Elena Malmefeldts analys om covidkrisen: “Det handlade aldrig om smittspridning”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 april 2022
- NewsVoice redaktion
Elena Malmefeldt

GRANSKNING. I sin förra film visade Elena Malmefeldt att svininfluensapandemin 2009 handlade om politik och affärer och inte alls om smittskydd. Nu går hon igenom covidpandemin 2020-21. Vad handlar denna pandemi och massvaccinering egentligen om? Elena bygger sitt resonemang på säkra källor.

Även denna “pandemi” handlade inte om att dämpa smittspridning, för redan från start visste man att detta “vaccin” inte skulle minska smittspridningen. Redan från starten av pandemin utvecklades denna injektionsprodukt och den framställdes som att den skulle skydda mot allvarlig sjukdom och död, men stämmer det

Det fanns ingen överdödlighet i gruppen 0-64 år 2020, utan tvärtom det fanns en underdödlighet i jämförelse med 2017 och 2018. Var detta verkligen en pandemi?

Under 2020 skriver Lunds universitet om vår tids största vårdskandal. Hur man släppte in smittan på särskilda äldreboendena och hur ansvariga misslyckades helt med rutiner för att skydda de äldre. Efter detta misslyckande fick en majoritet av de äldre ingen vård för Covid-19, utan istället fick de direkt palliativ vård som ledde till döden. De anhöriga fick besöksförbud och kunde inte ta del av det hemska som hände med deras nära och kära.

Många fick endast ett telefonsamtal, att nu inleds palliativ vård.

ArcanumSkolan 2024

I videon redovisas att personer över 70 år på särskilda äldreboenden drabbades hårdast medan de som hade hemtjänst eller bodde hemma inte drabbades lika hårt.

Elena Malmefeldt refererar till en text från Lunds universitet som berörde henne. ”Människor dör på äldreboenden, men de flyttar inte in dit för att dö utan för att leva”.

Hon visar även att barn och ungdomar drabbas hårdare av injektionerna än av Covid-19, att dos 1 och dos 2 som man nu vill ge alla barn från 12 år, inte har någon inverkan alls på de varianter som nu finns i samhället.

Varför motiverade Elena Malmefeldt att producera dessa filmer?

“Jag tycker vi alla ska ha rätt att välja mellan att ”vaccinera” oss eller inte. Men det här är ett större beslut än att välja färg på en blus. Det är beslutet kan leda till att man skadas eller dör. Eller än värre, skadar sitt barn för livet. Folkhälsomyndigheterna och Läkemedelsverket har ljugit, vilselett och desinformerat människor. Jag vill att de rättsligen skall tå till svars för detta.

Jag vill ge korrekt information och utefter det kan varje person bedöma om man vill ta detta så kallade vaccin eller inte.

När politiker, media och myndigheter ljuger för oss, finns givetvis en agenda bakom. Att staten och kapitalet sitter i samma båt, det vet vi sedan länge, kanske handlar även denna pandemi om politik och affärer.

Vem betalar priset för detta med sina liv? Vi medborgare!

Vem avlönar de som ljuger och förråder oss? Vi medborgare!

Vad är den media vi tvingas via skatten betala för i detta scenario?

De driver samma agenda och propaganda, död är den granskande journalistiken och den vetenskapliga debatten.

Vi lever i ett system som ruttnar inifrån, vi behöver göra om och göra rätt, rätt för alla medborgare.”

Text: NewsVoice

Här hittar du Elena: Wellness-screening.se

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq