Storbritanniens inrikesminister lurades av busringare

-

HUMOR. Storbritanniens inrikesminister Priti Patel råkade ut för ett ryskt skojeri. Busringaren utgav sig för att vara Ukrainas premiärminister Denis Shmyhal som frågar om engelska medborgare är rädda för ukrainska nationalister och neonazister i Storbritannien. “The support is very significant here, it really is”, svarar Patel bland annat.

“On March 15, 2022, Vovan and Lexus held a video conference with British Home Secretary Priti Patel on behalf of Prime Minister of Ukraine Denis Shmyhal.” – Vovan222prank

Den tidigare brittiska försvarsministern Ben Wallace lurades också i ett videosamtal i mars 2022 av en person som utgav sig för att vara Ukrainas premiärminister. Wallace försäkrar Ukraina mer vapen.

För fyra år sedan ringde samma personer till Boris Johnson och utgav sig för att vara Armeniens premiärminister i ett annat “prank”.

Relaterat

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

7 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
John Naeselius
John Naeselius
Gäst
26 mars 2022 kl 11:41
Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
Reply to  John Naeselius
27 mars 2022 kl 04:35

Stoltenberg som möjliggör, ivrar, för upprustning, till vilket ändamål??

Baron von Besserschmisk
Baron von Besserschmisk
Gäst
25 mars 2022 kl 16:57

Klyftigare personer än brittiska inrikesministern har hjälpts på traven av dessa wallraffare för att ge spontaniteten spelrum.

https://www.iryssland.nu/ryssland-och-sverige/ann-linde-det-vore-fantastiskt/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
25 mars 2022 kl 14:37

Man kan ju undra om denna och liknande intervjuer som ger allmänheten oväntat öppen information från ledande myndighetspersoner leder till en snabbutblidning i WEF:s regi med temat “Hur man ska prata i telefon”…?

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
25 mars 2022 kl 13:02

Hmm, ja vad säger man?

Kul? Njae….De här killarna skulle ju mer eller mindre kunna starat ett tredje världskrig eftersom dagens politiker är fullständigt efterblivna och har noll procents integritet många av dem. Sett någon tidigare video med dem då Putin flyttat sina trupper till ett land som inte finns.

Men intressant samhällsstudie kanske? Hur dumt kan det bli?

Kenya! Intressant.

Samlar in biometriska data, uhum.

Speciella sanktioner mot ryska medborgare.

Jag glömmer alltid bort hur mycket människor älskar att ha någon att hata. Den kognitiva dissonansen verkar störa förvånansvärt få ändå. Putin hit och Putin dit, Putin överallt. Putin den onda diktatorn i landet utan männskliga rättigheter.

Och så helt plötsligt är det ryssarnas fel. Och vi vet ju sen tidigare händelser i världshistorien att ju mer man hatar någon, en grupp, eller ett folkslag. Ju mer kärleksfulla blir de naturligtvis, suck!

2022, och kanske hade jag lite för höga tankar om männskligheten? Det är alltid psykopaterna mot männskligheten, men de lyckas ju alltid få oss att slåss mot varandra. Jag hade väl hoppats på mer från människor, men icke.

Kanske är det så att människor älskar sitt hat mer än kärleken till sina medmänniskor? Eller som detta leende mirakel, som ler ännu större när grundläggande männskliga rättigheter skall kränkas. En sån gräslig inställsamhet under allt som är “rätt” för tillfället.

Det här är ju ett utmärkt exempel på varför människor aldrig borde ges makt över andra människor.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Josef Persson
25 mars 2022 kl 14:54

Underbart klok skrivet, och dina två sista rader borde alla läsa och ta efter. Tack

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Josef Persson
26 mars 2022 kl 05:11

Nu är det sällan politiker som konspirerar för krig, oftast bankägare. Politiker är mest viljelösa utförare.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV