Tyska hälsominister testar positivt för Covid-19 trots fyra covidvaccinationer och munskydd

12
Tysklands hälsominister Karl Lauterbach, 2022. Foto: Blu-News.org. Licens: CC BY-NC-SA 4.0
Tysklands hälsominister Karl Lauterbach, 2022. Foto: Middleeastmonitor.com. Licens: CC BY-NC-SA 4.0

NOTERAT. Den tyska hälsominister Karl Lauterbach testar positivt för Covid-19 trots att han är vaccinerad fyra gånger och är känd för att offentligt alltid bära munskydd.

Lauterbach är självisolerand i hemmet samtidigt som han fortsätter att utföra sina officiella uppgifter, enligt det tyska hälsoministeriet, som kommer att återinföra åtgärder för att förhindra spridningen av coronaviruset vintern 2022-2023.

Karl Lauterbach har fått fyra doser av covidvaccinet.

“Ministern vädjar därför återigen till alla att uppträda försiktigt och uppmärksamma adekvat vaccinationsskydd, så att infektioner och svåra fall kan förebyggas så mycket som möjligt.”

På onsdagen tillkännagav den tyska regeringen grundläggande covid-åtgärder varav några är obligatoriska i hela landet. Landets regioner kan själva välja vilka övriga covidregler som ska gälla. Den mest anmärkningsvärda nationella planen, obligatoriskt bärande av ansiktsmasker på långväga tåg och flygplan, kommer att finnas kvar under den kommande hösten och vintern, skriver tyska Deutche Welle.

Ett negativt Covid-19-test kommer också att krävas från oktober 2022 till början av april 2023 för att säkra tillträde till sjukhus, vårdhem och liknande institutioner.

Text och översättning: NewsVoice | Källa: COVID: German Health Minister Karl Lauterbach tests positive

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sten B
Sten B
Gäst
10 augusti 2022 kl 18:40

Som sagt, det pyser här och var, det finns anledning till att [email protected]@inatiosstoryn brister snart! Inte förvånande om stora tillbakagångar sker för globalisterna och deras mörka strävanden under hösten. De har förvisso hunnit att skada miljontals människor och vi har inte sett de värsta konsekvenserna, men deras tillbakagång kommer att kantas av rejäla käftsmällar. Snart kommer vi förvåna oss över att många fortfarande inte begriper, inte “vaknar” och ser genom den onda farsen trots tydliga bevis för deras framfart.

Benny H
Benny H
Gäst
6 augusti 2022 kl 12:12

Min fru som jobbar inom vården har mer eller mindre tvingats att vaccinera sig och efter varje spruta har hon blivit dålig ca en vecka! För ett par veckor sedan fick hon symptom på den senaste vågen med huvudvärk, rosslig hals och förkylning medan jag som ovaccinerad knappt märkte av smittan, lite snorig en dag, det var allt. Så mycket sjuk som frugan varit de senaste två åren har hon aldrig varit trots att hon anses fullvaccinerad medan jag själv inte haft någon covidrelaterad sjukdom förutom en för Covid helt orelaterad infektion som botades med antibiotika.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Benny H
7 augusti 2022 kl 01:26

https://www.bitchute.com/video/yCAgy9E0lw13/
Något för frugan och tugga i,och samtliga som jobbar inom “vården”.

Fredrik Svensson
Fredrik Svensson
Gäst
Reply to  Benny H
8 augusti 2022 kl 01:35

Man måste inte tvinga sig till giftinjektioner om man läser lagen. Och läser man inte lagen så kan man säga upp sig och göra nåt annat.

Lars BergmanD
Lars Bergman
6 augusti 2022 kl 11:02

Det där med att somliga högre uppsatta testat positivt betyder väl egentligen någonting annat….. 😉

Axolotl 7
Axolotl 7
Gäst
5 augusti 2022 kl 19:27

Ingen i min släkt är vaccinerad, har en äldre släkting som arbetar med covid-19 sjuka patienter – helt ovaccinerad.

Och har gjort så nu länge.

Fantanstiskt att vi överlever, blir själv lite snorig och får huvudvärk ibland, förmodligen covid-19 eller något liknande, inget att bry sig om.

Men politikerna är indoktrinerade, köpta och betalda för att hetsa covid-19 propaganda, allt för Schwabbens reset antar jag.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
5 augusti 2022 kl 19:25

om nu detta “virus” är så farligt för mänskligheten, varför inte då låta det göra postulerat jobb med att reducera folkmassan med miljarder individer. Eller är det så ofarligt att det måste ha en puff i baken för att det skall bli något resultat?

MikaelD
Mikael
5 augusti 2022 kl 17:22

Han kanske måste ha en spruta till?

Linden
Linden
Gäst
5 augusti 2022 kl 17:16

Ett ytterligare bevis på hur lite makthavarna har bakom pannbenet

Per Einar Olsson
Per Einar Olsson
Gäst
Reply to  Linden
6 augusti 2022 kl 18:44

de vet precis vad de gör – att tro de är dumma är ett misstag – allt sker enligt deras plan

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Einar Olsson
6 augusti 2022 kl 22:48

Ja deras plan har gått för snabbt för tidigt.
De trodde inte att människor kunde vara så lättlurade.