Elena Malmefeldt: Varför tillåter man Anders Tegnell att ljuga om vaccinationerna?

publicerad 13 maj 2022
- av Gästskribent
Elena Malmefeldt

GRANSKNING. Elena Malmefeldts metodiska granskning av de svenska myndigheterna och public service angående Covid-19 vaccinationer får berättandet om vaccineras förträfflighet att kollapsa rejält.

Anders Tegnell påstår till exempel att ingen avlidit på grund av vaccination och Tom Britton säger att om svenskarna inte vaccinerat sig, hade upp till 100 000 avlidit, men det visar sig att dessa påståenden inte är baserade på varken statistik eller fakta. Malmefeldt betar i videon av en rad fusk i kommunikationen till samhället.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Myndigheterna kommer inte och undersöka hans uttalande eller göra nånting åt det,man får hoppas att tillräckligt med svenskar är medvetna om det.
  Skall hans uttalande undersökas så måste medborgarna gör det själva,och för att göra det så behöver man en läkare som kan fastställa att en svensk person har avlidit av det sk vaccinet.
  Lycka till och hitta en sån läkare,för man måste komma ihåg att det var “läkarna” och “sjuksköterskorna” som i stlutändan rekomenderade och gav det här sk vaccinet till folk,utan och korrekt informera dem om riskerna.
  Man ber dem i princip och skjuta sig själva i foten.
  Finns det riktiga läkare där ute som har varit emot det sk vaccinet från allra början,så är det högtid att dem växer en ryggrad och gör entre.

 • Myndigheterna kommer inte och undersöka hans uttalande eller göra nånting åt det,man får hoppas att tillräckligt med svenskar är medvetna om det.
  Skall hans uttalande undersökas så måste medborgarna gör det själva,och för att göra det så behöver man en läkare som kan fastställa att en svensk person har avlidit av det sk vaccinet.
  Lycka till och hitta en sån läkare,för man måste komma ihåg att det var “läkarna” och “sjuksköterskorna” som i stlutändan rekomenderade och gav det här sk vaccinet till folk,utan och korrekt informera dem om riskerna.
  Man ber dem i princip och skjuta sig själva i foten.
  Finns det riktiga läkare där ute som har varit emot det sk vaccinet från allra början,så är det högtid att dem växer en ryggrad och gör entre.

 • Det är lika ironiskt som skrämmande att en myndighet utsedd av en folkvald regering, och som har ett hälsovårdande uppdrag blivit så korrupt att de medvetet (eller indoktrinerat omedvetet) bidrar till en sämre hälsa för oss.
  Finns det ingen på myndigheten som reagerar? Det gör det naturligtvis. Alla är inte lika korrupta. Men de vågar inte säga något. Risken att bli av med jobbet är bara en anledning. Men en annan anledning kan vara att de faktiskt är så djupt indoktrinerade att de tror att allt myndigheten säger och gör är korrekt och vetenskapligt grundat.
  Människor är i sanning lättpåverkade. Jag hade en gång en marknadschef på ett stort svenskt bolag som studerat i USA. Där hade han tagit del av en stor studie som visade att det bara är 4-5 % av mänskligheten som inte är påverkbar av propaganda, reklam och allehanda missriktad information.

 • Elena borde ta över ansvaret för Folkhälsomyndigheten, så att vi får möjlighet att tänka själva och ta ansvar för sitt liv. 
  Då hade vi fått Elenas punkter:
   – “Om jag hade företrätt myndigheterna och media”, 
   m a o, vi hade kunnat fortsätta leva som vanligt med våra säsongsinfluensor som vi ofta har egna kurer för.

  FHM har medverkat till ond bråd död i Sverige för en möjlig epidemi och som med politikernas hjälp skrämt upp folket att ta tvivelaktiga s k vaccin som har godkänts baserade på varken statistik eller fakta, men väl en genomtänkt vinstbaserad agenda. 

 • Mycket bra video. Tack för att ni på NewsVoice publicerar och står för yttrandefrihet, försök till balanserad samhällsdebatt och öppenhet för även obehagliga ämnen och narrativ som har genom hjärnsmuttning (s.k. hjärntvätt) förvillat allmänhetens förmåga till egen reflektion och kritisk gransning.

  Det är så bekvämt att luta sig tillbaka och bara gå på “tillförlittliga” källor för varför skulle några eller flertalet av dessa ljuga? Ja, den frågan får var och en själv fundera på. Ja, om inte innan så i alla fall nu efter denna video.

  Hoppas det väcker till eftertanke hos de som ännu inte har insett det redan ovanstående. Allt tar sin tid och det kan vara svårt att smälta informationen om den är allt för radikal till ens egna redan “inristade i sten uppfattningen”. Men om den ännu inte har hunnit sätta sig och ditt medvetande är vaket och rörligt är du öppen för andra perspektiv utan att i förväg förpassa det till sophögen utan tillräcklig grund finns det hopp om en allt ökad vakenhet i samhället.

  Må ljuset (medvetandet) och kraften (självtillit, tillit till livet och andra naturlagar och de ännu oupptäckta lagarna i andra former) och kärleken (vilja till enhet, samförstånd och tålamod) växa sig allt starkare bland folket.

 • Det är lika ironiskt som skrämmande att en myndighet utsedd av en folkvald regering, och som har ett hälsovårdande uppdrag blivit så korrupt att de medvetet (eller indoktrinerat omedvetet) bidrar till en sämre hälsa för oss.
  Finns det ingen på myndigheten som reagerar? Det gör det naturligtvis. Alla är inte lika korrupta. Men de vågar inte säga något. Risken att bli av med jobbet är bara en anledning. Men en annan anledning kan vara att de faktiskt är så djupt indoktrinerade att de tror att allt myndigheten säger och gör är korrekt och vetenskapligt grundat.
  Människor är i sanning lättpåverkade. Jag hade en gång en marknadschef på ett stort svenskt bolag som studerat i USA. Där hade han tagit del av en stor studie som visade att det bara är 4-5 % av mänskligheten som inte är påverkbar av propaganda, reklam och allehanda missriktad information.

 • Elena borde ta över ansvaret för Folkhälsomyndigheten, så att vi får möjlighet att tänka själva och ta ansvar för sitt liv. 
  Då hade vi fått Elenas punkter:
   - “Om jag hade företrätt myndigheterna och media”, 
   m a o, vi hade kunnat fortsätta leva som vanligt med våra säsongsinfluensor som vi ofta har egna kurer för.

  FHM har medverkat till ond bråd död i Sverige för en möjlig epidemi och som med politikernas hjälp skrämt upp folket att ta tvivelaktiga s k vaccin som har godkänts baserade på varken statistik eller fakta, men väl en genomtänkt vinstbaserad agenda. 

 • Mycket bra video. Tack för att ni på NewsVoice publicerar och står för yttrandefrihet, försök till balanserad samhällsdebatt och öppenhet för även obehagliga ämnen och narrativ som har genom hjärnsmuttning (s.k. hjärntvätt) förvillat allmänhetens förmåga till egen reflektion och kritisk gransning.

  Det är så bekvämt att luta sig tillbaka och bara gå på “tillförlittliga” källor för varför skulle några eller flertalet av dessa ljuga? Ja, den frågan får var och en själv fundera på. Ja, om inte innan så i alla fall nu efter denna video.

  Hoppas det väcker till eftertanke hos de som ännu inte har insett det redan ovanstående. Allt tar sin tid och det kan vara svårt att smälta informationen om den är allt för radikal till ens egna redan “inristade i sten uppfattningen”. Men om den ännu inte har hunnit sätta sig och ditt medvetande är vaket och rörligt är du öppen för andra perspektiv utan att i förväg förpassa det till sophögen utan tillräcklig grund finns det hopp om en allt ökad vakenhet i samhället.

  Må ljuset (medvetandet) och kraften (självtillit, tillit till livet och andra naturlagar och de ännu oupptäckta lagarna i andra former) och kärleken (vilja till enhet, samförstånd och tålamod) växa sig allt starkare bland folket.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *