Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Dr Vladimir “Zev” Zelenko har avlidit

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juli 2022
- NewsVoice redaktion
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com
Dr Vladimir Zelenko. Foto: Humansarefree.com

HÄLSA. Dr Vladimir “Zev” Zelenko avlidit. Zelenko var en läkare, vetenskapsman och medicinsk rättighetsaktivist som berörde miljoner människors liv, skriver Corona Investigative Committee.

“Under det senaste och ett halvt året har Zev varit en uttalad kritiker av mRNA-vaccinet och påpekat både dess allvarliga biverkningar och den möjliga förändringen av den genetiska koden. Han var särskilt kritisk till användningen av vaccinet hos barn som ännu inte är gamla nog att ge sitt eget informerade samtycke och som praktiskt taget inte löper någon risk för allvarlig sjukdom från Covid-19.

Vi tackar Dr. Zelenko för allt han har gjort för att ge en ärlig bedömning av situationen och uttrycker våra uppriktiga kondoleanser till hans familj.”

Text: Dr. Reiner Fuellmich med sitt team, Corona Investigative Committee


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Zelenko