MoD:s partiledare: Vad hände med demokrati och mänskliga rättigheter under pandemin?

publicerad 26 augusti 2022
- Gästskribent
Andreas Sidkvist, Observatorielunden, 30 mars 2022. Foto: T. Sassersson

Den 21 december 2021 bildades Partiet MoD i Bagarmossen utanför Stockholm i frustration över politiker som inte stod upp för mänskliga rättigheter och demokrati under pandemin, i en tid då de som kallades “ovaccinerade” hängdes ut som farliga smittbärare och vår statsminister uppmanade allmänheten att ta en “krampaus” från alla som inte “vaccinerat” sig mot covid-19. 

Text: Andreas Sidkvist, ordförande Partiet MoD

MoD bestod redan från start av människor från höger till vänster, från söder till norr, som enades om att stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati tillsammans.

I början handlade det främst om att protestera mot de diskriminerande “covidbevisen”, den osäkra och ineffektiva massvaccineringen med mRNA-sprutor, som gett rekordmånga biverkningar, samt om att stärka yttrandefriheten och stoppa censuren av kritiska röster gällande hanteringen av

Vi kräver nu även att de uppskattningsvis över 100 000 svenskar som drabbats av allvarliga biverkningar, av det som sålts in som säkra och effektiva vaccin ska få hjälp och stöd. 

Vi kräver vidare att grundlagen, som har skyddat oss från strängare restriktioner under pandemin ska stärkas inte ändras för att ge regeringen mer makt, vilket nu utreds. Slutligen ska de som är ansvariga för denna ofattbara tragedi och skandal med miljontals svenskar som pressats att ta mRNA-injektionerna ställas till svars.

De politiker som medvetet har splittrat människor för att driva igenom ovetenskapliga och omänskliga restriktioner om att bära munskydd, isolera oss socialt och uppmanat människor att inte krama de som kallats ovaccinerade är inga ledare. Ledare enar folk och värnar folkets bästa och låter sig inte styras av globala läkemedelsbolag eller korrupta och folkmordsanklagade ledare i överstatliga organisationer som WHO till exempel.

Alla dessa frågor är sådant som enar oss som gått med i MoD. Vi är även överens om att vi tror på mer nationellt och lokalt självstyre, i stället för att ge bort våra resurser och makt till överstatliga, odemokratiska organisationer som EU, WHO och NATO, då dessa inte går att lita på gällande mänskliga rättigheter och demokrati.

Vi står även enade i flera andra frågor som vi lyfter i vårt valmanifest. Arbetet med att ta fram ett mer omfattande partiprogram pågår och det bygger på de motioner som någon av våra tusentals medlemmar inkommer med.

Inom MoD är vi övertygade om att utan fria medier och en öppen debatt är risken mycket stor att avgörande beslut om vårt lands och vår kroppsliga suveränitet kan köras över av en tillfällig opinion, som drivits på av starka krafter, med hjälp av rädsla och hot.

Med tanke på att de styrande på bara några månader, med hjälp av massiv propaganda genom media, dagliga presskonferenser och vilseledande uppräkning av döda helt utan sammanhang, lyckades pressa miljontals vuxna och barn att ta de ej färdigtestade injektionerna mot covid med falska löften om att de vara säkra och effektiva vaccin så kan vi inte lita på att folk ens i en hyfsat upplyst demokrati kommer värna mänskliga rättigheter i ett sådant läge.

Många människor som befann sig under den masshypnos som skapades under pandemin var helt med på och bidrog aktivt till att utesluta den del av befolkningen, som helt utan grund utpekades som en samhällsfara därför att de av olika skäl valt att avstå de villkorligt godkända injektionerna som felaktigt påstods skydda mot covid och som tidigt visade sig ge exceptionellt många biverkningar.

De flesta människor protesterade inte när vaccinpassen infördes utan deltog tvärtom i evenemang trots att en stor del av befolkningen nekades inträde på helt ovetenskapliga grunder.

