Fernando López-Mirones hyllning till alla ovaccinerade – De som stod emot utpressningarna

-

OPINION. Följande text av den biologen Fernando López-Mirones blev viral och har översatts till flera språk. Det ursprungligen budskapet, som är skrivet på spanska, är en hyllning till alla ovaccinerade, till de som lyckades stå emot vaccinförespråkarnas enorma påtryckningar över hela världen under 2 år. NewsVoice översatte den populära texten till svenska.

Text: Fernando López-Mirones (finns på Facebook)

Även om jag var helt vaccinerad skulle jag beundra de ovaccinerade för att de stod emot den största utpressning jag någonsin sett, även från partners, föräldrar, barn, vänner, kollegor och läkare.

Människor som är kapabla till en sådan personlighet, mod och kritisk förmåga hör utan tvekan till den bästa delen av mänskligheten. De finns överallt. De är av ett speciellt slag. De är soldaterna som varje armé av ljus vill ha i sina led.

De är föräldrarna som varje barn vill ha och de barn som varje förälder drömmer om att få. De är varelser över genomsnittet i sina samhällen. De är essensen av de människor som har byggt upp alla kulturer och erövrat horisonter.

De finns där, vid din sida och de ser normala ut, men de är superhjältar. De gjorde vad andra inte kunde. De var trädet som stod emot orkanen av förolämpningar, diskriminering och social utestängning och de gjorde det för att de trodde att de var ensamma och trodde att de var de enda.

De uteslöts från sina familjers julbord och hade aldrig sett något så grymt. De förlorade sina jobb, lät karriären falla, hade inga mer pengar, men de brydde sig inte. De drabbades av omätbar diskriminering, fördömande, svek och förnedring, men de fortsatte.

Aldrig tidigare i mänskligheten har det funnits ett sådan urval och nu vet vi vilka som är bäst på planeten Jorden. Kvinnor, män, gamla, unga, rika, fattiga, av alla raser eller religioner, de ovaccinerade, de utvalda för den osynliga arken, de enda som lyckades göra motstånd när allt kollapsade.

Det är du, du som klarade ett ofattbart test som många av de tuffaste marinsoldaterna, kommandosoldater, gröna baskrar, astronauter och genier inte kunde stå emot.

Du är gjord av samma virke som från de största människorna som någonsin levt, hjältarna födda bland vanliga människor som lyser i mörkret.

Text: Fernando López-Mirones

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

20 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

20 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hasse123
Hasse123
Gäst
6 september 2022 kl 18:47

Finns denna text publicerad någon annanstans än på Fraudbook?

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
26 augusti 2022 kl 13:28

https://www.tiktok.com/@michelleeu03/video/7125975970334526763?is_from_webapp=v1&item_id=7125975970334526763&web_id=7113919400620951046
Reply to @realestatetool   Michelle took the “vaccine” 30-07-2020
Message to the Unvaxxed…

Covid-Vaxx kampanjerna var inte så mycket en enda stor IQ test (jag vet Mensa-medlemmar som tog sprutan) utan mer en fråga om kollektiv grupp-människa vs individuellt fritt tänkande. De första tänker själva men prioriterar alltid gruppens dynamik – individer tänker fritt själva oavsett och går på sanningen eller att utforska sanningen och dess sammanhang.
Det verkar som allting hamnar på 80-20 eller 70 – 30 % skalan – vi har alltså bara en mindre del som tänker själva men så har det alltid varit och jag förutspår att det kommer att räcka för att vinna det här kriget – WWIII – kriget om våra föreställningar främst – men det kommer ett skifte – en övergång – framtiden är redan på väg att rulla in – fasar ut vissa saker – premierar andra saker.

Jag tog inte sprutan eller propagandan – inte heller sambon – men många andra i vår närhet gjorde det – en del har börjat inse sanningen – andra har det inte…

Nu är det en ny kampanj igång – Ukraina – hur många ser de olika lager som finns i denna kampanjen denna gång….? USA-NATO mot Ryssland i Ukraina är bara det översta lagret ändå som kan ha stora implikationer – men allting finns i THE GREAT RESET agendan – någon sade att man måste skala av iaf 5 lager innan någon form av verklig dynamik kan skådas – så även i det här fallet…
(BIG CORP har redan börjat köpa upp marke i Ukraina….)

https://youtu.be/PV2MYx–ljc
UKRAINE 2030 THE 4TH INDUSTRIAL REVOLUTION

https://youtu.be/wUsA_WCKV7E
Ukraine 2030: Journey to a green transition – English version

https://youtu.be/MNLv35Wk3jM
A Vision: Ukraine – 2030: Sustainable Development Doctrine

Martin - Valsamverkanspartiet
Gäst
25 augusti 2022 kl 20:58

Jag vet inte om det är så modigt att vara vaksam och ha självbevarelsedrift. Ha jobbet kvar eller riskera döden, i en slags rysk roulette, är inget svårt val för mig. Mer modigt är väl i så fall att utmana bankmaffian och statskuppen, men få är vi som har det modet.

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
25 augusti 2022 kl 15:52

Fin text som rör mig till tårar då den ger ett vackert erkännande till oss som stått pall under spott och spe.

MBOCKMAN
MBOCKMAN
Gäst
25 augusti 2022 kl 12:15

Bibliskt

Sprutan kan ses som ormens bett, som den sprutar in sitt gift i Guds Hus som en trojansk häst. Och det finns sura och beska frukter att smaka på, som tex om människors vetande om sjukdomar och hybris i att som om de vore Gudar skulle ens ha en aning rätt när de ger sig in på att ”korrigera” i livets byggstenar. Dessutom är det som om de är helt blinda inför faktumet att det faktiskt finns satanister och människor som vill djävlas med skaparen och förstöra all chans till frälsning.

De ska visst håller på med DNA trix på Noahs tid med btw, då demoner beblandades med folk..

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
25 augusti 2022 kl 12:11

All heder till News Voice som inte ”räds”
publicera inlägget,

Andy S
Andy S
Gäst
25 augusti 2022 kl 11:49

Jag är ovaccinerad av flera skäll. Det här är för det första inget vaccin utan ett Biovapen. Agendan är att genomföra den nya världsordningen.

Jag förlorade ett stort nätverk på tusentals personer och framtida uppdrag,

Min lillebror tog avstånd och andra vänner.

Men jag är stolt ovaccinerad självständig och dessutom frisk…

JohnnyD
Johnny
25 augusti 2022 kl 04:01

Klimatpolitiken och Covid-19 politiken samt Inflationspolitiken är utmärkta verktyg för de svinrika att plundra skiten ur folket.

WEF med de 1000 största företagen som medlemmar och som utbildat nästan varenda politisk ledare i världen har varit mycket framgångsrika medan folket sov.

Snacket om One World Government är i praktiken redan på plats.

Yes, jag är lyckligt ovaccinerad och slipper tänka på alla tusentals olika biverkningar, men jag är orolig för nära och kära.

Jan Norberg
25 augusti 2022 kl 00:44

Min kropp = mitt eget personliga beslut.

Patientlag 2014:821, Kapitel 4 Samtycke

Självklart ingen okänd och oprövad substans innan dessa s.k. vacciner genomgått den normala godkännande proceduren.

Hysterin beror på att de flesta människorna drivs och påverkas av rädsla, dvs sprider sig rädslan på global nivå så visar detta att folk i allmänhet slutat ta eget ansvar för sin egen hälsa.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
24 augusti 2022 kl 22:23

Det är alltså hög tid att försöka börja minimera de skador som åstadskommitts via detta biovapen. Hur många familjer, förhållanden eller andra kommunikationer har inte förstörts under dessa år? Luis Pasteur med sin “germ theory” gav upp den vid sin dödsbädd. Även om Einstein var en plagiator så hade han några bra uttryck liksom den att ett systems felaktigheter aldrig kan lösas upp inom samma system. Vi är på väg in i ett nytt sådant. Resultatet kommer att innebära en hel del huvudvärk samt tomma plånböcker för många. Det blir å andra sidan en resursfördelning som heter duga.

Benny H
Benny H
Gäst
24 augusti 2022 kl 21:34

Jag tillhör en av dem som aldrig tvivlade på att de s k “vaccinerna” och att hela Covid-propagandan var en gigantisk bluff och därför är jag idag ovaccinerad och slipper tänka på de bieffekter som många fått. Och det är inga uppmuntrande nyheter som sipprar ut om de biverkningar “vaccinet” fört med sig, snarare mycket obehagliga för de drabbade. Det finns dock dårar som fortfarande envisas med att vaxxa sig trots all information som finns om farorna.

Erik Forsman
Reply to  Benny H
24 augusti 2022 kl 21:47

Word! Tack Benny, Samma här. Inte en nål i min arm.

Fredrik Eriksson
Reply to  Benny H
24 augusti 2022 kl 21:58

Det är fortfarande inget vaccin utan det namnet får först börja användas 2023.
Det är ett nödgodkänt substrat som sägs öka antalet antikroppar mot Covid Ace-2 tillfälligt.
Att spruta in ett nödgodkänt substrat i blodet mot Covid Ace-2 (salt-receptorer) är lika dumt som att ge Alvedon mot fotsvamp.
Helt fel på sätt!
Hade vaccinen utgivits i form av inhalation hade jag köpt hela processen, men när injektionstillfället är på armen och dessutom mot en lungsjukdom som SARS är jag inte bara skeptisk utan även extremt misstänksam. Eftersom jag tidigt misstänkte att immunförsvaret sänks iom att ingen vaccin+tillverkare har lyckats med vaccin mot förkylningen (SARS) tidigare.
Iom att viruset förändras minst 1500 gånger under sin “livstid” så kommer det aldrig vara aktuellt med ett säkert sätt som kan uppnås.
Därmed utlovelsen “mRNA” som skulle frälsa världen.
Alla testdjuren med detta mRNA som i ett tidigt skede avled hastig,även om deras antikroppar ökade initialt försvann dem lika hastigt. Vilket gjorde djuren extremt känsliga för minsta lilla infektion. Vilket är också fallet med de som nu har injicerats med detta nödgodkända substrat avlider.
På exakt samma sätt.
Med ett utökat och urlakat immunförsvar.
Hyperaktiverat och onaturligt på samma gång.
Därför måste dessa varsamt behandlade antikroppar som är en jättestor industri köpas in och modifieras om som polyklona monoklona eller rekombinanta antikroppar. För att inte människor dör för tidigt.

Linden
Linden
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
25 augusti 2022 kl 22:14

Vi äldre hade nog lättare att neka sprutan
Dels hade vi upplevt asiaten Hongkong och svininfluensan och hade därmed lättare att förstå att här fanns en hund begraven
Fria media underlättade att ta fram fakta.

Det trista är att alla våra barnbarn är stungna – reslystna som dom är.
Frihet att resa användes ju som utpressning

Fredrik Eriksson
Reply to  Linden
25 augusti 2022 kl 22:42

Ja det är så det börjar.
Med ekonomiskt övertygande metoder.
Varav resor,nöjen, konst och kultur inklusive underhållning är otroligt starka bidragande argument till att det gick så snabbt att sticka 86,7% av Sveriges befolkning på mindre än 2 år.

Mera ekonomiskt övertygande metoder är den andra falluckan om man inte trillar in i den första. Arbete,bostad, vatten värme,el och belysning. I slutändan menar ju Maggan Med Gadden vad hon säger: -Alla ska vaccineras!

Att spruta 1 är samma som 4-5-6 och 7 samt 8, spelar mindre roll för svensken. Bara han kan dricka sig full på vägen till Mallorca.

Hösten kommer nog inte bli en karbonkopia på 2021 utan här kommer kulissernas spetskompetens istället rikta in sig på Ukraina och flyktingar.
Och som sådant vet vi ju att flyktingarna kommer att sprida Covid speciellt icke vaccinerade.
Även kriget är skapat för att kunna vaccinera mera.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Benny H
24 augusti 2022 kl 23:44

Drygt sju tusen (7000) överdödlighet per månad i Stor-Britanien senaste månaderna,enligt officiella källor (villket antagligen är en reducerat siffra).
Vissa livsförsäkrings bolag runt om i väst europa påstår att så mycket som 84% ökad överdödlighet bland 18-49 åringar.
Drygt 120% ökad risk för missfall.
“Läkare” och “Experter” är “förbluffade” och “vet inte” vad det beror på.
En sak dock har samtliga drabbade gemensamt och det var att dem tog “covid 19” injectionen.
(Allt ovanstående kan ni enkelt kolla upp själva).
Hade inte Sverige varit ett U-land vad gäller information och journalistik så hade man fått reda på siffrorna här med,men vi får kolla till grannarna än sålänge.
Så man kan nog lätt säga att du gjorde helt rätt Benny 🙂

B Svensson
B Svensson
Gäst
Reply to  Eddie Felson
25 augusti 2022 kl 16:01

Läkare och experter är bara front för dom stora läkemedelsbolagen.

Dom skriver ut mängder med skadliga preparat till sina patienter varje dag.

Preparat som inte skall göra dig frisk, utan bli livslångt beroende av dom.

Bara ett av tusentalet exempel – varför är det mycket skadliga preparatet Ciprofloxacin fortfarande tillåtet i Sverige?

I USA är det förbjudet att användas, lär vara närbesläktat med cellgiftsbehandling, men används här rutinmässigt för enklare urinvägsinfektioner.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  B Svensson
25 augusti 2022 kl 22:04

Mycket intressant kommentar. Preparaten sprids alltså i olika geografiska regioner och länder där informationskontakter med korrekt upplysning kan minimeras. Man kunde ta upp AZT (från +1960) ett par decennier senare som från början var ett dödligt cellgift för att sedan medicinera HIV som påstods vara en orsak till AIDS. Det komplexet är en direkt parallell till Sars-corona-covid. Som konspirationsanalytiker så ser jag att det finns direkta samband mellan det som sker nu och det som hänt under 1900-talet med alla vaxxinprojekt. Det är givetvis då vi hamnar i segmentet depopulation. De som vaccinerar sej gör det “frivilligt” så det är frågan om hur de som gör det har en möjlighet att åstadkomma en utveckling av den humana populationen. Utvecklingen styrs nu av dem som vägrat. Ville bara köra detta i ett lite djupare perspektiv.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
25 augusti 2022 kl 23:03

Real story Babylon Bee https://babylonbee.com/news/world-in-panic-as-science-announces-retirement. When the shit hits the fan.

Michael
Michael
Gäst
Reply to  Benny H
25 augusti 2022 kl 06:26

Är också ovaccinerad Benny och håller med dig till fullo i detta du skriver!

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV