Apkoppor är kopplade till MRNA-vaccinskador enligt professor Shmuel Shapira israelisk vaccinforskare

-

COVIDVACCINSKANDALEN. Professor Shmuel Shapira som är doktor i medicin och har en magisterexamen i allmän hälsa har gjort en hel del uttalanden som riktar väldigt stark kritik mot MRNA-vaccinerna.

Förra veckan censurerade Twitter proferssor Shapira genom att ta bort ett inlägg som sktivit att apkoppor är sällsynta och att under de senaste åren har ett enda fall dokumenterats i Israel. Shapira menar att det är väletablerat att mRNA-vacciner påverkar det naturliga immunsystemet. Ett utbrott av apkoppor efter de globala covidvaccinationerna är därför ingen slump, anser han.

“Prof. Shmuel Shapira, the head of the Defense Ministry’s Biological Institute who has been the driving force behind the efforts to develop an Israeli COVID-19 vaccine, will reportedly step down unexpectedly in May, further casting doubt on the future of the vaccine effort”Times of Israel, 23 mars 2021

Professor Samuel Shapira från Israel påstår att det finns en tydlig korrelation mellan apkoppsvaccinet och Covid-19. Han själv drabbades av skador efter vaccinet:

“Jag fick tre vaccinationer, jag blev fysiskt skadad på ett mycket betydande sätt,  precis som många andra skadades”, twittrade Shapira den 13 maj 2022. “Och dessutom, min tillit till beslutens natur och processerna kring medicinska bedömningar för att fatta dem har urholkats kraftigt.”

Det intressanta med Shapira är att han själv var med och utvecklade Israels covidvaccin och han var generaldirektör för den ansedda israeliska organisationen Hebrew University Haddassah School of Public Health. Han är även överste inom israels försvarsmakt.

Shapiro har publicerat mer än 110 vetenskapliga artiklar som blivit kollegialt granskade som tex: Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents och Medical Response to Terror Threats.

Shapira har även uttryckt sig så här:

”Vad säger det om ett vaccin som du tar tre gånger, blir sjuk av två gånger och ibland med betydande biverkningar?”

Som ett gensvar på detta har Twitter nu raderat hans konto eftersom det anses sprida ”desinformation”.

Shapiras tes är att spikproteinerna som finns i vacciner är genetiskt överfarbara och på så vis kan påverka människor även när dessa skaffar barn och då för proteinerna vidare, potentiellt, i princip hur länge som helst.

“The next pandemic will occur much sooner than you think…”  – Shmuel Shapira

Text: Christian Pavón | Uppdateringen: när denna artikel publiceras verkar Shmuel Shapiras twitter-konto åter vara online

Källor och relaterat

Christian Pavón
Christian Pavón
Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 97 54 18

22 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

22 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
16 september 2022 kl 21:45

The head of the CDC’s outside committee on vaccine safety does not want to see the safety data collected by the Israeli Ministry of Health

I finally got a response to my question to ACIP Chair Grace Lee about whether she wants to see the COVID vaccine safety data from Israel. She called the cops on me. I have the whole thing on video.

https://stevekirsch.substack.com/p/the-head-of-the-cdcs-outside-committee

Video:https://rumble.com/v1k9gbj-professor-grace-lee-called-the-cops-on-me.html

Erik Forsman
2 september 2022 kl 10:24

Man får nysta i tråd i taget.

Aids har sin egen historia. För att göra en lång historia kort började amerikanska myndigheterna skapa något som skulle kallas för ett medicinskt FBI. Detta skedde under kalla krigets paranoida tidevarv. Dessa läkare knöts till en organisationen och klinikerna spreds över USAs kontinent. De var ovetande om varandras existens. Tanken var att dessa medicinare skulle inrapportera observerade abnormiteter och medicinska avvikelser. På så sätt fick man ett system likt fyrar över landet och om samtliga rapporterade liknande avvikelser i folks sjukligheter kunde misstanken att landet var under attack från Sovjetunionen med ett biovapen. Homosexuella män började rapportera in mystiska symtom och tester visare på svampinfektioner, mikrober och bakterie av en tidigare aldrig skådad nivå. Patienternas livsstil ingick även i rapporten även alla de droger de använde sig av och det var en diger lista: har själv sett den och representerar närmast ett apotek. Gayvärlden har alltid varit tämligen drogvänlig, framför allt användes muskelavslappnande. När man lade pusslet knöts detta till bastuklubbarnas promiskuösa praktik. Här har vi inget annat en ett gäng grava sexmissbrukare och koprofager är bara förnamnet. Alla kroppsvätskor bytte ägare kors och tvärs. Detta hade aldrig skett. Tror inte vanliga människor kan föreställa sig den monumentala skalan här. Allt detta bröt mer människors immunförsvar. Här tog sedan myndigheterna och läkemedelsindustrin över och skapade myten om AIDS – den uppfanns så att säga on the fly. Som flera spinoff effekter föddes idén om att försvaga hela befolkningars immunförsvar, så då kommer det att dö av annars tvivla sjukdomar.

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
2 september 2022 kl 11:27

Det samma gäller monkeypox, som endast sprids via kroppsvätskor och drabbar främst de med promiskuöst levande samt de med försvagat immunförsvar – de vaccinerade.

Det finns en visdom inom konservativ moraluppfattning: att ha många olika sexuella partners är lika med fallna människor och guds straff skall falla över dem.

Dvs, håll dig frisk genom att hålla dig till en partner = äktenskaps trohetslöfte. Konservativa livsåskådning innehåller ofta djup vishet. Ett sorts nedärvt lösningsfokuserade överlevnadsstrategier. Det är av samma orsak cabalen vill upplösa den samma. Pridetåget = var stolt över att du bryter ner konservatismen som förtrycker människors frihet, vilket nu bevisats vara precis tvärt om. Att hålla sig frisk, ha sin hälsa är den största av alla friheter, fast vi inte tänker på det, förrän vill ligger där sjuka.

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
3 september 2022 kl 08:09

Här finner ni en ärlig övergripande artikel som förklarar varför infektionssjukdomar i mycket högre grad drabbar homosexuella män, angående myten om AIDS.

Artikeln belyser hur Joseph Sciambra kom att bli homosexuell och följderna av ett sådant leverne. Som ung pojke och sedan ung man, han fick inte mycket uppmärksamhet och blev alltid vald sist i idrotten. Men en flytt till San Francisco som är de homosexuellas huvudstad förändrade hans liv. För första gången i sitt liv så fick han rikligt med uppmärksamhet, späd och ung som han var. Han älskade och åtrådde uppmärksamheten men hans livsval fick konsekvenser.

Till slut inte orkade han inte med den homosexuella livsstilen längre. Han låg i rännstenen; där spydde han och sket ned sig själv med blodig avföring. Han spydde för att han under en lång tid haft könssjukdomar och infektioner i kroppen. Han fick flera infektionssjukdomar eftersom sår öppnas i analen där avföring sedan sipprar in i kroppen varav en infektion till slut uppstår. Blöja är alltså något vissa homosexuella tvingas bära. Efter många turer in på sjukhus fick kroppen nog. Joseph ändrade livsstil och är idag en pånyttfödd kristen.

Originalet: https://archive.org/details/sciambrajoseph-surviving-gay-barely-2017/page/n5/mode/2up?view=theater

Summering och översättning: https://nordfront.se/joseph-mannen-som-inte-langre-orkade-vara-homosexuell

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
2 september 2022 kl 02:29

“Jag fick tre vaccinationer, jag blev fysiskt skadad på ett mycket betydande sätt, precis som många andra skadades”, twittrade Shapira den 13 maj 2022.
Hmm, en proffesor som tar 3 st sprutor (självklart har han inte tagit en enda), mot en “virus” ingen kan bevisa existerar.
This is some major league bullsh*t right here.

Erik Forsman
Reply to  Eddie Felson
2 september 2022 kl 13:21

Vet vi ens att virus existerar och har den roll som påstås: https://newsvoice.se/2021/07/covidvirusparadigmet-erik-forsman/

:

Fredrik Eriksson
Reply to  Erik Forsman
3 september 2022 kl 22:31

Viruset heter Gp-120.
Det sitter “fästat” på ett vanligt förkylningsvirus.
Det innehåller 4 stycken spikproteiner.
Vaccinen innehåller 16 stycken spikproteiner.
Att den har den roll som påstås är väl nog inte helt erkänt ännu.
Klart ingen vågar erkänna det!
Speciellt inte fega och otrogna (otroende) svenskar.
Viruset är ett tve-eggat svärd.
Den andliga utvecklingen?
Om man inte är Kristalltant eller Medium?
Visst injektionen är till för att förhindra frälsning och göra den noll och inaktiverad och på så sätt fånga din själ i den astrala sfären.
Att Charlotta Rexmark och ett fåtal andra individer har listat ut detta är djupt imponerande.Kristin Möller och Carl Norberg mfl.
Den tekniska utvecklingen?
Iom att PCR-TESTET bara godkänner ett eventuellt positivt förhållningssätt till just Gp-120 så uppstår en rad andra problem.
Problemet är att du kan hitta Gp-120 hos princip alla material och organismer.

Aids är 22 strängar Gp-120.
Varför förändra ett “vinnande” koncept?
Det är en win-win situation för den djupa staten (dvs Riksbanken) som kontrollerar båda sidor.
Ingen slump att Riksbanken blev “blixtinkallad idag”.
https://newsvoice.se/2021/08/allvarliga-biverkningar-covidvacciner-ungdomar/#comment-408070

Fredrik Eriksson
Reply to  Fredrik Eriksson
4 september 2022 kl 08:57

Verkar som Karolinska Institutet läser mina inlägg på NewsVoice.
-De är riktiga svin!

Förkylningsvirus på gång!
Förkylningsvaccin?
-Jo du läste rätt.

https://omni.se/vanligt-virus-kan-ge-svar-pa-varfor-barn-i-sverige-far-diabetes/a/BWVwEQ

Ja,men det kommer ju fler vacciner.!
Ett vaccin mot varje sjukdom!
Obs vaccinen kommer vara precis lika livsfarliga (se 20 strängar Gp-120) som vanligt,garanterat….
Obs obs!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eddie Felson
2 september 2022 kl 14:17

Yea, maybe b..shtt. Men frågan blir ju då, varför uttalar han sig om ‘vccnrns’ biverkningar..vad har han att vinna.. Enda skulle vara att han tidigare propagerade för detta gift (vilket jag inte vet om han gjort), o nu vill come clean..Som sagt jag vet inte. Kan vara att han varit emot folkmordsförsöket fr början, och nu ser sin möjlighet att sätta sista spiken vv banditerna

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
2 september 2022 kl 20:06

Sånna här utalanden och artiklar är för det mesta riktade till folk som kommer och läsa den och tänka;
” OJ, APKOPPOR,det låter farligt,bäst att jag springer och tar en spruta mot det”.
Olika (icke sheeple) kan läsa samma artikel och ser för det mesta olika saker, sheeple läser det och ser nånting helt annat än dem förstnämda, men ser exakt samma sak som alla andra sheeple, varje gång oavsett ämne.
Det finns flera experment som bevisar detta, dem kallas oftast “You cant fix stupid”.
Elakt kan man tycka men passande.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eddie Felson
2 september 2022 kl 20:48

Njaa, visst i den här skruvade tillvaron är det mesta possibelt. Men den här snubben har för mkt att förlora, o det mesta att vinna på att vara rak. Vet inte som sagt

Fredrik Eriksson
Reply to  Eddie Felson
4 september 2022 kl 09:05

Det är bortom elakt.
Det är Sataniskt.
Regeringen är högst delaktiga i detta “massmord i slow-motion”.

Fredrik Eriksson
Reply to  jonnyjonson
4 september 2022 kl 09:03

Det kallas Law Of Karma.
Och är en känd process i och bland annat slutna Sataniska kretsar (Regeringen och Riksdagen).
Genom att (som de tror) avslöja straffet i förväg tror dem att de inte kommer att drabbas av den definitionsmässiga benämning som tex Bibelns helvete.
Därav måste nu många doktorer och sköterskor mfl “gå ut” och demonstrera farligheten i den astrala Bio-Mekaniska mRNA-markören.
De vet (många) utav dem vad de har gjort och varför. Enligt LOK så måste man göra detta. Aftonbladet och Expressen gör detta dagligen. Ni kommer förstå om ni använder omvänd polariserad process,dvs vänd på allt som skrivs. Jag kallar det som Jesus kallade dem ormar med sitt eget ormspråk.
Dvs kluvet människa och är syftet är att klyva människor uppochner.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
6 september 2022 kl 14:12

Yepp, vet det är så. dessa förvirrade varelser tror det handlar om ‘salvation by works el och tribute’. Det finns bara en väg framåt, att göra sitt bästa för sig själv (utan att kräva mer o mer) samt därefter använda sitt överskott (energi el övr resurser) till att hjälpa andra. Om de vill ha hjälp (citat okänd; man bör inte komma oombedd med hjälp..Oavsett kan man ändå aldrig hjälpa med mer än kanske 1-2% i en människas liv, resten måste var och en göra själva. När man känner man gjort vad man kunnat för människor, djur (t ex ge mat till el ta hand om en utmärglat djur mitt i smällkalla vintern) och natur. Då kan man åtminstone säga till sig själv, jag har iallafall försökt..

Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
2 september 2022 kl 01:44

Skandalerna avlöser varandra, kan det stämma. historier blir bara bisarrare, än man ens tänkt, tar liksom inte ens stopp. kom Aids från försknings labb, gjorde Covid det med isåfall, statestik, verkar iallafall, manipulerats kraftigt. men att vacciner bombar ut ännu mer sjukdomar, Gulp. ja Apkoppor har de haft överhängande hos homosexuella, men sprider alltså Själva Covid vaccinerna detta, låter ju ruggit, så fler sjukdomar blossas upp med Vaccinet, verkar ju inte ta stopp på eländet någonstans.
Det jag kan skönja, är ju idrottmänniskor, som fått märkliga hjärtproblem, men ingen vågar nämna att det troligen, är Covid vaccinerna som ställt, till det för de här tjejerna och killarna, lite kurage borde de haft, när de nämner dessa idrottare, att det troligen rör sig, om Covid Vaccinet. eftersom det verkar så uppenbart.

Erik Forsman
Reply to  Tommy Andersson
2 september 2022 kl 13:06

Tror detta är en blandning av planerad apokalyps uppblandat av sanningsavslöjande och etablissemangets desinformation. Resultatet blir ett sammelsurium av motstridiga påståenden som ingen egentligen kontrollerar. Cabalen försöker alltid framstå som om de har kontroll och att allt är planerat, eller få oss oppositionen att tro detta så som en del av den defeatism de vill vi alla ska lamslås av. Det är ett hästjobb att reda ut vad som är vad i denna plockepinnhög av inbördes oförenlig postulat. 

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Erik Forsman
6 september 2022 kl 15:20

Erik, dom säger själva att de ska släcka ned industrisamhällena. Problemet är inte bara dom, även om dom utgör det särklassigt största. Utan en av deras främsta assistans (förutom såklart den kidnappade finansen, ‘media’ och dammsugningen av all västra halvklotets företagsvärld via sitt shitt’fed’), är Människan, folket 80%, som av div anledningar iinte kan ta till sig att vi är i en attacksituation. Likt vilket krig som helst. Av ‘dom’, via ‘dom’, för ‘dom’ och deras framflyttning av positioner

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
1 september 2022 kl 14:59

Israelerna (80%) är lika lurade upp i nocken som alla andra länders befolkningar. Finns bara ett sätt att hantera dom som orsakar oss detta, och det är att vakna. Därför är Michael Yeadons artikel idag så viktig

Fredrik Eriksson
Reply to  jonnyjonson
2 september 2022 kl 20:15

De är faktiskt lite mer 90+% mer lurade än svenskarna.
Det gick lite lättare med lätttrogna Israeler.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
1 september 2022 kl 11:30

Shapira är inte ensam forskare/läkare om sina slutsatser. NU BORDE ALL VACCINERING MED mRNA-BASERAT PREPARAT UPPHÖRA; SAMT DE STIPULERADE (WHO) TESTERNA UTFÖRAS AV OBUNDNA ORGANISATIONER!

Bo Skenben
Bo Skenben
Gäst
1 september 2022 kl 11:08

Tips

Stämmer det att UK nu säger att vaccin inte bör tas av gravida? Vad vet de? Är det kopplingen till låga födelsetal?

https://www.youtube.com/watch?v=IyYZQll_EgA

Erik Forsman
1 september 2022 kl 07:18

Tack, tack Christian.

Det finns nu fler och fler studier som visar att monkeypox enbart kan spridas via delande av kroppsvätskor, inte via hud mot hud som man tidigare trott. Vad det innebär, när barn och djur blir drabbade, får ni själva räkna ut. I min värd är detta ganska anmärkningsvärt minst sagt.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)01436-2/fulltext
https://www.foxnews.com/media/nbc-news-monkeypox-chiefly-transmitted-through-sex-between-men-suggests-cdc-update-communications-strategy

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11040679/Two-children-test-positive-monkeypox-CDC-confirms.html

Christian Pavón
Christian Pavón
Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 97 54 18

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV