Perspektiv TV: Vad är NewsVoice? Peter Wahlbeck intervjuar Sassersson och Wilson

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 maj 2022
- Torbjörn Sassersson

REDAKTÖREN. Peter Wahlbeck intervjuade mig som redaktör för NewsVoice och Aga Wilson som har sin egen NewsVoice-show. Vi båda fick möjlighet att beskriva hur vi ser på vårt arbete, framgångar och motgångar. Vi fick tillfället att reda ut en del missuppfattningar om NewsVoice.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör

Intervjun för Perspektiv TV avhandlar förutom NewsVoice historia, nya nätmedier, andra journalister, internettroll, överbelastningsattacker, mitt ointresse för partipolitiskt tjafs, att bli en oberörd gås och publicering av artiklar som systemmedier refuserar.

Intervjun fortsätter med frågor om covidkrisen, vaccinpass, vaccintvång, massmedicinering av populationer, av misstänkliggörandet av ovaccinerade, hur ovaccinerade och vaccinerade börjar nå varandra och booster shots. NewsVoice balanserar propagandan i systemmedia.

Aga Wilson, april 2022. Foto: Perspektiv TV
Aga Wilson, april 2022. Foto: Perspektiv TV

Agnieszka Wilson intervjuas om hennes bakgrund på FN i New York och hennes intervjuserie Aga Wilson Show inne på NewsVoice. Agnieszka berättar hon flyttade från New York till Sverige på grund av restriktionerna som triggade gamla minnen från hennes barndom i Polen. Hennes son skulle också vaccineras med 72 vacciner upp till 18-års ålder för att kunna få plats i skolan. Den graden av medicinering var otänkbar.

Agnieszka läste statsvetenskap och det ledde till hennes arbete för FN. Där kunde hon kontatera att mängden av pengar som östes in i FN inte gav ett motsvarande resultat ute i världen.

Det nya livet i Sverige gjorde att hon valde att arbeta inom media, för NewsVoice, med ledarskapsutveckling och frihetsarbete. Agnieszka vill att media och samhället ska ha en öppen dialog, särskilt om svåra ämnen. Hon tar upp en av hennes mest framgångsrika intervjuer med dr Robert Malone, en av utvecklarna av mRNA-vacciner. Intervjun har för närvarande över 400,000 visningar på NewsVoice Rumble-kanal.

Text: Torbjörn Sassersson

Inspelning och redigering: Perspektiv TV | Text: Torbjörn Sassersson | Medverkande: Peter Wahlbeck, Agnieszka Wilson och Torbjörn Sassersson

Perspektiv TV

Perspektiv TV utvecklas på YouTube som huvudsaklig videoplattform och snart lovar kanalen att deras hemsida ska uppdateras efter att Perspektiv TV:s programledare köptes över till en annan kanal.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq