World Council for Health varnar för WHO-desinformation om apkoppor

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Monkeypox i BBC. Montage: NewsVoice. Getty-bilden är pixelerad för att skydda upphovstätten

World Council for Health noterar att icke-vetenskapliga spekulationer om nya fall av apkoppor används av WHO för att motivera ytterligare kränkningar av mänskliga rättigheter tillsammans med en utrullning av nya och experimentella smittkoppsvacciner.

Bilder på personer infekterade med apkoppor som används av globala massmedier, varav de flesta har hämtats från gamla CDC och Getty Images, är inte representativa för aktuella internationella fall av apkoppor.

World Council for Health noterar att USA och Storbritannien har lagrat smittkoppsvacciner, och provinsen Quebec i Kanada redan planerar att vaccinera människor med ett smittkoppsvaccin för att begränsa den förmodade spridningen av apkoppor.

Det finns ingen rationell vetenskaplig grund för att vaccinera mot smittkoppor för att förhindra apkoppor och bland människor som redan multivaccinerats med experimentella Covid-19-vacciner har denna strategi potential att göra stor skada.

Dessutom har PCR-tester allvarliga begränsningar som metod för att diagnostisera sjukdom och bör inte användas för att diagnostisera apkoppor, vilket är klinisk diagnos.

Det finns många andra sjukdomssymptom som uppfyller WHO:s nuvarande falldefinition av ett misstänkt fall av apkoppor, inklusive Covid-19, vanlig förkylning och bältros. PCR-tester kommer därför att leda till många falska positiva fall.

Det största hotet mot den globala hälsan är WHO och organisationens privata partners [läkemedelsbolag och NGO:s] pågående ansträngningar för att vaccinera varje man, kvinna och barn med nya experimentella vacciner och injektioner som inte har testats tillräckligt.

World Council for Health arbetar för transparent hälsovägledning fri från politiska och privata partnerskap. Vi värdesätter och bemyndigar individuella val, kroppslig autonomi och personlig suveränitet.

Översättning: NewsVoice | Källa: World Council for Health Statement on Monkeypox cases | Monkeypox i BBC. Montage: NewsVoice. Getty-bilden är pixelerad för att skydda upphovstätten

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Detta börjar bli löjligt med vazzin hit och dit…Påhittade apkopporna smittar genom kontakt. Vi får sluta ha sex med aporna….smile

  • Ja, helt sjukt. Sen kan man ju undra om det är dom vaxxade som drabbas av kopporna ( om dom ens existerar)

 • Dem kommer och lägga ner den här ap cirkusen snart.
  Inte tillräckligt med boskap (your average Joe) köpte den.
  Då brukar dem lägga ner bluff projecten lite tyst,tills dem hittar på nytt jävelskap,
  Hysterin som vi tyvärr fick erfara av “covid” bluffen gav dem mersmak,så varför inte testa igen.

 • När ska bubblan spricka? Alternativ media spelar en viktig roll i spridandet av information som inbjuder till diskussion och ifrågasättande av den ensidiga nyhetsförmedling som etablissemanget står för. Märk väl att huvuddelen av befolkningens uppfattning om, faktiskt det mesta, vilar på det mainstream media pumpar ut. Det är direkt vidrigt att det allomfattande narrativet har destruktiva syften för människor; kontroll, tjäna pengar på att folk blir skadade av allt från livsmedel till läkemedel + mycket annat elände. Vad är mest tröttsamt, Svensson som jamar med och tillåter dårskapet fortsätta eller politiska företrädares och globala organisationers vanstyre och lögner? Det är kräkvarning på att ta del av nyheter numera!

 • De coronatroende svenskarna kommer såklart ställa sig i kö för det nya apvaccinet. Massmordet går tydligen inte så snabbt som Klaus Schwab och Bill Gates och deras marionettdockor till politiker vill så varför inte släppa ut ett nytt virus och dödligt “vaccin”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *