Dr Simone Gold kastas i fängelse efter år av myndighetstrakasserier

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Dr Simone Gold. Pressfoto: americasfrontlinedoctors.org
Dr Simone Gold. Pressfoto: americasfrontlinedoctors.org
Dr Simone Gold. Pressfoto: Americasfrontlinedoctors.org

USA. America’s Frontline Doctors-grundare dr Simone Gold har fått ett 60-dagars fängelsestraff, 12 månaders övervakning och en böter på 9500 dollar för att hon befann sig i Capitol-byggnaden den 6 januari 2021.

Domaren Christopher Cooper som bland annat tjänstgjorde i Obama/Bidens övergångs-team, uppgav att “incidenter” som involverade andra aktivister den 6 januari påverkade hans argumentation.

Simone Gold tog beslutet att som praktiserande läkare framgångsrikt använda fungerande medicinska läkemedel (typ Ivermektin, Hydroklorkin) för att bota sjuka i Covid-19. Detta förargade Covid-19-etablissemanget.

Dr Gold levererar sitt tal inne i Capitol-byggnaden.
Dr Gold levererar sitt tal inne i Capitol-byggnaden.

Som en inbjuden talare om medicinsk frihet den 6 januari 2021, gick dr Gold genom de öppna dörrarna medan poliser vinkade på aktivisterna att komma in i Capitol-byggnaden.

Simone Gold skriver i ett öppet brev:

“Som ni vet var min plan den 6 januari 2021 att tala vid ett möte med president Donald Trump. När det avbröts svepte en stor folkmassa in i Capitol-byggnaden efter att dörrarna öppnats från insidan.

Fredligt framförde jag mina kommentarer inne i Capitol-rotundan.

Jag är ett offer för selektivt åtal. Jag blir juridiskt attackerad för att jag talar sanning om covid-19 och vacciner.

Jag är fortfarande engagerad i aktivism för läkares yttrandefrihet. Som George Washington sa:

–Om yttrandefriheten tas bort, då kan vi stumma och tysta ledas, som får till slakt.

I över två år nu har vi som är folket [We the People] varit under attack. Våra konstitutionella rättigheter har tagits bort. Det första tillägget har förintats. Före 2020 kunde vi aldrig ha föreställt oss att vår demokratiska regering skulle ta bort våra rättigheter som den har gjort. Vi har sett den orwellska scenen från en korrupt regering utspela sig framför våra ögon.

Jag har personligen finansierat mitt juridiska försvar och inte en dollar från AFLDS har spenderats på mina advokater. Men vi måste fortsätta AFLDS uppdrag och fortsätta kämpa för konstitutionella principer!

Vi har blivit shadow banned, censurerade, hotade och arresterade för att ha talat sanning. Jag fortsätter kämpa så att du kan fatta välgrundade medicinska beslut för dig själv och din familj.”

Sammanställning och översättning: NewsVoice | Källa: America’s Frontline Doctors (mailutskick)

Relaterat

 

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Simone Gold