Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Vaccinskadad kvinna hungerstrejkade utanför Läkemedelsförsäkringen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 maj 2022
- NewsVoice redaktion
Charmienne Gyllenswärd. Foto: Sandra Wigren, #talaomdet

VACCINATIONBIVERKNINGAR. Under tisdagen protesterade en 47-årig kvinna utanför Läkemedelsförsäkringen på Sveavägen i Stockholm. Hon skadades allvarligt efter att hon tagit två doser av Pfizers covidvaccin, enligt dokumenterade biverkningar.

Charmienne Gyllenswärd som finns på Facebook säger att biverkningarna kom efter den andra Pfizer-dosen och att hon nu lider av högt blodtryck, smärtor, domningar i båda armarna och muskelsvaghet i benen.

“Mina ben känns som blyklumpar som hänger och detta har gjort att jag nu sitter i rullstol.”

Protesten skedde inom ramen för kampanjen #talaomdet som riktar sig till alla som säger sig ha skadats av vacciner. Gyllenswärd säger att hon ignoreras av vården, som inte erkänner vaccinbiverkningarna som kan ha drabbat 1000-tals svenskar utan att de ens kopplat sjuklighet med vaccinerna.

Samma mönster utspelar sig över hela världen. Människor säger att de blivit sjuka av covidvaccinerna, men myndigheter och läkemedelsbolagen förnekar sambandet.

Charmienne Gyllenswärd. Foto: Sandra Wigren, #talaomdet
Charmienne Gyllenswärd. Foto: Sandra Wigren, #talaomdet

På sajten Talaomdet.se samlas förstahandsvittnesmål om vaccinskador.

Idén kom först Januari 2022 ifrån Ann-Catrin Hansson som själv efter att ha injicerats en dos av Pfizer drabbats av 25 biverkningar/skador varav många är allvarliga.

Hon har upplevt det oerhört svårt att få hjälp från medicinska myndigheter eller att ens få en diagnos.

Hon fick i samband med hennes upplevelse kontakt med många andra som satt på liknande historier och som drabbats av biverkningar/skador efter injektion mot Covid 19.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq