Dr Robert Malone om Pfizer-dokumenten och bevis på kardiotoxicitet, fosterskador och dödlighet av covidvaccinerna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 maj 2022
- NewsVoice redaktion
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News

COVID-19. Vaccintillverkarna “kände till många av dessa risker och biverkningar … och avslöjade dem ändå aldrig formellt för patienterna”, säger mRNA-vaccinpionjären dr Robert Malone.

Epoch Times diskuterar det globala covid-toppmötets senaste deklaration om att avsluta den nationella nödsituationen, återställa vetenskaplig integritet och ta itu med brott mot mänskligheten med dr Malone, en av grundarna av International Alliance of Physicians and Medical Scientists.

“Jag tror att det finns många inom advokatkåren som tittar på detta och ställer frågor om huruvida detta faktiskt uppfyller kriterierna för bedrägeri när det gäller att undanhålla information.”

“Det finns många människor nu som har vaccinskador, och de kan inte få kompensation. Och det finns inga pengar som investeras i att försöka förstå deras sjukdom och komma på sätt att lindra den”, säger dr Malone.

Samtidigt är majoriteten av de som är inlagda på sjukhus för Covid-19 nu vaccinerade individer.

“Ju fler doser av dessa produkter du får, desto högre är risken för infektion, sjukdom och död, jämfört med de som förblir ‘ovaccinerade'”, säger dr Malone – med naturligtvis den viktigaste varningen att de flesta som är ” ovaccinerade” förmodligen har naturlig immunitet.

Se samtalet med Malone på Epoch Times

Översättning: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Hej igen! Nu har jag översatt denna artikel som jag har publiserat på Facebook. Om det nu kommer att förverkligas att advokaterna i alla länder anklagar dessa förbrytare, vi får avvakta och se. Det sorgliga är att alla unga människor som blivit vaccinerade 3 gånger och en dag gifter sig och får barn, vad händer då???

 • Det är stort att Malone, som haft stor betydelse för den forskning, som har tagit fram mRNA-vaxzinerna, nu går till storms mot missbruket av dessa. För detta skall han ha ett erkännande. Men:

  Unga forskare – ärelystna, fascinerade av sitt ämne och lättsmickrade av pengar och lovord från överheten – är de, som sätter vapen i händerna på det avskum, vilket myglat, stulit och mördat sig till rikedom och makt. Ofta ser dessa forskare sig som opolitiska personer med rena händer, men det beror enbart på att de vägrar att se sig själva och sin forskning ur ett samhälleligt perspektiv.

  De har varit, och är, många i den ‘klubben’. Vi hade Nikola Tesla, som uppfann växelströmmen och radiovågorna (men som så småningom också vaknade upp ur narkosen och förstod vilka avgrundsmänniskor de var, som använde sig av hans uppfinningar, varför han helt enkelt vägrade att leverera flera). Ett svenskt exempel är Alfred Nobel, som uppfann sprängämnet dynamit, men som även han insåg vad han hade gjort och, som en sorts avbön, skänkte sin förmögenhet till Nobelstiftelsen (vilket förstås bara spritt denna process globalt). Ett nutida exempel är innovatören Elon Musk, som möjligen är på väg ur narkosen med sitt ev. köp av Twitter, för att avskaffa censuren där, men som fortfarande sitter fast i en perspektivlös fascination över AI och rymden.

  Med den genmanipulerande forskning, som Malone tagit fram, har han satt ett fruktansvärt vapen i händerna på dem, som vill förslava alla människor på jorden och oåterkalleligen förändra allt mänskligt liv; ett vapen, som givit avgrundsmonstren den slutliga pusselbiten, för att kunna förverkliga sin satanistiska plan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *