Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Jeff Berwick: Så vad händer egentligen på lördag 24 sep 2022?

publicerad 21 september 2022
- Gästskribent
Jeff Berwick, 23 jan 2021, selfie
Jeff Berwick, 14 juli 2022. Foto:eget verk
Jeff Berwick, 14 juli 2022. Foto:eget verk

OPINION. Vid det här laget har du utan tvekan hört att vissa människor förutspår att något enormt händer på lördag. Faktum är att en ledamot av det tyska parlamentet sa: “Ingen kommer att glömma den 24 september, och alla kommer att komma ihåg exakt var han eller hon var.”

Kommer det att bli ett tillkännagivande om en eskalerad konflikt med Ryssland och/eller Kina? Kommer det att bli en global bankstängning, livsmedelsbrist eller massavbrott?

Blir det ingenting alls?

Vad det än är så vet vi inte vad det är förrän på lördag, men som The Dollar Vigilante och The Crypto Vigilante fortsätter att berätta – det lönar sig att vara förberedd.

Oavsett vad som faller, är det uppenbart att världen går igenom några svåra tider.

Mellan dockteatern Ukraina/Ryssland och den hotande lågkonjunkturen och mellan nästan säker matbrist och exploderande inflation. Det är svårt att veta vilken sida som är upp halva tiden.

Vi vet att krypto är svaret på världens problem, men även det har sina problem.

Börser som Coinbase varnar nämligen för att de kan behålla din krypto om något händer med deras finansiella stabilitet. Vissa av oss kallar det “börsstöld”.

Text: Jeff Berwick | Texten är ett utdrag från Berwicks senaste mail-utskick den 21 september 2022 | NewsVoice noterar att Berwick ofta haft rätt i sina prognoser när det gäller ekonomi


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Jeff Berwick