Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Flera läkare i världen efterlyser ett stopp för alla covid-boosters – Friska och unga skadas och dör

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 augusti 2022
- Torbjörn Sassersson
Covidkrisen. Foto: G Point Studio. Licens: Elements.envato.com

COVIDVACCINER. Allt fler läkare runt om i världen varnar för riskerna med covidvaccinerna. Dessa läkare som dagligen arbetar med patienter är chockerade över att vårdetablissemanget är så ignorant inför de uppenbara kopplingarna mellan massvaccinationer och allvarliga sjukdomar samt plötsliga dödsfall hos unga och friska människor.

I ett brev till peer-reviewed-tidskriften Virology, kräver dr Kenji Yamamoto en japansk kardiovaskulär kirurg, att covid-19-vacciner måste stoppas. Han hänvisar till att covidvaccinerna kan kopplas till dödliga blodproppar och infektioner i blodkärl.

Yamamoto beskriver hur patienter avlidit av dessa sjukdomstillstånd. I sitt brev till Virology citerade han en svensk studie som visar att 8-9 månader efter vaccination med två doser var de Covid-19-vaccinerade försökspersonerna mer benägna att få Covid-19 än de ovaccinerade. Studien utgör bevis för att vaccinerna kan hämma immunförsvaret. Det skriver Jennifer Margulis and Joe Wang för Epoch Times.

Den ökade sannolikheten för trombos, såväl som för envisa infektioner på grund av undertryckt immunförsvar, är två huvudorsaker till att Yamamoto hävdar att läkare måste registrera vaccinationsdata innan de uför operationer. Covid-19 booster-programmet måste även stoppas, enligt Yamamoto.

Även andra läkare som aldrig tidigare har uttryckt sig offentligt varnar för vaccinerna. Dr Angelina Farella, en barnläkare baserad i Webster, Texas, hänvisar till tydliga VAERS-data. Hon säger att hjärtsjukdomar, dödsfall och vaccinskador hänger ihop och att hon aldrig sett ett så farligt vaccin.

“Femåringar som plötsligt dör är inte normalt” säger Farella.

“Det är inte normalt att se mycket friska och vältränade unga människor falla döda på spelplaner. Det här är berättelser som vi aldrig har hört förut och det har bara skett en förändring: vaccinmandat för studenter, idrottare och vårdpersonal.”

Det är möjligt att vissa av dessa oväntade och oförklarliga dödsfall kan bero på odiagnostiserade problem orsakade av själva SARS-CoV-2-viruset. Farella tror dock att det är mer troligt att katastrofala hjärtskador och plötsliga blodproppar bland unga människor orsakas av vaccinerna, inte viruset.

Observationerna av vaccininducerade immunstörningar får ytterligare stöd av israeliska och indiska studier som visar en ökad sannolikhet för bältros efter covidvaccination.

Bältros är ett extremt smärtsamt tillstånd som orsakas av en reaktivering av samma virus som orsakar vattkoppor hos barn. Den israeliska studien visar att covidvaccination ökade risken för att utveckla bältros med hela 43%. Människor är mest mottagliga för bältros när deras immunförsvar är undertryckt eller nedsatt.

En svensk studie, publicerad i december 2021 i iScience, visar att mRNA inkapslat i lipidnanopartiklar, vilket är fallet för Moderna- och Pfizer-vaccinerna, är mycket inflammatoriskt och kan förklara den feber och kroppsvärk som ofta rapporteras av de som får vaccinet, skriver Epoch Times.

Enligt Pfizers “Nonclinical Overview” av BioNTech-vaccinet distribueras dessa lipidnanopartiklar till levern såväl som till mjälten, binjurarna och äggstockarna, vilket kan äventyra immunförsvaret.

Allmänt känt är att mRNA-vacciner tvingar celler i kroppen att massproducera SARS-CoV-2-spikproteinet. Både själva spikproteinet och antikropparna som produceras för att neutralisera spikproteiner kan skada vaskulär endotel vävnad dvs blodkärlens insidor.

Endotelet är ett tunt membran som kantar insidan av blodkärlen som transporterar viktiga näringsämnen till alla organ i kroppen. Skador på endotelcellerna i blodkärlen kan orsaka oregelbundna blödningar med allvarliga konsekvenser, skriver Epoch Times.

Exosomer som uttrycker spikproteinet cirkulerar i blodomloppet 14 dagar efter den första dosen av vaccinet och fortsätter att cirkulera i mer än fyra månader, enligt  forskning från 2021 publicerad i Journal of Immunology, skriver Yamamoto i sitt brev.

Dr Reni Moon är allvarligt oroad över varningssignalerna. Hon säger att ge covid-19-vacciner till barn är:

“det mest skrämmande jag har hört inom medicin. Bristen på hänsyn till säkerheten är högst oetiskt. Jag personligen placerar detta på arenan för brott mot mänskligheten.”

Sammanställning och översättning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq