Moderna psykopater utnyttjar våra politiker som femtekolonnare

publicerad 2 augusti 2022
- av Gästskribent
Temabild: Fjärrstyrda politiker. Foto: Pressmaster. Licens: Elements.envato.com

OPINION. När regeringar är mer intresserade av att övervaka friska människor med vaccinpass än att behandla sjuka människor med vaccinskador handlar det helt klart om kontroll, inte hälsa.

Av någon outgrundlig anledning lät man Hitler hålla på och härja i Europa. Troligen insåg de flesta att det han höll på med var fel, “men det berör ju inte mig, det är ju långt där borta”. Man såg vad som hände, men gjorde ingenting. I sista stund mobiliserade man motkrafter och fick slut på kriget.

Återigen sitter allt för många på sidlinjen och tror att det vi idag upplever är något (av sig själv) övergående. Den här gången är det ännu värre. I stort sett är alla regeringar i västvärlden femtekolonnare för WEF:s (World Economic Forum) ledare Klaus Schwab och hans agenda “The Great Reset”.

Femtekolonnare, en grupp av människor som samarbetar med fiende mot det egna landets intressen. Denna femtekolonn finns redan inne i landet skapad av inhemsk befolkning. Sedan kommer de fyra andra kolonnerna utifrån och intar landet.

Det är ju inget krig nu, i hela Europa, kanske någon tänker. Det är sant, men man måste också förstå att krigen bara var ett sätt att ockupera länder och överta kontrollen. Krig fortgår inte för alltid, det är bara ett medel att kuva, härska och kontrollera.

Nutida psykopater har insett att, med dagens teknologiska framsteg, är det möjligt att göra på ett annat sätt, men de har samma mål som tidigare generationers psykopater – att härska.

Det är ingen ide att försöka sig på att förstå dessa psykopater och tyranner som driver sina sjuka planer. De är så onda och uppenbara i sitt uppsåt att en stor del av befolkningen inte kan se vad som uppträder framför sina ögon.

Ofta får vi höra olika förklaringar på att det inte kan vara så, men vi måste komma ihåg att, även om de materiella vetenskaperna framåtskridit, så innebär inte detta att den mentala hälsan hos människan följt med.

Varför skulle det inte kunna finnas en “modern” Hitler, Stalin, Idi Amin, Djingis kahn, Alexander den Store etcetera? Dessa “moderna psykopater” använder inte hästar och kanoner, de använder dagens digitala teknologier mot oss och ovanpå detta korrumperar de våra regeringar att bli deras femtekolonnare.

“Av historien lär vi oss att vi inget lär av historien.”Friedrich Hegel

Jag skrev tidigare: ”Det är ingen ide att försöka sig på att förstå dessa psykopater och tyranner….”. Ett psykotiskt sinne är ett rörigt och ologiskt sinne, det är i stort sett omöjligt för ett friskt sinne att förena sig med detta och på så sätt förstå det.

Så det är ingen ide att försöka, den enda lösningen är att bekämpa dessa galningar så länge de ställer till besvär för oss. När det är klart så kan de förpassas någonstans där de kan slåss med varandra.

Text: Stefan Sjöblom, Göteborg


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Maggan Andersson medverkar i Pridetåg och pratar om att “det finns krafter som vill kasta oss tillbaka i tiden”. Som så många andra tror hon att Pride står för något gott, men det är en del i en mörk agenda där siktet är inställt på den biologiska människan successivt ska ersättas av en AI-hybrid som är helt kontrollerad av en liten, mörk grupp som således medverkat till att Pride blivit ett hyllat fenomen.

  Man utnyttjar den självklara rätten att ha friheten att själv styra över sig själv, paradoxalt nog exakt det det som de som ytterst ligger bakom Pride vill inskränka. Homosexuella har alltid funnits och det finns varken anledning till att förfölja dom eller hylla dom. Men den accelererande könsförvirringen och propagerandet för att utplåna könen och införa flera har enbart ett syfte: att förbereda för en könslös framtid där det naturliga förnekas och ytterst försöker man skapa liv utanför livet för att ställa sig utanför det man anser vara en Gudsbaserad existens. Detta är såldes per definition Satanism så vem fan är det som går mörka krafters ärenden, “statsminister” Maggan Andersson?

  Smart infiltration, utnyttjande av folks godhet och naivitet, exakt samma sak som BLM, som skapats och finansierats av Den djupa staten. Har alltså inte ett dugg med att man värnar om de svartas situation, enbart önskar man skapa motsättningar och det visades tydligt när man medverkade till kaoset i flera amerikanska städer i samband oroligheter runt BLM-aktiviteter. Tack alla svarta som trädde fram, t.ex. Denzel Washington och Morgan Freeman, och talade om hur verkligheten ter sig.

 • Tack Stefan för en jättebra artikel, detta är något som vi alla bör uppmärksamma då det pågår i stor skala världen runt.

  Ditt förslag att lägga ned alla försök att förstå dessa psykopater är ett bra sätt för att slippa gräva ned sig i HUR dessa dårar tänker. Den fråga du däremot inte tar upp och analyserar är VAD vi andra kan göra åt dem för att få stopp på deras ondsinta planer.

  Dvs om inte mer än en bråkdel av oss inser och förstår vad dessa galningar håller på med, så kommer de att kunna fortsätta.

  En annan sak som jag själv funderar på är vilka konsekvenser dagens konflikt mellan Ryssland och Ukraina kommer att få för dessa galningars planer.

  Ryssland har ordentligt skakat om deras fortsatta erövring av världen, detta alldeles oavsett vilken sida man ställer sig på i denna konflikt.

  Det står och väger just nu och kanske blir globalisternas tankar om en helt ny världsregering till 2030 enbart ett slag i luften då västvärldens dominans relativt enkelt kommer i ett helt nytt läge om Ryssland vinner kriget.

  Vi kan ju börja med att säkerställa så att de inte kan manipulera vårt nu kommande svenska val i september. Det kommer artikel om detta lite senare.

  • Frågan blir då genast, varför är det så väldigt viktigt att vaccinera allt och alla?

   Vet att i USA är toppolitikerna undantagna från vaccin mandaten.

   Och att vaccinen kommer i olika batcher, vissa är helt ofarliga, andra dödliga som sedan matchas till olika personer.

   Man väljer ut vilka som får giftsprutor, och vilka som får ofarlig saltlösning.

   Allt med tvång.

   Så vad är det tänkt att bli till slut av detta?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *