fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

NATO:s och USA:s krig i världen överskuggar Rysslands krig i Ukraina

-

NOTERAT. Stanislav som bott 15 år i Nordamerika påminner om att ryska ukrainare i 8 år bombats av Ukrainas militär och att Ryssland i sin närhet sedan många år hotas av en mycket aggressiv och välbeväpnad allians ledd av NATO. Han påminner om alla de USA-ledda krig som plågat en lång rad länder.

Det är dessa perspektiv som NATO och EU-ledarna nu försöker stoppa genom att kasta ut alla ryska kanaler från webbservrar och de stora sociala plattformarna. Man kallar det för desinformation när det ofta handlar om historiskt korrekt information om hur de västliga oligarkglobalisterna under decennier fortlöpande härjar i Mellanöstern, Afrika, Sydamerika och till och med Europa (Georgien och forna Jugoslavien).

Stanislav har bott 15 år i Nordamerika (USA och Kanada) samt 3 år i Europa på Malta. Därefter återvände han till Ryssland. Stanislav berättar på sin YouTube-kanal om återvändande ryssar, migranter och utlänningar som flyttat till Ryssland. Han jämför livet i Ryssland med livet i USA, Europa och Kanada. Han kommenterar antiryska videor och artiklar.

Text: Torbjörn Sassersson, grundare och redaktör på NewsVoice som står för ett fri press och en fri debatt om alla perspektiv

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

50 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

50 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
9 mars 2022 kl 20:50
Fredrik Eriksson
Gäst
8 mars 2022 kl 22:42

Ett exempel på hur denna form av “Magi” fungerar.
Jag citerar Aftonbladets senaste nytt.

“Våra hjärtan är med folket som får uthärda samvetslösa effekter av dessa tragiska händelsen i Ukraina” skriver Coca-cola.

Företaget meddelar att man övervakar och bedömer situationen i takt med händelseutvecklingen.

För svårt?

Jag tar det igen (ANDLIGT TALAT).
-P.S läs min tråd om ormspråket från 2021.

JACOB RUDERSTAM5 min
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lVmoXy/liverapportering-spanda-laget-kring-ukraina?pinnedEntry=791215

Iryna Vereshchuk, Ukrainas vice premiärminister säger att minst 5 000 människor har evakuerats från staden Sumy, rapporterar Sky News.

Hon understryker också att Ukraina inte kommer att gå med på Rysslands erbjudande att upprätta humanitära korridorer som leder till Ryssland.

Landet kommer endast gå med på säkra utgångar ur landet som leder västerut.

Ok jag gör det enkelt, 5000 skott, 5000 själar.
Liv och själar är en handelsvara = en liten lektion till Ola Dammegård (skicka den gärna om ni känner honom och vet hans adress).
-5000 pansarskott remember anyone?

Landet västerut= indikerar på att Putin vill kriga inte genom krig utan genom att skapa flyktingströmmar.
Dvs Ukraina har hållits som en flykting buffer för att snabba på utvecklingen av den ekonomiska omstarten även kallat Vildjurets Rike (Se Upp:13-16).
Det är en planerad upprustning genom enorma mängder lån som nu ska användas för att betala av skuldmättade (gamla) lån.
Detta behöver göras regelbundet var 40:e år för att den ackumulerade räntan inte ska skjuta i taket och göra livet surt likt under Weimarrepubliken, utan mera någorlunda “människoliknande” så att inte folk tvingas leva som rovdjuren (Upp 13-16.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
8 mars 2022 kl 19:31

Svenska regeringen hycklar och skickar 5 000 pansarskott till Ukraina. “Neutrala Sverige” blir öppet ett falsarium. Sverige bidrar till dödande som verktyg i en konflikt. Carl Bildt raljerar om att 1 000 ryska pansarfordon kan slås ut om 20% av pansarskotten träffar…Så här löser “framträdande” länder konflikter i vår tid…
MSM är åter ett verktyg för lögn och propaganda av stora mått.

Människan famlar runt omedvetet i sitt mörker och är medskapare till det mörker vi nu blir vittnen till. Förstå att de yttre händelserna är en spegling av det mörker vi bär på. Allt hänger i hop, ingenting sker utan koppling till helheten. Så vaknar vi och kan transformera mörker till ljus. Det gäller övergripande, lägg därtill enskilda karma för att förstå detaljer.

Krig är aldrig en lösning, enbart en högre medvetenhet kan lyfta människan och dessa händelser till högre nivå. Vanligt folk vill inte ha krig, det är också vanligt folk som behöver sätta stopp på vansinnigheterna genom att vakna och förstå hur manipulerade de är. Det har aldrig varit tydligare, först plandemin och nu Ukraina. Mörkret härjar vilt och MSM ljuger för att folk ska förbli sovandes. I denna soppa sker även ett andligt uppvaknande och det är också syftet med de absurditeter som utspelas. Men det sker mycket positivt, det ljusa inom människor växer i pressen från mörkret.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Åsa Torp
8 mars 2022 kl 19:44

Uppskattar starkt det du skrivit! Tack

Fredrik Eriksson
Reply to  Åsa Torp
8 mars 2022 kl 22:24

Sverige hycklar inte!
De 5000 skotten ingår i ett längre perspektiv på att betala av skuldmättade lån.
Krigen är till för att dölja det faktum när 2,000,000 miljoner flyktingar ska fördelas varav 500,000 till Sveriges förorter för att ytterligare spä på polarisering.
På NewsVoice får du veta sanningen.
Alltså den hela sanningen och inte vissa valda perimetrar.
Nyckeln är återigen ett begrepp som jag kan skriva 200 sidor om men som förklarar allt.
Avdelningsbarhetens hemlighet.
Massmedia (Guillou,GW,Dick Harrison och Herman Lindqvist) arbetar och får väldigt mycket betalt för att använda denna privilegie-baserad propaganda.
De har förfalskat den Svenska historien så många gånger att Svensken tror fortfarande att Sverige är Svenskt när det egentligen är en Fransk provins tack vare Importen av Bernadotte på 1800-talet.
De är (andligt sett) tvungna att erkänna deras skyldighet för att inte själva “drabbas” av straffet. Det är den andliga sidan som folk missar på. Ola Dammegård kallar det Vit Magi.
Och mycket riktigt magi är det, men inte är den Vit.
MVH Fredrik

Tors vrede
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
9 mars 2022 kl 05:52

Mycket tänkvärt i din text! Frågan är bara om det går att komma ur mörkret så länge vi befinner oss i vårat fysiska tillstånd?
Människor ber dagligen till Gud om hjälp från svält, krig och psykiskt lidande som man tvingas möta morgonen med, om inte nattsömnen genom psykopatisk terror mot det oskyldigt svagare offret.
Guds barn är sannerligen en dåliga avbilder av den som skall vara skaparen.
A. Strindberg skall ha utryckt att det är synd om människorna.
Undrar om han var helt medveten om hur rätt han hade?
Men vi väntar fortfarande på Messias återkomst som skall tända ljuset.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Tors vrede
9 mars 2022 kl 20:04

Syftet med den fysiska tillvaron är för vårt andliga växande. Det är en tillfällig utflykt där du har upplevelser via din kropp. Prövningar och utmaningar blottlägger det vi behöver belysa och arbeta med. Här följer min livssyn, ingalunda unik:

Mörker och ondska är ur ett absolut perspektiv faktorer som varken är bra eller dåligt, utan det bara är som ett svar på vårt eget mörker. Livet är sinnrikt bortom mänskligt förstånd, alltid en fråga om var vi befinner oss existentiellt. Vårt eget framskridande avgör ondskans karaktär, vara eller icke vara. Det vi kallar Gud är det medvetande i vilket vi alla är en sammanhörande “tanke”. Även mörkret. Det existerar inget åtskilt enheten. Det är bara olika uttrycksformer som samspelar. Så är det på denna utmanande nivå vi är nu. Kärlek är den starkaste kraften som till sist består, för att förstå ljuset måste vi möta vårt eget mörker. Det sker i allra högsta grad i denna tid. Förändring i det yttre börjar alltid i det inre. Det vill inte egot lyssna på eftersom det tillhör det yttre.

Det sticker i många ögon, men det är ingen än vi själva som lyfter oss upp i “ljuset”. Ingen annan än vi själva har ansvar för vår “frälsning” (snarast att gå från omedvetenhet till medvetenhet). Det kommer ingen och gör oss en björntjänst och ger oss facit innan lektionen är över. Notera att mörka intentioner har modifierat religioner för att använda dem som politiska maktinstrument. Men det är upp till var och en vad den vill tro.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
7 mars 2022 kl 16:36

I princip är konflikten över. NATO har visat sig totalt kraftlös med sitt HBTQ och sin jabbindustri, som fördärvat ungdomen. Finns där ingen familj att kämpa för, utan endast en demoraliserad politikerklass som inget värde har, är utgången given. Detta är en andlig dimension; man träper inte den som stödjer ens överlevande, utan kan endast tvingas därtill, om ens då?.
Putin (3 st?) satte in stöten mot de blockringsagenter, som likt SS i bakgrunden tvingade folket till att strida. Vilken arbetare vill massförstöra en kollega runt hörnet?
Maggan A. får äta sina robotar om ett tag?

Fredrik Eriksson
Reply to  Å. Södergren
7 mars 2022 kl 20:44

Vaccinen är medvetet planerade för att sänka stridsförmågan och försvarsviljan på befolkningen.
Ryssland och Kina har inte alls vaccinerat nå̈gra.
Därav är det en orkestrerad kampanj för att implementera en AI-Antikrist.

Vaccin+Vaccinpass+Vaccinplåster och som grädde på moset Vaccinlön!
-Med tillhörande hand…

-Sen är det kört…=)

-Eller ja, inte de som tror på Bibeln, (eller det vars Ord det egentligen handlar om och kretsar kring).
Det ÄR BARA ANDLIGT!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
7 mars 2022 kl 13:05

Det blir spännande att få höra/läsa om vem som sprängde familjen Bidens villa i luften, den lär ligga strax väster om Kiev?

Last edited 10 månader sedan by Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
6 mars 2022 kl 21:52

När kommer fakta om Bidens villa utanför Kiev som någon lär ha sprängt till smulor?

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
6 mars 2022 kl 19:10

Innan usas/natos försök till utvidgning mot ukraina så var det inget krig mellan ukraina och ryssland. Det finns en väldigt enkel lösning till problemet. Nato är inte tvunget att expandera till ukraina eller att stötta dödandet av ryssar i östra ukraina, låt bli, då är kriget över. Varför måste nato vara i ukraina, det finns ingen logisk förklaring, usa och ukraina är inte grannar, så det kan inte vara för att skydda en god granne.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  stig lönnqvist
7 mars 2022 kl 15:06

Dessutom har EU och Usa och Ukraina redan sen 2010 i Astana skrivit under på såna villkor som automatiskt omöjliggör Natos utvidgning om Ryssland motsätter sig.
Ryssland begärde att dom skulle följa vad dom redan godkänt. Men västs politiker och journalister hade tydligen glömt det

Tors vrede
Gäst
Reply to  petergrfstrm
7 mars 2022 kl 21:57

FN: STATEN UKRAINA FINNS INTE! UKRAINE ÄR EN DEL AV RYSSLAND! Den 7 april 2014 har dåvarande FN:s generalsekreterare Ban Ki Moon gjort ett fantastiskt uttalande, vars distribution i ukrainska medier och internet är förbjuden. Konflikten mellan de två sidorna diskuterades på FN:s säkerhetsråds möte. Detta är följande slutsats: Ukraina har inte registrerat sina gränser sedan 25 december 1991. vid USSRs kollaps. FN har inte registrerat Ukrainas gränser som ett suveränt land. Därför begår inte Ryssland några kränkningar av rättigheterna gentemot Ukraina. Enligt NIS-avtalet är Ukrainas territorium en administrativ region i Sovjetunionen. 

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
6 mars 2022 kl 15:01

Jag har inte hört ett ord om Hanter Baidens o USAs inblandning i Ukraina krisen, inte heller om regimers masslakt på den rysktalande landets befolkning, massgravar, inte heller där makten försökt svälta ihjäl en del av sin befolkning, sedan 2014 handlar det om 6 siffriga tal som blivit mördade, alla tycker bara synd om regimen i Ukraina, Tycker alla borde läsa på lite, allt finns tillgängligt för alla som inte medvetet blundar, Det är bekvämare och lyssna på MSM alla vet ljuger och förvränger sanningen på order av vår regering 
Sverige har inget försvar idag men hetsar till krig, har dom tänkt sig att ryssarna flyr bara försvarsmakten viftar lite med Pride flaggor kanske. 

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
6 mars 2022 kl 15:17

I kommentarsfältet till den här artikeln om Pride-paraden i en av alla de städer som dragits över av flagg- och …-viftande HBTQI:are ser vi Sveriges militära överbefälshavare dansa rengbågs-dans:
https://newsvoice.se/2020/02/snart-kommer-skelleftea-pride-9-till-15-februari-2020/

Borde väl vara avskräckande nog för “Den lede fi” i öst med en sådan general i spetsen för potenta krigare, uppmärksamma på varje tänkbart bakhåll (ursäkta eventuella skrivfel – alltid svårt med stavningen om det ska vara ett eller två l).

1298
1298
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 mars 2022 kl 15:31

Du menar att de är rädda att de ska penetrera alla bakhål?

1298
1298
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
6 mars 2022 kl 15:29

Ja, eller när “tjejerna” lyfter på kjolarna 🙂

Erik Forsman
6 mars 2022 kl 13:38

Vi kommer allt närmare nittonhundraåttiofyra (taget ur minnet) där tre stora block ständigt ligger i krig med varandra, där segrar publiceras av systemmedia och vi förväntas alla hurra och omvänt sörja med förluster. Allt ransoneras och övervakas in i absurdum. Huruvida det över huvudtaget pågår ett krig eller ej, är inte relevant, utan krigets syfte är inte att vinna utan att försätta folket i ett tillstånd. När har folket någonsin gått till sina ledare och begärt att få starta ett krig, för att viljan att lemlästa sin nästa eller riskera att dödas varit oemotståndlig?

Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
Reply to  Erik Forsman
6 mars 2022 kl 14:28

Ja då undrar man om inte Sveriges bidrag ned 5000 pansarvärnsskott är ett bidrag till mord på andra mäniskor och trots allt emot gällande lagstiftning , vad säger svenska freds , tyst kanske inga bidrag ???

1298
1298
Gäst
Reply to  Lars-Göran Helander
6 mars 2022 kl 15:32

De pansarskottet kommer vi få i retur när gatustriderna här, tar vid.

Fredrik Eriksson
Reply to  1298
6 mars 2022 kl 15:38

Ryssarna är inte så dumma som Sveriges Försvarsmakt.
De kommer inte satsa på HBTQ-certifiering och vaccinering.

De kommer köra full tilt!

EMF, och BlackOut-vapen.

Ryssarna bör göra bäst att justera sin kurs västerut mot Karlskoga.
Det är där Sverige har sin BlackOut-teknologi.
Det är en slags blandning av HAARP (höga energipriser just nu)
väderkontroll samt Mikrovågor..

Ja, så smarta är Ryssarna.
Under tiden vandrar Sveriges Försvarsmakt med högklackat.
-För att DET ÄR PLANERAT SÅ!

Jas-planen kommer singla ner som höstlöv…

Richard
Richard
Gäst
Reply to  1298
7 mars 2022 kl 03:50

Bara hoppas på att vapnen används på de som beslutade att skicka iväg dem.

Fredrik Eriksson
Reply to  Lars-Göran Helander
7 mars 2022 kl 20:42

Svenska Freds, Försvarsmakten,Säpo, NOA,MUST,MSB och Socialstyrelsen och Läkemedelsverkett tycker det ÄR JÄTTEBRA ATT SÄLJA 5000 pansarskott för det främjar EU:S inre säkerhet.
Dvs Investors och Calle Bildts och Jan Guiollous feta plånbok…

Pronto!..

Fredrik Eriksson
Reply to  Fredrik Eriksson
7 mars 2022 kl 22:45
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
6 mars 2022 kl 13:31

Med en president Donald Trump i Vita Huset hade aldrig NATO tillåtits föra krig mot Ryssland.
Tragedin ligger i att MSM har provocerat fram en medömkan för ”nynazister”
i Ukraina.

Tintov
Tintov
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
7 mars 2022 kl 18:26

Men Nato har ju inte gått in ännu. Stoltenberg sa att dom är medvetna om att situationen kan bli värre. Därav avstår dem.

Linden
Linden
Gäst
6 mars 2022 kl 13:05

Man kallar det för ”desinformation ”
Märkligt. Hur ofta hör man inte det ordet nu för tiden.
Och det kommer alltid från samma håll.
Censur har blivit ett vanligt tilltag i pks vämjeliga värld.
Deras sk sanningar verkar inte tåla dagens ljus.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Linden
6 mars 2022 kl 17:54

‘de’ tåler inget som går emot ‘deras’ new world disorder, yes stämmer bra det

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Linden
6 mars 2022 kl 20:07

PK-etablissemanget kallar allt “desinformation” som avviker från dess “information”.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
6 mars 2022 kl 12:55

Världen som ett schackbräde där krigsgalningar leker gudar.

Wesley Clark, fyrstjärnig general som var Natos SACEUR samt militärbefälhavare för United States European Command från 1997 till 2000, berättar här om hur det går till i kulisserna:

https://www.youtube.com/watch?v=UcWs4TFSjrY

(General Clark on the Iraq Invasion)

Tors vrede
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 mars 2022 kl 13:52
Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 mars 2022 kl 14:17

Precis vad Hans Blixt kom fram till no smoking gun. Tonkinbukten samma där
Men det har väl ingen betydelse vilen anledning när oviljan att diplomatiskt lösa konflikter, Nej jag är mer inne på onskans imperium och deras agenda är inte bra för vanliga mäniskor , tyvärr all propaganda gör folk blinda , Putin tillhör samma gäng som styr och ställer i staterna.. Kissingers boy…. hoppas jag har fel.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Lars-Göran Helander
6 mars 2022 kl 14:32

Orden som klingade ut från radioapparaterna för nästan ett sekel sedan är aktuellare än någonsin:

Allting går att sälja med mördande reklam.”

https://www.youtube.com/watch?v=BsnTiiAZYfU

(Ulf Peder Olrog Konserverad gröt)

https://sv.wikipedia.org/wiki/Konserverad_gr%C3%B6t

Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 mars 2022 kl 15:03
Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
Reply to  Lars-Göran Helander
6 mars 2022 kl 15:06

Subjectivt crying och man får publiken in i samma trans ??

Roger P
Roger P
Gäst
Reply to  Lars-Göran Helander
6 mars 2022 kl 18:26

Man ser hur jänkarna har ändrat sin kroppsform under 50 år?
Finns en dokumentär om denna konsert som visar hur det gick till med lanseringen av Woodstock.
De flesta var ju inne i dimman under konserten förmodar jag, även svårt att få fram mat då till publiken.

Lillan
Lillan
Gäst
6 mars 2022 kl 12:45

Det är inget argument, barn i en sandlåda kan argumentera på detta sätt – titta, han gjorde det då kan jag också göra det. Vi skall sträva efter att leva i en civiliserad värld, motsatsen till i en värld där våld är rätt. Fundera istället på hur vi kan få igång fredsförhandlingar!

Tors vrede
Gäst
Reply to  Lillan
6 mars 2022 kl 13:08

Om inte storebror i USA önskat oroligheter än en gång i Europa så borde svaret ha blivit ett militärt vapenfritt Ukraina.
Efter detta stora möjligheter till expanderande för flera länder för frizoner. Tryggheten vore upprättad.
Men tyvärr! Allt handlar om naturtillgångar.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Lillan
7 mars 2022 kl 02:39

Men Lillan, tänk den nästan omöjliga tanken, att det kanske finns en grupp (till antalet är samlingen egentl marginell men till ansamlade resurser tvärtom) ‘mitt’ ibland oss som inte vill fred,, aalls, utan tvärtom helt tvärtom. Är det ‘tänkbart’ att det kan förhålla sig så..

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
6 mars 2022 kl 12:28

En video med väl valda ord men med den naiva förhoppningen att nå fram till den hjärntvättade och kemiskt lobotomerade massan. Det är ju också den imbecilla köttmassan som kommer bli allas fördärv.

Janne K
Janne K
Gäst
6 mars 2022 kl 11:38

Det tog en vecka, men sedan kom Sassersson äntligen ut som Kremls nyttige idiot.

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
Reply to  Janne K
6 mars 2022 kl 14:10

Finns det några faktafel i videon som är postad i denna artikel och isf vilka?
Jag är enbart intresserad av sakligheter annars kan det kvitta.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Martin Lidström
6 mars 2022 kl 17:50

Den siste oupplyste dåren, el faket, är inte född ännu. Nu har ett nytt vakuum dykt upp, som såklart bryr sig mindre om fakta än dynga, men dessvärre fsöker sprida. Ungefär som biden som släpper….ar på presskonferenser. bidens motto o denne Janne K (vilket penname..) som utövar bidens briljans..hehe vilket skämt, återvänd snarast till chipssoffan el kom med ngt smart. O då måste det vara ngt riiktigt smart, för att överraska forumet..Har du förstått el det är för mkt för ‘innehållet’..haha vilket skämt..Janne K..inte ens det funkar

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Martin Lidström
7 mars 2022 kl 02:51

Martin, Janne k är infiltratör som ska locka fram kommentarer. Trots det är en riktig zero så kommenterar jag, för jag vill ‘han’ ska veta även om ‘han/hon’ inte bryr sig. Fakta för dessa expos är som skämd dryck

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
Reply to  jonnyjonson
7 mars 2022 kl 09:02

Tack för info Jonny. Trist att höra. Tänk om vi alla hade kunnat diskutera sakligheter och sakfrågor med högt i tak. Jaja, det är iaf tillåtet att drömma . Allt gott

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Janne K
6 mars 2022 kl 14:18

Tänk att du tillåts uttrycka din åsikt om redaktören för denna tidning, trots ditt så nedsättande omdöme mot honom – och därmed mot alla oss andra som uppskattar denna internettidning!

Det borde säga dig någonting.

I Likströmsmedia tillåts aldrig personlig kritik mot de ansvariga – och alla “experter” som får komma till tals är alltid rörande eniga i sin “politiskt korrekta” hållning.

Tycker du, Janne K, att det är bäst med endast en röst som klingar ut från maktens minareter? Eller välkomnar du motargument?

Ännu en sak: Här brukar vi framföra argument och bevis för dem. Det skulle vara klädsamt om även du skulle franföra tankar som ger stöd för det du tycker – inte endast subjektiva omdömen.

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
Reply to  Janne K
6 mars 2022 kl 15:06

Sassersson är en av de få journalisterna som vågar skriva om sanningen och inte går regeringens ärenden, hatten upp med all respekt

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Janne K
6 mars 2022 kl 15:41

Och här kommer Rotschilds springpojke.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Janne K
6 mars 2022 kl 17:59

No, duu är en ootroligt köpt iddi o mkt medveten om det, men lev med det tills du granskar sista ‘raden’..då ska du motivera..

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV