Trumpfamiljens reaktion på FBI:s angrepp mot Mar-a-Lago – Demokraterna är desperata

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 augusti 2022
- NewsVoice redaktion
Donald Trump, 2022. Pressfoto: Donaldjtrump.com

VÄRLDEN. Den amerikanska federala polisen FBI angrep och sökte igenom den tidigare presidenten Donald Trumps egendom Mar-a-Lago. Varken FBI eller justitiedepartementet har kommenterat ärendet, men Trumpfamiljen reagerar med avsky, skriver Epoch Times.

Donald Trump anklagar FBI för att vara politiskt motiverad. Trump beskriver razzian som “dark times” för USA och att Mar-a-Lago “för närvarande är under belägring, plundrad och ockuperad av en stor grupp FBI-agenter.”

“Nothing like this has ever happened to a President of the United States before. After working and cooperating with the relevant Government agencies, this unannounced raid on my home was not necessary or appropriate. It is prosecutorial misconduct, the weaponization of the Justice System, and an attack by Radical Left Democrats who desperately don’t want me to run for President in 2024”.

FBI har inte lämnat en offentlig kommentar i frågan, men det ska finnas dokument på fastigheten.

“USA:s nationalarkiv uppgav i februari att man tagit emot 15 lådor med dokument från Trumps residens i Palm Beach i Florida. Enligt The Washington Post innehöll de handlingar som var sekretessbelagda och som Trump tagit med sig efter valförlusten. Där fanns bland annat korrespondens med Trumps företrädare president Barack Obama.”Dagens Industri

Lara Trump sa till Fox News:

“De är livrädda. Han [Donald Trump] kommer att meddela vilken dag som helst att han kandiderar till presidentvalet 2024” och “Det här är ett mycket bekvämt sätt att bara kasta lite mer lera på Donald Trump som om de inte redan har gjort tillräckligt”.

Sonen Donald Trump Jr. skriver på Twitter att Biden-administrationen är:

“…bortom kontroll, [Justitiedepartementet] sliter isär detta land med hur de öppet riktar in sig på sina politiska fiender. Det här är vad du ser hända i 3:e världens bananrepubliker!”

Eric Trump, Donald Trumps näst äldsta son, gick också till sociala medier efter att Trump släppt ett uttalande om FBI-razzian: “Vi lever verkligen i ett tredjevärldsland.”

Text och översättning: NewsVoice | Bild: Donald Trump, 2022. Pressfoto: Donaldjtrump.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det skall bli intressant att se om detta är en offerbonde av Trump och som bete togs direkt av DS. Detta för att skapa ett prejudikat senare om revision av politiker och deras kontakter. Kan ha att göra med +87K beväpnade skattmasar också.

 • Vi ska komma ihåg vad kabalen gör mot Oss, har gjort mot Oss och fortsätter göra (ett kvitto är detta och händer det mot en fd president, kan nkvd2.0 göra det mot Oss). Vi ska komma ihåg, för att snart bestraffa dom

 • Eric Trump Reveals More Details From the FBI Mar-a-Lago Raid

  “Former President Donald Trump’s son Eric revealed FBI agents would not hand over the search warrant during their raid on Mar-a-Lago and removed an attorney from the property.
  “There’s 30 agents there,” he recalled Wednesday of Monday’s FBI raid to the Daily Mail. ‘They told our lawyer … you have to leave the property right now. Turn off all security cameras.”
  “They would not give her the search warrant,” he told the outlet. “So they showed it to her from about 10 feet away. They would not give her a copy of the search warrant.””

  https://www.theepochtimes.com/eric-trump-reveals-more-details-in-the-fbi-mar-a-lago-raid_4655881.html

  “The FBI agents who stormed Mar a Lago refused to hand over the warrant, kicked out a lawyer, demanded that staff at the property turn off security cameras and went through personal items like Melania Trump’s clothes.
  Now Donald Trump is saying the FBI could have planted evidence as part of a power flex.”
  – Luke Rudkowski, wearechange.org

 • Är man i Djupa statens skottglugg så lär de känna sig hotade eller ser dom ett hinder för deras mörka framfart. Mr. Trump är kontroversiell och inte Guds bästa barn, men han står för det som Djupa staten inte tolererar i tillräckligt stor utsträckning för att vara föremål för deras agg. Lysande!

 • Sverige är nog föregångare därvidlag!
  Nästa gång är det kanske din eller min tur, eller hur fråga MORGAN?

 • Det är helt uppenbart att syftet med FBI-räden är Den Djupa Statens försök att bekämpa sin fiende Donald Trump. Förutom att hitta komprometterande information, för att misstänkliggöra och eventuellt åtala Donald Trump, så är nog huvudsyftet att få reda på detaljer, om Trumps taktik inför presidentvalet om två år, och att kartlägga hans kontakter inom maktapparaten.

  I höst har man “midterm elections”, där delstaterna väljer vilka de skall skicka som lagstiftare till Kongressen. Med Bidens medvetna raserande av det amerikanska samhället och dess ekonomi, vilket drabbat medelklassen och underklassen hårt (och dramatiskt ökat oligarkernas kassakistor), kommer nog demokraterna att göra ett katastrofval. Med republikansk majoritet där, torde Trumps (eller om det blir DeSantis) möjligheter om två år att förbättras påtagligt.

  Eftersom amerikanerna är fullt medvetna, om det magnifika valfusket från demokratisk sida i det senaste presidentvalet, så kommer fusket att bli mycket svårare att genomföra både i år och om två år. Därför är globalisternas fronttrupper, Demokraterna, tvungna att ta till andra skamgrepp, som räden mot Trump och domen mot Alex Jones.

 • Så länge det finns boskap som fortfarande tror att det finns någon skillnad mellan puppet Rep. och puppet Dem. så kommer showen och fortsätta.
  Tyvärr så verkar det finnas ett överflöd av boskap som fortfarande tror på dem här clownshowerna.
  Över 100 år av iscensatta intriger och propaganda och folk köper det fortfarande.
  Komiskt och tragiskt samtidigt,mest tragiskt.

  • Man skall nog inte kasta ut barnet med badvattnet. Visst tog Bankmaffian den ekonomiska makten över USA, med inrättande av det privatägda Federal Reserve Bank 1913, men man får inte glömma att den amerikanska konstitutionen är det enda halmstrået vi har, att sätta emot bankirernas och oligarkernas strävan att skapa ett nytt medeltida mörker, denna gång globalt.

   Om USA faller – varifrån skall motståndet organiseras? Nämn ett enda exempel.

   • Ryssland motarbetar i detta nu aktivt globohomomaffian.

    Fast det får du inte veta.

    Visste du att bondeupproret pågår för fullt för närvarande Holland?

    Nej, det får du inte veta, inte heller att hälften av jordbruket är tänkta att läggas ned, och deras mark konfiskeras av den WEF ledda regeringen.

    En viss folkgrupp äger nästan allt, nu skall resten stjälas och konfiskeras.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *