Fernando López-Mirones hyllning till alla ovaccinerade – De som stod emot utpressningarna

publicerad 24 augusti 2022
- Gästskribent
Fernando López-Mirones

Följande text av den biologen Fernando López-Mirones blev viral och har översatts till flera språk. Det ursprungligen budskapet, som är skrivet på spanska, är en hyllning till alla ovaccinerade, till de som lyckades stå emot vaccinförespråkarnas enorma påtryckningar över hela världen under 2 år. NewsVoice översatte den populära texten till svenska.

Text: Fernando López-Mirones (finns på Facebook)

Även om jag var helt vaccinerad skulle jag beundra de ovaccinerade för att de stod emot den största utpressning jag någonsin sett, även från partners, föräldrar, barn, vänner, kollegor och läkare.

Människor som är kapabla till en sådan personlighet, mod och kritisk förmåga hör utan tvekan till den bästa delen av mänskligheten. De finns överallt. De är av ett speciellt slag. De är soldaterna som varje armé av ljus vill ha i sina led.

De är föräldrarna som varje barn vill ha och de barn som varje förälder drömmer om att få. De är varelser över genomsnittet i sina samhällen. De är essensen av de människor som har byggt upp alla kulturer och erövrat horisonter.

De finns där, vid din sida och de ser normala ut, men de är superhjältar. De gjorde vad andra inte kunde. De var trädet som stod emot orkanen av förolämpningar, diskriminering och social utestängning och de gjorde det för att de trodde att de var ensamma och trodde att de var de enda.

De uteslöts från sina familjers julbord och hade aldrig sett något så grymt. De förlorade sina jobb, lät karriären falla, hade inga mer pengar, men de brydde sig inte. De drabbades av omätbar diskriminering, fördömande, svek och förnedring, men de fortsatte.

Aldrig tidigare i mänskligheten har det funnits ett sådan urval och nu vet vi vilka som är bäst på planeten Jorden. Kvinnor, män, gamla, unga, rika, fattiga, av alla raser eller religioner, de ovaccinerade, de utvalda för den osynliga arken, de enda som lyckades göra motstånd när allt kollapsade.

Det är du, du som klarade ett ofattbart test som många av de tuffaste marinsoldaterna, kommandosoldater, gröna baskrar, astronauter och genier inte kunde stå emot.

Du är gjord av samma virke som från de största människorna som någonsin levt, hjältarna födda bland vanliga människor som lyser i mörkret.

Text: Fernando López-Mirones


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • https://www.tiktok.com/@michelleeu03/video/7125975970334526763?is_from_webapp=v1&item_id=7125975970334526763&web_id=7113919400620951046
  Reply to @realestatetool   Michelle took the “vaccine” 30-07-2020
  Message to the Unvaxxed…

  Covid-Vaxx kampanjerna var inte så mycket en enda stor IQ test (jag vet Mensa-medlemmar som tog sprutan) utan mer en fråga om kollektiv grupp-människa vs individuellt fritt tänkande. De första tänker själva men prioriterar alltid gruppens dynamik – individer tänker fritt själva oavsett och går på sanningen eller att utforska sanningen och dess sammanhang.
  Det verkar som allting hamnar på 80-20 eller 70 – 30 % skalan – vi har alltså bara en mindre del som tänker själva men så har det alltid varit och jag förutspår att det kommer att räcka för att vinna det här kriget – WWIII – kriget om våra föreställningar främst – men det kommer ett skifte – en övergång – framtiden är redan på väg att rulla in – fasar ut vissa saker – premierar andra saker.

  Jag tog inte sprutan eller propagandan – inte heller sambon – men många andra i vår närhet gjorde det – en del har börjat inse sanningen – andra har det inte…

  Nu är det en ny kampanj igång – Ukraina – hur många ser de olika lager som finns i denna kampanjen denna gång….? USA-NATO mot Ryssland i Ukraina är bara det översta lagret ändå som kan ha stora implikationer – men allting finns i THE GREAT RESET agendan – någon sade att man måste skala av iaf 5 lager innan någon form av verklig dynamik kan skådas – så även i det här fallet…
  (BIG CORP har redan börjat köpa upp marke i Ukraina….)

  https://youtu.be/PV2MYx–ljc
  UKRAINE 2030 THE 4TH INDUSTRIAL REVOLUTION

  https://youtu.be/wUsA_WCKV7E
  Ukraine 2030: Journey to a green transition – English version

  https://youtu.be/MNLv35Wk3jM
  A Vision: Ukraine – 2030: Sustainable Development Doctrine

 • https://www.tiktok.com/@michelleeu03/video/7125975970334526763?is_from_webapp=v1&item_id=7125975970334526763&web_id=7113919400620951046
  Reply to @realestatetool   Michelle took the “vaccine” 30-07-2020
  Message to the Unvaxxed…

  Covid-Vaxx kampanjerna var inte så mycket en enda stor IQ test (jag vet Mensa-medlemmar som tog sprutan) utan mer en fråga om kollektiv grupp-människa vs individuellt fritt tänkande. De första tänker själva men prioriterar alltid gruppens dynamik – individer tänker fritt själva oavsett och går på sanningen eller att utforska sanningen och dess sammanhang.
  Det verkar som allting hamnar på 80-20 eller 70 – 30 % skalan – vi har alltså bara en mindre del som tänker själva men så har det alltid varit och jag förutspår att det kommer att räcka för att vinna det här kriget – WWIII – kriget om våra föreställningar främst – men det kommer ett skifte – en övergång – framtiden är redan på väg att rulla in – fasar ut vissa saker – premierar andra saker.

  Jag tog inte sprutan eller propagandan – inte heller sambon – men många andra i vår närhet gjorde det – en del har börjat inse sanningen – andra har det inte…

  Nu är det en ny kampanj igång – Ukraina – hur många ser de olika lager som finns i denna kampanjen denna gång….? USA-NATO mot Ryssland i Ukraina är bara det översta lagret ändå som kan ha stora implikationer – men allting finns i THE GREAT RESET agendan – någon sade att man måste skala av iaf 5 lager innan någon form av verklig dynamik kan skådas – så även i det här fallet…
  (BIG CORP har redan börjat köpa upp marke i Ukraina….)

  https://youtu.be/PV2MYx–ljc
  UKRAINE 2030 THE 4TH INDUSTRIAL REVOLUTION

  https://youtu.be/wUsA_WCKV7E
  Ukraine 2030: Journey to a green transition – English version

  https://youtu.be/MNLv35Wk3jM
  A Vision: Ukraine – 2030: Sustainable Development Doctrine

 • Jag vet inte om det är så modigt att vara vaksam och ha självbevarelsedrift. Ha jobbet kvar eller riskera döden, i en slags rysk roulette, är inget svårt val för mig. Mer modigt är väl i så fall att utmana bankmaffian och statskuppen, men få är vi som har det modet.

 • Jag vet inte om det är så modigt att vara vaksam och ha självbevarelsedrift. Ha jobbet kvar eller riskera döden, i en slags rysk roulette, är inget svårt val för mig. Mer modigt är väl i så fall att utmana bankmaffian och statskuppen, men få är vi som har det modet.

 • Fin text som rör mig till tårar då den ger ett vackert erkännande till oss som stått pall under spott och spe.

 • Bibliskt

  Sprutan kan ses som ormens bett, som den sprutar in sitt gift i Guds Hus som en trojansk häst. Och det finns sura och beska frukter att smaka på, som tex om människors vetande om sjukdomar och hybris i att som om de vore Gudar skulle ens ha en aning rätt när de ger sig in på att ”korrigera” i livets byggstenar. Dessutom är det som om de är helt blinda inför faktumet att det faktiskt finns satanister och människor som vill djävlas med skaparen och förstöra all chans till frälsning.

  De ska visst håller på med DNA trix på Noahs tid med btw, då demoner beblandades med folk..

 • Fin text som rör mig till tårar då den ger ett vackert erkännande till oss som stått pall under spott och spe.

 • Jag är ovaccinerad av flera skäll. Det här är för det första inget vaccin utan ett Biovapen. Agendan är att genomföra den nya världsordningen.

  Jag förlorade ett stort nätverk på tusentals personer och framtida uppdrag,

  Min lillebror tog avstånd och andra vänner.

  Men jag är stolt ovaccinerad självständig och dessutom frisk…

 • Bibliskt

  Sprutan kan ses som ormens bett, som den sprutar in sitt gift i Guds Hus som en trojansk häst. Och det finns sura och beska frukter att smaka på, som tex om människors vetande om sjukdomar och hybris i att som om de vore Gudar skulle ens ha en aning rätt när de ger sig in på att “korrigera” i livets byggstenar. Dessutom är det som om de är helt blinda inför faktumet att det faktiskt finns satanister och människor som vill djävlas med skaparen och förstöra all chans till frälsning.

  De ska visst håller på med DNA trix på Noahs tid med btw, då demoner beblandades med folk..

 • Jag är ovaccinerad av flera skäll. Det här är för det första inget vaccin utan ett Biovapen. Agendan är att genomföra den nya världsordningen.

  Jag förlorade ett stort nätverk på tusentals personer och framtida uppdrag,

  Min lillebror tog avstånd och andra vänner.

  Men jag är stolt ovaccinerad självständig och dessutom frisk…

 • Klimatpolitiken och Covid-19 politiken samt Inflationspolitiken är utmärkta verktyg för de svinrika att plundra skiten ur folket.

  WEF med de 1000 största företagen som medlemmar och som utbildat nästan varenda politisk ledare i världen har varit mycket framgångsrika medan folket sov.

  Snacket om One World Government är i praktiken redan på plats.

  Yes, jag är lyckligt ovaccinerad och slipper tänka på alla tusentals olika biverkningar, men jag är orolig för nära och kära.

 • Min kropp = mitt eget personliga beslut.

  Patientlag 2014:821, Kapitel 4 Samtycke

  Självklart ingen okänd och oprövad substans innan dessa s.k. vacciner genomgått den normala godkännande proceduren.

  Hysterin beror på att de flesta människorna drivs och påverkas av rädsla, dvs sprider sig rädslan på global nivå så visar detta att folk i allmänhet slutat ta eget ansvar för sin egen hälsa.

 • Klimatpolitiken och Covid-19 politiken samt Inflationspolitiken är utmärkta verktyg för de svinrika att plundra skiten ur folket.

  WEF med de 1000 största företagen som medlemmar och som utbildat nästan varenda politisk ledare i världen har varit mycket framgångsrika medan folket sov.

  Snacket om One World Government är i praktiken redan på plats.

  Yes, jag är lyckligt ovaccinerad och slipper tänka på alla tusentals olika biverkningar, men jag är orolig för nära och kära.

 • Det är alltså hög tid att försöka börja minimera de skador som åstadskommitts via detta biovapen. Hur många familjer, förhållanden eller andra kommunikationer har inte förstörts under dessa år? Luis Pasteur med sin “germ theory” gav upp den vid sin dödsbädd. Även om Einstein var en plagiator så hade han några bra uttryck liksom den att ett systems felaktigheter aldrig kan lösas upp inom samma system. Vi är på väg in i ett nytt sådant. Resultatet kommer att innebära en hel del huvudvärk samt tomma plånböcker för många. Det blir å andra sidan en resursfördelning som heter duga.

 • Jag tillhör en av dem som aldrig tvivlade på att de s k “vaccinerna” och att hela Covid-propagandan var en gigantisk bluff och därför är jag idag ovaccinerad och slipper tänka på de bieffekter som många fått. Och det är inga uppmuntrande nyheter som sipprar ut om de biverkningar “vaccinet” fört med sig, snarare mycket obehagliga för de drabbade. Det finns dock dårar som fortfarande envisas med att vaxxa sig trots all information som finns om farorna.

  • Drygt sju tusen (7000) överdödlighet per månad i Stor-Britanien senaste månaderna,enligt officiella källor (villket antagligen är en reducerat siffra).
   Vissa livsförsäkrings bolag runt om i väst europa påstår att så mycket som 84% ökad överdödlighet bland 18-49 åringar.
   Drygt 120% ökad risk för missfall.
   “Läkare” och “Experter” är “förbluffade” och “vet inte” vad det beror på.
   En sak dock har samtliga drabbade gemensamt och det var att dem tog “covid 19” injectionen.
   (Allt ovanstående kan ni enkelt kolla upp själva).
   Hade inte Sverige varit ett U-land vad gäller information och journalistik så hade man fått reda på siffrorna här med,men vi får kolla till grannarna än sålänge.
   Så man kan nog lätt säga att du gjorde helt rätt Benny 🙂

   • Läkare och experter är bara front för dom stora läkemedelsbolagen.

    Dom skriver ut mängder med skadliga preparat till sina patienter varje dag.

    Preparat som inte skall göra dig frisk, utan bli livslångt beroende av dom.

    Bara ett av tusentalet exempel – varför är det mycket skadliga preparatet Ciprofloxacin fortfarande tillåtet i Sverige?

    I USA är det förbjudet att användas, lär vara närbesläktat med cellgiftsbehandling, men används här rutinmässigt för enklare urinvägsinfektioner.

    • Mycket intressant kommentar. Preparaten sprids alltså i olika geografiska regioner och länder där informationskontakter med korrekt upplysning kan minimeras. Man kunde ta upp AZT (från +1960) ett par decennier senare som från början var ett dödligt cellgift för att sedan medicinera HIV som påstods vara en orsak till AIDS. Det komplexet är en direkt parallell till Sars-corona-covid. Som konspirationsanalytiker så ser jag att det finns direkta samband mellan det som sker nu och det som hänt under 1900-talet med alla vaxxinprojekt. Det är givetvis då vi hamnar i segmentet depopulation. De som vaccinerar sej gör det “frivilligt” så det är frågan om hur de som gör det har en möjlighet att åstadkomma en utveckling av den humana populationen. Utvecklingen styrs nu av dem som vägrat. Ville bara köra detta i ett lite djupare perspektiv.

  • Vi äldre hade nog lättare att neka sprutan
   Dels hade vi upplevt asiaten Hongkong och svininfluensan och hade därmed lättare att förstå att här fanns en hund begraven
   Fria media underlättade att ta fram fakta.

   Det trista är att alla våra barnbarn är stungna – reslystna som dom är.
   Frihet att resa användes ju som utpressning

 • Min kropp = mitt eget personliga beslut.

  Patientlag 2014:821, Kapitel 4 Samtycke

  Självklart ingen okänd och oprövad substans innan dessa s.k. vacciner genomgått den normala godkännande proceduren.

  Hysterin beror på att de flesta människorna drivs och påverkas av rädsla, dvs sprider sig rädslan på global nivå så visar detta att folk i allmänhet slutat ta eget ansvar för sin egen hälsa.

 • Det är alltså hög tid att försöka börja minimera de skador som åstadskommitts via detta biovapen. Hur många familjer, förhållanden eller andra kommunikationer har inte förstörts under dessa år? Luis Pasteur med sin “germ theory” gav upp den vid sin dödsbädd. Även om Einstein var en plagiator så hade han några bra uttryck liksom den att ett systems felaktigheter aldrig kan lösas upp inom samma system. Vi är på väg in i ett nytt sådant. Resultatet kommer att innebära en hel del huvudvärk samt tomma plånböcker för många. Det blir å andra sidan en resursfördelning som heter duga.

 • Jag tillhör en av dem som aldrig tvivlade på att de s k “vaccinerna” och att hela Covid-propagandan var en gigantisk bluff och därför är jag idag ovaccinerad och slipper tänka på de bieffekter som många fått. Och det är inga uppmuntrande nyheter som sipprar ut om de biverkningar “vaccinet” fört med sig, snarare mycket obehagliga för de drabbade. Det finns dock dårar som fortfarande envisas med att vaxxa sig trots all information som finns om farorna.

  • Drygt sju tusen (7000) överdödlighet per månad i Stor-Britanien senaste månaderna,enligt officiella källor (villket antagligen är en reducerat siffra).
   Vissa livsförsäkrings bolag runt om i väst europa påstår att så mycket som 84% ökad överdödlighet bland 18-49 åringar.
   Drygt 120% ökad risk för missfall.
   “Läkare” och “Experter” är “förbluffade” och “vet inte” vad det beror på.
   En sak dock har samtliga drabbade gemensamt och det var att dem tog “covid 19” injectionen.
   (Allt ovanstående kan ni enkelt kolla upp själva).
   Hade inte Sverige varit ett U-land vad gäller information och journalistik så hade man fått reda på siffrorna här med,men vi får kolla till grannarna än sålänge.
   Så man kan nog lätt säga att du gjorde helt rätt Benny 🙂

   • Läkare och experter är bara front för dom stora läkemedelsbolagen.

    Dom skriver ut mängder med skadliga preparat till sina patienter varje dag.

    Preparat som inte skall göra dig frisk, utan bli livslångt beroende av dom.

    Bara ett av tusentalet exempel – varför är det mycket skadliga preparatet Ciprofloxacin fortfarande tillåtet i Sverige?

    I USA är det förbjudet att användas, lär vara närbesläktat med cellgiftsbehandling, men används här rutinmässigt för enklare urinvägsinfektioner.

    • Mycket intressant kommentar. Preparaten sprids alltså i olika geografiska regioner och länder där informationskontakter med korrekt upplysning kan minimeras. Man kunde ta upp AZT (från +1960) ett par decennier senare som från början var ett dödligt cellgift för att sedan medicinera HIV som påstods vara en orsak till AIDS. Det komplexet är en direkt parallell till Sars-corona-covid. Som konspirationsanalytiker så ser jag att det finns direkta samband mellan det som sker nu och det som hänt under 1900-talet med alla vaxxinprojekt. Det är givetvis då vi hamnar i segmentet depopulation. De som vaccinerar sej gör det “frivilligt” så det är frågan om hur de som gör det har en möjlighet att åstadkomma en utveckling av den humana populationen. Utvecklingen styrs nu av dem som vägrat. Ville bara köra detta i ett lite djupare perspektiv.

  • Vi äldre hade nog lättare att neka sprutan
   Dels hade vi upplevt asiaten Hongkong och svininfluensan och hade därmed lättare att förstå att här fanns en hund begraven
   Fria media underlättade att ta fram fakta.

   Det trista är att alla våra barnbarn är stungna – reslystna som dom är.
   Frihet att resa användes ju som utpressning

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *