Mobiltelefondata avslöjar hur illegal poströstning kan ha avgjort USA-valet 2020 – “2000 Mules”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 maj 2022
- NewsVoice redaktion
2000 Mules

USA. En ny dokumentärfilm med titeln “2000 Mules” uppges avslöja röstfusk under USA-valet 2020. Dinesh D’Souza fann bevis för omfattande illegal poströstning genom att sammanställa mobiltelefondata och “geo tracking”.

“Det finns ett brett spektrum av människor med magkänslan att det förekom ett samordnat, massivt bedrägeri. Dessa människor är frustrerade över att ingen har kunnat bevisa det – förrän nu”, säger Dinesh D’Souza.

Enligt dokumentärfilmen “2000 Mules” avslöjas ett nätverk av misstänkt betalda privatpersoner som såg till att Demokraterna vann valet genom att falska popströstare kunde spåras genom “geo tracking”. Undersökningen visade att dessa personer sammantaget postade enorma mängder röster i mängder av röstbrevlådor.

Den tekniska undersökningen genomfördes a True The Vote.

Youtube censurerar trailern för filmen, men NewsVoice la upp den på Rumble eftersom den har stort allmänt intresse, särskilt nu inför valet 2022 i Sverige.

Text: NewsVoice | #valet2022

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq