Andreas Sidkvist: “Bannlys denna foliehatt omedelbart” tyckte Aftonbladet förra året – Det här är min replik

publicerad 30 juli 2022
- Gästskribent
Andreas Sidkvist, Observatorielunden, 30 mars 2022. Foto: T. Sassersson

Anledningen var att Aftonbladet i samarbete med Expo hade kartlagt mig och andra som valt att kavla ner istället för att kavla upp för de nya mRNA-sprutorna. Eftersom jag tagit initiativ till kampanjen Kavla ner utsågs jag av Aftonbladet till en ledare för den svenska “antivaccinrörelsen” och hängdes ut likt en kriminell i tre stora artiklar samt på löpsedlar.

Text: Andreas Sidkvist, ordförande nya tvärpolitiska partiet MoD och initiativtagare Kavla ner kampanjen. Tidigare hyllad PR-konsult och tågsemesterinspiratör.

Mina goda argument, som att det är en mänsklig rättighet att kavla ner ville de inte publicera. En före detta moderat gruppledare i riksdagen, Lars Lindblad hade läst om mig i Aftonbladet och tyckte att mitt engagemang för den mänskliga rättigheten att Kavla ner var så provocerande att jag omedelbart borde bli uppdragslös och inte längre kunna försörja mig varför han twittrade sin uppmaning om att jag skulle bli bannlyst. Vilket Aftonbladet gjorde en artikel av och mina kunder dessvärre hörsammade i den häxjaktstämning som rådde. Till saken hör att Lars Lindblad vid tillfället jobbade för PR-byrån (Kekst) som också hade AstraZeneca och Pfizer som uppdragsgivare.

Nu ett år senare har jag förlorat alla mina uppdrag som pr-konsult och kommunikatör samt större delen av det framgångsrika företag jag vid tillfället drev.

Men jag ångrar ingenting. Tvärtom är jag stolt att jag har stått upp för mänskliga rättigheter och demokrati trots de påhopp, förlöjliganden och försök att tysta mig som jag utsattes för av både okända och mina tidigare vänner.
Men nog om mig.

Nu är det hög tid att de som har pressat, uppmuntrat och uppmanat människor att ta de experimentella mRNA-sprutorna med löfte om att de skulle vara säkra och effektiva ber om ursäkt och gör vad de kan för att ta sitt ansvar i detta allvarliga läge.

De så kallade covidvaccinen hade lett till exceptionellt många biverkningar meddelade Läkemedelsverket i Läkartidningen den 27 april 2021. Detta var alltså en månad innan kändiskampanjen Kavla upp drog igång för att få fler att vilja ta de nya sprutorna som skulle stoppa covid-19.

Rekordmånga allvarliga biverkningar har sedan dess fortsatt att strömma in.
Över 12 000 rapporter om allvarliga biverkningar har nu kommit in till Läkemedelsverket varav över 460 stycken avser dödsfall. Det är 10 gånger fler än normalt skrev Dagens medicin den 22 juni i år.

Samtidigt är underrapporteringen stor. Någonstans mellan 1-10 procent av alla biverkningar rapporteras in. Troligen i det lägre spannet. Unga och friska har fått hjärtfel, hamnat i rullstol, fått blodproppar och dött i sömnen.

En ny diagnos har hittats på, SADS – Sudden adult death syndrom för att förklara de nya plötsliga dödsfallen.

Samtidigt vittnar många kvinnor om menstruationsrubbningar och ihållande blödningar som en biverkning. Och om möjligt ännu mer alarmerande så har barnafödandet minskat drastiskt i en aldrig tidigare skådat omfattning nio månader efter att den så kallade massvaccineringen mot Covid-19 startade rapporterar DN och flera andra medier.

Hur många fler tecken och varningssignaler behövs för att alla som trodde på de nya sprutornas effektivitet och säkerhet ska inse och erkänna för sig själva och öppet att de hade fel och blev lurade?

Jag förstår att det är jobbigt att ha blivit lurad. Jag förstår också att många har känt sig pressade att kavla upp och att en del i god tro har pressat andra att kavla upp armen för sprutan. Men nu när vi med all önskvärd tydlighet kan se att sprutorna som såldes in som säkra och effektiva vaccin inte alls var några säkra och effektiva vaccin är det nu dags att ni till fullo inser detta.

Ni kan börja göra rätt och be om förlåtelse för de fel ni begått och istället tillsammans med oss kräva att de som är ytterst ansvariga tar sitt ansvar eller avgår.

Det som skett och fortfarande sker är en fruktansvärd tragedi och en medicinsk skandal utan motstycke. Det behöver erkännas vitt och brett så att vi kan få stopp på detta vansinne.

Ett steg på vägen är att kampanjen som fick mig att bli människorättsaktivist ideellt på heltid under ett år nu visar vägen genom att offentligt lägga ner. Ni som deltog ville göra gott genom att “skapa en positiv hype att låta sig vaccineras” som Michael Bindefeldt beskrev det i Resumé den 20 maj 2021. Tyvärr har många ungas liv och hälsa istället blivit förstörda.

Nu är det därför dags att ni som propagerat för att Kavla upp visar att ni tar avstånd från kampanjen och hjälper till att få slut på denna tragiska sprutcirkus som bara tjänar ett fåtal personer och deras portföljer.

Detta är vad som behöver ske enligt vad jag och många med mig anser:

 • Kampanjen Kavla upp behöver läggas ner omgående och offentligt.
 • Den så kallade “vaccineringen” mot Covid-19 behöver stoppas omedelbart.
 • En oberoende kriskommission behöver tillsättas som kartlägger alla de fel som begåtts när människor pressades att ta de farliga och osäkra genterapisprutorna.
 • De som är ansvariga för att dessa övergrepp och kränkningar av våra mänskliga rättigheter har kunnat ske behöver ta sitt ansvar eller avgå. Om de inte självmant tar sitt ansvar eller avgår så behöver de avskedas i väntan på att juridiska processer tar vid.
 • Ordentligt med resurser behöver avsättas för att hjälpa de som blivit sjuka av sprutorna.
 • Läkemedelsbolagen som sålt produkterna behöver få näringsförbud tills de tar sitt fulla ansvar oavsett vad de juridiska avtalen säger. Moraliskt är de ytterst ansvariga.
 • Finansieringen av Läkemedelsverket behöver göras om. En tillsynsmyndighet kan inte finansieras av branschen själva. Detta är vansinne och leder till korrupta beslut.
 • Styrningen av Folkhälsomyndigheten behöver göras om så att folkhälsa blir ledstjärna över allt annat. Politiker, lobbyister, läkemedelsbolag eller överstatliga organ som Världshälsoorgsnisationen ska inte kunna korrumpera myndighetens beslut eller rekommendationer som har skett under pandemin.
 • Sverige behöver bli en förebild i detta så att fler länder sluter upp för mänskliga rättigheter och demokrati igen. Värden som förtryckts under pandemin.

Länk till uppropet:Partietmod.se/stoppa-mRNA

Text: Andreas Sidkvist, ordförande nya tvärpolitiska partiet MoD och initiativtagare Kavla ner kampanjen. Tidigare hyllad PR-konsult och tågsemesterinspiratör.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ursäkta men vad är det för trams om att en ny diagnos har hittats på, SADS?
  SADS är känt sen över 40 år tillbaka.

  Basic fakta och författaren fick inte rätt där.

 • Ursäkta men vad är det för trams om att en ny diagnos har hittats på, SADS?
  SADS är känt sen över 40 år tillbaka.

  Basic fakta och författaren fick inte rätt där.

 • Sååå sant, och så himla bra skrivet. TACK!
  Författaren har blivit förlöjligad av bl.a. okunniga 25-öresjournsluster, så det gör inget. Hans gärning lämnar djupa spår.
  Att ha förlorat sina uppdragsgivare men ändå stått fast och besluten att försöka stoppa vansinnet visar på moral som få i det här sargade samhället har i behåll. DET borde vi oroa oss för.

 • Sååå sant, och så himla bra skrivet. TACK!
  Författaren har blivit förlöjligad av bl.a. okunniga 25-öresjournsluster, så det gör inget. Hans gärning lämnar djupa spår.
  Att ha förlorat sina uppdragsgivare men ändå stått fast och besluten att försöka stoppa vansinnet visar på moral som få i det här sargade samhället har i behåll. DET borde vi oroa oss för.

 • FDA gick ut med en lista på 22 st hemska hälsoproblem redan i oktober 2020. Om man ser den listan som en bingobricka och EMA, WHO och bolagen själva som utropare så ropas det bingo i hela världen nu. Här listades nervskador, stroke, död, cancer, narkolepsi, inflammationer t ex i ryggmärgen, autoimmuna symtom, fosterskador, blodproppar, myokardit, Kawasaki disease (ger röd svullen tunga och är dödligt för barn) och vaccinationsskador i allmänhet… Se: Vaccines and Related Biological Products Advisory Committe October 22, 2020, Meeting Presentation. Länk: http://www.fda.gov/media/143557/

  WHO:s statistik finns på Vigiaccess.org. När man går in på den sidan ska man först bekräfta användarvillkoren och sedan skriva in sökordet: covid-19 vaccine. Om man stavar rätt med små bokstäver kommer fem rubriker upp och miljontals av rapporter. Dessa kommer nog bara från USA och Europa. Israel och Australien rapporterar just ingenting (öppet).

  USA:s smittskyddsinstitut heter CDC och har i registret VAERS statistik om v-er. Deras uppgift är att stoppa ett v-n om fler än 50 dödsfall uppstått. Nu räknas dessa i tiotusental bara i USA och öppet. Länk: https://vaers.hhs.gov/

  Rapporter från bolagen finns på adreports.eu men de undviker att nämna död, stroke , fl som annars finns med i annan rapportering. Detsamma med vårt svenska Läkemedelsverk som inte känns vid sidoeffekter nämnvärt alls. De ska annars rapporteras i FASS.

  EU:s “läkemedelsverk” EMA:s register finns här https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance
  Man går in på respektive företags produkter. Tänk på att vissa medel har bytt namn under den gångna tiden.

 • FDA gick ut med en lista på 22 st hemska hälsoproblem redan i oktober 2020. Om man ser den listan som en bingobricka och EMA, WHO och bolagen själva som utropare så ropas det bingo i hela världen nu. Här listades nervskador, stroke, död, cancer, narkolepsi, inflammationer t ex i ryggmärgen, autoimmuna symtom, fosterskador, blodproppar, myokardit, Kawasaki disease (ger röd svullen tunga och är dödligt för barn) och vaccinationsskador i allmänhet… Se: Vaccines and Related Biological Products Advisory Committe October 22, 2020, Meeting Presentation. Länk: http://www.fda.gov/media/143557/

  WHO:s statistik finns på Vigiaccess.org. När man går in på den sidan ska man först bekräfta användarvillkoren och sedan skriva in sökordet: covid-19 vaccine. Om man stavar rätt med små bokstäver kommer fem rubriker upp och miljontals av rapporter. Dessa kommer nog bara från USA och Europa. Israel och Australien rapporterar just ingenting (öppet).

  USA:s smittskyddsinstitut heter CDC och har i registret VAERS statistik om v-er. Deras uppgift är att stoppa ett v-n om fler än 50 dödsfall uppstått. Nu räknas dessa i tiotusental bara i USA och öppet. Länk: https://vaers.hhs.gov/

  Rapporter från bolagen finns på adreports.eu men de undviker att nämna död, stroke , fl som annars finns med i annan rapportering. Detsamma med vårt svenska Läkemedelsverk som inte känns vid sidoeffekter nämnvärt alls. De ska annars rapporteras i FASS.

  EU:s “läkemedelsverk” EMA:s register finns här https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance
  Man går in på respektive företags produkter. Tänk på att vissa medel har bytt namn under den gångna tiden.

 • Själva idén, att lura kroppen att själv producera det gift, som immunförsvaret skall reagera mot – vare sig via mRNA (Pfizer och Moderna) eller via DNA (AstraZeneca, Johnson&Johnson och det ryska Sputnik-5) – är sinnessjuk! Vad man skapar är – vilket ju är vad vaxzinerna faktiskt är byggda för att göra – en autoimmun sjukdom. Eftersom den injicerade kroppens celler, genom injektionerna, har försetts med ny arvsmassa (alltså är genmanipulerade!) och därmed kommer att angripas av kroppens egna immunförsvar.

  Vaxzinförespråkare på alla samhällsnivåer envisas med att marknadsföra läkemedelsjättarnas genmanipulerande skräp, trots att myriader av vetenskapliga forskningsrapporter visat att effektiva och ofarliga behandlingar mot Covid-19 har funnits hela tiden. Till och med nu, när myndigheternas egna data visar hur farliga och verkningslösa vaxzinerna är, fortsätter politiker, myndigheter och medströmsmedia att pressa allmogen att ta ännu fler av dessa giftinjektioner.

  Ovanstående är idag allmän kunskap, för varje man och kvinna, som sett till att hålla sig informerad via Internet. Samma sak gäller självklart även politiker, myndigheter och journalister i medströmsmedia – och ändå fortsätter propagandan. Man behöver inte vara Einstein för att begripa att det ligger en omfattande konspiration bakom detta.

  Den som betalar för forskningen ÄGER forskarna. Inom medicinsk forskning är det huvudsakligen läkemedelsföretag, som betalar för forskningen. Därigenom är medicinska forskare, vare sig i privat verksamhet eller inom akademier, alla mer eller mindre mutade.

  Samma sak gäller förstås journalister inom koncernmedia: Mediaägarna ÄGER dem alla. Dessa koncerner ägs av samma personer som äger läkemedelsföretagen.

  Så är det förstås inte med politiker (annat än med Fredrik Reinfeldt, hans knähund Anders Borg och ytterligare en och annan toppolitiker, som gick direkt från sina politiska uppdrag till miljonerna från bankmaffian). De drivs av politiska agendor.

  • Litet tillågg: De politiska agendorna – huvudsakligen marxismen – är dock framtagna på finanselitens uppdrag, så samma sak gäller även här.

   Mera komplicerad än så här är inte den konspiration, som styr vår värld. Ytterst märkligt att inte alla tänkande människor genomskådat den.

 • Själva idén, att lura kroppen att själv producera det gift, som immunförsvaret skall reagera mot – vare sig via mRNA (Pfizer och Moderna) eller via DNA (AstraZeneca, Johnson&Johnson och det ryska Sputnik-5) – är sinnessjuk! Vad man skapar är – vilket ju är vad vaxzinerna faktiskt är byggda för att göra – en autoimmun sjukdom. Eftersom den injicerade kroppens celler, genom injektionerna, har försetts med ny arvsmassa (alltså är genmanipulerade!) och därmed kommer att angripas av kroppens egna immunförsvar.

  Vaxzinförespråkare på alla samhällsnivåer envisas med att marknadsföra läkemedelsjättarnas genmanipulerande skräp, trots att myriader av vetenskapliga forskningsrapporter visat att effektiva och ofarliga behandlingar mot Covid-19 har funnits hela tiden. Till och med nu, när myndigheternas egna data visar hur farliga och verkningslösa vaxzinerna är, fortsätter politiker, myndigheter och medströmsmedia att pressa allmogen att ta ännu fler av dessa giftinjektioner.

  Ovanstående är idag allmän kunskap, för varje man och kvinna, som sett till att hålla sig informerad via Internet. Samma sak gäller självklart även politiker, myndigheter och journalister i medströmsmedia – och ändå fortsätter propagandan. Man behöver inte vara Einstein för att begripa att det ligger en omfattande konspiration bakom detta.

  Den som betalar för forskningen ÄGER forskarna. Inom medicinsk forskning är det huvudsakligen läkemedelsföretag, som betalar för forskningen. Därigenom är medicinska forskare, vare sig i privat verksamhet eller inom akademier, alla mer eller mindre mutade.

  Samma sak gäller förstås journalister inom koncernmedia: Mediaägarna ÄGER dem alla. Dessa koncerner ägs av samma personer som äger läkemedelsföretagen.

  Så är det förstås inte med politiker (annat än med Fredrik Reinfeldt, hans knähund Anders Borg och ytterligare en och annan toppolitiker, som gick direkt från sina politiska uppdrag till miljonerna från bankmaffian). De drivs av politiska agendor.

  • Litet tillågg: De politiska agendorna – huvudsakligen marxismen – är dock framtagna på finanselitens uppdrag, så samma sak gäller även här.

   Mera komplicerad än så här är inte den konspiration, som styr vår värld. Ytterst märkligt att inte alla tänkande människor genomskådat den.

 • Detta är rīks revisions och återtags fråga – partier kan inte lösa detta, ta ämbete i mss.lege.net urfolket och medborgarna trogna riks revisionen, ladda ner NiRunBerg II fem dekret fr LoveOrder.INFO

 • Detta är rīks revisions och återtags fråga – partier kan inte lösa detta, ta ämbete i mss.lege.net urfolket och medborgarna trogna riks revisionen, ladda ner NiRunBerg II fem dekret fr LoveOrder.INFO

 • Bra jobbat och välskrivet som vanligt. Jag har publicerat artiklar och gjort min egen mikroskopiering i 1500ggr förstoring som i vissa delar är helt unik. Bl.a var jag den första som fann solida grafen objekt på insidan av maskerna, RT PCR pinnarnas topp och inte nog med det även på ytan av nya, direkt ur förpackningen framtagna dambindor, OB, toalettpapper, tandborstar men även livsmedel ex. Ost som mikroskopierades INNAN förpackningen ens öppnats och därefter även när osten tagits ur förpackningen och ett par skivor hade med osthyvel hyvlats av osten så återfanns solida grafen objekt inne i osten. Kan någon förklara för mig på ett ytterst pedagogiskt sätt så att även jag förstår vad solida grafen objekt gör på på intimprodukter men även i våra s.k livsmedel?

 • Bra jobbat och välskrivet som vanligt. Jag har publicerat artiklar och gjort min egen mikroskopiering i 1500ggr förstoring som i vissa delar är helt unik. Bl.a var jag den första som fann solida grafen objekt på insidan av maskerna, RT PCR pinnarnas topp och inte nog med det även på ytan av nya, direkt ur förpackningen framtagna dambindor, OB, toalettpapper, tandborstar men även livsmedel ex. Ost som mikroskopierades INNAN förpackningen ens öppnats och därefter även när osten tagits ur förpackningen och ett par skivor hade med osthyvel hyvlats av osten så återfanns solida grafen objekt inne i osten. Kan någon förklara för mig på ett ytterst pedagogiskt sätt så att även jag förstår vad solida grafen objekt gör på på intimprodukter men även i våra s.k livsmedel?

 • Det var faktiskt en debatt om va@@inen och passen på SVT ikväll. När jag slog på teven av andra skäl så var det i slutet av programmet så jag kan inte uttala mig om det fanns något värde i det. Tvivlar starkt på det och det verkade vara vanligt folk utan expertkunskaper.

  Det vanligaste argumentet man hör idag för va@@inen är för att de skyddar mot svår sjukdom men inte smitta. Jaha, då ska man överväga sannolikheten för att bli smittad och bli svårt sjuk eller att injiceras och riskera svåra biverkningar, kanske död.

  Men hjälper va@@inerna mot svår sjukdom eller är det viruset som muterats till mindre farlighet? Såvitt jag förstått är det till största delen va@@inerade som dör av covid, men kan det bero på att större delen av befolkningen är va@@inerad?

  Rent tekniska spörsmål för alla som känner till att det ligger en mörk agenda bakom eländet väljer att avstå injektion under alla omständigheter. För hälsan men även för att inte stödja den mörka planen. Dessutom är det uppenbart en manipulering som styrt folk i riktning för injektioner och pass utan konsekvenstänkande och en starkt tillit till statsmakten.

 • I Israel har folkhälsomyndigheten som har vaxat 95% av befolkningen och har sedan 1/2 år tillbaka börjat vaxa o-5 åriga blivit anklagat av 2 distinguerade professorer för folkmord, då de småttingar har fått 6 ggr mera allvarliga biverkningar än åldersgruppen 11-18.

 • Det är sorgligt hur du har behandlats och jag hoppas verkligen att du en dag få upprättelsen och de som har utfört häxjakten sitt rimliga straff. Det slog mig redan på 70 talet att de som vågade simma mot strömmen blev offentligt jämnad med fotknölarna. Inget under att man har en tystnadskultur i detta land som tack och lov har börjat krackelera.

 • Uppmaningarna att vaccinera sej fortsätter och J.Styrud påstår fortfaranade att de är de ovaccinerade som hamnar på IVA, trots att statistiken bevisar motsasen.
  Så än lär ingen ursäkt komma!!

 • Det var faktiskt en debatt om va@@inen och passen på SVT ikväll. När jag slog på teven av andra skäl så var det i slutet av programmet så jag kan inte uttala mig om det fanns något värde i det. Tvivlar starkt på det och det verkade vara vanligt folk utan expertkunskaper.

  Det vanligaste argumentet man hör idag för va@@inen är för att de skyddar mot svår sjukdom men inte smitta. Jaha, då ska man överväga sannolikheten för att bli smittad och bli svårt sjuk eller att injiceras och riskera svåra biverkningar, kanske död.

  Men hjälper va@@inerna mot svår sjukdom eller är det viruset som muterats till mindre farlighet? Såvitt jag förstått är det till största delen va@@inerade som dör av covid, men kan det bero på att större delen av befolkningen är va@@inerad?

  Rent tekniska spörsmål för alla som känner till att det ligger en mörk agenda bakom eländet väljer att avstå injektion under alla omständigheter. För hälsan men även för att inte stödja den mörka planen. Dessutom är det uppenbart en manipulering som styrt folk i riktning för injektioner och pass utan konsekvenstänkande och en starkt tillit till statsmakten.

 • I Israel har folkhälsomyndigheten som har vaxat 95% av befolkningen och har sedan 1/2 år tillbaka börjat vaxa o-5 åriga blivit anklagat av 2 distinguerade professorer för folkmord, då de småttingar har fått 6 ggr mera allvarliga biverkningar än åldersgruppen 11-18.

 • Det är sorgligt hur du har behandlats och jag hoppas verkligen att du en dag få upprättelsen och de som har utfört häxjakten sitt rimliga straff. Det slog mig redan på 70 talet att de som vågade simma mot strömmen blev offentligt jämnad med fotknölarna. Inget under att man har en tystnadskultur i detta land som tack och lov har börjat krackelera.

 • Uppmaningarna att vaccinera sej fortsätter och J.Styrud påstår fortfaranade att de är de ovaccinerade som hamnar på IVA, trots att statistiken bevisar motsasen.
  Så än lär ingen ursäkt komma!!

 • Jaa just nu så har Modernas och Pfizers preparat fått temporärt godkännande i USA endast pga att ingen annan bot finns …. dock finns det men om man förbjuder varje verksamt preparat blir det på detta viset… alla avlidna i Sverige har numer varit smittade samt vaccinerade FoHM veckorapporterna.

  I Sverige tack och lov har man stoppat J&J, AZ samt Moderna för 30- medan som OVAN andra delar av världen trummar på……AZ snart 3miljarde doser HUR kan experter världen över som reser jorden runt på konferenser och besök hos olika tillverkare komma till så vitt skilda slutsatser?

  HAR man delat ut mynt till alla och bett alla toss a coin och utifrån detta tagit sina beslut… N.B. halva antalet doser har gjorts med traditionella preparat, dvs dött virus…..

  MAN behöver ens vara så klipsk som våra politiker (6 av 12 ministern) för att inse att mynt är den största uppfinningen i världshistorien möjligtvis trumfad av GSG-principen

 • Jaa just nu så har Modernas och Pfizers preparat fått temporärt godkännande i USA endast pga att ingen annan bot finns …. dock finns det men om man förbjuder varje verksamt preparat blir det på detta viset… alla avlidna i Sverige har numer varit smittade samt vaccinerade FoHM veckorapporterna.

  I Sverige tack och lov har man stoppat J&J, AZ samt Moderna för 30- medan som OVAN andra delar av världen trummar på……AZ snart 3miljarde doser HUR kan experter världen över som reser jorden runt på konferenser och besök hos olika tillverkare komma till så vitt skilda slutsatser?

  HAR man delat ut mynt till alla och bett alla toss a coin och utifrån detta tagit sina beslut… N.B. halva antalet doser har gjorts med traditionella preparat, dvs dött virus…..

  MAN behöver ens vara så klipsk som våra politiker (6 av 12 ministern) för att inse att mynt är den största uppfinningen i världshistorien möjligtvis trumfad av GSG-principen

 • För mig behövdes inte ens IQ100 för att säja nej till AstraZeneca när dödscirkusen började med två sjuksköterskor som dog hastigt av blodpropp på grund av insprutat spikprotein. Att fd.moderat riksdagsman så öppet lierar sig med fascismens och folkförföljelsens krafter, Aftonbladet och speciellt EXPO-AFA visar att Uffe den Tuffe har hel del att jobba med.
  Bitarna faller på plats så småningom.
  Kanske har vaccinerna gjort en viss nytta vad gäller smittspridning men priset har varit mycket högt. Både Löfven och Biden fick väl Covid19 trots ett flertal sprutor.
  Att rycka bort en rörisolering i källaren som innehåller asbest är i stort sett ofarligt i jämförelse med sprutorna från Big Pharma.

  • Jaa vissa risk–nytta analyser ger vid handen att väldigt få tjänar på preparaten… och om man endast behandlat dessa hade de nya varianterna varit få…. menar om viriset lever med de bästa förutsättningarna kommer viruset att trivas… men om viruset trycks tillbaka pga vax kommer nya varianter som “smiter” att frodas…

  • Moderaterna har alltid gått i big pharmas ledband
   de var först med att förorda vaccin pass
   så moderate Lars Lindblads agerande var helt i linje partiets intentioner.

 • För mig behövdes inte ens IQ100 för att säja nej till AstraZeneca när dödscirkusen började med två sjuksköterskor som dog hastigt av blodpropp på grund av insprutat spikprotein. Att fd.moderat riksdagsman så öppet lierar sig med fascismens och folkförföljelsens krafter, Aftonbladet och speciellt EXPO-AFA visar att Uffe den Tuffe har hel del att jobba med.
  Bitarna faller på plats så småningom.
  Kanske har vaccinerna gjort en viss nytta vad gäller smittspridning men priset har varit mycket högt. Både Löfven och Biden fick väl Covid19 trots ett flertal sprutor.
  Att rycka bort en rörisolering i källaren som innehåller asbest är i stort sett ofarligt i jämförelse med sprutorna från Big Pharma.

  • Jaa vissa risk–nytta analyser ger vid handen att väldigt få tjänar på preparaten… och om man endast behandlat dessa hade de nya varianterna varit få…. menar om viriset lever med de bästa förutsättningarna kommer viruset att trivas… men om viruset trycks tillbaka pga vax kommer nya varianter som “smiter” att frodas…

  • Moderaterna har alltid gått i big pharmas ledband
   de var först med att förorda vaccin pass
   så moderate Lars Lindblads agerande var helt i linje partiets intentioner.

 • Bra inslag Andreas, och du borde polisanmäla dom för förtal och kräva ersättning för konsekvenserna runt dina uppdrag. Problemet är att de är kriminella med finansiell- och ‘media’makt, och de genomsyrar vartenda samhälle väster om Elbe (+/- några öster om). Men det finns goda krafter också, och som med största sannolikhet håller på att mobilisera mot dessa urgangsters. Hoppas du hittar dig fram till dom

  • Tack för tips! Jag anmälde Aftonbladets artiklar till Medieombudsmannen men de blev friade. Känns lönlöst att försöka få de fällda i en domstol. Men kanske längre fram när vinden har vänt ännu mer.

 • Bra inslag Andreas, och du borde polisanmäla dom för förtal och kräva ersättning för konsekvenserna runt dina uppdrag. Problemet är att de är kriminella med finansiell- och ‘media’makt, och de genomsyrar vartenda samhälle väster om Elbe (+/- några öster om). Men det finns goda krafter också, och som med största sannolikhet håller på att mobilisera mot dessa urgangsters. Hoppas du hittar dig fram till dom

  • Tack för tips! Jag anmälde Aftonbladets artiklar till Medieombudsmannen men de blev friade. Känns lönlöst att försöka få de fällda i en domstol. Men kanske längre fram när vinden har vänt ännu mer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *