Fox News: USA erkänner existensen av “hemliga” biolaboratorier i Ukraina

11

KRIGSZONER. Tucker Carlson på Fox News reagerar på påståenden om att USA finansierar biologiska program i biolabs i Ukraina.

Tucker Carlson säger att för bara 4 dagar sedan trodde inte Fox-redaktionen på att USA finansierar biolaboratorier i Ukraina, men Biden-regeringens Victoria Nuland, som har titeln Under Secretary of State for Political Affairs, erkände under en hearing existensen av “biological research facilities” och att det finns en oro för att de ryska trupperna ska ta kontrollen över dessa inklusive laboratoriernas forskningsmaterial.

Även så kallade factcheckers, EU och amerikanska försvarsdepartementet har förnekat att dessa biolabs existerar. Information om dessa laboratorier har förkastats som rysk propaganda.

Fox News väljer oväntat i sitt inslag att videocitera ett uttalande från Kreml som uppger att dessa laboriatorier existerar.

Text: NewsVoice | Video: Fox News

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
16 juni 2022 kl 08:55

Mostly ‘Peaceful’ Biolabs In Ukraine No Longer Russian Disinformation Department Of Defense Admits

“On June 9th, the Department of Defense released a report titled “Fact Sheet on WMD Threat Reduction Efforts with Ukraine, Russia, and Other Former Soviet Union Countries,” listing off the expected self-aggrandizing “achievements” of reducing purported “nuclear, chemical, and biological threats in Ukraine, Russia, and other countries.”
However, what was most notable among this report was the admission from the Department of Defense that there does indeed exist U.S.-funded biolabs in Ukraine – 46 to be precise – but the department assures us that they’re “peaceful.””

https://www.redvoicemedia.com/2022/06/mostly-peaceful-biolabs-in-ukraine-no-longer-russian-disinformation-department-of-defense-admits/

Torbjörn Sassersson red.
Admin
11 mars 2022 kl 22:25

Mer om biolabben i Ukraina som Vita Huset försöker förneka….eller förringa:

Glenn Greenbwald: Video Transcript: The White House’s Game-Playing Denials of Bio-Labs in Ukraine
https://systemupdate.substack.com/p/video-transcript-the-white-houses

Ben Swann: Truth About U.S. Funded Bio-Labs in Ukraine
https://sovren.media/video/truth-about-u-s-funded-bio-labs-in-ukraine-888.html

Roger Jansson
Roger Jansson
Gäst
11 mars 2022 kl 08:55

Det är ändå Ryssland som invaderat och tagit över delar av Ukraina redan 2014. Självklart vill Ukraina på olika sätt som andra länder hitta metoder som undviker vidare invasion av ett fientligt land. Sedan lämnade ju Ukraina över alla sina kärnvapen till Ryssland 1994 som då lovade att respektera Ukrainas territoriella integritet. Märkligt att så många här försvarar en kleptokratiskt diktator i Ryssland. Visst vi har många problem i väst också men man behöver ju inte förhärliga Rysslands agerande för det.

Anders Myren
Anders Myren
Gäst
Reply to  Roger Jansson
11 mars 2022 kl 16:16

Han hade inget val längre. Trängd emot väggen av Nato/USA och en ryss hatande regim i Ukraina. Som döda folk i Donetsk i 8 år nu.

Och det var definitivt något på gång från Ukraina snart. Ryssarna har spionerat på dom HELA tiden.

Och visst. Två fel gör inte ett rätt… Så visst har ryssarna gjort fel. Men valet att bara vänta på Ukrainas Nazistregims attack var inte ett alternativ som Putin ville ta.

svein olav hansson
svein olav hansson
Gäst
Reply to  Roger Jansson
18 mars 2022 kl 20:14

Putin är en gangster, ingen tvekan om det. Men USAs har drivit på sedan mitten av 90talet att få med så många länder österut i NATO och högt uppsatta diplomater militärer i USA har varnat otaliga gånger om att Ryssland, oavsett Putin, uppfattar det som ett direkt hot mot deras säkerhet och att det kommer leda till direkt konfrontation och samma sak har Ryssarna sagt flera gånger, att de inte kommer acceptera det. Nu betalar ukraina med blod och förstörelse för det spelet. .

Fredrik Eriksson
Reply to  svein olav hansson
18 mars 2022 kl 20:41

[Kommentar raderad, Homosex, Aborter, Könsgender-bender=Putin. NewsVoice modererar kommentarsfältet bättre nu av hänsyn till de som vill hålla sig till ämnet. Vi tar även bort kommentarer bakåt i tiden om de svamlar om ovidkommande ämnen.]

Fredrik Eriksson
Reply to  Fredrik Eriksson
19 mars 2022 kl 08:45

[Kommentar raderad, off-topic: HBTQ, Frimurarnas, könsneutral orm, Eugenics, Jan Myrdal, Flower-Power, Einsop, skatte-reduktionsplikten för hemmafruar och Nationsocialism. NewsVoice modererar kommentarsfältet bättre nu av hänsyn till de som vill hålla sig till ämnet. Vi tar även bort kommentarer bakåt i tiden om de svamlar om ovidkommande ämnen.]

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
Reply to  Roger Jansson
16 juni 2022 kl 11:05

Det måste väl ändå tas med hur händelser har sitt ursprung. Vad är avsikten med att bara ta upp en sida av det som sker i nutid? Det som är märkligt är hur US tillåts bryta mot överenskommelser som har geopolitisk effekt och media stödjer dessa utan kritik. Hur kan undfallenheten mot USA’s överträdelser fortgå och bortförklaras?
När är det nödvändigt att agera eftersom det varit verkningslöst från Rysk sida med begäran om att följa överenskommelser, att inte utvidga NATO österut? Tydliga besked om att det inte är acceptabelt har presenterats sedan lång tid.

The current conflict in Ukraine has its seeds in the 1990’s and the US-backed collapse of the Soviet Union. During high-level Two Plus Four Treaty talks pertaining to Germany’s reunification in 1990, talks between US Secretary of State James Baker III and then-Soviet leader Mikhail Gorbachev, along with France, the UK and the West German government, over unification of Germany, Baker gave a verbal promise that NATO would not move “one inch” to the East to threaten former Soviet territories, in return for the USSR allowing German reunification within NATO.”
https://journal-neo.org/2022/03/09/ukraine-and-the-deeper-global-suicide-agenda/

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
10 mars 2022 kl 19:49

William Engdahl berättar att Ryssland avslöjade två pågående projekt med framtagning av kärnvapen vid två reaktorer i Ukraina.

Dels en ‘smutsig’ bomb avsedd att sprängas och skyllas på Ryssland.

Dels extraktion av plutonium.

Och Zelensky hade i Munchen några dagar innan Ryssland gick in som vi känner till sagt att Ukraina vill skaffa kärnvapen och därför säger upp Budapestmemorandum från 1994. Som Ukraina inte varit med om ändå.

https://journal-neo.org/2022/03/09/ukraine-and-the-deeper-global-suicide-agenda/

Lägg till det att Ryssland visste om att Ukraina inom en snar framtid ämnade anställa blodbad i Donbass, vilket dom lyckades förhindra.
Men striden vid Kiev förutsägs bli hård så blod kommer nog att flyta på¨ett sätt som västs asgamar kommer att gotta sig åt.

Benny H
Benny H
Gäst
10 mars 2022 kl 16:42

Det här är bara början! Snart kommer uppgifterna om Ukrainas program för kärnvapen också fram i ljuset och vad man tänkt använda dessa vapen till! Nuland var till slut tvungen att erkänna förekomsten av dessa laboratorier p g a överväldigande bevis och där man bedriver forskning som inte tillåts i USA eller EU då den bedöms som alltför farlig om smitta skulle komma ut! Men ukrainarna kunde offras, inga problem alls för dessa hycklare! Det är även väldigt tyst i fulmedia om de krigsplaner som kommit fram där ukrainsk militär förberedde rena utrotningskriget mot de östra delarna och som var planerat till mitten av mars men där den ryska invasionen effektivt satta stopp för den planerade massakern i öst!

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
10 mars 2022 kl 11:25

Victoria Nuland kallas inte för inte “Slaktaren i Ukraina”?