Ett avgörande lågvattenmärke för de styrande var när Sveriges statsminister Magdalena Andersson på en presskonferens före jul 2021 meddelade att det var dags att “ta en krampaus från människor som du inte är absolut säker på att de har vaccinerat sig”.

På samma sätt som under pandemin kan opinionen fås att svänga snabbt, om än tillfälligt, med massiv propaganda gällande avgörande frågor som svenskt medlemskap i NATO eller som när Sverige med en knapp majoritet 1994 röstade för att gå med i EU efter massiv opinionsbildning för ett medlemskap.

För att motverka kapitalstarka intressens påverkanskampanjer behöver vi bildade människor och oberoende medier.

Sakliga och nyanserade reportage från de etablerade medierna, vare sig de är privatägda eller har en public service funktion blir alltmer sällsynta och under pandemin havererade det som skulle vara en tredje statsmakt helt när de istället för att ställa kritiska frågor till regeringen agerade som maktens megafoner.

MoD samarbetar gärna med de partier som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati och som är beredda att tillmötesgå våra grundläggande krav som handlar om mänskliga rättigheter, demokrati, medicinsk valfrihet, yttrandefrihet och alliansfrihet.

MoDs övriga politik och valmanifest tas fram av våra medlemmar, som ger förslag på och röstar fram de motioner som vi ska lyfta. Som medlem i MoD har du stor möjlighet att påverka vår politik framöver.

Just nu samlar vi engagerade medborgare från hela Sverige samt avhoppade politiker och före detta medlemmar från samtliga riksdagspartier. Dessa modiga avhoppare är hellre med i MoD än i sina gamla partier, då dessa svikit grovt när det gäller att värna vår demokrati och vår rätt att bestämma över vårt lands och våra kroppars suveränitet.

För den som har tröttnat på de etablerade partierna och deras tomma löften och fagra ord finns nu ett nytt tvärpolitiskt parti MoD som har som ambition att ena människor över åsiktskorridorer och landsändar.

Med en vision om att bygga ett nytt folkhem tillsammans med fokus på folkhälsa, fred och frihet. Där vi har nationellt och lokalt självbestämmande över avgörande frågor i vårt land och i våra liv. Varmt välkommen med den som vågar.

Text: Andreas Sidkvist, ordförande Partiet MoD

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag tänker det kan vara på sin plats med en eftervalsdebatt då partiet nu är det snabbast växande av alla nya partier, efter Nyans. Kanske MoD tog av MP med tanke på Anders Sidkvist tidigare engagemang? Består MoD av besvikna före detta vänsterröster som är trötta på HBTQ osv? Vad bräddade vägen för partiet? Hur kunde de bli större än AFS vars medlemmar stödröstade på SD? 

  Både Max Winter och Anders Sidkvist startade respektive partier genom att surfa på vågen av globalist- och vaccinmotstånd; nu har det ju tiden för sig när de förlorat alla sina tidigare uppdragsgivare samtidigt fått känna på samhället mer repressiva metoder: gud nåde er som vågar så mycket som att andas någon som helst kritik av den politiskt korrekta agendan. Slår man bara tillräckligt hårt och tidigt mot avvikare viker nog det svenska folket ner dig direkt var nog tanken.

 • Jag tänker det kan vara på sin plats med en eftervalsdebatt då partiet nu är det snabbast växande av alla nya partier, efter Nyans. Kanske MoD tog av MP med tanke på Anders Sidkvist tidigare engagemang? Består MoD av besvikna före detta vänsterröster som är trötta på HBTQ osv? Vad bräddade vägen för partiet? Hur kunde de bli större än AFS vars medlemmar stödröstade på SD? 

  Både Max Winter och Anders Sidkvist startade respektive partier genom att surfa på vågen av globalist- och vaccinmotstånd; nu har det ju tiden för sig när de förlorat alla sina tidigare uppdragsgivare samtidigt fått känna på samhället mer repressiva metoder: gud nåde er som vågar så mycket som att andas någon som helst kritik av den politiskt korrekta agendan. Slår man bara tillräckligt hårt och tidigt mot avvikare viker nog det svenska folket ner dig direkt var nog tanken.

 • Var står partiet MoD i miljöfrågan igentligen? Partiledaren har byggt en framgångsrik karriär på att hetsa om global uppvärmning bland annat här: Andreas Sidkvist och hållbara lösningar RäddaVärlden.nu tar upp kampen mot den globala uppvärmningen

  https://www.mynewsdesk.com/se/our_world/pressreleases/raeddavaerlden-nu-tar-upp-kampen-mot-den-globala-uppvaermningen-118359 nu är valet över så frågan har väl inte högsta prio men är inte risken att vi får ett nytt miljöparti?

   • Nähä… Tar man avstånd från partiledarens tidigare uttalanden och gör Anders själv det:

    “De flesta satsningarna innan har varit expertnätverk av olika slag. Men vi ser kraften i att samla så många olika aktörer som möjligt för att skapa möten över sektorsgränser, säger Andreas Sidkvist, en av initiativtagarna till RäddaVärlden.nu” …

    Vad är partiets hållning kring klimatalarmismen?

  • Hej Erik,
   MoDs politik bygger på medlemmarnas motioner och de förslag som får starkast stöd lyfter vi upp och gör till en del av MoDs politik.
   När det gäller miljö så handlar det förslag som fått störst stöd om att stoppa miljöförtörelsen och utrotningen av djur och växter.

   När det gäller klimatet så har jag inte samma uppfattning som jag hade 2006. Jag anser idag att klimatalarmismen används för att genomdriva en teknokratisk odemokratisk agenda med övervakning och kontroll som viktiga inslag.

   Här en bra intervju av Per Shapio med en före detta miljöjournalist på SR som jag kan rekommendera:
   Titta på ”Folkets Radio – Det snedvridna klimatnarrativet” på YouTube

   https://youtu.be/UsS56AxDTus

 • Var står partiet MoD i miljöfrågan igentligen? Partiledaren har byggt en framgångsrik karriär på att hetsa om global uppvärmning bland annat här: Andreas Sidkvist och hållbara lösningar RäddaVärlden.nu tar upp kampen mot den globala uppvärmningen

  https://www.mynewsdesk.com/se/our_world/pressreleases/raeddavaerlden-nu-tar-upp-kampen-mot-den-globala-uppvaermningen-118359 nu är valet över så frågan har väl inte högsta prio men är inte risken att vi får ett nytt miljöparti?

   • Nähä… Tar man avstånd från partiledarens tidigare uttalanden och gör Anders själv det:

    “De flesta satsningarna innan har varit expertnätverk av olika slag. Men vi ser kraften i att samla så många olika aktörer som möjligt för att skapa möten över sektorsgränser, säger Andreas Sidkvist, en av initiativtagarna till RäddaVärlden.nu” …

    Vad är partiets hållning kring klimatalarmismen?

  • Hej Erik,
   MoDs politik bygger på medlemmarnas motioner och de förslag som får starkast stöd lyfter vi upp och gör till en del av MoDs politik.
   När det gäller miljö så handlar det förslag som fått störst stöd om att stoppa miljöförtörelsen och utrotningen av djur och växter.

   När det gäller klimatet så har jag inte samma uppfattning som jag hade 2006. Jag anser idag att klimatalarmismen används för att genomdriva en teknokratisk odemokratisk agenda med övervakning och kontroll som viktiga inslag.

   Här en bra intervju av Per Shapio med en före detta miljöjournalist på SR som jag kan rekommendera:
   Titta på “Folkets Radio – Det snedvridna klimatnarrativet” på YouTube

   https://youtu.be/UsS56AxDTus

 • Det är nu ca 50 år sedan en betydande näring försvann ur vår närings-plenus.
  Sjöfart, varvs och fiske näringarna försvann i.o.m Palme och I. Karlsson.
  Ur minnet, en sosses åsikt var att sånt simpelt arbete kan de syssla med i Asien.
  Varje nation av betydelse har/haft en sjöfartsnäring.

 • Hur många s k “invandrare” av de ca 2 miljoner som finns i Sverige har lyckats hålla sig undan det man kallar VACCINET?

  Är röstköp, öppet eller dolt acceptabelt?
  https://etidning.hd.se/shared/article/svart-val-for-stodrostaren/H_wf87Zt
  För 50 år sedan röstade var tjugonde väljare i Sverige på ett annat parti än det de sympatiserade mest med.
  Då handlade det mest om S-väljare som röstade på Vänsterpartiet kommunisterna (VPK), nuvarande Vänsterpartiet, så att det skulle klara fyraprocentsspärren i riksdagen. Fenomenet fick till och med ett namn: ”Kamrat fyra procent”

 • Det är nu ca 50 år sedan en betydande näring försvann ur vår närings-plenus.
  Sjöfart, varvs och fiske näringarna försvann i.o.m Palme och I. Karlsson.
  Ur minnet, en sosses åsikt var att sånt simpelt arbete kan de syssla med i Asien.
  Varje nation av betydelse har/haft en sjöfartsnäring.

 • Hur många s k “invandrare” av de ca 2 miljoner som finns i Sverige har lyckats hålla sig undan det man kallar VACCINET?

  Är röstköp, öppet eller dolt acceptabelt?
  https://etidning.hd.se/shared/article/svart-val-for-stodrostaren/H_wf87Zt
  För 50 år sedan röstade var tjugonde väljare i Sverige på ett annat parti än det de sympatiserade mest med.
  Då handlade det mest om S-väljare som röstade på Vänsterpartiet kommunisterna (VPK), nuvarande Vänsterpartiet, så att det skulle klara fyraprocentsspärren i riksdagen. Fenomenet fick till och med ett namn: “Kamrat fyra procent”

 • Om ett hus är ruttet så blir det inte bättre inne med ett par nya möbler.

  Kortfattat… Det spelar ingel roll vilket parti som är i riksdag. Systemet är genomruttet.

  Vi lever idag i slutet av vår tids sista tid av Romarriket. Genomkorrupt samhälle och systemet kollapsar. Många kommer lida kommande åren. Många miljoner kommer dö i krig, matbrist och av “injektions”skador (som spanska sjukan).

  Se upp för 2023 och framåt! USA och dollarn är den sista valutan som kollapsar. Europa är i mycket värre skick. Kommer euron finnas kvar 2025 med något egentligt värde?

 • Mönstret upprepar sig. Ett nytt parti vars budskap initialt tilltalar flertalet människor men så sakteliga kommer att malas ned av systemets kvarnar så fort (om) de når riksdagen. När är det dags att äntligen inse att överlämning av sin suveränitet via exempelvis val aldrig kommer att lösa upp de kedjor vi sitter fast i?

   • Avveckling av det (slav)system vi lever i vilket innebär fullständigt personligt ansvar och hög moral. En nyckel till detta är att lämna tron på att vissa människor måste vara auktoritära över andra.

    Att nuvarande system inte fungerar torde vara ganska klart vid det här laget och så länge man stödjer (röstar) ger man det sin legitimitet oavsett vem eller vilka man röstar på. Varför skulle det bli någon skillnad denna gång?

    • Kul Andreas att du är tillbaka som kommentator: sluggern som slår åt alla håll och ger den röst åt frustrationen vi alla känner.

     • Det är möjligt det finns en annan Andreas då jag sällan kommenterar men det spelar iofs ingen roll då något som folk hör eller läser inte kan göras ”ohört/oläst”, oavsett budbärare eller budskap.

      En anledning till varför vi röstar är att vi saknar självrespekt och därigenom söker externa lösningar vilket resulterar i att vi lämnar över ansvaret att bestämma över själva oss på andra. Mänskligheten är van vid detta oavsett om det har varit kungadömen, diktaturer eller olika typer av andra politiska konstellationer vilket tyvärr förr eller senare alltid resulterar i elände. Är vi nu, efter tusentals år av lidande, inte berättigade till något annat?

      • Jodå och precis. Det som bidrar till ett upplyst samhälle är direktdemokrati (definitionen på demokrati), folk deltar i varje för Landet viktig fråga, det är folkdemokrati. Dvs de korruptas skräck, ett upplyst folk som deltar. De korrupta skyddar sin semi’demokrati’ eq diktatur, och avskyr Folkstyre

      • Hur fungerar en direktdemokrati i ett oupplyst samhälle, likt det vi (än så länge lever i)? Hur skulle tex utfallet blivit i en röstning om tvångsvaccinering mot Covid i slutet av 2020 innan det stora flertalet var helt omedvetna om biverkningarna? Vad skulle kunna bli utfallet i andra stora frågor med en uppskrämd majoritet?

       Tror detta kan vara en farlig väg att gå…

      • Det kan man fråga sig, men tror inte det blivit mkt värre än vad som skett, 80% injicerades omedvetna om farorna el tvingades för att behålla sin utbildnplats el anställning..Hade folk fått relevant inform, hade det bara varit de suicida som tagit shittet. Men ‘politikerna’ kollaborerade och förådde folket. Det gör de såklart fortfarande, mutade och/el hotade av globalistpacket och vissa gör det frivilligt för pengar el och ‘övertygelses’ skull. De är landsförrädare, punkt, och det är Åtalbart. De spelar med i the enemies within spel. Folk får därför inte reda på något.

       Jo, 10-20% gör grundgranskningsarbetet, resten inte. Dock har de förmågan, men luras av sin egen naivitet och/el ‘politiker’. Någon gång vid ngt tillfälle kommer folk ges möjlighet att börja använda sina hjärn- och hjärtkontor. Folk är bra på det, när de har rätt invägar.

       I vårt land i dag och i västvärlden, uppmuntras folk till degenerativ vulgär ‘kunskap’ via t.ex skval tv och patetiska filmer (finns många tvprogram och måånga bra filmer, men de visas knappt för då kan folk börja fundera).

       Glöm ej heller gender’skolan’ med all dess hbtqpedflzoffili utlärning, ända ner i förskoleåldern. Vårt land är under attack av en enemy within (som dessutom ingen får nämna..), som är aetnisk, areligiös (även om den gruppen säger motsatsen), antimänsklig och amoralisk. När vi förstått, då börjar förändringarna. Innan dess tror jag inte mkt kommer att ske. Men när det väl händer, då. Mängden folk måste utgöra skiftet

      • Stämmer det, för några år sedan var jag mer aktiv men gick för ca två år sedan in i någonting som kan kallas eremitens resa Stängde av MSM och begränsade även alternativt nyhetsflöde från den externa världen till ett minimum under den perioden och är nu tillbaka med ett helt annat synsätt på livet. MSM aktar jag mig dock fortfarande för, även om jag för det mesta ler (istället för skrämmas) inombords då jag någon gång läser någonting därifrån.

   • Vaakna, vaakna,, vad har du själv för lösning på att alla västländer är i gapet på finanssedeltryckar’toponthetop’maffian,, läs gärna på o upplys dig om vad som hände för ca 110år sedan i dec i amerikanska ‘kongressen’. Börja där o.. förresten kolla även vad som hände ca 1690-1700 när ‘bank of england’ bildades (dagens boe) o du hajar detta,,(kallas för parallellförskjutning i tekniska sammanhang), då är du välkommen till iallfall mina repliker att bidra med lösningar på dagens väst,s katastrof. Soom alltså är fuullt möjlig att hantera, och som isåfall är ‘ägarnas’ mardröm. Blir min gissning

 • Om ett hus är ruttet så blir det inte bättre inne med ett par nya möbler.

  Kortfattat… Det spelar ingel roll vilket parti som är i riksdag. Systemet är genomruttet.

  Vi lever idag i slutet av vår tids sista tid av Romarriket. Genomkorrupt samhälle och systemet kollapsar. Många kommer lida kommande åren. Många miljoner kommer dö i krig, matbrist och av “injektions”skador (som spanska sjukan).

  Se upp för 2023 och framåt! USA och dollarn är den sista valutan som kollapsar. Europa är i mycket värre skick. Kommer euron finnas kvar 2025 med något egentligt värde?

 • Mönstret upprepar sig. Ett nytt parti vars budskap initialt tilltalar flertalet människor men så sakteliga kommer att malas ned av systemets kvarnar så fort (om) de når riksdagen. När är det dags att äntligen inse att överlämning av sin suveränitet via exempelvis val aldrig kommer att lösa upp de kedjor vi sitter fast i?

   • Avveckling av det (slav)system vi lever i vilket innebär fullständigt personligt ansvar och hög moral. En nyckel till detta är att lämna tron på att vissa människor måste vara auktoritära över andra.

    Att nuvarande system inte fungerar torde vara ganska klart vid det här laget och så länge man stödjer (röstar) ger man det sin legitimitet oavsett vem eller vilka man röstar på. Varför skulle det bli någon skillnad denna gång?

    • Kul Andreas att du är tillbaka som kommentator: sluggern som slår åt alla håll och ger den röst åt frustrationen vi alla känner.

     • Det är möjligt det finns en annan Andreas då jag sällan kommenterar men det spelar iofs ingen roll då något som folk hör eller läser inte kan göras “ohört/oläst”, oavsett budbärare eller budskap.

      En anledning till varför vi röstar är att vi saknar självrespekt och därigenom söker externa lösningar vilket resulterar i att vi lämnar över ansvaret att bestämma över själva oss på andra. Mänskligheten är van vid detta oavsett om det har varit kungadömen, diktaturer eller olika typer av andra politiska konstellationer vilket tyvärr förr eller senare alltid resulterar i elände. Är vi nu, efter tusentals år av lidande, inte berättigade till något annat?

      • Jodå och precis. Det som bidrar till ett upplyst samhälle är direktdemokrati (definitionen på demokrati), folk deltar i varje för Landet viktig fråga, det är folkdemokrati. Dvs de korruptas skräck, ett upplyst folk som deltar. De korrupta skyddar sin semi’demokrati’ eq diktatur, och avskyr Folkstyre

      • Hur fungerar en direktdemokrati i ett oupplyst samhälle, likt det vi (än så länge lever i)? Hur skulle tex utfallet blivit i en röstning om tvångsvaccinering mot Covid i slutet av 2020 innan det stora flertalet var helt omedvetna om biverkningarna? Vad skulle kunna bli utfallet i andra stora frågor med en uppskrämd majoritet?

       Tror detta kan vara en farlig väg att gå…

      • Stämmer det, för några år sedan var jag mer aktiv men gick för ca två år sedan in i någonting som kan kallas eremitens resa Stängde av MSM och begränsade även alternativt nyhetsflöde från den externa världen till ett minimum under den perioden och är nu tillbaka med ett helt annat synsätt på livet. MSM aktar jag mig dock fortfarande för, även om jag för det mesta ler (istället för skrämmas) inombords då jag någon gång läser någonting därifrån.

   • Vaakna, vaakna,, vad har du själv för lösning på att alla västländer är i gapet på finanssedeltryckar’toponthetop’maffian,, läs gärna på o upplys dig om vad som hände för ca 110år sedan i dec i amerikanska ‘kongressen’. Börja där o.. förresten kolla även vad som hände ca 1690-1700 när ‘bank of england’ bildades (dagens boe) o du hajar detta,,(kallas för parallellförskjutning i tekniska sammanhang), då är du välkommen till iallfall mina repliker att bidra med lösningar på dagens väst,s katastrof. Soom alltså är fuullt möjlig att hantera, och som isåfall är ‘ägarnas’ mardröm. Blir min gissning

 • Mod får även min, om de klart deklarerar att de tänker införa direktdemokrati + deklarerar nej till natohato. Med fortsatt halv’demokrati’/’liberal’ indirekt’demokrati’, är vi under nästa mandatperiod i diktaturen

   • Visst hatar de, så till den art (ej grad) att de massmördar först med klusterbomber apterade med utarmat uran (inte så utarmat visade det sig, i Serbien -99 och Irak samt Libyen) samt fosforbrandbomber (en specialitet för denna brottsorg) och går sedan in med sina plast’soldater’ och fortsätter ‘trygga området’. De är iinga krigare, Krigare går på militära mål och skyddar samtidigt civila, djur, natur och infrastruktur. T ex Ryska försvarsmakten är så och det finns fler. nato är iinte så längre,, om de ens varit det, det vet jag inte.

   • Mod måste tydligt ta avstånd fr globalismkommunismen (där sk nato ingår som globalismens milis, tidigare hette milisen röda armén) och införa direktdemokrati, lagstifta mot korruption och pedofili via de tuffaste straffutmätelser som existerar, bortom dödsstraff. Samt införa tjänstepersonsansvar, såsom en gång det var. Hör jag detta fr Mod, har de min röst

  • Nej till Nato står vi bakom.
   Direktdemokrati har vi i den meningen att det är medlemmarnas motioner och stöd till motioner som avgör vilken politik vi kommer lyfta framöver.

   I frågor där vi inte hr någon stor majoritet är jag inne på att vi ska låta de folkvalda rösta efter sin övertygelse och tydligt deklarera den innan. Alternativt ha en intern omröstning strax innan ett beslut ska fattas och då se till att de valda rösta så som medlemmarna vill.

 • Mod får även min, om de klart deklarerar att de tänker införa direktdemokrati + deklarerar nej till natohato. Med fortsatt halv’demokrati’/’liberal’ indirekt’demokrati’, är vi under nästa mandatperiod i diktaturen

   • Visst hatar de, så till den art (ej grad) att de massmördar först med klusterbomber apterade med utarmat uran (inte så utarmat visade det sig, i Serbien -99 och Irak samt Libyen) samt fosforbrandbomber (en specialitet för denna brottsorg) och går sedan in med sina plast’soldater’ och fortsätter ‘trygga området’. De är iinga krigare, Krigare går på militära mål och skyddar samtidigt civila, djur, natur och infrastruktur. T ex Ryska försvarsmakten är så och det finns fler. nato är iinte så längre,, om de ens varit det, det vet jag inte.

   • Mod måste tydligt ta avstånd fr globalismkommunismen (där sk nato ingår som globalismens milis, tidigare hette milisen röda armén) och införa direktdemokrati, lagstifta mot korruption och pedofili via de tuffaste straffutmätelser som existerar, bortom dödsstraff. Samt införa tjänstepersonsansvar, såsom en gång det var. Hör jag detta fr Mod, har de min röst

  • Nej till Nato står vi bakom.
   Direktdemokrati har vi i den meningen att det är medlemmarnas motioner och stöd till motioner som avgör vilken politik vi kommer lyfta framöver.

   I frågor där vi inte hr någon stor majoritet är jag inne på att vi ska låta de folkvalda rösta efter sin övertygelse och tydligt deklarera den innan. Alternativt ha en intern omröstning strax innan ett beslut ska fattas och då se till att de valda rösta så som medlemmarna vill.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *