Geopolitik – Analys av “schackbonden” Magdalena Andersson och klimatmötet i Davos

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Chessboard, schackbräde. Foto: Stokkete. Licens: Envato Elements

GEOPOLITIK. Mikael Willgert på SwebbTV intervjuar Lars Bern om Magdalena Anderssons agerande i samband med misstroendet mot Morgan Johansson. Bern kommenterade även miljökonferensen i Davos och Magdalena Anderssons besök på det amerikanska hangarfartyget som låg förankrat i centrala Stockholm.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV, 10:e juni 2022

Lars Bern misstänker att Morgan Johansson är den som är mest inflytelserik i regeringen, och till och med fungerar som chef åt Andersson. NATO-motståndarna kan ha tagit mark i och med denna konflikt även socialdemokrater mot NATO har fått mer vind i seglen.

Lars Berns bedömning är därför att Socialdemokraterna kan tänka sig att offra NATO-medlemskapet för att rädda Morgan Johansson. Bern betraktar NATO som en ren krigsdrivande organisation som startat många krig.

SwebbTV skriver:

“Överenskommelsen med Kakabaveh är ett rött skynke för Turkiet. Orsaken till att Socialdemokraterna har ingått i denna handlar enbart om att vinna kurdiska röster.

I och med NATO-ansökan har vi inte längre alliansfria men inte heller i formell allians. Den klantiga hanteringen av vår regering med Andersson, Ann Linde och Morgan Johansson i spetsen är mycket klandervärd, menar Bern.”

Magdalena Anderssons besök på det amerikanska hangarfartyget, där hon höll presskonferens med en amerikansk överbefälhavare som är tjänsteman och inte en högt uppsatt politiker, bevisar enligt Bern att Sverige är ett amerikanskt lydrike.

Bern menar att det varit mer rimligt om Försvarsmaktens överbefälhavare Micael Bydén hade träffat en amerikansk president ombord. Han anser att Magdalena Andersson gjorde mötet på hangarfartyget till en arena på sandlådenivå för svensk inrikespolitik i och med att Annie Lööf ersätte Ulf Kristersson som gav sitt stöd för misstroendeförklaringen mot Morgan Johansson.

Miljökontroll för att skapa samhällskontroll

SwebbTV skriver att de sökte för att få pressackreditering på klimatkonferensen i Davos, men nekats. Endast medier som följer narrativet är välkomna, enligt Mikael.

Lars Bern säger att de internationella finansfamiljerna har som mål att bygga upp förutsättningarna för global kontroll av allt och alla. World Economic Forums grundare Klaus Schwab till och med säger i ett videoklipp att de styr världen. Klaus Schwab liknas ofta vid den maktgalna Bond-skurken Blofeldt.

SwebbTV visar flera klipp från mötet i Davos som visar hur Schwab med sitt entourage planerar för att mäta människors koldioxidutsläpp med syftet att kontrollera vad människor äter och hur de rör sig. Ett annat klipp visar USA:s tidigare utrikesminister John Kerry som påstår att koldioxid är en förorening som kan döda 50 miljoner människor.

Lars Bern kallar detta en lögn eftersom koldioxiden inte är en förorening utan istället en pelare för livet på jorden tex ger en ökad koldioxidhalt en ökad jordbruksproduktion.

Mörk framtid om folk inte vaknar och agerar

Lars Bern ser pessimistiskt på framtiden. Han ser väserlandets förfall utspela sig. Demokratin fungerar inte.

Världen styrs av oligarker med duktiga politiker i ledband och megaföretag som kontrollerar hela samhällen med hjälp av massmedier som de dessutom äger.

Bern menar att alla tongivande personer har samröre med globalisterna, politiker som Magdalena Andersson, Ulf Kristersson, Annie Lööf och Sanna Marin.

Bern frågar sig om folken i världen nu är redo att vakna upp till denna verklighet.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV, 10:e juni 2022

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq