Biverkningar av mRNA-vaccin inkluderar allvarliga skador på penis

publicerad 18 september 2022
- av NewsVoice
Boxershorts. Foto: Tacticalstore.se

VACCININDUSTRIN. DailyClouts programchef sammanfattar tidigare okända former av allvarliga vaccinskador på mannens penis på grund av mRNA-injektioner. Informationen är resultatet av att interna dokument från Pfizer släppts enligt ett domstolsbeslut.

Skadorna på mannens penis på grund av mRNA-vaccinationer inkluderar penisventrombos (blodpropp), även känd som Mondors sjukdom, penisneoplasma (en cancerform) och även mikrobiella infektioner.

Totalt släpptes i mars 55.000 sidor av dokumentation via amerikanska Food and Drug Administration (FDA). Det handlar om data som Pfizer lämnat in till FDA från sina kliniska prövningar till stöd för en covid-19-vaccinlicens.

De var den amerikanska distriktsdomaren Mark T. Pittman som i januari 2022 beslutade att avslå en begäran från FDA att mörka dokumenten under de kommande 75 åren.

"Detta är en bomb", sade ordföranden och chefsjuristen Mary Holland för Children's Health Defense (CHD):

"Åtminstone nu vet vi varför FDA och Pfizer ville hålla dessa uppgifter hemliga i 75 år. Dessa fynd borde omedelbart sätta stopp för Pfizers covidvacciner. Potentialen för allvarlig skada är uppenbar, och de som skadats av vaccinerna är förbjudna att stämma Pfizer för skadestånd...."

Källa: Red Voice Media och Daily Clout

Relaterat