Johan Widén: 3 saker som folk måste göra för att rädda Sverige – Medborgarpolitik.nu

6

SVERIGE. Robert Rosenkvist intervjuade demonstranter på Helgeandsholmen och Mynttorget i juni 2022. Sajten Medborgarpolitik.nu publicerar politiskt laddade intervjuer från fältet inför valet 2022.

Johan Widén säger att klockan är fem i tolv och att valet 2022 är sista chansen att rädda Sverige. Fler och fler människor är missnöjda med regeringens hantering av Sverige, menar Widén, men det handlar inte om att polarisera utan om att engagerade människor talar med varandra.

Tre saker som Widén säger krävs av det svenska folket för att rädda Sverige:

  • Människor måste rösta på de partier som representerar vad de faktiskt tycker.
  • Folk måste ta sig fysiskt ut på torgen och visa sig. Historien visar att när folk kommer ut från stugorna och loss från bildskärma börjar det hända något.
  • Folk måste ifrågasätta politikernas budskap. Källgranska och sök på nätet efter fakta.

Text, foto och intervju: Robert Rosenkvist och Medborgarpolitik.nu

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sten B
Sten B
Gäst
15 juli 2022 kl 18:06

Valen är till stor del riggade sedan länge tillbaka. Flertalet nationella politiker är i praktiken anställda av WEF, som jag benämner finanseliten för enkelhetens skull. Valresultaten manipuleras i enlighet med vad man önskar och man skaffar sig de resurser som krävs. Tillgången på pengar är inga problem.

Det förekommer så oerhört mycket skit i kulisserna och mycket berörs här och var i alternativ media. En övergripande sammanställning är det få som överhuvudtaget hade kunnat ta in intellektuellt. Korruptionen är så omfattande att hela systemet måsta raseras innan det är verkligt meningsfullt att rösta. Var och en bör ändå göra det som känns rätt för var och en.

Kristian LantzD
Kristian Lantz
Reply to  Sten B
19 juli 2022 kl 19:45

En korrekt analys av Sten B, enligt min mening. Det är hög tid att släppa den i dag nästan tvångsmässiga kollektivistiska tanken på en politiska lösning av den elitkontrollerade samhällsutvecklingen.

En radikal samhällelig kursändring kan sannolikt endast bli hållbar och bestående om var och en agerar utifrån sin egen inre övertygelse baserad på god självkännedom.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
15 juli 2022 kl 06:25

#4. Håll kontakt med de äldre som levat före WWll, eftersom de vet att överleva av egen kraft oberoende av staten.
Skapa kolonilotter över hela landet. Skaffa vedspis. handfiskeredskap, skaffa varma kläder och sovsäckar, mao preppa!

Peter TorpareD
Peter Torpare
14 juli 2022 kl 23:26

Opinionen har länge legat på runt 30% för S. Det verkar inte finnas något som kan rubba deras ställning vad som än händer i samhället. Jag är rädd att ungefär ingenting kommer att ändras efter valet. Jag kommer ändå att lägga min röst på det som jag tror är bäst.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
14 juli 2022 kl 22:11

Framför allt måste valfusket avslöjas för att förhindra att det upprepas, det från 2018.

Rune N
Rune N
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
15 juli 2022 kl 07:38

Det såg konstigt ut 2018. Men hur gick det till? Ingen har beskrivit det. Och om ingen vet hur det gjordes så kommer det nog att upprepas?