Polens utrikesminister hotar Ryssland med massivt motangrepp om kärnvapen används i Ukraina

-

VÄRLDEN. Blockets svar på all användning av massförstörelsevapen från Moskvas sida i Ukraina får inte vara kärnvapen, men måste ändå vara massivt och förödande, sa Polens utrikesminister Zbigniew Rau vid onsdagens framträdande i NBC News-showen “Meet the Press”.

NATO:s svar på all rysk användning av taktiska kärnvapen måste vara “förödande”, men endast konventionella vapen får användas, eftersom Moskvas försvarshot inte riktas mot NATO-blocket, enligt utrikesminister Zbigniew Rau.

“Såvitt vi vet hotar Putin att använda taktiska kärnvapen på ukrainsk mark, inte för att attackera NATO, vilket innebär att NATO bör svara på ett konventionellt sätt, men responsen måste vara förödande. Jag antar att detta är det tydliga budskap som NATO-alliansen just nu sänder till Ryssland”, sa Rau.

USA:s utrikesminister Antony Blinken är inne på samma linje. Han varnade i söndags att “konsekvenserna skulle bli fruktansvärda” för Ryssland om de använder kärnvapen i Ukraina och tillade att detta meddelande har kommunicerats till den ryska ledningen både offentligt och privat.

Varningen är en konsekvens av ett offentligt tal av Vladimir Putin i förra veckan, där han tillkännagav en mindre partiell mobilisering i Ryssland och samtidigt passade på att kritisera vissa högre tjänstemän i NATO för att de antydde att användning av kärnvapen mot Ryssland var motiverat.

Putin slog fast att ett sådant drag inte kommer att lämnas obesvarat av Ryssland, och påminner om att Ryssland har sin egen arsenal av extremt kraftfulla vapen, av vilka några överträffar sina västerländska motsvarigheter.

“Om vår nations territoriella integritet hotas kommer vi säkerligen att använda alla medel vi har för att försvara Ryssland och vårt folk. Det är inte en bluff”, sa Putin.

Rysslands vice utrikesminister Sergey Ryabkov påpekade förra veckan att Ryssland inte hotar någon med kärnvapen. Han hänvisade till de journalisterna som nämnt att den ryska militärdoktrinen säger att kärnvapen endast får användas om sådana vapen eller andra massförstörelsevapen används mot Ryssland eller om Ryssland står inför ett existentiellt hot från fientliga stater som använder konventionella vapen.

Text: NewsVoice

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

7 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
30 september 2022 kl 11:58

Nu när mängder av soldater är injicerade med en tredje dna sträng och det i combo med 5G får blodet att sluta fungera. Hur blir det då om en arme’ med besprutat manskap ställs mot riktade frekvensvapen? Mängder med atleter faller ihop av hjärtstopp vid ansträngning och militära aktiviteter är om något ansträngande, vad händer vid en front nu om saker vill sig?

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Å. Södergren
30 september 2022 kl 15:37

Hjärtstoppen har inget med radiovågor att göra vare sig med 5G eller nån annan sort. Täck inte upp för dem som idkar biokrigföring mot mänskligheten genom nonsensteorier!

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
30 september 2022 kl 18:52

Både ja och nej.
Hjärtstoppen beror på Grafene-Oxide som i sin Nano-format och sin mängd miljarder små nano-rakblads-partiklar skär sönder aktiva och friska vaccinerade människor inifrån.
96% av vaccinen innehåller Grafene-Oxid.
Det som aktiverar Oxid-Nano-Sheets är fysisk aktivitet på hög nivå, (elit-nivå). Inte 5G i sig självt (även om det kan hjälpa till i “processen”.

Däremot är 5G aktivator för Python-Nano-payloads i Viruset, dvs det som gör att folk segnar ner och dör på plats (i Wuhan såg man det synligt). “Död guld-fisk syndromet”.
Symtomen påminner exakt om Kobra-gift, vilket är förmodligen enligt min mening (och många andras) vilket är syntetiserat och modulerat återigen ner till nano-nivå så det når förbi blod/hjärna-barriären.

5G kan såklart aktivera andra funktioner men kan fås främst att arbeta i 60 Ghz-svep-spektrumet, (alla reagerar inte på exakt samma frekvens).
Genom att få människor att svårare att andas.
Finns även andra mera subtila funktioner som har med nano-piezo-kristaller (något som testades i Rwanda).

Vaccinerna innehåller alla 3 stycken sorters “pay-load” men är lagda i olika lager. Finns en teori om “dåliga batcher” men är inget jag personligen tror på, men den har förmodligen ett uns av sanning.

Maria Zeee w/ Dr. Rarhid Buttar the COVID-19 Injections Has Been Programmed for 5G Activation
https://www.brighteon.com/474604b6-5dc3-4a05-985c-36b66aa999ab

Last edited 2 månader sedan by Fredrik Eriksson
Benny A
Benny A
Gäst
30 september 2022 kl 08:49

Vem behöver ovänner när vi har såna här polare i Polen.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
29 september 2022 kl 21:10

Polen är alltså en lost spelbricka ftf, om inget unikt händer med det landets ‘ledning. De är en del av dom som konstant muckar gräl. Gör inte det polska folket ngt mkt snart, ja då..

General Sikorsky, som förhandlade väl med Tyskland -38 och Tyskland var accepterande i att låta gränsdragningarna fr 1919skammen vara kvar, bara det blev en infrastrukturkorridor mll Tyskland och Königsberg via Danzig. Gen Sikorksy ansåg det rimligt, två veckor senare mördades han. Känner vi igen det rotchldska/rockefellska scenariot..

Den ‘sikorsky’ som gratulerade washington till n1,2 attentatet, kan knappast vara en ‘släkting’, en krypto snarare för att förnärma släkten Sikorksy. Varför annars skulle rotchldska/rockefellska washington plocka fram det krypet

Torbjörn Sassersson red.
Admin
29 september 2022 kl 20:28

Hungarian FM warns of apocalyptic conflict

“The international community should focus on ensuring that the current escalation between Moscow and NATO does not spiral into a direct military conflict, the Hungarian foreign minister has said.

Speaking to Russian news outlet RIA Novosti while in New York for the 77th session of the UN General Assembly, Peter Szijjarto said: “If you ask me, the most important task now is to prevent tensions in relations between Russia and NATO from growing into an open military confrontation.””

https://www.rt.com/news/563447-hungary-warns-nato-russia-conflict/

Benny H
Benny H
Gäst
29 september 2022 kl 16:47

Europas hyenor Polen förnekar sig aldrig! Tydligen fattar korkskallarna inte att Warszawa kommer att vara en av de första städerna att jämnas med marken av den ryska vedergällningen. Men visst, Rau är väl redan på Nya Zeeland när det händer så han bryr sig väl inte….De här löjliga hoten från polackerna tar väl ingen i Kreml på särskilt stort allvar utan anser väl att det bara är en hyena som ylar. Inte ens som en liten hund alltså…Patetiskt!

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV