Ben Swann: WHO:s försök att sälja ut vår medicinska självbestämmanderätt misslyckades

6
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com

VÄRLDEN. Organisationen World Health Assembly* (WHA) höll förra veckan i Genève i Schweiz sitt 75:e möte. Under församlingen presenterade Biden-administrationen 13 föreslagna ändringar av de internationella hälsoföreskrifterna (IHR) som skulle ge Världshälsoorganisationen (WHO) befogenhet att förklara en “folkhälso-nödsituation” av någon anledning och i huvudsak underteckna vår nations suveränitet.

Försöket att sälja ut vår republik (USA) misslyckades.

Delegater från nationer runt om i världen som Australien, Storbritannien, Europeiska unionen och USA talade till stöd för ändringsförslagen som uppmanade andra att gå med.

Afrika [47 stater], Brasilien, Brunei, Namibia, Bangladesh, Ryssland, Malaysia, Indien, Kina och Iran motsatte sig de föreslagna ändringarna. Både Ryssland och Brasilien antydde att det kan välja att lämna WHO helt och hållet.

Text: Ben Swann

  • Världshälsoförsamlingen (WHA) är WHO:s beslutande organ. Där deltar delegationer från alla WHO-medlemsstater för att fokusera på en specifik hälsoagenda som utarbetats av styrelsen. Världshälsoförsamlingens huvudfunktioner är att fastställa organisationens policy, utse generaldirektören, övervaka finanspolitiken och granska och godkänna den föreslagna programbudgeten. Hälsomötet hålls årligen i Genève, Schweiz.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest
6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Melin
Per Melin
Gäst
4 juni 2022 kl 23:09

Naomi Wolf berättar för Del Bigtree, att en mängd utbildade och kompetenta personer nyligen med gemensamma ansträngningar har plöjt igenom Pfizers tusentals sidor långa studie på sin COVID-19-injektionsprodukt.

En av slutsatserna som Wolf drar är att man medvetet har skadat människor, bland annat gravida och deras barn, med det giftiga preparatet. De som ligger bakom plandemin och COVID-19-injektionerna har verkligen haft uppsåtet att döda:

The Highwire Episode 270: Acts of malice https://thehighwire.com/watch/ (Naomi Wolfs inslag börjar vid 58 minuter och 43 sekunder, men programmet är värt att se in sin helhet)

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
5 juni 2022 kl 12:10

Naomi Wolf, som 2007 släppte sin bok The End of America om de tio stegen mot tyranni, ger i detta nyinspelade samtal med Dr Mercola en skräckbild av vad som snart kommer att utspela sig i världen, om vi inte vaknar upp och stoppar den självutnämnda maktelitens strävanden att förslava mänskligheten:

We’re Now in the Last Stage of a Tyrannical Takeover Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked June 05, 2022 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/06/05/last-stage-tyrannical-takeover.aspx

Micky Andy
Micky Andy
Gäst
3 juni 2022 kl 17:08

Detta kan man ju med fördel fira med en iskall!!!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
3 juni 2022 kl 12:38

Fantastisk nyhet. Då kan man vänta sig att den lilla välfinansierade och väl dolda destruktörsgruppen bakom sin sk media, försöker hitta metoder för att utpressa delegaterna. Som de gjorde vv säkerhetsrådets delegater inför iraköverfallet -03, men tror jag misslyckades bl a tack vare Katherine Dunn

Ladulås
Ladulås
Gäst
3 juni 2022 kl 12:34

OK. I ett nötskal har vi alltså fått oss presenterat en lista över stater, vars ledare (diktatoriskt eller parlamentariskt ditsatta) sätter sin egen befolkning främst – och en lista över stater, där de inte gör det. Att Sverige inte nämns är inte nödvändigt, vi alla vet ju var svenska politiker och ämbetsmän har sina lojaliteter – och det är inte hos oss.

Per Einar Olsson
Per Einar Olsson
Gäst
Reply to  Ladulås
3 juni 2022 kl 17:00

exakt – fler kanske fattar – men först måste det bli värre – räcker inte att ena tummen är i kläm…