Covidvaccin och infertilitet – Chockerande statistik från flera länder

publicerad 10 juli 2022
- av NewsVoice
Temabild: Olyckligt par. Foto. VK Studio. Licens: Shutterstock.com
Temabild: Olyckligt par. Foto. VK Studio. Licens: Shutterstock.com
Temabild: Olyckligt par. Foto. VK Studio. Licens: Shutterstock.com

VACCINERNA. Varför rasar födelsetalen i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Nederländerna, Schweiz, Ungern och Taiwan – nio månader efter massvaccinationerna tog fart mot covid? Den frågan ställer sig många som satt sig in i nationell födelsestatistik från flera länder.

Sammanfattningsvis visar data från hela världen en avsevärd månatlig minskning av födelsetalen från januari till april 2022 jämfört med samma period 2021.

Tyskland rapporterade en minskning med 13 % i antalet födslar mellan januari och mars 2022 jämfört med samma period 2021.

Storbritannien rapporterade en minskning med 7,7 % i antalet födslar med 75.670 födslar mellan januari och februari 2022 jämfört med 82.042 födslar under samma period 2021.

I Schweiz har födelsetalen också rasat sedan införandet av covid-vaccinerna.

Taiwan rapporterade en 23,2 % minskning av antalet födslar i maj 2022 jämfört med samma månad 2021.

“När det uttrycks i “sigma”, enheter för standardavvikelse, är 23,24%-minskningen i födelsetalen i Taiwan en händelse på 26 sigma! Detta kan beskrivas som “otänkbart” när det gäller sannolikheten att det händer på grund av en slumpmässig slump.” – Igor Chudov

Ref: statistik från Taiwan

Covidvaccinationer i Sverige 2021-2022
Covidvaccinationer i Sverige 2021-2022

Sverige, ett land som inte tillämpade lockdown och skolnedläggningar, rapporterar en minskning med 6,6 % motsvarande 35.454 födslar mellan januari och april 2022 jämfört med 37.950 födslar under samma period 2021. Nedgången i födelsetalen är 6,9 % för samma tidsperiod jämfört med genomsnittet 2019-2021.

Siffrorna har uppdaterats på SCB sedan artikeln skrevs. De nya siffrorna för levande födslar är 35.467 respektive 37.950. Red anm. 

En ungersk parlamentsledamot sa att antalet födslar i Ungern minskade 2022 med 20 % jämfört med samma period föregående år och ledamoten kopplade det drastiska fallet i födelsetal till massvaccinationer mot Covid-19.

Nederländerna rapporterade en minskning med 6,3 % med 53.090 födslar mellan januari och april 2022 jämfört med 56 671 födslar under samma period 2021.

Korresponderande data

Biodistributionsstudier visar att Pfizers mRNA-vaccinlipidnanopartiklar hamnar i äggstockarna och testiklarna och efterföljande studier har visat att Covid-19 och covidvacciner sänker antalet spermier.

Dessutom är graden av olika fertilitetsproblem som rapporterats i CDC:s VAERS-databas för covidvaccinerna astronomiska.

Före introduktionen av mRNA-vaccinerna fanns det cirka 1500 rapporter om fertilitetsproblem under den 31-åriga historien av VAERS för alla vacciner tillsammans. Det finns nu 15.000 rapporter om fertilitetsproblem från enbart covidvaccinet, vilket står för 95 % av alla fertilitetsproblem i VAERS historia.

I Storbritannien finns det mer än 30.000 rapporter om menstruationsförändringar efter covidvaccinationer.

Text: Kanekoa’s Newsletter | Översättning: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Etymologiskt sett var ‘kloaka’ ett hittepåverbord (att kloaka, att gömma sig), dvs så även clark förstår och mår fint,

 • Etymologiskt sett var ‘kloaka’ ett hittepåverbord (att kloaka, att gömma sig), dvs så även clark förstår och mår fint,

 • Att nativiteten går ner under pandemier är knappast något att förundras över. Vem vill skaffa barn under en pandemi?

 • Att nativiteten går ner under pandemier är knappast något att förundras över. Vem vill skaffa barn under en pandemi?

 • https://odysee.com/genome.:aStudy out of Sweden shows COVID jab installing DNA into the human genomePeter A. McCullough – Simone Gold med andra diskuterar saken i en nyhetssändning.
  Svensk studie visar på att mRNA-vaccin kan integreras i DNA och (som jag förstår det) även i spermier och ägg och överföras vidare till barnen.

 • https://odysee.com/genome.:aStudy out of Sweden shows COVID jab installing DNA into the human genomePeter A. McCullough – Simone Gold med andra diskuterar saken i en nyhetssändning.
  Svensk studie visar på att mRNA-vaccin kan integreras i DNA och (som jag förstår det) även i spermier och ägg och överföras vidare till barnen.

 • Covid Vaccine ?. Nåja! Såg på Wimbledon, där Tennis Mästaren Novak Djokovic tog sin 7 Wimbledon Titel, “Ovaccinerad”, ironiskt att han blev portat i Australiska Mästerskapen, därför han var Ovaccinerad?. Och det ironiska nu, var att han mötte en Australienare i Finalen, och “VANN”, kan ju vara en Metafor, hur allt det här slutar, och nog är han ett föredöme för Barn, som lever upp i Sport Världen, och skall ha sin hälsa kvar.

 • Covid Vaccine ?. Nåja! Såg på Wimbledon, där Tennis Mästaren Novak Djokovic tog sin 7 Wimbledon Titel, “Ovaccinerad”, ironiskt att han blev portat i Australiska Mästerskapen, därför han var Ovaccinerad?. Och det ironiska nu, var att han mötte en Australienare i Finalen, och “VANN”, kan ju vara en Metafor, hur allt det här slutar, och nog är han ett föredöme för Barn, som lever upp i Sport Världen, och skall ha sin hälsa kvar.

 • En syrra berätta att hon fick 527 kr i timmen för att rycka in och vaccinera. Säg att hon vaccinerar 4 personer i timmen, ca 130 kr per person. Va kosta sprutorna? Runt 300 kr st? 430 kr per tillfälle, och fem sprutor per man.

  Ganska dyrt steriliseringsprogram måste jag säga!

  Men så får vi ju betala gratis vaccinerna själva, så det besvärar väl inte makttagarna. Och lallarna på Folkhälsomyndigheten bara ler stort och knallar på som vanligt. FHM, folkhatarmyndigheten, ja man måste sannerligen hata männskligheten för att fortsätta sitt lilla projekt med ominskad entusiasm.

 • Barnafödandet har minskat rejält i Stockholm under senaste året Ras för barnafödandet i Stockholm | SVT Nyheter Naturligtvis kan man befara att va@@inerna är orsaken med tanke på de avsikter som det varnats för länge. Om så är fallet kommer det bli värre när alla injicerade ungdomar vill skaffa barn i framtiden. Det var problem med lågt barnafödande i Sverige tidigare, åtminstone bland ursprungsbefolkningen, nu riskerar det bli verkligen illa. Vi får hoppas att det kommer en vändning, som det ofta gör.

 • Genvägar till vad det än må vara man vill uppnå, kan “man made” produkter aldrig överlista naturens intelligens. Förr eller senare avslöjas allt.

 • En syrra berätta att hon fick 527 kr i timmen för att rycka in och vaccinera. Säg att hon vaccinerar 4 personer i timmen, ca 130 kr per person. Va kosta sprutorna? Runt 300 kr st? 430 kr per tillfälle, och fem sprutor per man.

  Ganska dyrt steriliseringsprogram måste jag säga!

  Men så får vi ju betala gratis vaccinerna själva, så det besvärar väl inte makttagarna. Och lallarna på Folkhälsomyndigheten bara ler stort och knallar på som vanligt. FHM, folkhatarmyndigheten, ja man måste sannerligen hata männskligheten för att fortsätta sitt lilla projekt med ominskad entusiasm.

