Psykiatriska droger kan ofta kopplas till masskjutningar

10

Kopplingen mellan psykiatriska läkemedel och antidepressiva läkemedel och masskjutningar verkar vara obestridlig, säger Ben Swann, i sin senaste rapportering.

Källa: Truth in Media

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
9 juli 2022 kl 19:12

Sverige äter vi nog mest med antidepressiva mediciner, men vi skall väl komma ihåg också, att Alkohol, och trixar med hjärnan och folk blir aggresiva och tar fram kniven, och annat, en lugn person kan bli aggressiv av alkohol, medan en annan blir och glad.

Varför Sverige äter mest SRRI preparat, har nog, med att kognitiv terapi, togs nog fram, för att snabbt kasta ut folk i Arbetslivet tillbaka, med SRRI preparat, istället för att Läka skadorna, av lång vila och åter hämtning, och satsa på vilohem, bra mat istället (sådant som Sverige hade en gång, Riksförsäkrings Verket i Nynäshamn, så Kognitiv Terapi, med SRRI Preparaten tog dess plats mer.

Jag tror Kognitiv Terapi togs fram, för Quick Fix, istället för hållbart människovärde, sedan skall vi ju lyfta fram biverkningarna på detta, en är Tinnitus och Hyperakusis och då får man nog glömma alltsammans av återhämtning.

Så SRRI preparaten har fortfarande fina fyrfärgstryck, hur lyckad man blir, och säljs mer än någonsin, här i SVERIGE, liksom Kognitiv Terapi. Quick Fix.

Mats Jangdal
Mats Jangdal
Gäst
9 juli 2022 kl 16:02
Erik Forsman
9 juli 2022 kl 15:47

29 åringen som dödade sin mor fick Zyprexa. 15-åringen som dödade sin vårdare fick psykmediciner. 27-åringen som dödad en 8-åring fick psykdroger. En skolpojke som får amfetamin för sin adhd hotade att döda lärare och elever. 

https://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/videos/psykiatrins-recept-paa-vaald-347

KMR i USA har dokumenterat minst 63 000 självmord som orsakats av antidepressiva medel. 
https://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/videos/lyckopiller-120

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Erik Forsman
9 juli 2022 kl 19:34

“Under 2009 förlikade Pfizer med 2,3 miljarder dollar för marknadsföringen av sin smärtstillande medel Bextra. Samma år, erkände företaget Eli Lilly sig skyldig till brottslig handling gällande sin marknadsföring av det antipsykotiska läkemedlet Zyprexa och gick med på att betala 1,4 miljarder dollar i böter.”

https://newsvoice.se/2012/04/lakemedelsindustrin-botfalls-igen-12-miljarder-dollar-i-boter-for-att-ha-dolt-faror-med-risperdal/

Kringef
Kringef
Gäst
9 juli 2022 kl 13:18

Och gräset är grönt…inget nytt under solen där.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
9 juli 2022 kl 12:50

Scccchhhh, det är vapnen som är farliga, inte de som hanterar dem. Eller det som påverkat de som hanterar och skjuter med dem.

Var väl själv rätt mycket emot vapen en gång i tiden. Men det är ju ett ganska enkelt faktum att hade de andra också varit beväpnade så hade “mass shootern” blivit stoppad av “massan” innan de kommit så långt.

Problemet är ju inte vapen, utan det faktum att det finns människor som vill använda dem för att oprovocerat skada andra. Vill man bara skada andra finns ju många sätt att göra det på, vissa mycket effektivare än ett gevär eller en pistol.

Många människor lider idag av porffyri på grund av alla miljöbelastningar vi har. Dessa människor kan som regel inte bryta ner och avgifta diverse “läkarmedel”. Att dessa individer är under påverkan av mediciner eller mind control var uppenbart för många redan för 20-30 år sedan.

Kankse borde vårat samhälle fråga sig varför vi framställer så många psykopater istället?

jmm.nu
Gäst
9 juli 2022 kl 07:18

Visst finns det en koppling mellan psykofarmaka och våld. Personen bakom knivdådet i kristianstad gick på psykofarmaka, mordet i almedalen har psykiatriska kopplingar.: https://jmm.nu/kristianstad_skolattack__nti/

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  jmm.nu
9 juli 2022 kl 10:27

Psykofarmaka till Psykotiska personer är lättare att hantera för attacker och psyops.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
9 juli 2022 kl 11:00

Låt mig sätta förhållanden till detta. Om läskunnigheten och nivån på utbildningsnivån i Amerika och övriga västvärlden.
Läs den här studien om ni orkar:

https://www.wyliecomm.com/2021/08/whats-the-latest-u-s-literacy-rate/

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
12 juli 2022 kl 19:52

Helt rätt Kjell. Den kriminala “vården” är en storkonsument av dessa produkter. Själva straffbegreppet när en individ begått brott mot sina medmänniskor eller mot samhällsstrukturen är uppochnervänt sedan länge. Offren diminutiseras och man tillsätter samtidigt dyngpettrar på högsta politiska nivå för att stödja skojeriet.