Dr Robert Malone om Pfizer-dokumenten och bevis på kardiotoxicitet, fosterskador och dödlighet av covidvaccinerna

publicerad 22 maj 2022
- av NewsVoice
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News

COVID-19. Vaccintillverkarna "kände till många av dessa risker och biverkningar ... och avslöjade dem ändå aldrig formellt för patienterna", säger mRNA-vaccinpionjären dr Robert Malone.

Epoch Times diskuterar det globala covid-toppmötets senaste deklaration om att avsluta den nationella nödsituationen, återställa vetenskaplig integritet och ta itu med brott mot mänskligheten med dr Malone, en av grundarna av International Alliance of Physicians and Medical Scientists.

"Jag tror att det finns många inom advokatkåren som tittar på detta och ställer frågor om huruvida detta faktiskt uppfyller kriterierna för bedrägeri när det gäller att undanhålla information."

"Det finns många människor nu som har vaccinskador, och de kan inte få kompensation. Och det finns inga pengar som investeras i att försöka förstå deras sjukdom och komma på sätt att lindra den", säger dr Malone.

Samtidigt är majoriteten av de som är inlagda på sjukhus för Covid-19 nu vaccinerade individer.

"Ju fler doser av dessa produkter du får, desto högre är risken för infektion, sjukdom och död, jämfört med de som förblir 'ovaccinerade'", säger dr Malone - med naturligtvis den viktigaste varningen att de flesta som är " ovaccinerade” förmodligen har naturlig immunitet.

Se samtalet med Malone på Epoch Times

Översättning: NewsVoice

Relaterat