Putins tal till nationen – En storskalig offensiv mot Östukraina planerades

11

 

RYSSLAND. Under sitt segertal på årsdagen av andra världskriget slut berömde Putin det dåvarande sovjetiska folkets prestation för att knäcka Tyskland. Han tog också upp orsakerna till den pågående konflikten mellan Ryssland och Väst.

Rysslands militära operation i Ukraina är ett förebyggande drag mot framtida aggressioner, sa president Vladimir Putin under sitt tal under segerfesten på Röda torget i Moskva i dag måndag.

Ryssland var tvungen att agera eftersom en storskalig offensiv mot utbrytarrepublikerna i de östra Donbass-regionen planerades av Väst, hävdar han.

Text och översättning: NewsVoice | Källa: RT

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
12 maj 2022 kl 14:32

NATO – Ö.Rönnes kanal.

En viktig intervju med Scott Ritter, tidigare marin- och FN-vapeninspektör, om kriget i Ukraina och vad som kommer att hända om Finland och Sverige går med i Nato. 48 min, och SVENSKTEXTAD.
Vi skall minnas de som tog beslutet!

https://swebbtube.se/w/cmMmKXVVcDr8BiNbWbFgPC

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
10 maj 2022 kl 10:10

Polskt uttalande om gränsen till Ukraina:
There will no longer be a border between our countries. So that we can live together on this earth, building common happiness and strength that will allow us to repel any danger,” Polish President Andrzej Duda said.
Kan det betyda att Ukraina inte kommer att existera? Ryssland tar den östra halvan och Polen den västra. Kanske Rumänien den södra. Och Khazaria försvinner än en gång.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
9 maj 2022 kl 16:09

Putin gjorde rätt Bättre ta tjuven innan han gör inbrottet. Ryssland högre militär redskap och drillade försvarskrigare än vad USA/NATO har.
Jag hatar krig och säger nej till NATO som är en krigsallians för globalisering. Krig ska vara för fred inte inte makt.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
9 maj 2022 kl 19:30

i den globaliseringen ingår Ryssland och Kina. Globalisterna kör ett spel för att lura oss. Avsikten är WW3.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  zacharias
9 maj 2022 kl 22:45

Den här gången är det på riktigt. Inget spel, väst har pushat ett steg för långt med biokemlabben. Ryssland har rätt enl sk internationell lag att ingripa mot ett grannland som så uppenbart rustat med wmd. Kina är på väg in. Sk väst.. upphör inte med sina offensiver förrän de slukat hela jordklotet. Ryssland kommer inte tillåta detta nwoförfarande, heller inte Kina, Iran, Indien, Pakistan (om Khan får vara på sin post), Venezuela, Nordkorea, Ungern, Serbien m fl

Fredrik Eriksson
Reply to  zacharias
10 maj 2022 kl 01:24

Nej, avsikten är att vaccinera alla människor.
Gamla,små,höga,stora.
Kriget är alltså till för att vaccinera den sista 10% som vägrar vaccinera sig med hungersnöd (krig) och inflation som följd.

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
Reply to  zacharias
10 maj 2022 kl 09:37

Vi vet att i globaliseringen ingår black rock och diverse företag som har makten i företagen av vissa personer. Kennedy varnade för att dessa personer genom sina företag inte ska få den politiska makten, vilket dom har.
Det finns dom som påstår att ryssland och kina är involverade i denna maktstruktur. Min undran är, hur är dom inblandade, alltså inte bara ord som säger att dom är inblandade, utan nåt konkret.

Jaro Pleva
Jaro Pleva
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
10 maj 2022 kl 08:44

Typiskt svensk vrickad inställning – beskylla den som inte har startat krig och ha förståelse för den som faktiskt gjorde det och är den verkliga aggressorn! Totalt galet!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Jaro Pleva
10 maj 2022 kl 11:14

Som vanligt är det ngn som inte fått med sig helheten. Kiev startade kriget 2014 på order av bl a washington via nuland, obama, killary osvosv. Först välte de en sittande president (folkvald med acklamation), sedan brände de ihjäl 200 medan de levde (i Odessa), sedan försökte de ta Krim (med vilken kiev hade avtal med Ryssland om) men där blev det stopp. Sedan mördade kiev 15000 i Donbass under 8år, samt genomförde kiev under dessa 8år utplacering av biokemlabb, vapenramper etcetc vid ryska gränsen. Under dessa 8år släppte nato också 100000bomber över mllöstern samt mördades 1000tals i Gaza. Vi ska heller inte förglömma Serbien som fick all skuld för att nato bombade landet med uttjänat uran 1999..varav det fortfarande föds barn med fosterskador. Ryssland har rätt att, enl intern lagstiftn ingripa under de här omständigheterna. Detta har nato aldrig haft, men de har ändå satt igång sina krig.

Ulf ClaréusD
Reply to  Jaro Pleva
10 maj 2022 kl 11:42

Javisst Jaro, är det en vrickad inställning och exakt i överenstämmelse med det som hände direkt efter 11/9 2001: Då beskyllde ju Etablissemanget i Västvärlden, inte minst härstädes, muslimer/Osama bin Laden/talibaner/Saddan Hussein, som varande skyldiga till att ha startat ett terrorkrig mot Väst och uppvisade blixtsnabbt en stor förståelse för de skyldiga, som faktiskt utförde den kriminella handlingen, nämligen dom själva och alltså är den verkliga aggressorn! Totalt galet! Jovisst 9-11 “was an in-side job” och det vet “alla”. Behöver vi inte orda mer om (lackmustestet är ju WTC7!).

Där och då uppenbarade sig tydligt hur en Elit, med en inte obetydlig svensk hejarklack rejält insyltad, använde denna falskflaggade operation som språngbräda för att införa en Ny Världsordning. Initialt var det ju Israels grannländer, som i enlighet med Oded Yinon-planen rönte mest uppmärksamhet, men från 2014 blev det Rysslands tur, via omvägen över Ukraina. Det verkliga målet: Rysslands enorma naturtillgångar och förstås ha ett ord med i styret, p s s som under tiden 1917-1991 (USSR var en skapelse av främst banksters i New York (men även ifrån Stockholmsbyråkratin)).

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
10 maj 2022 kl 22:49

Helt rätt, “Det verkliga målet: Rysslands enorma naturtillgångar” Uza mafian har haft en våt dröm om detta i åratal.