 • detta är tyvärr en bekräftelse på vad vi antivaxare anade från början.
  ingenting har stämt erkänt ofarliga läkemedel svartlistades.
  Oprövat var vad som istället förordades under en intensiv kampanj från msm och myndigheter.
  och nu är 10 miljoner nya doser beställda
  Alla verkar vara korrumperade.

 • Frågan är om vaccinet/giftet är designat för att öka dödligheten och minska reproduktionsförmågan för att reducera jordens befolkning och tillmötesgå oligarkins önskemål eller om det bara är resultatet av riktigt uselt vaccin.

  • Naturligtvis det första, vi ska inte glömma t ex morgenthauplanen för Tyskland efter vv2 samt hat’boken’ germany must perish skriven av en kaufman 1940.. Bägge var monopolistbolsjeviker. Detta är bara en fortsättning, fast nu för hela västvärlden. Dvs om vi inte gör ngt åt monsterna. Jmf även monopoliseringsförsöket av det holländska jordbruket just nu. ‘Den som kontrollerar maten kontrollerar befolkningen’, som en ‘ansedd diplomat’ vid namn kissinger sa en gång. Den personen är naturligtvis också monopolist el för den delen globalist

  • Svaret är ja, det är designat för att minska befolkningen. Det här är mycket onda krafter som ligger bakom vaccinet. Ondskans ansikte kan vi se i vaccinet.

   • Om avsikten varit att minska befolkningen hade de massvaccinerat Latinamerika, Afrika, Mellanöstern, sydvästra Asien och Indonesien, inte västerlänningar som redan har föredömligt låga födelsetal sedan många decennier.

  • Genmodifierade organismer

   Varför i helvete skulle någon i sina sinnes fulla bruk vilja injiccera sig med det

 • Barnafödandet har minskat rejält i Stockholm under senaste året Ras för barnafödandet i Stockholm | SVT Nyheter Naturligtvis kan man befara att va@@inerna är orsaken med tanke på de avsikter som det varnats för länge. Om så är fallet kommer det bli värre när alla injicerade ungdomar vill skaffa barn i framtiden. Det var problem med lågt barnafödande i Sverige tidigare, åtminstone bland ursprungsbefolkningen, nu riskerar det bli verkligen illa. Vi får hoppas att det kommer en vändning, som det ofta gör.

 • Genvägar till vad det än må vara man vill uppnå, kan “man made” produkter aldrig överlista naturens intelligens. Förr eller senare avslöjas allt.

 • detta är tyvärr en bekräftelse på vad vi antivaxare anade från början.
  ingenting har stämt erkänt ofarliga läkemedel svartlistades.
  Oprövat var vad som istället förordades under en intensiv kampanj från msm och myndigheter.
  och nu är 10 miljoner nya doser beställda
  Alla verkar vara korrumperade.

 • Frågan är om vaccinet/giftet är designat för att öka dödligheten och minska reproduktionsförmågan för att reducera jordens befolkning och tillmötesgå oligarkins önskemål eller om det bara är resultatet av riktigt uselt vaccin.

  • Naturligtvis det första, vi ska inte glömma t ex morgenthauplanen för Tyskland efter vv2 samt hat’boken’ germany must perish skriven av en kaufman 1940.. Bägge var monopolistbolsjeviker. Detta är bara en fortsättning, fast nu för hela västvärlden. Dvs om vi inte gör ngt åt monsterna. Jmf även monopoliseringsförsöket av det holländska jordbruket just nu. ‘Den som kontrollerar maten kontrollerar befolkningen’, som en ‘ansedd diplomat’ vid namn kissinger sa en gång. Den personen är naturligtvis också monopolist el för den delen globalist

  • Svaret är ja, det är designat för att minska befolkningen. Det här är mycket onda krafter som ligger bakom vaccinet. Ondskans ansikte kan vi se i vaccinet.

   • Om avsikten varit att minska befolkningen hade de massvaccinerat Latinamerika, Afrika, Mellanöstern, sydvästra Asien och Indonesien, inte västerlänningar som redan har föredömligt låga födelsetal sedan många decennier.

  • Genmodifierade organismer

   Varför i helvete skulle någon i sina sinnes fulla bruk vilja injiccera sig med det

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *