Ben Swann: WHO:s försök att sälja ut vår medicinska självbestämmanderätt misslyckades

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com

VÄRLDEN. Organisationen World Health Assembly* (WHA) höll förra veckan i Genève i Schweiz sitt 75:e möte. Under församlingen presenterade Biden-administrationen 13 föreslagna ändringar av de internationella hälsoföreskrifterna (IHR) som skulle ge Världshälsoorganisationen (WHO) befogenhet att förklara en “folkhälso-nödsituation” av någon anledning och i huvudsak underteckna vår nations suveränitet.

Försöket att sälja ut vår republik (USA) misslyckades.

Delegater från nationer runt om i världen som Australien, Storbritannien, Europeiska unionen och USA talade till stöd för ändringsförslagen som uppmanade andra att gå med.

Afrika [47 stater], Brasilien, Brunei, Namibia, Bangladesh, Ryssland, Malaysia, Indien, Kina och Iran motsatte sig de föreslagna ändringarna. Både Ryssland och Brasilien antydde att det kan välja att lämna WHO helt och hållet.

Text: Ben Swann

 • Världshälsoförsamlingen (WHA) är WHO:s beslutande organ. Där deltar delegationer från alla WHO-medlemsstater för att fokusera på en specifik hälsoagenda som utarbetats av styrelsen. Världshälsoförsamlingens huvudfunktioner är att fastställa organisationens policy, utse generaldirektören, övervaka finanspolitiken och granska och godkänna den föreslagna programbudgeten. Hälsomötet hålls årligen i Genève, Schweiz.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Fantastisk nyhet. Då kan man vänta sig att den lilla välfinansierade och väl dolda destruktörsgruppen bakom sin sk media, försöker hitta metoder för att utpressa delegaterna. Som de gjorde vv säkerhetsrådets delegater inför iraköverfallet -03, men tror jag misslyckades bl a tack vare Katherine Dunn

 • OK. I ett nötskal har vi alltså fått oss presenterat en lista över stater, vars ledare (diktatoriskt eller parlamentariskt ditsatta) sätter sin egen befolkning främst – och en lista över stater, där de inte gör det. Att Sverige inte nämns är inte nödvändigt, vi alla vet ju var svenska politiker och ämbetsmän har sina lojaliteter – och det är inte hos oss.

  • exakt – fler kanske fattar – men först måste det bli värre – räcker inte att ena tummen är i kläm…

 • Fantastisk nyhet. Då kan man vänta sig att den lilla välfinansierade och väl dolda destruktörsgruppen bakom sin sk media, försöker hitta metoder för att utpressa delegaterna. Som de gjorde vv säkerhetsrådets delegater inför iraköverfallet -03, men tror jag misslyckades bl a tack vare Katherine Dunn

 • OK. I ett nötskal har vi alltså fått oss presenterat en lista över stater, vars ledare (diktatoriskt eller parlamentariskt ditsatta) sätter sin egen befolkning främst – och en lista över stater, där de inte gör det. Att Sverige inte nämns är inte nödvändigt, vi alla vet ju var svenska politiker och ämbetsmän har sina lojaliteter – och det är inte hos oss.

  • exakt – fler kanske fattar – men först måste det bli värre – räcker inte att ena tummen är i kläm…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *