fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

Geopolitik – Analys av “schackbonden” Magdalena Andersson och klimatmötet i Davos

-

GEOPOLITIK. Mikael Willgert på SwebbTV intervjuar Lars Bern om Magdalena Anderssons agerande i samband med misstroendet mot Morgan Johansson. Bern kommenterade även miljökonferensen i Davos och Magdalena Anderssons besök på det amerikanska hangarfartyget som låg förankrat i centrala Stockholm.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV, 10:e juni 2022

Lars Bern misstänker att Morgan Johansson är den som är mest inflytelserik i regeringen, och till och med fungerar som chef åt Andersson. NATO-motståndarna kan ha tagit mark i och med denna konflikt även socialdemokrater mot NATO har fått mer vind i seglen.

Lars Berns bedömning är därför att Socialdemokraterna kan tänka sig att offra NATO-medlemskapet för att rädda Morgan Johansson. Bern betraktar NATO som en ren krigsdrivande organisation som startat många krig.

SwebbTV skriver:

“Överenskommelsen med Kakabaveh är ett rött skynke för Turkiet. Orsaken till att Socialdemokraterna har ingått i denna handlar enbart om att vinna kurdiska röster.

I och med NATO-ansökan har vi inte längre alliansfria men inte heller i formell allians. Den klantiga hanteringen av vår regering med Andersson, Ann Linde och Morgan Johansson i spetsen är mycket klandervärd, menar Bern.”

Magdalena Anderssons besök på det amerikanska hangarfartyget, där hon höll presskonferens med en amerikansk överbefälhavare som är tjänsteman och inte en högt uppsatt politiker, bevisar enligt Bern att Sverige är ett amerikanskt lydrike.

Bern menar att det varit mer rimligt om Försvarsmaktens överbefälhavare Micael Bydén hade träffat en amerikansk president ombord. Han anser att Magdalena Andersson gjorde mötet på hangarfartyget till en arena på sandlådenivå för svensk inrikespolitik i och med att Annie Lööf ersätte Ulf Kristersson som gav sitt stöd för misstroendeförklaringen mot Morgan Johansson.

Miljökontroll för att skapa samhällskontroll

SwebbTV skriver att de sökte för att få pressackreditering på klimatkonferensen i Davos, men nekats. Endast medier som följer narrativet är välkomna, enligt Mikael.

Lars Bern säger att de internationella finansfamiljerna har som mål att bygga upp förutsättningarna för global kontroll av allt och alla. World Economic Forums grundare Klaus Schwab till och med säger i ett videoklipp att de styr världen. Klaus Schwab liknas ofta vid den maktgalna Bond-skurken Blofeldt.

SwebbTV visar flera klipp från mötet i Davos som visar hur Schwab med sitt entourage planerar för att mäta människors koldioxidutsläpp med syftet att kontrollera vad människor äter och hur de rör sig. Ett annat klipp visar USA:s tidigare utrikesminister John Kerry som påstår att koldioxid är en förorening som kan döda 50 miljoner människor.

Lars Bern kallar detta en lögn eftersom koldioxiden inte är en förorening utan istället en pelare för livet på jorden tex ger en ökad koldioxidhalt en ökad jordbruksproduktion.

Mörk framtid om folk inte vaknar och agerar

Lars Bern ser pessimistiskt på framtiden. Han ser väserlandets förfall utspela sig. Demokratin fungerar inte.

Världen styrs av oligarker med duktiga politiker i ledband och megaföretag som kontrollerar hela samhällen med hjälp av massmedier som de dessutom äger.

Bern menar att alla tongivande personer har samröre med globalisterna, politiker som Magdalena Andersson, Ulf Kristersson, Annie Lööf och Sanna Marin.

Bern frågar sig om folken i världen nu är redo att vakna upp till denna verklighet.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV, 10:e juni 2022

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

7 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
11 juni 2022 kl 20:51

Drillflickor…?

Magdalena Andersson, Sveriges Statsminister, med stark koppling till World economic Forum (WEF):
https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

Sanna Marin, Finlands statsminister, med stark koppling till World economic Forum (WEF):
https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=Sanna+Marin

Ursula von der Leyen, Europeiska kommissionens ordförande, med stark koppling till World economic Forum (WEF):
https://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

Och sist … och kanske minst : Lena Hallengren, socialminister, men ändå inbjuden till Bilderbergsgruppens hemliga lobbyingmöte 2 – 5 Juni 2022 i Washington DC.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
11 juni 2022 kl 20:36

Konstigt med detta vulgära intresse för allehanda korrupta politiker.
SVENSKA FOLKET har fråntagits rätten att utkräva ansvar från dessa! ! !
När ämnar man ta upp den frågan?

Ulf ClaréusD
11 juni 2022 kl 12:24

Morgan Johansson är tveklöst regeringens mest revolutionära spelare. Tråkigt att Magdalena Andersson nyligen medelst NATO-frågan inte lyckades göra sig av med honom. Han var migrationsminister 2014 -17 och lovade då att skicka hem 80 000 migranter. Utfästelsen har förstås inte infriats.

Migrationsverket ska nu hjälpa till att befolka upp det framtida Sverige med ett antal under år 2022, som inte ännu är helt klart. Sydsudaneser skall dock vara en prioriterad grupp även i år. Dessa kvotflyktingar kommer flygas hit.

Migrationsverket synes ha börjat expediera det som riksdagen beslöt i december 2018 tämligen enhälligt utan några protester, att sätta i verket “United Nations Compact Agreement for Safe, Orderly and Regular Migration” . Fördraget säger att vi MÅSTE ta’ emot alla de från MENA och andra fattiga länder i Tredje Världen som önskar komma hit. Protester kommer beivras kännbart. Migranter skall ha förtur till bostäder, skolor, etc.
Under våren 2018 konstituerade sig en svensk ledningsgrupp under Erik Belfrage, en fd diplomat, som 1987 började som vice verkställande direktör inom Skandinaviska Enskilda Banken och som rådgivare inom Investor AB. Belfrage verkade även som rådgivare åt Peter Wallenberg och familjen Wallenberg mellan 1987 och 2012. Belfrage avled i april 2020 i Covid-19.
Med hjälp av tjusiga och mångordiga skrivelser försedda med FN-stämpel håller nu Eliten, d v s den kriminella internationella Djupa Staten på att fullborda sitt övertagande av världsherraväldet, där uppenbarligen Wallenbergsfären med sitt innehav att telekomjätten Ericsson ock energi-konglomeratet ABB har och har haft mycket stor betydelse i beaktandet av, att det (enligt Carl Norberg) moderna kriget består till 80% av telekommunikations-underrättelseverksamhet, till 15% av ekonomisk karaktär, men endast till 5% av militär kinetisk energi (något som vi nu faktiskt kan beskåda i de pågående ryska specialoperationerna i Ukraina, syftande till att RÖKA ut den Djupa Staten där).

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
11 juni 2022 kl 09:06

Det finns en del likheter mellan snurriga, politiska vindflöjlar och deras ineffektiva vindkraftverk.
En av dem är att de mejar ner allt som kommer i deras väg.

HAVSÖRNAR SLAKTAS VID ÖLÄNDSKA VINDKRAFTVERK:

https://thoralfsblogg.com/2022/06/09/havsornar-slaktas-vid-olandska-vindkraftverk/

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
10 juni 2022 kl 21:54

Angående miljöproblemen så är jordklotet jämförbart med människokroppen, sluta mata den med gifter så återhämtar den sej. Bägge har ett reningsverk som är i jämförelse mot t e x kommunernas reningsverk helt naturligt 100 %:igt.
Finns inget klimathot, finns bara miljöförstöring.
Sverige är en lydstat till usa, där är allt show. Molgan och hey magdalena har bara varit en show för att ändra fokus från viktigare händelser.

zacharias
zacharias
Gäst
10 juni 2022 kl 18:19

Kakabaveh är ur bilden efter valet i höst. Då återupptar man NATO anslutningen, ger Turkiet vapen. Alla mörka ör nöjda, resan mot WW3 kan fortsätta.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
10 juni 2022 kl 17:53

“Miljökontroll för att skapa samhällskontroll” – här är två föredrag av Jacob Nordangård, som visar att hela miljökarusellen har Stockholm som nav:

”I samband med att FN 2–3 juni höll konferensen Stockholm +50 för att ”uppnå de djärva och brådskande åtgärder som krävs för att säkra en bättre framtid på en sund planet” föreläste Jacob Nordangård under det kritiska eventet Stockholmssyndromet för att belysa hur samma krafter som beskyller oss andra för att förstöra planeten såväl har medverkat till att skapa miljöproblemen som att erbjuda lösningen i form av ett totalitärt kontrollsystem. Vi står nu inför finalen.

Del 1: https://www.youtube.com/watch?v=GvEeC4pK9no&t=2466s

(Stockholmssyndromet – föredrag av Jacob Nordangård 3/6 2022, Del 1)

Del 2: https://www.youtube.com/watch?v=rwBOWDAb8vk&t=14s

(Stockholmssyndromet – föredrag av Jacob Nordangård 3/6 2022, Del 2)

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV