Nybildat fackförbund i Australien vill rensa bort politiken ur vården och den medicinska vetenskapen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 september 2022
- NewsVoice redaktion
Avi Gemini, sep 2022. Foto: RebelNews.com

VÅRD & HÄLSA. Ett nybildat fackförbund har kickstartat en läkarrörelse för att återföra tillit och autonomi till förhållandet mellan läkare och patient och för ta bort den ekonomiska politiken från medicinsk praktik.

“Vi vet att australiensiska läkare fick munkavel under hela pandemin, men bakom kulisserna har ett växande antal sjukvårdspersonal satt sina karriärer på spel för att stå upp för medicinsk frihet.” – Avi Gemini

Intervjuade läkare säger att relationen läkare och patient skadats av att en “tredje part” deltagit i dialogen med patienten om hur denne ska behandlas. Den tredje parten har under de senaste 2-3 åren bestått av olika språkrör för regeringen, vilka framfört åsikter och utsatt läkaren för aktiv påverkan av ej etisk eller medicinsk natur.

Text: NewsVoice | Källa: RebelNews.com | Rebel News får precis som NewsVoice inget presstöd. Rebel News bygger därför sin existens på läsarnas bidrag. Du kan stödja kanalen genom att köpa en prenumeration, genom att handla på kanalens shop eller donera.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • WHO och nästan alla nationella regeringar och läkare begick ett oacceptabelt misstag när man massvaccinerade befolkning under en pandemi. Det orsakar flera virusvarianter och förlänger pandemin. Folk som vaccinerar sig med ett oprövat vaccin tar en okänd hälsorisk. Aldrig har så många dött och skadats av ett vaccin. Allt enligt Luc Montinger, Nobelpristagare, Professor och läkare.

 • Det är många patienter som far illa under den svenska hälso och sjukvårdsadministrationen.
  Skulle helst villa kalla den en dödspatrull direktansluten till Schwabs WEF.
  OBS! Vårdpersonalen är inte inblandad i mina synpunkter.
  Hoppas KD står vid sina ord att avveckla ”regionerna”!

  • Ni tror inte det är sant, men det är inte Schwab som är “the head” för the Great Reset !!

   Det är “Kung” CHARLES i England!!!

   Kanada, Nya Zeeland, Australien är under honom. Det är nämligen andra regler när drottning Elisabeth som var en kvinna var regent och nu när en KUNG av manlig kön får tronen. Hinner tyvärr inte bifoga källor men hoppas ni kan researcha det här om ni är intresserade…..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *