inte spreja som man ser i actionfilmer. Total fel som man ofta ser outbildade militanta grupper göra. De får panik och tömmer magasinet på några sekunder.

  • Kommentera gärna om du har något att tillägga i frågan. Annars kan säkert Hans Dahl lära dig om nazistiska förbandsmärken, som han forskat i.

  • Haha, men det gjorde du ju precis,, dvs kommenterade genom att säga att du inte anser det värt att kommentera,, please,, rättning i ledet..

 • Sverige bistår annan makt att förinta fiendens soldater , vi skall och får ej levera vapen till krigförande land eller ??
  Är vi neutrala ,,,nej.

  • Precis, det är så de är,, mer el mindre dold pedofl som pushar för stördindividers behov. Läste om en mkt sjuk mönniska vilken höll ett invigningsshittalk på en dishonestfestival 2012, han appliderades o är en notorisk figur i pedoflsammanhang sedn 70t (kjell.. ngt tror jag)..Säger mktmkt runt vad den tvångsskattefinansierade ‘organisationen’ har för s a s långtgående strövan kring pedofl, zofili, blajblajblaj. När jag är på stan o ser ruckfellr/ruttschldpedifärgkombon (yes var dom som införde förgkombon för desintegrationens ‘lov’) säger jag till folket/frågar dom om de ör medvetna att de gör reklam för pedofl, zofili bkajblsj, iingen är medveten om detta utan svarar istället att pedofl, zofili bla..är rent för j..t o säger att de inte ska fortsätta göra ‘reklam’,, tack säger jag

  • Även den här….

   https://odysee.com/@Velyaminov:a/Nuland-Pyatt-leaked-phone-conversation-COMPLETE-with-SUBTITLES:c
   Proof the US planned the mess in Ukraine : Nuland-Pyatt leaked phone conversation – COMPLETE with SUBTITLESEnligt en bedömare så har allt Nuland rört vid blivit till grus… vilket också kan sägas om otaliga andra aktörer och regeringar i västvärlden….
   Finns det ett mönster här…?

   https://nyadagbladet.se/kultur/putindoktrinen-vittnar-om-en-fundamental-omorientering/
   Putindoktrinen vittnar om en fundamental omorientering

   • En två-flanks-strategi in i framtiden byggd på konceptet “uppbyggnad-nedmontering” där den dominerade flanken är den uppbyggande.
   • Rysslands framtid ligger i öst och syd: i fortsatt och utökad utveckling av det egna enorma territorierna i öster (Ryssland är världens till ytan största land) liksom fortsatt och utökat civilt samarbete med grannarna söderut (såsom Kina och Indien).
   • Den destruktiva flanken är sekundär och ambitioner där begränsas till att öka distansen till, och minimera skadorna från, Västs pågående civilisationskollaps. I takt med denna kollaps synes nämligen desperationen och beredskapen till militära äventyrligheter hos vissa länder i Väst att öka.

   Kan det vara så att det pågår en medveten destruktion i väst och en konstruktion i öst som är den primära strategin för att bereda vägen för en ny global ordning….?

   • Eller den här: https://www.bitchute.com/video/Q2gjHBO5utsh/

    David Icke speaking in 2014 about the plan to start WW3 using Ukraine, Russia and China.

    Videon är endast dryga tre minuter lång, det kan man offra. Han är “on the spott” här: hur och varför krig och detta för hela åtta år sedan. Han prickade även in Putins ego och Rysslands självbild. Globalisternas metoden är att tvinga alla ner på knäna: åstadkomma så mycket förstörelse, krig och elenända det bara går och detta sker dessutom med absolut “pinn point precision”. Sakta, sakta skruvar man upp temperaturen och vi förväntas omvänt lika sakta acceptera och blir på kuppen mer och mer desillusionerade och resultat ser vi i dag av sakta, sakta stigande priser på allt. Här har vi media och politiker uppgift att få oss att bit för bit acceptera den nya världsordningen som den slutgiltiga lösningen. Detta betyder att vi alla kommer att drabbas av det som nu sker i Ukraina eller att Ukraina kommer hit på ett eller annat sätt.

    Ingen, ingen kan efter att sett videon säga att vi ingenting visste.

    • Jovisst Erik, men han sa inte ngt om isrells ‘greater plan’ i den regionen… Varför har support fr det sk landet o washingtn gått till is..På samma sätt supportar de ukrainas is. Icke är i bästa fall en gatekeeper (hoppas jag har fel, då han haft mkt intressant inform o komma med, o ev troligen har) o går i propagandainstitutionrrnas spår att pytsa ut det som är känt samt göra det i ‘god tid’ så folk till slut inte reagerar när det väl sker (the poor boiling frog temat). John Coleman har skrivit mången intressant text runt detta; club of rome, 300, tavistock instit

     • Jo. David Icke vet alldeles för mycket och alldeles för tidigt och kan lägligt alltid avfärdas som en “konspirationsteoretiker” p.g.a. den makabra ödlehypotesen m.m. Frimurarna vet hur en slipsten skall dras när de skapar kaos. Det är sannolikt av samma anledning som Ulf Bejerstrand är så mån om att dra in folk som tror att jorden är platt. Det är med all sannolikhet för att skapa intrycket av foliehatt, så att folket aldrig väljer den rätta vägen som är mer demokrati och mer frihet, t.ex. genom Schweizisk direktdemokrati och en valsamverkan med seriösa individer.

   • Håller med dig men den nya globala. Ordningen är förhoppningsvis utan den djupa staten och dess lakejer.

   • https://youtu.be/8qtkhpJoz4s på JimmyDoreShow hade dom samma funderingar nu i veckan med att makthavare med flit förstör våra länder på grund av att politiker satsat allt på militärindustrin och nu håller dollarn på att totalt gå under varpå dom vill bygga nya samhällen med totalövervakning. Dom vill först förstöra allt för att sedan bygga en “Ny värld” och dom kallar detta för “THE GREAT RESET”.

  • Precis, det är så de är,, mer el mindre dold pedofl som pushar för stördindividers behov. Läste om en mkt sjuk mönniska vilken höll ett invigningsshittalk på en dishonestfestival 2012, han appliderades o är en notorisk figur i pedoflsammanhang sedn 70t (kjell.. ngt tror jag)..Säger mktmkt runt vad den tvångsskattefinansierade ‘organisationen’ har för s a s långtgående strövan kring pedofl, zofili, blajblajblaj. När jag är på stan o ser ruckfellr/ruttschldpedifärgkombon (yes var dom som införde förgkombon för desintegrationens ‘lov’) säger jag till folket/frågar dom om de ör medvetna att de gör reklam för pedofl, zofili bkajblsj, iingen är medveten om detta utan svarar istället att pedofl, zofili bla..är rent för j..t o säger att de inte ska fortsätta göra ‘reklam’,, tack säger jag

 • Hade man varit smart,ond och själlös hade man investerat i en kris aktör firma i östeuropa.
  Dels hade man fått träffa vackra blondiner,dels hade man tjänat en slant.

 • Sverige bistår annan makt att förinta fiendens soldater , vi skall och får ej levera vapen till krigförande land eller ??
  Är vi neutrala ,,,nej.

 • Vi skall aldrig låta oss luras, never never. Rubbet som kommer fr marodörerna är upp o ner..o de vet inte själva hur långt det gått/de (lakejerna) drivit det. Hörde om en individ (ej sett det själv men hört fr trovärdig källa) som totalt lost det o kom in med hela fejset fullt av..sh. Han va helt borta o hamnade på psintensiven..Rubbat är rubbat..Vi vet idag att pedofl knappt har några straffsatser, varför..Vii skaa skydda de minsta, natur, äldre o djur. Kan Vi inte det är vi inte ett civiliserat samhälle. Mahatma Ghandi sa detta; ett mått på ett civiliserat samhälle, är det samhälle som tar om hand detta

 • Är så löjligt att skåda “månglarnas afton”, e babbel om ditt datt, njazuster hit o dit,, emedan allt handlar om o dölja sina egna förehavanden. No1/ rå-monopolistkapitalismen styr i princip rubbet i västvärlden,,yeahh..öhh..2/ neobolshjeviker som är njaazzistjer el… 3/ngn med riktig firepower gör motstånd, vad händer då 4/ råkapitalism (monopolism) eq bolshjevism (ideologisk monopolism)

 • Anderssonskan riktigt längtar efter att Putin skall annektera Gotland, innevånarna är allt för självständiga gentemot socialisterna i Stockholm.

 • Eftersom ‘svenska’ ‘politiker’ (de ska/bör enl nationalpatriotiska mått iinte klassas som politiker) hyllar ‘njazii’ukraina, så vet vi att ‘nazjii’ukraina är 180grdr (som vanligt spegelvänt) mot vad de påstår (de påstår ju i princip allt runt i princip allt)(få kan göra det, j om de har monopol på ‘media’). Njazizztrrjra är neobolshjeviker o inget annat. De enda som har inskrivet i sin ‘ideologi’ om att världserövra är..’surprise’..bolshjeviker/kommunister o mer..vem då..yeaa just det råkapitalisterna.. samma shitty skrot o korn , två sidor av samma kontrollmynt ergo

 • Hade man varit smart,ond och själlös hade man investerat i en kris aktör firma i östeuropa.
  Dels hade man fått träffa vackra blondiner,dels hade man tjänat en slant.

