Neil Oliver: The Treaty that is the Greatest Power Grab Ever

2

Neil Oliver is a Scottish television presenter, archaeologist, and author, known as the presenter of several documentary series. He was the president of the National Trust for Scotland from 2017 to 2020.

 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
17 maj 2022 kl 07:50

Har sett honom i flera arkeologidokumentärer. Ett riktigt proffs. Såg även på Nya Tider idag att polska läkare slår larm om detsamma. Således en privatfinansierad ‘världsorganisation’ som via korrupta sk politiker’ driver igenom ett ‘avtal’ där de ska försöka få oss till bli slavar. Samtidigt ska de ändra vår Grundlag så de kan stänga ned vårt samhälle närhelst det passar dom. Ska det bli så..

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
17 maj 2022 kl 00:30

Man kan inte annat än älska dialekten….

“Im not a number, i am a free man”

Visst är det så! De kan ta sina avtal och stoppa upp dem i sina genmodifierade a_____! Det är ju värdelösa papper de skrivit utan våran hjälp! Då hamnar de där de kom ifrån. Jag har sedan länge haft nog av deras skit….