Missa inte den vakna “Förfestivalen” i Stockholm den 21 maj 2022 

publicerad 14 maj 2022
- Gästskribent
Kaknästornet på Gärdet. Montage av Mikael Cromsjö baserat på Creative Commons-foto

KULTURANNONS. Missa inte Förfestivalen i Stockholm som är startskottet för en sommar fylld av kreativ energi i en positiv anda. Vi har demonstrerat mot vaccinationspåtryckningar, mot covidrestriktioner, mot vaccinpass och mot grundlagsändringar. Nu kommer solen och en ny energi väcks till liv.

Det är dags att vara för frihet, för sanning och för kärlek. Därför startar vi sommaren med FÖR-festivalen där vakna människor kan träffas och umgås tillsammans. Det kommer att komma flera stora medvetna artister bl.a. Christoffer Lundquist, Eric Amarillo och Peter Walhbeck.

Det kommer även flera mindre artister och poeter som ger sitt bidrag till en kreativ och positiv vaken anda. Det är även en förfest och en välgörenhetsgala för att genomföra  en rad festivaler och event som kommer att fortsätta under hela sommaren, för att höja medvetandet.

Flera representanter från olika organisationer och nya partier kommer att vara på plats och vi får höra kortare föreläsningar och workshops. Det bjuds även på Yoga, Healing och Massage i vårt healing-tält. Vi har dessutom ett familjeområde med olika aktiviteter. Förfestivalen är en plats där vi är fria att erbjuda med vad vi själva vill.

Du kan både ge och få healing eller skapa en workshop i kontaktimprovisation. Vi är en skapande kraft och vår potential är oändlig och håller på att väckas.

Under kvällen kommer det samtidigt att ges olika workshops. Några exempel: Viktor V presenterar  “Summer of Love” och gåvoekonomi. Mikael Cromsjö presenterar “Vakenrörelsen” – om hur vi skapar en global fraktal frihetsrörelse. Dessutom kommer Partiet MoD, Freedom Defence Sweden, Knapptryckarna och andra organisationer som kämpar för frihet att vara på plats och svara på frågor.

Under kvällen så kommer vi också genomföra en ceremoni där vi tänder en eld och gör en sound-healing för att expandera vår energi ytterligare. Efter det så fortsätter kvällen med extatisk elektronisk musik med flera duktiga DJs så att vi kan dansa in det nya!

Vi ses på Förfestivalen den 21 maj vid Kaknästornet!

Affisch: Förfestivalen 21 maj 2022
Affisch: Förfestivalen 21 maj 2022 (klicka på affischen för förstoring)


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Jag gick runt och letade efter denna festival vi kaknästornet, kunde inte hitta den. Blev den inställd?

  • Jag gick runt och letade efter denna festival vi kaknästornet, kunde inte hitta den. Blev den inställd?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *