Svenska studie: Pfizer-vaccin tar sig in i leverceller och omvandlas till DNA

-

VETENSKAP. Svenska forskare från Lunds universitet har funnit att innehållet i Pfizers covidvaccin tar sig in i mänskliga leverceller och omvandlas till DNA, något som läkemedelsjättarna länge avvisat som desinformation. Den svenska studien visar också att man kan utveckla autoimmun hepatit efter injektion av mRNA-vaccin.

Text: Sandra Novak, Nya Dagbladet

Det är ett svenskt forskarteam från Lunds universitet som nyligen släppt studien kring covidvaccin och omstruktureringen av DNA och förändring av kromosomer i samband med de kontroversiella injektionerna, det rapporterar bland annat Epoch Times.

När mRNA-spikproteiner injiceras i kroppen tar de sig vidare till levern och utlöser DNA som finns inuti levercellernas kärnor, för att sedan gå över till cellernas cytoplasma och förvandlas till någonting som kallas LINE-1-protein. Ett segment av detta protein transporteras sedan tillbaka in i levercellernas kärnor där det fäster till mRNA och omvänt transkriberar det till spik-DNA.

Omvänd transkription är när DNA tillverkas av RNA. Den normala transkriptionsprocessen innebär att en del av DNA:t fungerar som en mall för att göra en mRNA-molekyl inuti kärnorna.

I den här studien presenterar vi bevis för att COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 kan komma in i den mänskliga levercellinjen”, säger forskarna i en artikel som publicerades i tidskriften Current Issues of Molecular Biology.

Omvandlas till DNA – på sex timmar

De svenska forskarna tillägger att:

BNT162b2 mRNA omvänt transkriberas intracellulärt till DNA så snabbt som 6 timmar efter BNT162b2 exponering”. 

BNT162b2 är benämningen för Pfizer-BioNTechs covidvaccin Comirnaty.

Detta motsäger vad USA:s smittskyddsmyndighet Centers for Disease Control and Prevention (CDC) tidigare har avvisat som så kallad desinformation och konspirationsteorier.

”Det genetiska materialet som levereras av mRNA-vacciner kommer aldrig in i dina cellers kärna”, står det fortfarande att läsa på CDC:s hemsida under rubriken ”Myter och fakta om COVID-19-vacciner.”

Detta är första gången som forskare kunnat bevisa hur mRNA-injektioner omvandlas till DNA i mänskliga leverceller, men andra ”experter” och ”faktagranskare” fortsätter ändå att felaktigt hävda att detta inte är möjligt.

”COVID-19-vacciner förändrar eller interagerar inte med ditt DNA på något sätt”, hävdar fortfarande Johnson & Johnson (J&J) och AstraZeneca på sina hemsidor.

”Dessa vacciner levererar genetiskt material som instruerar celler att börja tillverka spikproteiner som finns på ytan av SARS-CoV-2 som gör att covid-19 producerar ett immunsvar”, rapporterar Epoch Times.

En talesman för Pfizer svarade på den nya studien med att hävda att läkemedelsjättens mRNA-injektioner ”inte förändrar DNA-sekvensen i en mänsklig cell”.

Kan orsaka hepatit

Den svenska studien påvisar också att mRNA-spikproteiner på ytan av leverceller även kan orsaka autoimmun hepatit – det vill säga leverinflammation.

”Vi har funnit rapporter om individer som utvecklade autoimmun hepatit efter BNT162b2-vaccination”, skriver författarna och presenterade det första rapporterade fallet, en frisk 35-årig kvinna som utvecklat sjukdomstillståndet endast en vecka efter sin första dos av Pfizers mRNA-injektion.

Forskarna menar vidare att:

spikriktade antikroppar inducerade av vaccination även kan utlösa autoimmuna tillstånd hos mottagliga individer”.

Text: Sandra Novak, Nya Dagbladet

Nya Dagbladet
Nya Dagbladethttps://nyadagbladet.se/
Nya Dagbladet (NyD) grundades 2012 och är en oberoende humanistisk och etnopluralistisk dagstidning med en antiglobalistisk hållning och ett internationellt synsätt. NyD bevakar bla etniska och kulturella rättigheter, integritet och övervakning, miljö och hälsa.

12 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ingemar ljungqvist
Gäst
7 mars 2022 kl 10:51

Det finns ytterligare en snarlik svensk forskningsrapport som uppmärksammats mycket på hälsosajter men där svenska media med undantag av Lars Bern och Frihet Sverige förbigåtts med tystnad: Svensk vetenskaplig artikel som måste tas på allvar – för att rädda barnen – http://www.frihetsverige.se Den visar hur den naturliga DNA-reparationsmekanismen för varje MRNA- injektion försämras.

Boris D.
Boris D.
Gäst
6 mars 2022 kl 21:36

Artikelförfattaren skriver om ”Covid-19 vaccin”.
Det är White Washing, och grovt missvisande att kalla det genmodifierande hopkoket för vaccin. Det är ju ett biovapen.
Slå gärna upp definitionen för begreppet vaccin.

Om formuleringen ”vaccin” fortsätter att användas försvårar vi processen där narrativet och hela cirkusen ska avslöjas och stoppas.

Man kan t.ex. kalla eländet för ’sprutan’, eller formulera det som ’det s.k. vaccinet’, eller liknande.

Fredrik Eriksson
Reply to  Boris D.
6 mars 2022 kl 22:21

Det är värre än ett Biovapen eftersom de allra flesta missar den rent själsliga kompletta målbilden.
Jag skulle döpa vaccinen till en Bio-Mekanisk Markör som sakta utplånar din identitet och ersätter den med en hexagonal 666-variant som är syntetisk som vaccinen också består till 99% utav.
Ämnet heter Grafenoxide och är genomskinligt.
Kropp,själ och ande?
Men om vaccinen inte räddar mot svårt lidande, sjukdom eller hindrar smitta utan istället orsakar nya mutationer?
Det är värre, mycket värre än så!
Har fått mycket kritik men också inspiration för min slutsats är att Vaccinen korrelerar till 100% med Bibelns (Upp:13) definition av ett ord som kallas Vildjurets Märke.
Detta tas (sprutas in via handen elle pannan)
Rent tekniskt anser jag att Vildjurets Märke är i Vaccinen eftersom Bibeln (då den skrevs) förmodligen inte visste att Vildjur producerar sina egna antikroppar, till skillnad från Människor som kräver en immunrespons som är väsentligt skild från tex tigrar,lejon,björnar och hajars immunogena uppbyggnad av antikroppar och T-celler/Ag-antikroppar.
Bibeln beskriver bland annat att människor som tar detta Märke kommer att önska sig att dö, men kan inte.
Vilket föranleder ett hyperaktiverat immunförsvar och kroppslig reagens.
Vilket är det långa svaret varpå att Vaccinen är designade för att fånga människors själ och ersätta anden med en syntetiskt framställd variant via en QR-kod baserat betalsystem.
I Taiwan scannas man bland annat på pannan och högerhanden. Mars:2022

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
5 mars 2022 kl 10:22

När folket förstår att detta är en strid mellan godhet vs ondska, kan en lösning närma sig.
Den fixa ide’en om Höger resp. Vänster i politiken är en chimär. I skalan mellan godhet och ondska finns mängder av tillstånd, såsom konservativ, sorg, hat, uttråkning, glädje, etc. ja, tusentals om man tar med finliret.

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Å. Södergren
5 mars 2022 kl 17:02

När folk förstår detta kan det vara fängelsestraff på att prata om det.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Richard
5 mars 2022 kl 20:37

Hej Richard och övriga på detta forum!

Inte för att det är något nytt för sanningssökare, men väl värt 50 min
av livet! Med detta önskar jag samtliga en insiktsfull lördags afton.

https://www.youtube.com/watch?v=NNV2tEgPb9I

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Tors vrede
5 mars 2022 kl 21:39

Knäböj för guldkalven!!

Tors vrede
Gäst
Reply to  Å. Södergren
5 mars 2022 kl 21:44

Sanningens ord!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
5 mars 2022 kl 09:05

Undra hur många rätt det krävs innan man går från att vara imaginär “teoretiker” till att bli ren konspirationsavslöjare.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
6 mars 2022 kl 23:02

Det kallas kunskapsretoriker!

Från konspiration till kunskap, som teoretiskt sett kan appliceras på allt som kommer från: DN, Aftonbladet, Expressen,SVD och inte att förglömma den lilla lydhunden Dagens Industri som ligger lydigt med sockriga fingrar,förlåt TASS-ar.

Eftersom allt som kommer från massmedia är en lögn (eller underhållning) så vet man (om man har kunskap) att applicera polariserings-principen, för/emot, dum/snäll.
Avdelningsbarheten är bara icke vattentäta skott så att inte sanningen ska sägas eller komma fram.
Ett retoriskt grepp som media äger och använder hela tiden.
Jag lovar dig att Covid 19 bara är ett knapptryck bort när Investor och Kockums/SAAB har sålt sitt sortiment av pansarskott till Ukraina.

Mvh en Kunskapsretoriker…

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
9 mars 2022 kl 17:35

Sista meningen tycks ha sin sanning! C-19 bara försvann liksom propagandamäster själv, Fautji. Medicinpriset till Putin (en av dem).

Fredrik Eriksson
Reply to  Å. Södergren
9 mars 2022 kl 17:52

Årets bästa dag på börsen!

Onsdagens uppgång på Stockholmsbörsen blev den största i år samt den största sedan i april 2020, rapporterar Dagens industri.

Vid Stockholsmbörsens stängning låg uppgången för det breda indexet OMXSPI på 4 procent. Samtidigt som storbolagsindex OMXS20 lyfte med 3,5 procent.

-Men va märkligt!
-Vad KAN det bero på?

-Varför skriver inte hormedia någonting om detta faktum?
-Ska det behövas säljas 10,000 skott och 52 Jas-plan.

Icke att förglömma vaccin+krig=gyllene combo!….

Den ser vi fram emot ..någon gång så där 1:a September…

Nya Dagbladet
Nya Dagbladethttps://nyadagbladet.se/
Nya Dagbladet (NyD) grundades 2012 och är en oberoende humanistisk och etnopluralistisk dagstidning med en antiglobalistisk hållning och ett internationellt synsätt. NyD bevakar bla etniska och kulturella rättigheter, integritet och övervakning, miljö och hälsa.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV