24.3 C
New York
spot_img

Covid 19 vaccine injured from around the world sharing their stories

-

COVID-19. In this episode, I interviewed a group of vaccine-injured people expressing their concerns and sharing their experiences about the Covid-19 injections and the different side effects that came with the shots.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show. Video editing by Alexa Shuck

We talk about the extent of these incidents, and data stating the devastating numbers of injuries globally and how life has changed for these people post-vaccination.

This issue has been censored and covered up by media and the pharmaceutical companies and we want to highlight the need for this to become an open dialogue and the seriousness of people being injured and needing solutions.

I was so inspired by this group. To me, they are modern-day heroes for having the courage to speak up despite the resistance they have to confront.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show. Video editing by Alexa Shuck

NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel

Donate to Aga Wilson Show

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading
Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Eric Johnson
Eric Johnson
Gäst
13 maj 2022 kl 22:10

Thank you for doing a story on this…. Much appreciated

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
13 maj 2022 kl 22:06

Ja det är sorgligt att människor genom den dagliga distraktionen of Big Tech inte har något minne som räcker åtminstone 10 år för då skulle man har minnas att Covid liknade i sin uppbyggnad både svin och fågelinfluensa. Sedan var det ju tydligt för de som inte har något minne av de sistnämnda att man flyttade informationen hela tiden framåt med sina löften. Vi får bara hoppas att naturen är starkare än de som önskar oss inget gott. Men den egentliga lärdomen borde ju vara ta hand om din kropp på naturligt sätt och lita inte på dem som tjänar pengar på falska löften. Slutligen är ju var och en ansvarig för sig själv.

Stilostx
Stilostx
Gäst
13 maj 2022 kl 16:36

Glöm alla förutsägelser som härrör från matematisk modellering som totalt ignorerar effekten av immuntryck på befolkningsnivå på virusets infektiösa beteende.

Sådana förutsägelser är naturligtvis helt värdelösa när det gäller att förstå den evolutionära dynamiken och hanteringen av en pandemi som helt har förändrat sitt naturliga förlopp som en direkt konsekvens av massvaccination.

Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
13 maj 2022 kl 00:04

Har icke sett Videon. men vad ensamt det måste kännas, för dem som mist sina älskade livskamrater, i covid Vacciner, eller alvarliga biverkningar. Tyst diplomati, verkade gälla en journalist. “D. Isak” och det verkar gälla dem som mist sina käraste. jag ställer inte frågan till höger eller vänster i detta, utan mänsklig rättighet. men Moderaterna hade i en Motion, att just tvångsmedicinera alla?, vilket är groteskt, på livs levande barn o tonåringar och vuxna. tyvärr, med stor sorg ser jag hur stora Media kör över med sin ångvält, och tillplattar allt, alla människor som står för, en (frihet att välja), och inte bara det, man vill fördumma dem, som skadats eller rent av Dött, hur ensamt det måste vara i den sitsen, vilken ensamhet och sorg, att bära, och bli hånad mitt i ansiktet, var dag. “tyst diplomati, med lite hånfulla kommentarer för dem som talar.”

Agneta Holst
Agneta Holst
Gäst
Reply to  Tommy Andersson
13 maj 2022 kl 10:58

Vad vet vi om barnen och de unga som blivit vaccinerade och deras framtid? Hur blir det om de gifter sig och får barn! Hur kommer de nyfödda barnen att vara! Eller är du steril med vaccinet?

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.