 • Vi skall aldrig låta oss luras, never never. Rubbet som kommer fr marodörerna är upp o ner..o de vet inte själva hur långt det gått/de (lakejerna) drivit det. Hörde om en individ (ej sett det själv men hört fr trovärdig källa) som totalt lost det o kom in med hela fejset fullt av..sh. Han va helt borta o hamnade på psintensiven..Rubbat är rubbat..Vi vet idag att pedofl knappt har några straffsatser, varför..Vii skaa skydda de minsta, natur, äldre o djur. Kan Vi inte det är vi inte ett civiliserat samhälle. Mahatma Ghandi sa detta; ett mått på ett civiliserat samhälle, är det samhälle som tar om hand detta

 • Är så löjligt att skåda “månglarnas afton”, e babbel om ditt datt, njazuster hit o dit,, emedan allt handlar om o dölja sina egna förehavanden. No1/ rå-monopolistkapitalismen styr i princip rubbet i västvärlden,,yeahh..öhh..2/ neobolshjeviker som är njaazzistjer el… 3/ngn med riktig firepower gör motstånd, vad händer då 4/ råkapitalism (monopolism) eq bolshjevism (ideologisk monopolism)

 • Anderssonskan riktigt längtar efter att Putin skall annektera Gotland, innevånarna är allt för självständiga gentemot socialisterna i Stockholm.

 • Svenska instruktörer?

  Ett välbeprövat sätt att starta ett stort krig är att utomstående aktörer förser en regional konflikt med vapen.

 • Som för att fira det nya lyckade narrativet skall nu Riksdagshuset belysas meddelas det – inte med Sveriges blåa och gula färger – lite väl patriotiskt i dessa krigstider – utan istället mer passande med Ukrainas blåa och gula färger…
  Rubrikerna på löpsedlarna talar sitt tydliga språk – Granat-Maggan som Landsmoder – Fältherre – Statskvinna!
  Hon surfar på en unik popularitetsvåg där inget verkar kunna gå fel, allt är rätt och inget kan gå fel…. Inget – och alla skall med – Poltava 2.0 är antagligen inte med i planeringen!
   
  https://img.ifunny.co/images/785315acc3c5f016f73415b1ecc9407f2a4e904cfb4b826d79fe50af14393a64_1.jpg

  Inget NATO är bra och fortsatt Svensk neutralitet är bästa politiken för ett litet land mellan öst och väst!!
  Höjda försvarsanslag hade varit bra om vi hade haft nationella politiker men det har vi inte – vi har bara globalistiska politiker – och militären kommer vara satt under EU i framtiden.
  Naturligtvis skall ingen obligatorisk mass-injektion utföras som Andersson vill och inte heller får DIGI-ID förekomma!
  Nu är det tredje säsongen av globalistisk Schwab reset politik som kraschar ekonomin och skapar alltmer totalitära förhållanden. Så många säsonger till tror jag inte företag och människor klarar av…. vilket kanske är meningen – krascha det gamla för THE GREAT RESET och AGENDA 2030

 • Eftersom ‘svenska’ ‘politiker’ (de ska/bör enl nationalpatriotiska mått iinte klassas som politiker) hyllar ‘njazii’ukraina, så vet vi att ‘nazjii’ukraina är 180grdr (som vanligt spegelvänt) mot vad de påstår (de påstår ju i princip allt runt i princip allt)(få kan göra det, j om de har monopol på ‘media’). Njazizztrrjra är neobolshjeviker o inget annat. De enda som har inskrivet i sin ‘ideologi’ om att världserövra är..’surprise’..bolshjeviker/kommunister o mer..vem då..yeaa just det råkapitalisterna.. samma shitty skrot o korn , två sidor av samma kontrollmynt ergo

 • Svenska instruktörer?

  Ett välbeprövat sätt att starta ett stort krig är att utomstående aktörer förser en regional konflikt med vapen.

 • Det handlar väl mer om nationalister än nazister. Alla vet inte heller allt om vad olika symboler står för. Ryssland om något land har sina vit makt nationalister.

  • Till viss del kan jag hålla med (och vi kanske inte heller klarar att renodla debatten och skilja på vad som är vad). Såg en dokumentär om ryska nationalister som sade sig kämpa mot “judiska nazister”. Log lite i mjugg åt sammbandsförvirringen men efter åratal av efterforskningar har jag stött på både bekräftande källor och som sagt det motsatta men nazism och sionism har samma idiologi: ett folk. En tro. En nation. Både anser att vi som är av samma folkslag hör ihop. Nazismen och sionismen sammarbetad också i Nazityskland för att få judar att migrera till dåvarande Palestina nuvarande Israel.

