Komikern Daniel Sanchez på Dagens Nyheter: Gör danskarna annat än att irritera oss svenskar?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 maj 2022
- NewsVoice redaktion
Daniel Sanchez, Dagens Nyheter

“Först kom Kristian Tyrann. Sedan Aqua och fulla fotbollsdansken. Och nu koranbrännande snubben Rasmus Paludan. Gör danskarna annat än att irritera oss svenskar? Komikern Daniel Sanchez dyker ner i frågorna just nu i Veckans D.S.”Dagens Nyheter


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *