Jeff Berwick: Så vad händer egentligen på lördag 24 sep 2022?

7
Jeff Berwick, 14 juli 2022. Foto:eget verk
Jeff Berwick, 14 juli 2022. Foto:eget verk

OPINION. Vid det här laget har du utan tvekan hört att vissa människor förutspår att något enormt händer på lördag. Faktum är att en ledamot av det tyska parlamentet sa: “Ingen kommer att glömma den 24 september, och alla kommer att komma ihåg exakt var han eller hon var.”

Kommer det att bli ett tillkännagivande om en eskalerad konflikt med Ryssland och/eller Kina? Kommer det att bli en global bankstängning, livsmedelsbrist eller massavbrott?

Blir det ingenting alls?

Vad det än är så vet vi inte vad det är förrän på lördag, men som The Dollar Vigilante och The Crypto Vigilante fortsätter att berätta – det lönar sig att vara förberedd.

Oavsett vad som faller, är det uppenbart att världen går igenom några svåra tider.

Mellan dockteatern Ukraina/Ryssland och den hotande lågkonjunkturen och mellan nästan säker matbrist och exploderande inflation. Det är svårt att veta vilken sida som är upp halva tiden.

Vi vet att krypto är svaret på världens problem, men även det har sina problem.

Börser som Coinbase varnar nämligen för att de kan behålla din krypto om något händer med deras finansiella stabilitet. Vissa av oss kallar det “börsstöld”.

Text: Jeff Berwick | Texten är ett utdrag från Berwicks senaste mail-utskick den 21 september 2022 | NewsVoice noterar att Berwick ofta haft rätt i sina prognoser när det gäller ekonomi

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Nicobe
Nicobe
Gäst
21 september 2022 kl 17:43

Vad är Shemita och vad skulle det betyda för oss?

Robert
Robert
Gäst
21 september 2022 kl 09:08

Med all sannolikhet var det en felsägning av ledamoten, han menade 24 februari. Resten av hans tal tyder 100% på detta. Om det var en “freudian slip” kan man ju dock fundera över.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Robert
21 september 2022 kl 12:02

Kan du utveckla runt datumet 24/2 och vilket år (gissar såklart du menar 2023), och inte nu på lördag 24e. Sk fauci sa själv fel en gång ang giftmordskampanjen, när hans trut slirade och sa; 2016 blir det en ‘pandemi’/aka sätter vi igång plandemin. Trump vann sedan valet några månader senare och beordrade in andra mindre s a s dödliga ‘vaccnr’, men kunde inte göra mer än han gjorde då klappjakten på honom satte igång så fort han äntrade ‘vita huset’. Är vad jag läst, sant el inte..

Men blir ‘eventet’, som Berwick syftar på, den 24e feb 2023, ja då har man åtminstone ytterligare några månader på att förbereda för ev nästa crackdown fr parasitglobalisternas sida

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
21 september 2022 kl 15:26

Shemita är på Lördag.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Å. Södergren
21 september 2022 kl 16:07

Exakt, Jeff Berwick återkommer ofta till detta datum i olika vloggar.

Nicobe
Nicobe
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
21 september 2022 kl 17:42

Vid en snabb betraktelse så bör väl det vara något gott i så fall, eller är det jag som fattar fel i mitt tio sekunders läsande på en blogg? Utveckla gärna Sassersson, som vet mycket om sådana här saker

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Nicobe
21 september 2022 kl 20:05

Tyvärr jag kan ingenting om sådana “där saker”. Jag har bara noterat att Berwick av någon anledning kommer in på ämnet ibland. Kontakta gärna Berwick och fråga honom hur han tänker.

Mitt intresse för Berwick är enbart hans ekonomiska perspektiv, hans kunskaper om kryptovaluta och vad han ser hända i Mexiko och värden, i stort.

Vi befinner oss i en epok när alla djupare kunskaper är ovärderliga.

Last edited 4 månader sedan by Torbjörn Sassersson red.