   Mosses Hess (tyskjudisk filosof och medskapare av både sionismen så väl som kommunismen) var först i sin bok “Rome and Jerusalem” att ställa arien mot det judiska. Hitler var alltså inte först. Källorna är motstridiga när man går på djupet här.

 • Ja man blir mållös som Erik skriver. Lögnerna på media fortsätter nu i annan form och strategi. Nu ska man hata ryssen och vara rädd för Putin. Men jag är mer rädd skämt åsido för de falska profeterna som styr vårt land med lögner.

 • Som för att fira det nya lyckade narrativet skall nu Riksdagshuset belysas meddelas det – inte med Sveriges blåa och gula färger – lite väl patriotiskt i dessa krigstider – utan istället mer passande med Ukrainas blåa och gula färger…
  Rubrikerna på löpsedlarna talar sitt tydliga språk – Granat-Maggan som Landsmoder – Fältherre – Statskvinna!
  Hon surfar på en unik popularitetsvåg där inget verkar kunna gå fel, allt är rätt och inget kan gå fel…. Inget – och alla skall med – Poltava 2.0 är antagligen inte med i planeringen!
   
  https://img.ifunny.co/images/785315acc3c5f016f73415b1ecc9407f2a4e904cfb4b826d79fe50af14393a64_1.jpg

  Inget NATO är bra och fortsatt Svensk neutralitet är bästa politiken för ett litet land mellan öst och väst!!
  Höjda försvarsanslag hade varit bra om vi hade haft nationella politiker men det har vi inte – vi har bara globalistiska politiker – och militären kommer vara satt under EU i framtiden.
  Naturligtvis skall ingen obligatorisk mass-injektion utföras som Andersson vill och inte heller får DIGI-ID förekomma!
  Nu är det tredje säsongen av globalistisk Schwab reset politik som kraschar ekonomin och skapar alltmer totalitära förhållanden. Så många säsonger till tror jag inte företag och människor klarar av…. vilket kanske är meningen – krascha det gamla för THE GREAT RESET och AGENDA 2030

 • Vi provocerar ryssen allt vad vi kan mitt under brinnande krig samtidigt har vi en ÖB som transar runt på Pridefestivaler. Sjukskriver sig för utbränning (en vecka) och våra soldater klagar på sömn- och matbrist. Dessutom hemskickade då de utsatts för sexism? Vad händer om de ryska anfallande soldaterna drar ner byxorna? Vad händer då? Ska vi klaga inför FN eller kommer kanske busslaster med psykologhjälp uti fält och erbjuder korttidsterapi?    

 • Det handlar väl mer om nationalister än nazister. Alla vet inte heller allt om vad olika symboler står för. Ryssland om något land har sina vit makt nationalister.

  • Till viss del kan jag hålla med (och vi kanske inte heller klarar att renodla debatten och skilja på vad som är vad). Såg en dokumentär om ryska nationalister som sade sig kämpa mot “judiska nazister”. Log lite i mjugg åt sammbandsförvirringen men efter åratal av efterforskningar har jag stött på både bekräftande källor och som sagt det motsatta men nazism och sionism har samma idiologi: ett folk. En tro. En nation. Både anser att vi som är av samma folkslag hör ihop. Nazismen och sionismen sammarbetad också i Nazityskland för att få judar att migrera till dåvarande Palestina nuvarande Israel.

   Mosses Hess (tyskjudisk filosof och medskapare av både sionismen så väl som kommunismen) var först i sin bok “Rome and Jerusalem” att ställa arien mot det judiska. Hitler var alltså inte först. Källorna är motstridiga när man går på djupet här.

 • Ja man blir mållös som Erik skriver. Lögnerna på media fortsätter nu i annan form och strategi. Nu ska man hata ryssen och vara rädd för Putin. Men jag är mer rädd skämt åsido för de falska profeterna som styr vårt land med lögner.

 • Vi provocerar ryssen allt vad vi kan mitt under brinnande krig samtidigt har vi en ÖB som transar runt på Pridefestivaler. Sjukskriver sig för utbränning (en vecka) och våra soldater klagar på sömn- och matbrist. Dessutom hemskickade då de utsatts för sexism? Vad händer om de ryska anfallande soldaterna drar ner byxorna? Vad händer då? Ska vi klaga inför FN eller kommer kanske busslaster med psykologhjälp uti fält och erbjuder korttidsterapi?    

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *