Elena Malmefeldts analys om covidkrisen: “Det handlade aldrig om smittspridning”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 april 2022
- NewsVoice redaktion
Elena Malmefeldt

GRANSKNING. I sin förra film visade Elena Malmefeldt att svininfluensapandemin 2009 handlade om politik och affärer och inte alls om smittskydd. Nu går hon igenom covidpandemin 2020-21. Vad handlar denna pandemi och massvaccinering egentligen om? Elena bygger sitt resonemang på säkra källor.

Även denna “pandemi” handlade inte om att dämpa smittspridning, för redan från start visste man att detta “vaccin” inte skulle minska smittspridningen. Redan från starten av pandemin utvecklades denna injektionsprodukt och den framställdes som att den skulle skydda mot allvarlig sjukdom och död, men stämmer det

Det fanns ingen överdödlighet i gruppen 0-64 år 2020, utan tvärtom det fanns en underdödlighet i jämförelse med 2017 och 2018. Var detta verkligen en pandemi?

Under 2020 skriver Lunds universitet om vår tids största vårdskandal. Hur man släppte in smittan på särskilda äldreboendena och hur ansvariga misslyckades helt med rutiner för att skydda de äldre. Efter detta misslyckande fick en majoritet av de äldre ingen vård för Covid-19, utan istället fick de direkt palliativ vård som ledde till döden. De anhöriga fick besöksförbud och kunde inte ta del av det hemska som hände med deras nära och kära.

Många fick endast ett telefonsamtal, att nu inleds palliativ vård.

I videon redovisas att personer över 70 år på särskilda äldreboenden drabbades hårdast medan de som hade hemtjänst eller bodde hemma inte drabbades lika hårt.

Elena Malmefeldt refererar till en text från Lunds universitet som berörde henne. ”Människor dör på äldreboenden, men de flyttar inte in dit för att dö utan för att leva”.

Hon visar även att barn och ungdomar drabbas hårdare av injektionerna än av Covid-19, att dos 1 och dos 2 som man nu vill ge alla barn från 12 år, inte har någon inverkan alls på de varianter som nu finns i samhället.

Varför motiverade Elena Malmefeldt att producera dessa filmer?

“Jag tycker vi alla ska ha rätt att välja mellan att ”vaccinera” oss eller inte. Men det här är ett större beslut än att välja färg på en blus. Det är beslutet kan leda till att man skadas eller dör. Eller än värre, skadar sitt barn för livet. Folkhälsomyndigheterna och Läkemedelsverket har ljugit, vilselett och desinformerat människor. Jag vill att de rättsligen skall tå till svars för detta.

Jag vill ge korrekt information och utefter det kan varje person bedöma om man vill ta detta så kallade vaccin eller inte.

När politiker, media och myndigheter ljuger för oss, finns givetvis en agenda bakom. Att staten och kapitalet sitter i samma båt, det vet vi sedan länge, kanske handlar även denna pandemi om politik och affärer.

Vem betalar priset för detta med sina liv? Vi medborgare!

Vem avlönar de som ljuger och förråder oss? Vi medborgare!

Vad är den media vi tvingas via skatten betala för i detta scenario?

De driver samma agenda och propaganda, död är den granskande journalistiken och den vetenskapliga debatten.

Vi lever i ett system som ruttnar inifrån, vi behöver göra om och göra rätt, rätt för alla medborgare.”

Text: NewsVoice

Här hittar du Elena: Wellness-screening.se

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • En delmängd i skrämselpropagandan är att finna i det senaste valet av POTUS i USA. Avslöjas i filmen 2000Mules. Man stuffade poll-boxes med falska röstsedlar.
  Ett liknande drag kan ses nu i Australien, där man med väderkontroll dränker städer med regn för att få folket att rösta via datorn. M.a.o. lätt att manipulera.

 • En delmängd i skrämselpropagandan är att finna i det senaste valet av POTUS i USA. Avslöjas i filmen 2000Mules. Man stuffade poll-boxes med falska röstsedlar.
  Ett liknande drag kan ses nu i Australien, där man med väderkontroll dränker städer med regn för att få folket att rösta via datorn. M.a.o. lätt att manipulera.

 • Trycket från samhället och dess uppskrämda medborgare har gjort att många har tagit vaccinet för att inte vara utanför gemenskapen och vara utstötta..

 • Trycket från samhället och dess uppskrämda medborgare har gjort att många har tagit vaccinet för att inte vara utanför gemenskapen och vara utstötta..

 • Elena Malmfeldt gör en utomordentligt viktig genomgång, av officiell statistik från öppna källor och av vad vaccinföretagen själva publicerat. Även i denna sålunda begränsade granskningen, framstår de svenska myndigheterna – Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och Regionerna – och dessas höga tjänstemän och medicinska ‘experter’ som exceptionellt okunniga, vad gäller deras egna ansvarsområden.

  Filmen ger tittarna ett intryck av att dessa svenska myndigheter befolkas av människor, som inte bara tycks sakna kännedom om de mest elementära fakta, rörande sina egna ansvarsområden, utan också verkar helt ointresserade av att ta reda på fakta. Deras enda intresse synes vara att, även med rena lögner, propagera för läkemedelsföretagens produkter.

  För den, som sedan länge övergivit stats- och koncernmedias lögnfabriker, finns det alternativa medier på Internet. Man behöver där inte leta länge för att finna fakta – verkliga och hårda fakta, framtagna av de främsta medicinska forskarna i världen – som visar att bilden är oerhört mycket allvarligare, än vad till och med Malmfeldts film visar.

  I den bilden ser man att det inte är medicintillverkarnas profithunger som är huvudorsaken till den vansinniga Corona-cirkusen världen över, utan att denna cirkus bara är en del av en agenda, som drivs av de rikaste människorna i världen, vilken syftar till mänsklighetens totala förslavande.

  Men denna insikt förringar på intet sätt värdet av Elena Malmfeldts film. Den är ett viktigt angrepp på den officiella och lögnaktiga berättelsen, som skapats för att dölja den oerhörda ondska, som nu raskt håller på att rasera hela vår nuvarande civilisation.

  • Hej Michael, tack för din återkoppling, håller med det finns så mycket mer information som kan skildra lögnera, hjärntvätten och vilseledningen mm. Jag kommer att fortsätta att avslöja lögnera, och visa hur de begår brott mot mänskligheten.
   När dom tog ner filmen efter 4 dagar och 14 000 visningar, var anledningen att man inte får gå emot de lokala hälsomyndigheterna.
   Snacka om galet, men bra då det visar än mer på korruptionen.
   Vi fortsätter framåt tillsammans, Elena

   • Hej Elena,
    Det är egentligen Reza från youtubs kommentarsfält!
    Såg att din video på youtube blev för avslöjande och borttagen.
    Hade kort konversation med Per och passade på och föreslog samma sak till honom också, att slå ihop er videon i en nåt förkortat version kanske.
    Hoppas att ni samarbetar och gör det. Det behövs verkligen!
    STOR kram!

 • För helvete när ska gemene man förstå att vaxxet leder till död? .. hur svårt ska det vara att fatta det självklara??

 • Det vore oerhört intressant att ocensurerat få se/läsa det kontrakt Sverige skrev på i samband av införandet bl.a. Phizers sk vaccin. Ganska allvarliga rykten spreds om det omgärdade kontraktet.
  Phizer har fått släppt på sin sekretess i USA, sitt hemland, så varför kan inte Sverige släppa på sin? Står där inget av direkt värde så är ju ingen skada skedd, oavsett? Och jag tycker det är en Svensks rättighet!

 • Den bästa informationen och sammanfattningen jag sett hittills om Covid-19 och “vaccinerna”. Samtidigt en rejäl näsbränna till WHO, Folkhälsomyndigheten,
  Läkemedelsverket, MSM och ignoranta sossepolitiker i regeringen. Hur ska de kunna ställas till svars för alla lögner, desinformation och livsfarliga beslut som drabbat Sveriges befolkning?

  Den tyske advokaten Reiner Fuellmich stämmer nu tillsammans med ett stort antal experter läkemedelsbolagen världen över för “folkmord” efter försäljningen av genpreparatet mRNA. Ska bli intressant att följa den rättegången.

  Stort tack Elena Malmenfeldt för din gedigna reseach och den proffsiga
  presentationen! Ett hedervärt arbete.
  Tack också NewsVoice för att det publiceras här. Vidarebeforda gärna till alla
  som behöver bättra på sina kunskaper.

  Christer Nilsson
  medicinhistoriker, författare

 • Elena Malmfeldt gör en utomordentligt viktig genomgång, av officiell statistik från öppna källor och av vad vaccinföretagen själva publicerat. Även i denna sålunda begränsade granskningen, framstår de svenska myndigheterna – Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och Regionerna – och dessas höga tjänstemän och medicinska ‘experter’ som exceptionellt okunniga, vad gäller deras egna ansvarsområden.

  Filmen ger tittarna ett intryck av att dessa svenska myndigheter befolkas av människor, som inte bara tycks sakna kännedom om de mest elementära fakta, rörande sina egna ansvarsområden, utan också verkar helt ointresserade av att ta reda på fakta. Deras enda intresse synes vara att, även med rena lögner, propagera för läkemedelsföretagens produkter.

  För den, som sedan länge övergivit stats- och koncernmedias lögnfabriker, finns det alternativa medier på Internet. Man behöver där inte leta länge för att finna fakta – verkliga och hårda fakta, framtagna av de främsta medicinska forskarna i världen – som visar att bilden är oerhört mycket allvarligare, än vad till och med Malmfeldts film visar.

  I den bilden ser man att det inte är medicintillverkarnas profithunger som är huvudorsaken till den vansinniga Corona-cirkusen världen över, utan att denna cirkus bara är en del av en agenda, som drivs av de rikaste människorna i världen, vilken syftar till mänsklighetens totala förslavande.

  Men denna insikt förringar på intet sätt värdet av Elena Malmfeldts film. Den är ett viktigt angrepp på den officiella och lögnaktiga berättelsen, som skapats för att dölja den oerhörda ondska, som nu raskt håller på att rasera hela vår nuvarande civilisation.

  • Hej Michael, tack för din återkoppling, håller med det finns så mycket mer information som kan skildra lögnera, hjärntvätten och vilseledningen mm. Jag kommer att fortsätta att avslöja lögnera, och visa hur de begår brott mot mänskligheten.
   När dom tog ner filmen efter 4 dagar och 14 000 visningar, var anledningen att man inte får gå emot de lokala hälsomyndigheterna.
   Snacka om galet, men bra då det visar än mer på korruptionen.
   Vi fortsätter framåt tillsammans, Elena

 • Få se om jag klarar av newsvoice censuren denna gång.

  Käraste Elena Malmefeldt, det är väldigt bra frågor du ställer i artikeln,en fråga dock som du inte ställde(villket jag och många andra tycker är den viktigaste frågan);
  Kan vi medborgare få obestridlig ventenskaplig bevis, godkänt av oberoende läkare/forskare på att detta virus existerar överhuvudtaget?

  • Hej Eddie, håller med om att frågan är mer än relevant. Svårigheten för mig är att jag använder källor från myndigheter mot myndigheter i dagsläget. Mest för att få de som har dörren på glänt att inse att de är lurade.
   Det som är riktigt illa i alla typer av påstående från myndigheter mm är att de behöver inga bevis för vad de säger längre, de kan bara säga precis vad de känner, och det får ingen gå emot. Men om vi inte använder källor är vi högerextrema, rasister mm Vi lever i en upp och nervänd värld. Ta hand om dig.

  • saken är att det är inget novelt virus, så ingen kan påvisa en ny sträng av dna.
   det finns sedan tidigare en serie patent, cluster av dna som överensstämmer med detta virus. du kan nog ana vem/vilka som ligger bakom de patenten.
   bill gates tog ett patent på ett syntetiskt virus (komplett) 2017-18, fauci och gates var kollegor, när det gäller mrna tekniken går den spåra tillbaks till 2004-05 med milstolpe 2010 och 2016,, moderna blev mer eller mindre beordrade att börja utveckla ett vaccin med mrna teknik 2018..

   • Hej Elena,
    Det är egentligen Reza från youtubs kommentarsfält!
    Såg att din video på youtube blev för avslöjande och borttagen.
    Hade kort konversation med Per och passade på och föreslog samma sak till honom också, att slå ihop er videon i en nåt förkortat version kanske.
    Hoppas att ni samarbetar och gör det. Det behövs verkligen!
    STOR kram!

 • Vi kom att tala om Covid-vaccinationerna och sköterskan var stolt övar att institutionen nyligen hade fått in en artikel i Lancet om de positiva affekter som kom efter den andra dosen. Artikel bifogas i länk Risk of infection, hospitalisation, and death up to 9 months after a second dose of COVID-19 vaccine: a retrospective, total population cohort study in Sweden – The Lancet
  Artikeln redovisar antalet dödsfall från baslinjen och inom 2 veckor från andra vaccinationstillfället. Det finns ingen jämförelse med antalet ”naturliga” dödsfall. Se figur 1.  

 • Det vore oerhört intressant att ocensurerat få se/läsa det kontrakt Sverige skrev på i samband av införandet bl.a. Phizers sk vaccin. Ganska allvarliga rykten spreds om det omgärdade kontraktet.
  Phizer har fått släppt på sin sekretess i USA, sitt hemland, så varför kan inte Sverige släppa på sin? Står där inget av direkt värde så är ju ingen skada skedd, oavsett? Och jag tycker det är en Svensks rättighet!

 • Den bästa informationen och sammanfattningen jag sett hittills om Covid-19 och “vaccinerna”. Samtidigt en rejäl näsbränna till WHO, Folkhälsomyndigheten,
  Läkemedelsverket, MSM och ignoranta sossepolitiker i regeringen. Hur ska de kunna ställas till svars för alla lögner, desinformation och livsfarliga beslut som drabbat Sveriges befolkning?

  Den tyske advokaten Reiner Fuellmich stämmer nu tillsammans med ett stort antal experter läkemedelsbolagen världen över för “folkmord” efter försäljningen av genpreparatet mRNA. Ska bli intressant att följa den rättegången.

  Stort tack Elena Malmenfeldt för din gedigna reseach och den proffsiga
  presentationen! Ett hedervärt arbete.
  Tack också NewsVoice för att det publiceras här. Vidarebeforda gärna till alla
  som behöver bättra på sina kunskaper.

  Christer Nilsson
  medicinhistoriker, författare

 • Få se om jag klarar av newsvoice censuren denna gång.

  Käraste Elena Malmefeldt, det är väldigt bra frågor du ställer i artikeln,en fråga dock som du inte ställde(villket jag och många andra tycker är den viktigaste frågan);
  Kan vi medborgare få obestridlig ventenskaplig bevis, godkänt av oberoende läkare/forskare på att detta virus existerar överhuvudtaget?

  • Hej Eddie, håller med om att frågan är mer än relevant. Svårigheten för mig är att jag använder källor från myndigheter mot myndigheter i dagsläget. Mest för att få de som har dörren på glänt att inse att de är lurade.
   Det som är riktigt illa i alla typer av påstående från myndigheter mm är att de behöver inga bevis för vad de säger längre, de kan bara säga precis vad de känner, och det får ingen gå emot. Men om vi inte använder källor är vi högerextrema, rasister mm Vi lever i en upp och nervänd värld. Ta hand om dig.

  • saken är att det är inget novelt virus, så ingen kan påvisa en ny sträng av dna.
   det finns sedan tidigare en serie patent, cluster av dna som överensstämmer med detta virus. du kan nog ana vem/vilka som ligger bakom de patenten.
   bill gates tog ett patent på ett syntetiskt virus (komplett) 2017-18, fauci och gates var kollegor, när det gäller mrna tekniken går den spåra tillbaks till 2004-05 med milstolpe 2010 och 2016,, moderna blev mer eller mindre beordrade att börja utveckla ett vaccin med mrna teknik 2018..

 • Vi kom att tala om Covid-vaccinationerna och sköterskan var stolt övar att institutionen nyligen hade fått in en artikel i Lancet om de positiva affekter som kom efter den andra dosen. Artikel bifogas i länk Risk of infection, hospitalisation, and death up to 9 months after a second dose of COVID-19 vaccine: a retrospective, total population cohort study in Sweden – The Lancet
  Artikeln redovisar antalet dödsfall från baslinjen och inom 2 veckor från andra vaccinationstillfället. Det finns ingen jämförelse med antalet “naturliga” dödsfall. Se figur 1.  

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *