Barnsexhandeln – Hälften av alla offer för människohandeln är minderåriga

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 juli 2022
- NewsVoice redaktion
Barnvagn. Foto: Lukas Gachter. Licens: Unsplash.com

Stew Peters släpper idag en trailer om sin kommande dokumentär “These Little Ones”, som tar itu med sexhandeln inom CPS (Child Protective Services), den amerikanska maktelitens pedofili och den skumma bortgången av sanningssökaren Isaac Kappy.

Hälften av alla offer för människohandel är minderåriga, och sajten Slaverynomore.org uppger att 70% av dessa barn kommer via i fosterhemssystemet. Foster Focus Magazine, en online-publikation om det amerikanska fosterhemssystemet, placerar den siffran på 80%.

I en rapport från 2011 utgiven av delstaten Connecticut kom 86% av offren som räddats från barnsexhandel från barnskyddstjänster och fosterhem.

Denna statistik är särskilt oroande eftersom det uppskattningsvis finns 300 000
barn inblandade i barnsexhandel i USA. Det betyder att mellan 210.000 och 258.000 barn har utnyttjats av systemet som skapades för att skydda dem, skriver Valeria Millbrae på Quora.

Dokumentären “These Little Ones” har premiär i mitten på juli.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • I 20-30 år underlät sk polisledning och sk politiker i en engelsk stad Telford, med 200 000 invånare, att rapportera om och slå till mot en barntraffickingliga. Detta av ‘rädsla’ för ‘rasism’. Minst 1000 barn blev offer för vidriga handlingar, varav flera dog. Detta läste jag idag. Hade dessa ‘politiker och polisledning’, flera säkert involverade
  och därför locket på, läst Gibsons uttlande vilket borde ha gjorts under den här perioden så hade kanske mkt av eländet kunnat undvikas. Gibson är en ärlig, modig person som fått utstå mkt spott o spe för det. Marlon Brando likaså. Finns alla gånger fler, men..locket på. Samma som äger filmindustrin äger ‘media’

 • ..ska stå högriskkriminella, dvs så jag inte refererar till våra kära grisar. Skulle inte i min vildaste fantasi kunna jämföra parasiterna med de intelligenta grisarna el ngt annat djur heller för den delen. Så var det också sagt

  • Som sagt, vidrigt räcker inte till för att beskriva dessa parasitära monsters illgärningar. Bra att du skickade Gibsons uttalande. Vet du när han sade detta..årtal, plats, sammanhang. Vore bra och viktigt som ytterligare referns. Fy f..man mår illa av vad dessa pukes sysslar med, dessa hörgriskkriminella, fy f..

 • Begreppet vidrigt räcker inte långt här. Vi är nästan ständigt i ‘underläge’, trots att vi är så många fler än monsterna. Detta kan tillskrivas monsternas ‘media’kapning och möjligheten att lägga locket på och sudda ut spår efter sina fruktansvärda (heller inte detta räcker till för att beskriva parasiterna) illgärningar. Det andra är deras falsksedelpressar med vilket de konstant mutar och hotar (jmf många katastrofer som drabbat de minsta, t ex franklin cover up på 80talet i usa orkestrerat, naturligtvis fr bl a washingtn). Vidare är de amoraliska (dvs fullständig avsaknad av moral, de är inte ens omoraliska utan amorala, to m psykopater kan hysa viss moral men alltså inte dessa massmördare och som är i hel symbios med samh fiende no1, alltså ett mkt allvarligt symtom på vem vi har emot oss). De som inte förstår, el kanske inte vill förstå pga de ryggar för det otäcka, är olovligt naiva

 • Och då har man skrapat bara lite på ytan, verkligheten och mörkertalet är ännu värre. 
  Detta pågår även i Sverige även bland många av våra makthavare.  

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *