Roger Waters: Väst kan avsluta kriget i Ukraina i morgon – NATO och Biden är pådrivarna

-

VÄRLDEN. “Pink Floyds medgrundare berättar för RT varför Ukrainakonflikten fortsätter och vad som ligger bakom USA:s utrikespolitik”, skriver RT. NewsVoice har översatt artikeln i “West can end fighting in Ukraine tomorrow – Roger Waters”.

Översättning: NewsVoice | Bild: Roger Waters. Foto: Alterna2. Licens: CC BY 2.0

Ukrainare kan sluta dö i morgon om USA satt sig ner med Ryssland och slöt fred, sa Pink Floyds medgrundare och den brittiska rocklegendaren Roger Waters till Russia Today (RT) i en intervju på fredagen. Waters sa att västvärlden verkar fast beslutna att kämpa “till den sista ukrainaren” eftersom det finns förmögenheter att tjäna på vapenförsäljning, allt medan den amerikanska eliten villa styra världen.

“Det kan stoppas, enligt min uppfattning, redan i morgon”, sa Waters till RT:s Eunan O’Neill. “Allt som krävs är att amerikanerna kommer till bordet och säger OK, låt oss gå med på Minsk-avtalet och då skulle det vara över.”

Waters påpekade att den nuvarande presidenten i Ukraina, Vladimir Zelensky, ställde upp på att upprätthålla Minsk-avtalet och avsluta inbördeskriget som startade efter den illegala kuppen 2014 i Kiev, och att 73% av ukrainarna röstade på honom baserat på det, “så att de inte behövde ha ett krig”.

“När han blev vald, satte någon en pistol mot hans huvud, antar jag, och han ändrade sig och gjorde inget av det”, noterade Waters.

På frågan om västvärlden vill att konflikten skua upphöra, svarade Waters: “Nej, naturligtvis inte”.

”Nej, de har inget intresse av att avsluta det. De kommer att slåss till den sista ukrainaren. Eller om de vill att det ska ta slut, varför gör de inte slut på det? Eftersom det är i deras händer, har det alltid varit. Det är i Natos händer, det är i Joe Bidens händer – förutom att det inte är det, det är hans … vem som än drar i sina trådar. Och de vill inte att det ska ta slut. Det finns enorma förmögenheter att tjäna”, tillade han, med hänvisning till vapen för miljarder dollar som USA och Nato-länderna skickade till Kiev.

Waters har varit en uttalad människorättsaktivist i flera år och sagt att hans plattform är att “alla våra bröder och systrar, över hela världen förtjänar lika rättigheter oavsett deras etnicitet, religion eller nationalitet”, enligt den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna, varken mer eller mindre.

Ett montage av påstådda “krigsförbrytare” finns med på hans nya konsertturné “This Is Not A Drill”. Det inkluderar ansiktet på USA:s nuvarande president Joe Biden. Waters försvarade sin uthängning i förra veckans intervju med CNN:s Michael Smerconish, en intervju som har fått mycket gensvar i sociala medier.

Waters påpekade att intervjun var “en ganska gemytlig affär”, men det som CNN till slut postade var “hårt redigerat” för att ta bort hans åsikter om Ukraina och “få mig att se ut som en idiot.”

Rockgitarristen fördömer den ryska operationen i Ukraina som “ett kriminellt misstag”, men sa till RT att det var “ett stort misstag för amerikanerna att också försöka driva NATO ända upp till den ryska gränsen”.

Waters kretsade tillbaka till Minsk-avtalet och undrade varför det har blivit en minneshåla i media, när den överväldigande majoriteten av ukrainare röstade för fred, men fick krig istället. Även om han inte pratar ryska, noterade Waters att han har läst och undersökt mycket och försökt förstå konflikten från en global synvinkel.

“I have a dog in the race. My father died in Italy fighting the Third Reich”, tillade han.

I en kommentar till USA:s talman Nancy Pelosi som nyligen besökte Taiwan, berättade Waters för RT att Ukraina och Taiwan är de två hotspots som kan utlösa det tredje världskriget.

“Människor tar inte kärnvapen på tillräckligt stort allvar”, sa han.

Waters utvecklade Kinas och Taiwans historia och bakgrund och undrade varför västvärlden var så fast besluten att påtvinga andra sina värderingar.

“Varför ska du bestämma, en kolonial bosättning i Nordamerika, varför skulle du få bestämma hur alla andra i världen beter sig?” sa han till RT. “De vill styra världen, det är det som är så farligt med amerikansk utrikespolitik.”

Ändå skulle det vara lika fel om Ryssland eller Kina hade tusentals militärbaser över hela världen, som USA har, påpekade han. Nyckeldraget i George Orwells 1984, noterade han, är att de tre världsmakterna – Oceanien, Eurasien och Eastasia – alltid var i krig, även om de ständigt bytte sida.

Waters, 78, var med och grundade Pink Floyd 1965. Han var det progressiva rockbandets frontman, textförfattare och sångare i flera år, tills han lämnade 1983 för att göra en solokarriär. Han har också varit en förespråkare mot bland annat förföljelsen av WikiLeaks-utgivaren Julian Assange, israeliska övergrepp mot palestinier och censur på sociala medier.

Översättning: NewsVoice

Källa

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

29 KOMMENTARER

29 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Fredrik Eriksson
Gäst
18 augusti 2022 kl 21:17

Ja och att det var planerat så.
Hela musik-rörelsen var en (och är) tentakel under CIA Operation Mockingbird.
Dvs infiltration inifrån via ockulta krafter.
Såsom gurus, Shaktipat, handpåläggning,skuldbelägga Judar , införandet av fenomen som konspiration som teori (för att dölja själva operationen).
Inom vit magi kallar man det “law of karma”.
Vaccinationsprocessen är ett bra exempel på Law Of Karma.
Dvs om jag beskriver att vaccinet än så länge är nödtorftigt godkänt och du av någon anledning får biverkningar så är det enligt deras sett att se det ditt problem inte deras.
Iom att du har “godkänt det”.
Förutom förlöjligande av kristen tro försvann även hemundervisning och skolplikt infördes tex allt tidigare.
Detta går djupare än så.

Fredrik Eriksson
Gäst
18 augusti 2022 kl 21:06

Kristendomen kidnappades av Konstantin Den Store som stöpte om Kristendomen till ett allmänt anpassat tankegods ca ~300 Efkr.
Tex togs den så viktiga Sabbaten bort ,dvs Lördagsvilan och ersattes med Söndagsgudtjänst. Man tog även bort Enoks bok som förklarar fenomenet med Aliens.
Samt ändrade lite ,att vi är skapta till Guds avbild när den ursprungliga källan på Hebreiska faktiskt avslöjar att vi är skapade till till Anunnaki/Elohims följeslagare. Som snarast möjligt är Aliens eller Stjärnfarare, alternativt också Galaktikter.
-Dvs enligt Bibeln.
-Så om Bibeln ska tolkas och översättas korrekt så förefaller det som om dessa “Aliens” faktiskt har skapat oss.
Vi är skapta till deras avbild.
Men ANDLIGT?
Häpnadsväckande?
Nej inte alls,detta vet katolska kyrkan om.
Och används än idag.
Så vad kommer då Kristendomen in?
Jo påpassligt nog så säger också skriften att det är därför som människor behöver födas på nytt för att få en upprättad relation med Fadern. Via Jesus.
Kristendomen är absolut ingen religion.
Utan en privat relation med Fadern hemma på gården eller i kammaren.
Kyrkan vill däremot ändra eller ta betalt för denna information. Vilket inte är en bra början på en relation. Däremot ett skolexempel på en religiös religion där alla stöps (Anunnaki) i samma form. Ordet är plastos (Plastoi).
Detta gjordes medvetet av det Insvurna Påvliga ämbetet. Apostoliska rörelser samt “Nya Kyrkan” med Moder Jord.
Det är mao en Satanisk sammansvärjning med nutida transhumanism inlindad.

Erik Forsman
17 augusti 2022 kl 14:49

1 Johannesbrevet 5:19: “hela världen är i den ondes våld”
2 Korintierbrevet 4:4 “Den här världens gud (Dvs djävulen) har förblindat de otroendes sinnen så att de inte ser ljuset som strålar från evangeliet om Kristi härlighet, han som är Guds avbild”.

Detta är verkligen en sann profetia dessa dagar. Ingen får bli beröm och känd utan att bli dess messianska profeter. Rock and roll och dess destruktiva värld utgör enbart en liten, liten pusselbit sett till hela bilden.   

Det lyckas sällan att ge människan information, men den information hon själv söker upp och finner är tusen gånger mer värd, eller är det enda som är värt något, på samma sätt som det är skillnaden mellan att höra och att lyssna.

Verkligen är att fick människan tillfälle att på rekordfart få hela sanningen till sig, skulle de i vart fall inte ändra på någonting i deras liv. Varför skall vissa lägga ner årtionden av sina liv på efterforskningar när andra inte anstränger sig alls? Å andra sidan är det så mycket lättare att ändra på sig när du har sanningen framför dina ögon.

Och Per, jag sitter på mycket, mycket med detaljinformation men varför i all sin dar skulle jag ge dig det för? 

Varför skall människor få full information när de själva inte anstränger sig för vad dom vill ha? 

Därmed sätter jag punkt för denna utvikning, som inte har något med artikeln att göra, mer än budskapet att lyssna för guds skulle inte på kändisar. Framför allt inte rockkändisar.

Erik Forsman
16 augusti 2022 kl 21:46

Alla landsplågor varar i ca två och en halvminut möjligen tre. Intro, vers, refräng, vers, vers, refräng (möjligen en halv tonhöjning) refräng, refräng och till sist tonar låten ut. Hela grejen är refrängen: kort och klatschig. Lyssna på Beatles tidiga låtar. Gillar man låten tycker man den är för kort och lyssnar därför om den igen, och igen, och igen. Precis så vill producenten ha det för då kunde dåtidens radiokanaler med att spela om låten hela tiden.

Pink Floyds låtar kan pågå i över tjugo minuter. Därmed uteslöts radion. Hur då kunna då gruppen bli så framgångsrik? Pink Floyd live? Seeegt som tuggummi. 

Pink Floyd
http://www.darknessisfalling.com/darknessisfallingblogblog/pink-floyd-pied-pipers-to-the-gates-of-hell
Beatles
https://jesustruthdeliverance.com/2017/11/13/the-beatles-exposed/

Fredrik Eriksson
Reply to  Erik Forsman
16 augusti 2022 kl 22:21

Jaja, googla NewsVoice-artikeln om transhumanism och insekter.
David Bowie är en sk “soul-catcher” på Illuminati frimurare-språk.
I förbifarten betyder det att fånga människor så att de inte kan bli frälsta eller komma till insikt.
En sorts affärsmässig Satanisk ideologi.
Bob Dylan mfl etc, ja säg den som inte har sålt sin själ av otaliga artister.
Aerosmith mm.
Det Bowie sysslar med är djupt ockult och kopplingen till hans fasad faller också osökt på hans androgyna framtoning.
Nu är ju sånt jättemodernt men vad folk inte förstår är att de behöver bli födda på nytt uppifrån. I Sverige tillhandahåller snarast hjärntvättade kopior som Mark Levengood och Jonas Gardell även dem som förmodat
Med sitt reptil språk vill få oss att äta insekter. Mördaren finns alltså således alltid i människors hjärtan. Inte utanpå ondskan kommer inifrån.

Erik Forsman
Reply to  Fredrik Eriksson
17 augusti 2022 kl 06:21

Så sant, så sant. Kunde inte ha skrivit det bättre själv. Tack!

Dark Hymns Of Worship To the “Me, I end my self” to Rebellion, Alienation, Desperation and Madness.

Det är samma gamla budskap. Detta dyrkande av inre splittring (do what you want) och du leds ut i öknen och människor tror sig av detta förvärva förmågor som de inte heller besitter och som de felaktigt leds till att tror att de har, men i verkligheten har de ingenting kvar. Resultat blir den bittra känslan av att något saknas i dem.  

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
17 augusti 2022 kl 05:59

Dark Hymns Of Worship To the “Me, I end my self” to Rebellion, Alienation, Desperation and Madness. 

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
17 augusti 2022 kl 09:28

Du kan mycket väl ha rätt och jag var som du tidigare: kunde allt om de grupper jag gillade – ett meningslöst samlande på meningslösa fakta och trodde samtidigt att detta betydde att jag “kunde” gruppen.

Idag ser jag allt helt annorlunda. Det går inte att förstå vår värld utan kunskap om teologi. Allt som blir stort och berömt har ett syfte, ett dolt och hemskt syfte. Det tar sin tid innan förlåten faller.

Kristian LantzD
Kristian Lantz
16 augusti 2022 kl 15:52

Ja, Waters verkar också anse att, tillsammans med militarismen (vilket jag inte har något att invända emot), hypotesen om de antropogena klimatförändringarna som hotar att ödelägga hela planeten inom en mycket snar framtid är de största hotet mot mänskligheten.

Generellt så anser jag att det är bortkastad tid och energi att sätta något avgörande förhoppning till dessa ”kändisar” som gör diverse uttalande då och då om vissa delar av den förhärskande globala förslavningsagendan.

Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 09:14

Hur kan man ha tilltro till en av 60-talets störtas LSD förespråkare? Hela hippierörelsen, flower power-rörelsen, ungdomarnas drogexperiment, fri sex och mycket mera ingick som ett led i en medveten agenda utvecklad på Tavistock Institute, som då skakade om världen. Detta finns redovisat i boken: “Tavistock Institute – Social Engineering the Masses” av Daniel Estulin. Vidare: Tavistock Institute utvecklade tidigt i symbios med Frankfurt Institute for Social Research i Frankfurt i Tyskland, den s.k. Frankfurtskolan. Glöm att 60-talets var en undergrundrörelse skapad av unga människor mot etablissemanget. 

Framgångsrik artist är synonymt med kontrollerad (om inte opposition) så i vart fall en synkad påverkan. 

Blev musikindustrin bättre efter 60, och 70-talet? Knappast, snarare tvärt om. Detta vittnar DJ och producenten Mark Devlin i hans bok bägge böcker (ettan och tvåan) “Musical Truth” som forskat kring detta ämne sedan 2010; att hela musikindustrin styrs av en förlåtlig mörk agenda (ta bara heavy mental, säg någon känd grupp som inte sjunger om djävulen?). Vad det handlar om är bland annat preprogrammering, på ett mycket sofistikerat sätt. Eftersom de som ligger bakom redan vet långt innan vad det är de kommer att vilja genomdriva i framtiden så kan man hitta ledtrådar i filmer och musik till vad framtiden kommer att erbjuda långt innan eventet hänt ”på riktigt”. 

Jodå, jag blev lurad precis som många andra men avstod i vart fall alla tunga droger och har så alltid gjort.

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 09:42

Ta bara ikonernas Ikon David Bowie som ett enda exempel. Studera hans sista video Black Star. Här handlar det uteslutande om inti-kristendom. Han genombrott kom med låten Space Oddity. Tvivlar stark på att han skrev låten själv. Han sålde sin själv (en fattig arbetargrabb) för att bli känd och rik. Han var liksom känd innan han blev känd? Han var den perfekt utvalde: snygg med bra röst med en sexuell avvikelse och villig att vad maken ville han skulle göra, kunde det bli bättre? Propagerade naturligtvis för droger också. 

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 09:53

Om det finns någon som använt “psykopatmanualen” (https://newsvoice.se/2022/05/psykopatmanualen/) till punkt och pricka så var det David Bowie. Han fick lära sig utantill hur man bygger upp ett rykte och förblir en mystiskt kändis. Musiken blev skriven för honom och man lanserade helt en artist precis som samma sätt som Bert Karlsson beskrivit öppen hur detta görs. De finns de som hoppat av, vägrat ställe upp och de omkommer i bilolyckor hjärtinfarkter eller överdoser osv.  

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 11:51

Då kan du ingenting om Pink Floyd. David Bowie kopierade sin sångstil direkt från juden Anthony Newley.

Vad musikbranschen gör är att skapa idoldyrkan (en maktkarriär som helt och hållet bygger på psykopatmanualens teser) hos unga människor. Idoldyrkan och musiken blir en del av deras identitet som de upp i åldern försvarar med sina liva – precis på samma sätt som socialister skapas av propaganda – bägge grupper lika hjärntvättade.

Är människor verkligen så naiva att de tror att en musikalisk kärrar kan ta fart om du inte samarbetar, har rätt åsikter, utan enbart på talang? Denna bizznizz är lik alla annan bizznizz. En talang utan någon som helst erfarenhet, ingen musikutbildning eller kontakter och som inte vet ett dyft hur denna branschen fungerar?

Allt handlar om kontakter och kontrakt samt anpassning. Beatles, Stones osv fick mycket material till sig i början av sina respektive karriärer. Lyssna på Stones texter! Bryter du kontraktet skriver du under din egen dödsdom. Exemplen är otaliga. Vakan upp ur din rosa Törnrosasömn.

Varför skall du få information och bevis av mig; du som du inte ansträngt dig själv att söka upp det som finns?

Julian
Julian
Gäst
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 13:26

Utomordentligt bra skrivet Erik! Tack!
Tips till Per Melin: Joachim Bartoll har skrivit en bloggpost (på engelska) om bl.a. David Bowie. Mycket läsvärt!
https://bartoll.se/2021/11/world-famous-people-are-actors/

Erik Forsman
Reply to  Julian
15 augusti 2022 kl 17:55

Tack Julian. Bra länk där.

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 16:21

Först: Roger Waters är medlem i Pink Floyd. Finns det någon grupp som associerats med LSD är det Pink Floyd – alla kategorier. Det skapades en ny musik changer för att kunna lansera: psykedelisk rock? I annat fall skulle dom inte blivit så stora och kända som de blev, och det är av en orsak. Den så kallade musiken är hiskligt överreklamerad. Mest disharmonisk nojs. Återigen promotades detta oväsen av samma orsaker.   

Nu har jag aldrig själv prövat något hallucinogent, så av avvaktar huruvida det är skadligt eller ej, men du kan ju börja med att undersöka alla som kände Syd Barrett i gruppen hur han mådde efter att experimenterat med LSD. 

Sedan förstår jag dina frågor som är högst relevanta, men jag säger återigen: Varför ska människor ha eller få det dom inte ansträngt sig för att vilja ha? Du får själva söka upp sanningen. Jag har redan gett dig nog med ledtrådar i trådens diskussion. 

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 16:23

Musik är eller var innan kabalen slå sina klor i det, utryck för principer för universell visdom. Du kan finna gyllene snittet i musik av Beethoven, Mozart, Litz, Wagner, i La Gioconda på samma sätt som du kan finna det i målningar av Michelangelos och skulpturer av Leonardo da Vinci. På litteraturens område finner du samma kod i Illyaden och Odyssey av Homeros, i Dantes gudomliga komedi och i många andra verk som alla innehåller samma principer för universell visdom. Sök och du skall finna. 

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 16:31

Om man skulle experimentera med hallucinogent och lyssna på musik skulle man naturligtvis göra det till 432 hz och absolut inte till Pink Floyd. Besök vilken yoga kurs som helts, tror du dom spelar Pink Floyd där? Trilla polletten ner?

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
15 augusti 2022 kl 16:44

Säg en enda, en enda svensk rockgrupp som inte är vänster? Bryter dom och går mot industrin och är nationalist och höger kommer du att stämplas som vit-makt-musik. Det finns oberoende med är också alla vänster: Thåström, Lundell…

Betraktaren
Betraktaren
Gäst
14 augusti 2022 kl 18:47

Jaha, det är Nato som ödelägger Ukraina.
Jag trodde det var Ryssland som anfallit Ukraina och som befinner sig på deras territorium med militära trupper samt skickar på landets civilbefolkning bombardemang så att miljontals människor sett sig tvingade att fly sitt land. Men nu sägs här att det beror på Nato vars medlemmar såsom Polen, Tjeckien, Norge, Danmark och Usa med flera som är ansvariga för att landet bombas sönder och samman.

Den verkliga angriparen är ursäktad?
Väst borde avstå att hjälpa Ukraina att försvara sitt land så att Ryssland på ett ”fredligt” sätt kan annektera dess territorium?

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Betraktaren
14 augusti 2022 kl 20:30

Du kanske inte läst artikeln. Roger Waters anser att det ryska angreppet i Ukraina är olagligt.

Alla som ansträngt sig för att granska NATO vet att det är en krigsorganisation som samarbetar med storindustrierna vilka plundrar naturresurser. Läs tex boken NATO:s hemliga arméer som avslöjar hur NATO-grupperingar tom arbetar med statsterrorism.

det första man kan börja med är att under en period sluta läsa DN och titta på SVT som båda är delar av den psykologiska krigföringen, hybridkriget mot Ryssland och mot Ukraina.

I sammanhanget är ukrainas folk collateral damage eftersom vinsterna med naturresurserna är mer intressanta för de stora bolagen i EU och USA för att imnte tala om vinsterna för vapenindustrin på alla sidor, inkl den ryska sidan.

Till Torbjörn
Till Torbjörn
Gäst
13 augusti 2022 kl 23:20

Till Torbjörn

Nytt vaccin kommer i höst med förmodad supertung lancering/tvång.

Vi medborgare behöver statistik i form av grafer som vi kan skicka runt. Svårt att få vänner och politiker att titta på videos, de tittar inte, bryr sig inte. Lättare att visa grafer med statistik från SCB som visar bieffekter. Ni borde försöka få ihop ett team som jobbar med detta och går igenom rubbet löpande.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Till Torbjörn
14 augusti 2022 kl 05:49

God morgon. Ditt meddelande kanske var avsett enbart för mig, men jag tycker att det är en bra ide som du framför. Tack. Skriv gärna en debattartikel om just detta. Det får större effekt. Du kan vara anonym.

Margareta LundstromD
Margareta Lundstrom
Reply to  Till Torbjörn
14 augusti 2022 kl 12:04

Jag läser regelbundet en Brittisk sajt Expose . De ställer samman officiella siffror till grafer och kurvor som det inte går att slingra sig ifrån. Det är mycket snyggt också. Den tillhörande texten kan man oftast också lyssna på.

https://expose-news.com/2022/08/07/pfizer-docs-official-data-covid-vaccines-causing-depopulation/

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Margareta Lundstrom
14 augusti 2022 kl 14:11

Sagt och gjort:

Exposé: Pfizer-dokument och officiella data visar att covidvaccinerna avfolkar världen

https://newsvoice.se/2022/08/covidvaccinerna-avfolkar-varlden/

Sprid gärna länken till den svenskläsande befolkningen.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Till Torbjörn
14 augusti 2022 kl 20:32

Nu har vi spårat ur. Artikeln här heter: “Roger Waters: Väst kan avsluta kriget i Ukraina i morgon – NATO och Biden är pådrivarna”…

Artikeln handlar inte om vacciner överhuvudtaget. Om du vill tipsa redaktionen skicka ett mail till oss.

Sten B
Sten B
Gäst
13 augusti 2022 kl 18:08

Ingen fredssträvan i Ukraina från västs håll, inga förhandlingar utan enbart pumpa in vapen och restriktioner för Ryssland (som slår i sönder väst…). Precis som för [email protected]@inationerna tycks västs förhållning vara helt likriktad, åtminstone bland de styrande regimerna – ett enda mål – alla ska injiceras! Kriget vill man uppenbarligen ska fortgå av skäl som anges i artikeln, men det blir också en ursäkt för att skapa umbäranden som ska göra folk medgörliga för nya inskränkningar av friheten. Ett tungt vägande skäl till att svensken som gemene man inte vaknar kan vi tacka mainstream media!

Men USA skickar däremot Pelosi till Taiwan! USA:s agerande är provokativt och inkonsekvent ur ett normalt diplomatiskt perspektiv, men syftet är att skapa mer oreda i världen.

USA är till stor del styrt av den Djupa staten och det är allt mer uppenbart. Det är egentligen ingen skillnad på World Economic Forum, USA, FN, EU eller t.ex. WHO och Bill & Melinda Gates Foundation, det är olika instanser kontrollerade av Djupa staten – ren ondska som använder alla grepp de har för sina destruktiva agendor. Märk väl, svenska regeringen är en av Djupa statens bästa lakejer och Djupa staten har mycket starka positioner i vårt land. Vad var skälet till att Wallenberg skulle medverka vid Sveriges förhandlingar om Nato-anslutningen? Finansiella krafter tar allt mer öppet över kontrollen i världen.

Bert B
Bert B
Gäst
13 augusti 2022 kl 14:07

Ja vad mer kan sägas? Han har rätt!

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV