Lars Bern om forskningsfusket som kostar miljontals liv – till minne av docent Ralf Sundberg

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 april 2022
- NewsVoice redaktion
Ralf Sundberg är expert på fettlever - Foto: TV Helse.no

HÄLSA. Lars Bern samtalar med Mikael Willgert om docent Ralf Sundberg som gick bort i slutet av mars 2022. Bern tar upp forskningsfusket inom läkemedelsindustrin, ett av Ralf Sundbergs huvudsakliga intresseområden.

Sammanställning: NewsVoice

”Ralf har uppmärksammat de positiva effekterna av Kolesterol och att statiner inte gör någon nytta, tvärtom ger allvarliga biverkningar. Det har visat sig att höga kolesterolvärden tvärtom mot vad som tidigare har sagts. Ralf har också uppmärksammat de positiva effekterna av D-vitamin och hur D-vitamin kan förbättra immunförsvaret.”

Lars Bern tar även upp Hydroxyklorokin och Ivermektin mot Covid-19:

”Lars Bern redogör för den studie som publicerades i Lancet som påstod att det mot Covid-19 verksamma preparatet Hydroxyklorokin. Det visade sig att underlaget inte kunde presenteras varför Lancet efter en tid drog tillbaka rapporten. Ett annat preparat är Ivermektin som också har förbjudits i användning mot Covid-19 på felaktiga grunder.” – SwebbTV

Ralf Sundberg är expert på fettlever - Foto: TV Helse.no
Ralf Sundberg – Foto: TV Helse.no


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq