CIA-visselblåsaren John Kiriakou varnar för sanningsministerium – Per Shapiro intervjuar

107

VÄRLDEN. John Kiriakou blev vida känd när han 2007 blåste i visselpipan och avslöjade CIA:s illegala tortyrprogram. Det avslöjandet kostade honom två år i fängelse.

I sin senaste artikel för Consortium News varnar han för den nya myndighet Biden-administrationen instiftat, Disinformation Governance Board, som har uppdraget att skydda amerikaner från desinformation.

En liknande institution, Myndigheten för psykologiskt försvar, har nyligen startat i Sverige.
Ett annat fenomen i tiden Kiriakou ser som ett allvarligt hot mot yttrandefriheten är Newsguard, en påkostad så kallad nyhetsbedömningstjänst, med kopplingar till NATO och Pentagon.

John Kiriakou ger även sin syn på Russiagate – konspirationsteorin som spridits av samma etablissemang som varnar för riskerna med konspirationsteorier.

Text och intervju: Per Shapiro, Folkets Radio som också finns på Youtube

Relaterat


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
107 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Melin
Per Melin
Gäst
26 juni 2022 kl 21:54

Självsabotage-coachen Jason Christoff misstänker att 2000 mules kan vara en psykologisk manipulation. De som styr vill möjligen måla upp bilden av att Trump/Biden-valet är det första i USA:s historia där man fuskade fram vinnaren.

Jason Christoff säger också att Elon Musk, med sina elbilar och sitt Starlink, inte är “a good guy”, utan en del av den maktsfär som manipulerar och vanstyr mänskligheten. Musk har också sagt att han tänker återinsätta Donald Trump.

Donald Trump var den som tog det avgörande beslutet om Warp Speed, massframställningen i en rasande fart av COVID-19-injektionerna som redan har lemlestat och dödat miljontals människor. De som styr ifrån kulisserna verkar planera att återigen göra Trump till president i USA och låta “The Trump Trap” slå igen bakom det amerikanska folket och resten av världen.

Trumps anhängare är enligt Jason Christoff hjärntvättade och befinner sig i Mass Formation Psychosis, de kan inte se bjälken i hans öga. “The amount of brainwashing they have, to support Trump,…it´s so clever”.

Podcast #151 – Jason Christoff – The Trump Trap https://soundcloud.com/user-50904611/podcast-151-jason-christoff-the-trump-trap

Per Melin
Per Melin
Gäst
21 juni 2022 kl 16:31

Dean Henderson anser att inte bara Donald Trump, utan också Bill Gates är en “röd strömming”, den senare för The Rockefeller Foundation-kopplade organisationen Wellcome Trust.

Vi är ju fler än en här på NewsVoice som i snart två och ett halvt års tid apropå COVID-19-bedrägeriet har betonat Gates roll som ansikte utåt för de stora marionettspelarna bakom kulissen.
 
Här kan man läsa om Wellcome Trust på World Economic Forums hemsida https://www.weforum.org/organizations/the-wellcome-trust

Per Melin
Per Melin
Gäst
21 juni 2022 kl 11:36

Författaren Dean Henderson pratar om de “bloodlines” som han och många med honom anser ligger bakom all tyranni i världshistorien och idag skulle representeras av familjer som Rockefeller, Warburg och Rothschild, med till exempel engelska kungafamiljen, Clintons, Gates, Fauci och så vidare som ansikten utåt. Påven omtalas också som en viktig maktspelare i den ligan.

Dean Henderson kommer även in på mer lättkontrollerade ämnen, som hälsofaran med den moderna informationsteknologins elektromagnetiska frekvenser, specifikt 5G. Han menar dessutom att Donald Trump blev ovannämnda globala maktmaffias “red herring”, avsedd att leda de amerikanska väljarnas uppmärksamhet bort ifrån Bernie Sanders i valet 2016, och diskuterar hur media kan vrida och vränga sitt narrativ för att få rätt manipulerande effekt på populasens verklighetsuppfattning.

GLITCH IN THE CODE WITH DEAN HENDERSON (THE CULT THAT WEARS THE CROWN) https://www.bitchute.com/video/taSYUghEPzEX/

Last edited 8 dagar sedan by Per Melin
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
15 juni 2022 kl 23:48

Din “idol” Elon Musk har nu gjort offentligt att han röstat på en republikansk kongresskandidat i Rio Grande området i Texas.

Nu väntar vi bara på din galla över honom.

Här får du en länk som kanske kan skingra dina förvridna uppfattningar om USA.

Så här ser en riktig patriot ut.

https://www.youtube.com/watch?v=L7z-QLP1rF4

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:09

Jag tror inte på att Republikanerna kan lösa USA.s problem, de är styrda av samma entiteter som kontrollerar Demokraterna. 

Med tanke på vad Elon Musk ägnar sig åt när det gäller 5G, så ter det sig mycket osannolikt att han är på det godas sida. Förmodligen är Musk bara en i raden av den självutnämnda maktelitmaffians messiasfigurer som skall invagga det amerikanska folket i “hopenosis”.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 00:51

Jag kanske kan hjälpa dig om du först förklarar vad du menar med begreppet “samma entiteter”. Typiskt kodspråk för alla dessa konspirationsteoretiker som härjar här.

Du tycks väldigt säker på att alla dina konspirationsteorier är sanna, så talar en sjuk människa. Men det är kanske därför du lyckats lura till dig bidragsförsörjning.

Det verkar ju vara en patologisk övertro på din egen förmåga att presentera denna så vanliga föreställning om att allt som hör USA till är “entiteternas” fel.

Du må hitta alla möjliga obskyra källor, men du är och förblir en patologisk konspirationsteoretiker. Någon måste då och då återföra dig till verkligheten, res dig nu upp och ta en lång promenad så att du kan driva ut dina socialistiskt präglade konspirationsteorier.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:58

Var inte ledsen över ditt misslyckade bidrag till den här tråden, Jan, det är aldrig försent att försöka bli en bättre människa.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 01:23

Jag kommer aldrig att bli en lika bra människa som du Prillige Per.

Du vet ju alltid bäst!!

Ta ett jobb och försörj dig själv.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
19 juni 2022 kl 00:43

Ljuger Elon Musk angående vad han tidigare har påstått om Teslas autopilotfunktion?  

ELON MUSK is blatantly LYING to your face! 1 345 visningar 12 maj 2022 In his latest interview for the Financial Times on 10 May 2022 

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
19 juni 2022 kl 09:08

ELON MUSK is blatantly LYING to your face! 1 349 visningar 12 maj 2022 In his latest interview for the Financial Times on 10 May 2022 https://www.youtube.com/watch?v=-ILRTF_DRSc

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 23:16

Jan Norberg förmår inte försvara sin ståndpunkt med vettiga argument, levererar uteslutande känslopjunk och ad hominem.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:18

Nej Prillige Per, jag tar till mig av alla dina faktabaserade konspirationsteorier.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 23:23

Därefter levererad du uteslutande känslopjunk och ad hominem. Om och om igen.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:27

Möjligt Prillige Per, men du för ju debatten verkligen framåt med alla dina väl underbyggda sakargument, då kan jag ju ägna mig åt att attackera dig på ett personligt plan som den osolidariska bidragstagare du är.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 23:35

Var och en som läser den här tråden ser att du redan har förlorat meningsutbytet, Jan Norberg, ditt bidrag är helt renons på innehåll. Det är därför du känner ett sådant stort behov av att skramla mycket. “Tomma tunnor…”

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:50

En extrem vänsteraktivist som Prillige Per går inte i svaromål varför han anser det försvarbart att leva på skattebetalarnas pengar i sin roll som bidragstagare.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:00

Som sagt, renons på innehåll.

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 23:02

Människor luras att tro på nästa “gudaliknande” räddare i nöden och förblir kontrollerade: Obama. Trump. Sverigedemokraterna. AfS. Elon Musk.
 
“Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me”. 
 
A Brief History of Hopium June 19th, 2021 https://odysee.com/@corbettreport:0/ep404-720p2:1

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:08

Prillige Per behöver ju bara lura det svenska bidragssystemet för att kunna ägna all vaken tid åt att spy ut sitt vänsterhat mot tex Donald Trump och andra vilka han av olika anledningar hatar.

Osmakligt Prillige Per!!

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
15 juni 2022 kl 21:46

Hur gick det med din bok??

Finns den eller är det bara ett tankefoster??

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 22:03

Ja, ditt tankefoster.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 22:27

Hmmm… så du har alltså inte skrivit någon bok.

Bra då vet vi hur du backa upp dina ständiga lögner.

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 21:39

Donald Trump pratar ovetenskapligt strunt om COVID-19-injektionerna, säger att de är säkra och effektiva:

See Trump shut down Covid-19 vaccine skeptic 3 535 780 visningar 24 dec. 2021 https://www.youtube.com/watch?v=2GC86EhnpiQ

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 21:44

Säger den högt vetenskapligt utbildade Prillige Per hemma på sin bidragskammare.

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 21:36

Donald Trump rekommenderar att alla tar COVID-19-injektionenra:

Donald Trump recommends supporters get Covid vaccines 296 162 visningar 17 mars 2021 https://www.youtube.com/watch?v=i46co3L5gPM

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 21:43

Vi lever i en fri värld där var och en bestämmer över sin egen kropp.

Varför Trump förordar vaxxet får du nog fråga honom om, inte mig.

Vad det har med artikelinnehållet är dock något jag har svårt att se.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 23:03

Var någonstans frågade jag dig om Trumps förordande av COVID-19-injektionerna?

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:09

Menar du att du måste fråga mig specifikt för att jag skall ha rätten till genmäle??

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 23:39

Överförtydligande till den ohederlige debattören Jan Norberg:

“Varför Trump förordar vaxxet får du nog fråga honom om, inte mig.”

Citatet är hämtat ifrån Jan Norbergs kommentar https://newsvoice.se/2022/06/john-kiriakou-cia-sanningsministerium/#comment-424715

Last edited 14 dagar sedan by Per Melin
Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 21:17

Nu har till och med Mike “The Health Ranger” Adams beskrivning av Donald Trump ändrats 180 grader. Adams inser slutligen att Trump alltid har varit styrd av den självutnämnda makteliten, den globala maffian:

Finance, climate, diplomacy, science, medicine, education and psychology: The “experts” are WRONG about almost everything Wednesday, June 08, 2022 by: Mike Adams https://www.naturalnews.com/2022-06-08-the-experts-are-wrong-about-almost-everything.html

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 21:18
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 21:40

Jadu Prillige Per, Mike Adams har helt säkert tagit del av dina litanior mot Donald Trump och anslutit sig till ditt Trump hat.

Hur var det nu med din famösa bok, jag skulle väldigt gärna ta del av ditt mästerverk.

Men inte på Facebook som är proprietär plattform dominerad av till dig likasinnade vänsterdårar.

Men nu stundar i alla fall nya tider för alla vänsterdårar hos Twitter sen Elon Musk tagit över.

Varför söker du inte anställning hos några av globalisternas cancel centraler ??

Javisst, jag glömde ju att du då tappar dina bidrag, tänkte inte på det som de sade i Lorryprogrammet.

Är det något du verkligen avskyr så är det ju hederligt arbete, bättre då att vara bidragsförsörjd.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 22:45

Är du säker på att Elon Musk är den han numera utger sig för att vara?

Lite eftertänksamhet och ödmjukhet ifrån din sida är kanske på sin plats, du brukar ju förr eller senare alltid få fel även i politiska frågor.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:02

Din misstänksamhet har patologiska inslag, bara för att Elon Musk inte gillar wokedominansen som präglar alla dessa plattformar så misstänkliggör du honom omgående med dina sjuka konspirationsteorier.

Jag har i alla jobbat ihop min egna pengar och inte legat samhället till last, något du inte kan stoltsera med som bidragstagare.

Last edited 14 dagar sedan by Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
15 juni 2022 kl 20:28

Hur var det nu med den bok som du påstod dig ha skrivit??

Jag vill gärna ha titeln så att jag kan njuta av ditt alster.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 20:36
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 20:43

Nu råkar jag av rent principiella skäl inte ha ett Facebook konto så din bok förblir oläst för min del. Men jag är övertygad att du åstadkommit ett storverk.

Kanske du har möjlighet att ge oss en annan länk där din bok finns tillgänglig för oss vilka inte använder oss av Facebook.

Men du gillar väl Facebook som inte alls ägnar sig åt att censurera alla som uttrycker kritik mot dina vänsteråsikter.

Move on Prillige Per, men framför allt känn dig lycklig att vara försörjd av oss andra skattebetalare.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 20:44
Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 20:21

comment image

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 20:27

Prillige Per tycker att en bild från 1993 skall läggas Trump till last för vad han står någonstans idag.

Håller argumenten på att ta slut nu Prillige Per??

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
15 juni 2022 kl 19:50

Bra där Prillige Per, du visar att det inte är första gången vi brakar samman.

Du pratar om en bok som du skrivit, varför visar du inte den boken så att vi kan få lämna våra synpunkter på detta mästerverk.

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 19:44

Donald Trump och Melania Knauss, senare Trump, tillsammans med pedofilringsledarna Jeff Epstein och Ghislaine Maxwell i Mar-a-Lago, 12 February 2000

comment image

Donald Trump och Bill Clinton, båda nickedockor till den yttersta maktelitmaffian, globalistkadern

comment image

THE TRUMP – ROTHSCHILD – ROCKEFELLER CONNECTIONS by Silviu “Silview” Costinescu https://silview.media/2021/05/30/the-trump-rothschild-rockefeller-connections/comment-page-1/

Last edited 14 dagar sedan by Per Melin
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
15 juni 2022 kl 19:14

Du kanske skulle nyansera din syn på amerikansk politik och istället titta på din favorit Hilary Clinton.

Detta kom nyss i min inkorg.

We just learned Hillary Clinton — herself — personally approved the Russia Hoax leak to destroy President Trump…

But now, Liberals don’t want to face the truth. They are working from dusk until dawn to shut down Durham’s investigation.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 19:55

Nu går du över anständighetens gräns Prillige Per.

Du använder nu en död man Börje Peratt som verktyg för att få sista ordet.

Jag låter mig inte luras in i din fälla att debattera över en människa som tragiskt dog nyligen, men tydligen finns det ingen nedre gräns för dig Prillige Per.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 20:04

Du är så förutsägbar, Jan Norberg, tar till vilka argument som helst, bara de känns lovande för dig i debatten. 

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 20:06

Känns det jobbigt nu när du är på defensiven Prillige Per??

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 20:18

Allt hänger ihop:

comment image

Last edited 14 dagar sedan by Per Melin
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 20:23

I din överkonspiratoriska värld hänger allt samman som pekar ut Trump som ditt särskilda hatobjekt.

“according to sources familiar with the matter”

Bra källhänvisning där Prillige Per, du köper vad som helst bara det ligger i linje med din inskränkta syn på USA.

Du är patetisk Prillige Per!!

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 20:26

“Trump soon became a household name, with his colorful personality and his insistence upon naming a variety of luxury hotels, apartment houses and other commercial ventures after himself. But while the name “Trump” appeared in the headlines, the names of the real movers behind Resorts International remained hidden from public view.”

The support of the Rothschild’s would become even more apparent.

https://silview.media/2021/05/30/the-trump-rothschild-rockefeller-connections/comment-page-1/

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
15 juni 2022 kl 19:08

Jag vill bara påpeka att Per Melin saknar insikter och förstånd då det gäller sitt har mot USA.

Gå nu in i lite meditation Per så att du kan sova ikväll.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 19:11

Donald Trump var bara ytterligare en nickedocka för den självutnämnda maktelitmaffian. Före honom nickedockan Barack Obama, dessförinnan nickedockan Lill-Bush, ytterligare dessförinnan nickedockan Bill Clinton, efter Trump nickedockan Joe Biden.

How Trump Filled the Swamp Corbett • 02/05/2017 https://www.corbettreport.com/how-trump-filled-the-swamp/

Last edited 14 dagar sedan by Per Melin
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 19:18

Jag överlåter till redaktören att avgöra om denna kommentarsslinga tillför något till sakfrågan. Per Melin är en arbetsskygg och bidragsförsörjd ljusskygg individ som jag tidigare lämpat ned och som jag även denna gång aldrig kommer att få sista ordet.

Hans USA-hat är tyvärr en relik för många med socialistiska sympatier.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 19:41
Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 19:43
Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 19:50

En freudiansk felskrivning:

“…jag även denna gång aldrig kommer att få sista ordet”.

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 19:02

Trump är ett exempel på den människotyp som är tuff i debatten och samtidigt vad det verkar helt bindgalen. Hur skall man annars förklara till exempel

– hans vurm för och uppmuntran till användning av amerikansk tortyr,

– hans beklagande av att USA inte snodde Iraks olja när de hade chansen,

– hans uppvigling till krig mot Iran,

– hans försök att stjäla Venezuelas naturresurser och störta landets folkvalde president,

– hans fake news om gasattacken i Syrien,

– hans underlåtenhet och uppenbara ovilja att ta bort IS från Syrien.

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 juni 2022 kl 18:55
Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 18:59

Där har vi ett uttalande som ytterligare visar på dåliga kvaliteter hos Trump. Han, Biden och Obama sitter i samma knä.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 19:06

Ja men visst är det väl Trumps fel att USA nu sakta går under sin socialistiska regim!! Ditt Trumphat är obeskrivligt korkat och inskränkt. Du saknar helt perspektiv. Lägg dig i korgen Per Melin!!!

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 20:00

comment image

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 20:04

Och vad är budskapet med denna bild??

Haha, så du menar att en bild där Trump pratar med Hilary skulle visa att Trump är av samma ull som Hilary.

Då har du missat ganska mycket i den amerikanska debatten.

Men så går det väl när du inte har tid att arbeta och bidra till Sveriges utveckling, tacka de arbetande skattebetalarna så att du kan fortsätta leva på bidrag.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 22:25

Du verkar ha hittat en verkligt trovärdig källa där du hämtar allt strunt du vill hålla fram.

Om jag förstår det rätt så är detta en källa från Rumänien, en av de verkligt demokratiska staterna som i alla sammanhang har hög trovärdighet.

Kanske du kan söka jobb där som deras svenska representant.

Visst ja, då mister du ju dina bidrag och tvingas betala skatt som alla vi andra.

Per Melin
Per Melin
Gäst
14 juni 2022 kl 12:25

När etablissemangsmedia rackade ner på Donald Trump som mest och han av många inom alternativmedia sågs som en räddare i nöden, så påpekade jag att Trump hade talat sig varm för tortyr på USA:s uppfattade fiender. Det var inte många inom vare sig etablissemanget eller den alternativa rörelsen, som tog någon notis om detta tydliga tecken på en allvarligt störd personlighet. Illa.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
14 juni 2022 kl 20:25

Då tycker jag att du Per ska skicka in din medlemsökan till det demokratiska partiet så att du kan hjälpa till att chikanera Donald Trump på allvar. Eller hur?

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 18:08

[Donald] Trump, Feb. 17 [2016]: Torture works. OK, folks? You know, I have these guys—”Torture doesn’t work!”—believe me, it works. And waterboarding is your minor form. Some people say it’s not actually torture. Let’s assume it is. But they asked me the question: What do you think of waterboarding? Absolutely fine. But we should go much stronger than waterboarding.

Last edited 14 dagar sedan by Per Melin
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 18:15

Du är snart ensam om din avsky för Donald Trump. Analogt med den slutsatsen så är du därmed en varm anhängare av Joe Biden.

Eller är det som vanligt Per, du försöker skyla över dina socialistiska preferenser med att kräkas över de som du inte gillar?

Själv kan jag mycket väl tänka mig tex waterboarding som förhörsmetod för att pressa migranter som i sina klanbaserade gäng ägnar sig åt synnerligen grov yrkeskriminell verksamhet riktad mot tex svenska ungdomar.

Men då blir du väl återigen upprörd och dina anklagelser mot Donald Trump, som för övrigt inte har något ansvar längre då han inte är USA:s president, faller platt.

Per Melin är urtypen för hycklande socialister vilka aldrig missar ett tillfälle att skylla all världens ondska på Trump.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 18:19

Trump on torture: ‘We have to beat the savages’https://edition.cnn.com/2016/03/06/politics/donald-trump-torture/index.html

Last edited 14 dagar sedan by Per Melin
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 18:46

Trump visar med din länk att det är helt försvarligt att använda grova metoder för att bekämpa de migrantbaserade nätverkens våld mot oss ursprungssvenskar. Du är representant för den samlade dumheten som finns ibland många av de socialistiska pacifister som försvarar migrantvåldet.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 18:23

Biden Tells Supreme Court That Publicly Documented Torture Is a State Secret https://truthout.org/articles/biden-tells-supreme-court-that-publicly-documented-torture-is-a-state-secret/

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 18:48

Jag uppmanar dig att fortsätta argumentationen, jag ger mig aldrig. Bara så att du vet att du aldrig kommer att få sista ordet. Ge upp Per Melin i den här frågan. Håll dig till ditt specialområde, dvs hälsofrågor. Där kan jag faktiskt i vissa delar hålla med dig.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 23:29

Det är viktigare för Jan Norberg att aldrig ge sig, än att komma med någonting vettigt.

Han “ger sig aldrig”, kan tänka sig att köra huvudet i väggen hur länge som helst.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
15 juni 2022 kl 23:33

Ja det gör ju inte du Prillige Per!!

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
15 juni 2022 kl 23:58

Det viktiga är vem som med facit i hand framstår som en jöns. Facit finns i den här tråden, för alla NewsVoice-läsare att ta del av. 

Du gör en slät figur, Jan Norberg. Ditt mål är inte och har aldrig varit att rakryggat argumentera för din sak. utan istället att efter bästa förmåga försöka skrämma och håna dina meddebattörer till underkastelse. Inte bra, inte bra.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 00:04

Du är en bidragsparasit som aldrig bemöter argument mot din asociala roll som näthatare. När du utsätts för motstånd så blir du arg och upprörd för att du inte får stå oemotsagd.

Jag skriver i alla fall skriva en del artiklar och försöker bidra till en samhållsutvecklande diskussion. Du bra ägnar dig åt ett evigt näthat.

Skriv lite artiklar där du framträder offentligt med namn och bild. Det törs du inte Prillige Per.

Jag blir så trött på alla kommentarsriddare vilka aldrig själva orkar skriva artiklar, men att kritisera i kommentarsfälten utan att själv bidra med något konstruktivt förmår du inte.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:12

Du är som vanligt avsiktligt ovederhäftig i hela din kommentar. Hur lyckas du trycka in så många felaktigheter på ett så litet textutrymme.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 00:17

Törs du ställa upp på en öppen och offentlig debatt så backar jag från min kritik av dig som den ultimata vänsterlutande näthatare du är där du sitter försörjd av svenska skattepengar.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:26

Jag har inget som helst behov av att du backar ifrån din kritik av mig, Jan Norberg. Ingen annan människas gillande är oviktigare för mig än ditt.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:29

Försök göra bättre ifrån dig i det är forumet istället.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 00:39

Du törs med andra ord inte ta en öppen och offentlig debatt. Så talar de mest inbitna vänsterextremisterna, dvs såna som du, min bäste bidragsparasit.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:42

Där kom återigen ett antal felaktiga påståenden ifrån dig.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 00:42

Jag tar gärna en debatt med dig Prillige Per men det är något som aldrig kommer att hända då du enbart törs agera i kommentarsfälten med ditt eviga näthat.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 00:44

Återigen ogrundade påståenden ifrån dig.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 00:59

Törs du eller törs du inte ta en öppen och offentlig debatt??

Svara på frågan, men det törs du ju inte.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 01:10

Försök göra bättre ifrån dig i det här forumet istället.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 01:17

Jag är pensionär och bor i Portugal där vi ligger en timme efter den svenska tiden.

Jag kan sitta uppe hela natten om du vill för att du inte skall kunna undvika att svara på min fråga.

Törs du inte ens ställa upp på den diskussion där vi båda framträder med namn och bild, jag du Prillige Per då förtjänar du enbart mitt förakt.

Som den bidragsparasit du är så har du väl all tid i världen att sitta och munhuggas utan att besvara min fråga.

Ta ett jobb och försörj dig själv!!

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 01:24

Du har som vanligt inget vettigt att tillföra debatten, skriver bara om sådant som inte har med ämnet att göra.

Så är det när argumenten tryter.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 01:32

Jag har erbjudit dig en öppen och ärlig debatt, men du törs inte.

Du däremot håller dig ju alltid till ämnet och saklighet är ditt signum.

Du är på defensiven Prillige Per!!!

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 01:41

Du hade chansen att ta en öppen och ärlig debatt i den här tråden, Jan, men tog den inte.

Osaklighet, oärlighet och fula knep är ditt signum.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 01:47

Du är rädd för att framträda med bild i offentligheten. Så måste du svara för att slippa deltaga i en offentlig debatt.

Det är så alla vänstertroll med konspirationsteorier som sin ledstjärna agerar.

Du lärde dig uppenbart inget från vår tidigare uppgörelse. Du är en feg vänsteraktivist som sitter dagarna i ända och spyr ut ditt näthat.

Såklart kan du fortsätta göra det som den sanne bidragsparasit du är.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 02:08

Jag har som bekant redan utforskat var gränsen går för vad ditt psyke orkar med och är föga imponerad. Du är en vek människa som försöker blåsa upp dig och verka stor genom att på äkta fjollmanér skräna, nypas, klösas, bitas och kasta sand.

https://newsvoice.se/2018/10/kavanaugh-effekten/#comment-294606

Oprovocerat ljugande, fablande, fuskande i härskartekniker och allmän otrevlighet är din grej, men några större mentala påfrestningar står du inte rycken för.
 
De flesta som läser NewsVoice är nog redan medvetna om allt detta, sannolikt innerst inne även du själv.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 02:15

Nu har du också blivit expert på psykoanalys i tillägg till alla dina andra imponerade talanger.

Jag behöver inte vinna en debatt i ditt favoritelement, dvs kommentarsfältet.

Du borde nog gå och lägga dig så att du orkar upp och jobba i morgon.

Förlåt, jag glömde att du är bidragsförsörjd och inte behöver arbeta ihop din egen försörjning.

Jag behöver min nattsömn så jag gör en time out, men jag lovar fortsätta i morgon, men då ligger du väl på kudden.

Din bidragsmissbrukare!!

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
16 juni 2022 kl 02:22

Tag lärdom av det här meningsutbytet och gå hädanefter in för att bli en snäll och god Jan som försöker lyfta sina medmänniskor istället för att ideligen trampa på dem.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Per Melin
16 juni 2022 kl 07:42

Du Prillige Per är nog den siste av alla som jag ens har lust att lära mig något av.

Din uppblåsta självgodhet fylld av ett samlat hat mot allt och alla som inte samtycker med din illa förtäckta men konspirationsfyllda vänsterretorik är bara så patetisk.

Förvisso har du tack vare bidragsförsörjning av oss andra skattebetalare haft tid att under åren samla på dig en del insikter på det medicinska området. Men någon formellt utbildad medicinskt kunnig är du definitivt inte.

Du tillhör den tragiska skaran av konspirationsteoretiker med en socialistisk grundsyn vars uppgift tycks vara att här hos NV:s kommentarsfält försöka sprida ditt hat mot alla som inte hyllar alla dina konspiratoriska påhitt.

Du är själva sinnebilden av en “god vänstermänniska ” vars livsuppgift är att sprida ditt hat mot allt och alla som inte delar ditt personliga hat mot tex USA.

Jag har tagit som min uppgift att nån gång emellanåt gå i svaromål mot ditt nonsens och då åker pulsen upp kan medges.

Jag avböjer ditt försök att lära mig vara god, det är du som är ondheten personifierad med alla dina kvasiteorier som att tex Elon Musk inte är den han utger sig för att vara, osv.

När du hatar patrioter som du gör så skyr du inga medel att svärta ned och misstänkliggöra någon.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Jan Norberg
21 juni 2022 kl 15:47

Där skrev du i alla fall till sist någonting som stämmer, Jan, det vill säga att jag inte förmår “kritisera i kommentarsfälten utan att själv bidra med något konstruktivt”.

Var detta ytterligare en freudiansk felskrivning ifrån dig eller bara ännu ett uttryck för din omvittnade oförmåga till logiskt tänkande?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
14 juni 2022 kl 01:42

John Kiriakou fick nog av cia när han fick reda på att organisationen använder sig av barn och ungdomar som ‘betalningsmedel’ för att plocka information ur psykopater. Flera med honom lämnade organisationen, och nu är det väl bara de sjuka kvar med tanke på att den helt håller på o löpa amok

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
13 juni 2022 kl 21:01

Det amerikanska “sanningsministerium” som omtalas i intervjun, Disinformation Governance Board of the United States Department of Homeland Security, leddes tidigare av Nina Jankowicz. Hon avgick efter att ha utsatts för mycket stark kritik.

Nu är det Alejandro Mayorkas som upprätthåller denna funktion. 

Båda dessa “desinformationsexperter” är utbildade av Jesuitorden. Nina Jankowicz utbildades på det jesuitiska elituniversitetet Georgetown University och Alejandro Mayorkas utbildades på det jesuitiska universitetet Loyola Marymount University.

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
14 juni 2022 kl 01:20

De kommer lämna ut dem som inte vill vaccinera sig. Vaccinet är Märket, Plåstret dess Namn till lobbyister advokater och jurister som redan nu ansamlas i FN-lika tribunaler när 5:e injektionen ska delas ut. Polariseringen är redan nu enorm och likt Pierre Gilbert har dessa magnetiska egenskaper redan testats i fält i bla nuvarande Ruanda. Dessa FN-ledda tribunaler testades tidigt och var en övningskörning inför det verkliga scenariot. Att avväpna och desarmera,samt anklaga och förgöra.
Ruanda var testplatsen, nu är hela världen utbytt mot Ruanda. Kriget är andligt och priset är människans själ. Jesuiterna har alltså förfinat denna metod för att få ännu fler lurade och bedragna. De har kidnappat Kristus och använder honom som slagträ att vaccinera mera.
Skriv gärna om Jesuiterna och dess koppling till SKR,Pingst,Livets Ord och andra ekumeniska samarbeten och rörelser,då kriget framöver kommer vara helt och hållet andligt.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
14 juni 2022 kl 15:21

Hej Fredrik!

Mitt svar till dig är tyvärr bortcensurerat. Det berör ett ämne som jag har fått meddelande om inte är inte är önskvärt i detta forum. Du fick skriva om det, men jag fick inte svara.

Trots att redaktionen nyligen har utlovat karantänsfrihet för mig efter en lång tid av extremt långa väntetider för mina kommentarer att granskas – det ar rört sig om dygn – har karantänen fortgått, så nu är min motivation att fortsätta att kommentera här låg.

Här har ofta mina kommentarer ansetts vara “off-toipc”, något som jag inte alls håller med om. Det är en bedömningssak och jag har verkligen i regel velat anknyta till artikelns ämne, men inte sällan finns det kopplingar till ett ämne där sambanden inte alltid är glasklara vid en snabb första anblick. Min ambition har ofta varit att visa på sådana samband.

Jag har också velat svarat på kommentarer riktade till mig och då är det inte alltid lätt att enbart hålla sig till artikelns ämne.

Jag tycker att jag utsätts för orättvis särbehandling.

För dem som kanske skulle vilja fortsätta att läsa mina kommentarer, så finns jag på Peter Krabbes blogg, där jag av tradition skriver under signaturen “Savalle”.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
15 juni 2022 kl 00:20

Det är inte bara du gubben,flertalet av mina kommentar blir oftast väldigt försenade,vissa kommer inte med alls.

Redaktionen verkar ha väldigt lätt och förväxla,kritik med person angrepp.

holmans
holmans
Gäst
13 juni 2022 kl 16:03

Mycket intressant och väldigt bra frågor. En sak jag inte förstår är att han menar att han nästan aldrig håller med Rand Paul (inte hans far Ron!) om någonting bortsett från synen på Disinformation Governance Board. Märkligt med tanke på att Rand Paul verkligen har engagerat sig när det gäller hela Coronabedrägeriet och konstant attackerat Fauci och överhuvudtaget framfört ytterst genomtänkt kritik mot etablissemanget. Något ytterst få i hans position törs. Med undantag av Tulsi Gabbard naturligtvis.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
13 juni 2022 kl 15:44

Hade ett samtal med en zombie släkting,en totalt hjärntvättad 20 åring som pluggar journalistik(bruden tror att det som AB tex håller på med är bra journalistik).
När jag försökte förklara för henne hur man avgör om en nyhetsbyrå är trovärdig eller inte,och det är genom att läsa det dem skrev förra veckan,förra månaden, förra året,förra årtionde,och på sätt avgöra om man skall lita på vad dem skriver eller inte.
Har dem förvrängt sanningen ofta eller varje gång,så måste man alltid vara försiktig och misstänksam av det dem skriver idag,innan man drar sin slutsats.
För sanningen kommer alltid fram för eller senare.
Och till det så svarar hon (no joke) “Men vad är sanningen?”
Då gav jag bara upp,totalt menninglöst och försöka väcka en död häst.
Sånna förrivrade fu**tards med noll analys förmåga, minne eller även en någonlunda logisk verklighets uppfatning,lär vara dem som driver sånna här absurda project som “sanningsministerium” eller bli sk fact-checkers.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Eddie Felson
14 juni 2022 kl 12:29

“Ni-na, ni-na, na-ni-na, vi äro tusenden”, som har upplevt exakt samma sak.