The Power Brokers – How the Global Financial Elite Controls the World

publicerad 16 mars 2022
- Guest writer
Blackrock

WORLD. The global financial elite affects society through platforms such as the World Economic Forum (WEF) and the Bilderberg Group. In this documentary by Jonas Nilsson, we get to see the impact in practice.

Documentary by Jonas Nilsson, Palaestra Media

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Svenskar?! har från 1500 talet med diktator Gustav Vasa,tog”bort”den Katolska kyrkan ersattes med Luther och skapade dåtidens skatteverk folkbokföring som med utskickade “byråkrater” skatteskrevfolket.Sedan dess har krigat runt om i världen med betalda legoknektar till 80% svenskar medan svenska bonndrängar fungerade,då som nu Landet Sverige har byggts upp av skolat folk från belgien,tyskar,holländare,england.frankrike scotland etc som såg fattiga sveriges enorma tillgångar av skog,järnmalm billig svensk outbildad arbetskraft..Utländska krafter som ex.Bildt.Wallenberg.Lundin,hamilton.Douglas..Bonnier etc och i pricip släkt med varandra har sedan dess styrt landet.Och nu är det nya sk “legoknektar”med anhöriga flera miljoner som importeras till sverige sedan 25-30 år som en gåva till muslimska länder allt betalt med skatter av ett plågat mest äldre människor medan de yngre lånat sig till enorma skulder och blir akdrig fria eftersom dessa skulder aldrig skrivs av när utlånarna sk banker tar över deras tillgångar..Allr styrt av globala makt intresse med bla wallenbergs kontakter,släkter,runt om i världen alla med samma utbildning med ett illa dolt förakt för sk vanligt folk.och använder outbildade politiker sossar.. moderater. .libar.medier .som betalda idioter och Sverige finns inte och har aldrig funnits..som en sjävständig nation ..

  • Vi är snarare anglofiler.
   Det var för att Bernadotte var acceptabel för Britterna som han kom i fråga. Frimurarna mördade Gustav III av flera skäl men ett var att han hade medfinancierat Usas frigörelse från Britterna.
   Gustav sympatiserade ju även med franska monarkin som britterna störtade genom ombud. Bernadotte var ju på den republikanska sidan.
   Efter 1815 har Frankrike varit Britternas följebåt.

 • Svenskar?! har från 1500 talet med diktator Gustav Vasa,tog”bort”den Katolska kyrkan ersattes med Luther och skapade dåtidens skatteverk folkbokföring som med utskickade “byråkrater” skatteskrevfolket.Sedan dess har krigat runt om i världen med betalda legoknektar till 80% svenskar medan svenska bonndrängar fungerade,då som nu Landet Sverige har byggts upp av skolat folk från belgien,tyskar,holländare,england.frankrike scotland etc som såg fattiga sveriges enorma tillgångar av skog,järnmalm billig svensk outbildad arbetskraft..Utländska krafter som ex.Bildt.Wallenberg.Lundin,hamilton.Douglas..Bonnier etc och i pricip släkt med varandra har sedan dess styrt landet.Och nu är det nya sk “legoknektar”med anhöriga flera miljoner som importeras till sverige sedan 25-30 år som en gåva till muslimska länder allt betalt med skatter av ett plågat mest äldre människor medan de yngre lånat sig till enorma skulder och blir akdrig fria eftersom dessa skulder aldrig skrivs av när utlånarna sk banker tar över deras tillgångar..Allr styrt av globala makt intresse med bla wallenbergs kontakter,släkter,runt om i världen alla med samma utbildning med ett illa dolt förakt för sk vanligt folk.och använder outbildade politiker sossar.. moderater. .libar.medier .som betalda idioter och Sverige finns inte och har aldrig funnits..som en sjävständig nation ..

  • Vi är snarare anglofiler.
   Det var för att Bernadotte var acceptabel för Britterna som han kom i fråga. Frimurarna mördade Gustav III av flera skäl men ett var att han hade medfinancierat Usas frigörelse från Britterna.
   Gustav sympatiserade ju även med franska monarkin som britterna störtade genom ombud. Bernadotte var ju på den republikanska sidan.
   Efter 1815 har Frankrike varit Britternas följebåt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *