NATO:s och USA:s krig i världen överskuggar Rysslands krig i Ukraina

publicerad 6 mars 2022
- av Torbjörn Sassersson red.

NOTERAT. Stanislav som bott 15 år i Nordamerika påminner om att ryska ukrainare i 8 år bombats av Ukrainas militär och att Ryssland i sin närhet sedan många år hotas av en mycket aggressiv och välbeväpnad allians ledd av NATO. Han påminner om alla de USA-ledda krig som plågat en lång rad länder.

https://www.youtube.com/watch?v=OisJkpGYpAo

Det är dessa perspektiv som NATO och EU-ledarna nu försöker stoppa genom att kasta ut alla ryska kanaler från webbservrar och de stora sociala plattformarna. Man kallar det för desinformation när det ofta handlar om historiskt korrekt information om hur de västliga oligarkglobalisterna under decennier fortlöpande härjar i Mellanöstern, Afrika, Sydamerika och till och med Europa (Georgien och forna Jugoslavien).

Stanislav har bott 15 år i Nordamerika (USA och Kanada) samt 3 år i Europa på Malta. Därefter återvände han till Ryssland. Stanislav berättar på sin YouTube-kanal om återvändande ryssar, migranter och utlänningar som flyttat till Ryssland. Han jämför livet i Ryssland med livet i USA, Europa och Kanada. Han kommenterar antiryska videor och artiklar.

Text: Torbjörn Sassersson, grundare och redaktör på NewsVoice som står för ett fri press och en fri debatt om alla perspektiv