Avi Yemini intervjuar dr David Nabarro – WHO ska inte anklagas för all misär som restriktionerna skapat

4

COVIDKRISEN. Avi Yemini från Rebel News lyckades intervjua dr David Nabarro som är särskilt sändebud för WHO. Nabarro är en nyckelperson som föreslår hur WHO:s rekommendationer för hanteringen av covidkrisen ska utformas.

Intervjun var inte planerad av varken Avi Yemini eller Dr David Nabarro, men Yemini och hans fotograf lyckades fånga dr David Nabarro som var på väg till ett möte per fot i Davos under World Economic Forums internationella konferensvecka.

Nabarro svarar irriterat på Yeminis svåra och konfrontativa frågor, men dessa är relevanta eftersom de sannolikt ställs av 100-tals miljoner människor runt om i världen, människor som tvingats följa WHO:s rekommendationer eftersom många medlemsländer valt att tillämpa David Nabarros extrema förslag på restriktioner.

"Special WHO Envoy" dr David Nabarro intervjuas av Avi Yemini från Rebel News.
“Special WHO Envoy” dr David Nabarro intervjuas av Avi Yemini från Rebel News.

Dr David Nabarro: WHO är endast rådgivande

Konsekvensen av tillämpningen av WHO:s restriktioner har blivit att miljontals människors privata ekonomier trasats sönder, lika många småföretagare har gått i konkurs, familjer har splittrats, barn har fått psykiska störningar och miljontals människor har skadats av experimentella och påtvingade injektioner.

Dr David Nabarro anser inte att WHO ska anklagas för all misär som restriktionerna skapat varpå Yemini frågar varför WHO då ska ha den auktoritet som organisationen fått. Nabaro svarar att WHO endast är en rådgivande organisation.

Text: Torbjörn Sassersson | Video och intervju: Avi Yemini, Rebel News


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
18 juni 2022 kl 23:01

Rebelnews.com: WEF Reports

Rebel News sammanställning av deras rapporter från mötena.

https://www.rebelnews.com/tags/world_economic_forum

Per Melin
Per Melin
Gäst
31 maj 2022 kl 20:38

Varför låter sig så många människor styras av propaganda och bli en del av ett verklighetsfrånvänt grupptänk? Vad skall vi göra åt fenomenet innan det fullständigt barkar åt skogen?

Breaking Free From Mass Formation with Mattias Desmet https://www.medicdebate.org/node/2994

Karl Gunnar <a href="javascript:;" data-enc-email="xneyffbaxneythaane01[at]tznvy.pbz" class="mailto-link" data-wpel-link="ignore"><span id="eeb-548269-419010"></span><script type="text/javascript">(function(){var ml="rionas%4lmg01.ukc",mi="?4085523?408:>3340;<67;:9418=@29",o="";for(var j=0,l=mi.length;j<l;j++){o+=ml.charAt(mi.charCodeAt(j)-48);}document.getElementById("eeb-548269-419010").innerHTML = decodeURIComponent(o);}());</script><noscript>*protected email*</noscript></a>
Gäst
31 maj 2022 kl 14:46

James Corbett har flera dokumentärer på denna sida som debatterar dessa ämnen på ett bra sätt. https://odysee.com/@corbettreport:0 scrolla ner och se dokumentären The real Anthony Fauchi och aktörer bakom allt.