Dr Vladimir “Zev” Zelenko har avlidit

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juli 2022
- NewsVoice redaktion
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com
Dr Vladimir Zelenko. Foto: Humansarefree.com

HÄLSA. Dr Vladimir “Zev” Zelenko avlidit. Zelenko var en läkare, vetenskapsman och medicinsk rättighetsaktivist som berörde miljoner människors liv, skriver Corona Investigative Committee.

“Under det senaste och ett halvt året har Zev varit en uttalad kritiker av mRNA-vaccinet och påpekat både dess allvarliga biverkningar och den möjliga förändringen av den genetiska koden. Han var särskilt kritisk till användningen av vaccinet hos barn som ännu inte är gamla nog att ge sitt eget informerade samtycke och som praktiskt taget inte löper någon risk för allvarlig sjukdom från Covid-19.

Vi tackar Dr. Zelenko för allt han har gjort för att ge en ärlig bedömning av situationen och uttrycker våra uppriktiga kondoleanser till hans familj.”

Text: Dr. Reiner Fuellmich med sitt team, Corona Investigative Committee


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Zelenko
Stöd NewsVoice 2024
 • Sannerligen en hederlig man och mycket kunnig läkare. Vi är nog många som tillfrisknat från restcovid – såsom det kallas med hjälp av hans råd om Quercitin, zink och c-vitamin. Tack och vila i frid!

 • “samtidigt som han pushade Noahide lagar i sina intervjuer med samma glöd och iver som Geoge Bush och Vladimir Putin visade när dem skulle skriva under dem i respektive land”.
  Detta glömde Dr. Reiner Fuellmich med sitt team och ta med i artikeln,ajabaja!

  • Nej, han (Fuellmich) glömde inte det, han sket i det. För det var inte det han ville säga. Han ville framföra en sak och det gjorde han.

 • “Twitter just banned the account for the Zelenko Freedom Foundation. Yes, they banned the account of a non-profit foundation that was recently founded by world-renowned doctor Vladimir Zelenko while he was dying. As many of you know, the brave and heroic Dr. Vladimir Zelenko unfortunately passed away yesterday.

  Twitter has consistently engaged in practices to silence and suppress prominent doctors, scientists and political opponents without just cause but this has to be the most vile, cold-hearted and spiteful example of their biased censorship to date.

  Please share this far and wide across here and Twitter until they are forced to respond.”

  https://gettr.com/post/p1gkqlta6aa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *