Stefan Löfven kan bli ny ledare för Europeiska Socialdemokratiska Partiet – Magdalena Andersson lyrisk

8
Bild: Stefan Löfven,2017. Foto: Bengt Nyman. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons
Bild: Stefan Löfven,2017. Foto: Bengt Nyman. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons

Socialdemokraterna nominerar Stefan Löfven till ny ordförande för det Europeiska Socialdemokratiska Partiet (PES) som samlar alla socialdemokratiska partier i hela Europa. Löfven står som enda kandidat till posten.

“Det är med glädje och stolthet som Socialdemokraterna nominerar vår tidigare statsminister och partiordförande Stefan Löfven till ny ordförande för det Europeiska socialdemokratiska partiet”, säger partiordförande Magdalena Andersson till TT.

Det Europeiska Socialdemokratiska Partiets gala går av stapeln den 14-15 oktober i Berlin. Värd är det tyska socialdemokratiska partiet, SPD. Kongressen väljer ut ledarskapet och kritar upp politiskt program för de närmaste åren.

“Stefan Löfven är en sann europé som för med sig erfarenhet och respekt. Det är ett erkännande för svensk och nordisk socialdemokratis starka ställning att det finns ett brett stöd för Stefan Löfven som ny ordförande”, säger Magdalena Andersson.

Europeiska Socialdemokratiska Partiet är det näst största politiska partiet i Europa

Socialdemokraterna.se beskriver ESP:

“Europeiska Socialdemokratiska Partiet (ESP) och dess grupp ”Progressive Alliance of Socialists and Democrats” i Europaparlamentet är det näst största politiska partiet i Europa med 33 fullständiga medlemspartier och 12 associerade och 12 observatörspartier som tillsammans arbetar för ett bättre och mer progressivt Europa. ESP bilades 1992 och har sitt säte i Bryssel.”

Text: NewsVoice | Källa: TT

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Michael
Michael
Gäst
24 september 2022 kl 16:17

Sossarna kan inte ha inte stora krav när de anlitar Stefan Löfven, frågan är om de inte hittar en tiggare utanför Ica med större kompetens!

Brandy36
Brandy36
Gäst
22 september 2022 kl 13:04

Hmm, får se hur det går med detta, han har ju ingen nation han kan tömma på pengar lika lätt som han gjorde med de svenska skattebetalarnas ungdomar som han skuldsatte för att rädda en låg pensionsåldern för Medelhavsländernas folk.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
22 september 2022 kl 12:57

Är det bara jag som är lite efterbliven? Eller skyltar man med något man hållt på med länge först nu?

Att olika partier i olika länder sammarbetade i EU parlamentet visste jag. Men att de faktiskt skulle ha ett gemensamt “parti” var nytt.

Så då är väl strukturen redan klar för att sudda ut gränserna och stärka vår “demokrati” genom att centrera och ta makten ännu längre bort från länderna och dess medborgare.

Europas förnedrande stater. EFS! Och så ett “demokratiskt” val vart fjärde år då alla EU medborgare får rösta på pest eller kolera i fyra år till.

Ja få ska bestämma över de många, och skall man ha ett fullständigt förakt för demokrati så är det väl helt rätt väg att gå.

Notera att jag själv inte lägger någon värdering i “demokrati”. En riktigt bra diktator är nog det enda som skulle kunna rensa i vårat “träsk”. Jag skulle väl föredra en medveten och upplyst engagerad befolkning, men men. I min lilla byfåne diktatur Smedjebacken fick den socialistiska regimen över 50% av rösterna.

Här rä klankulturen och inaveln ett utbrett problem.

JohnnyD
Johnny
Reply to  Josef Persson
22 september 2022 kl 13:32

Instämmer, socialisterna organiserar sig för att kunna kontrollera befolkningen över nationsgränserna till folkets nackdel. Vart tog friheten vägen?

Last edited 4 månader sedan by Johnny
Fredrik Eriksson
Reply to  Johnny
22 september 2022 kl 14:51

Om du tror på Carl Norbergs definition av frihet kommer du bli grymt besviken.
De enda vita hattarna ni kommer se är FN:s stödtrupper och lokala milis när de kommer fråga er om “The Papers Please”.
Ända från Malmö, Ystad och upp till Haparanda.
Då som nu Q ÄR EN PSY-OP FRÅN MOSSAD I ISRAEL.
Q (ANON) är samma polaritetsmässiga as som var med och störtade de 2 tornen den 11:e September 2001. De som störtade tornen kallade sig Anon.
Priset för din frihet är mycket högre än så.
Att Löfven är enda kandidaten till ett jobb han inte en sökt är
en fantastisk underdrift.
-Det är alltid de själva som skapar problem som de har lösningen på.
Även om det bara finns en tjänst och en aspirant.
Med betoning på as.
Förmodligen planerar Löfven redan nu och drivs av en febrig dröm av total kontroll, trots att han har blivit bortröstad av det svenska folket 2 gånger.
-Som typ Jas-planen han sålde till fattiga Afrikanska bananplockare.

Friheten har ett oerhört högt pris.
Det kommer nämligen vara ditt eget.

Om du såklart inte vill vaccinera dig 8 gånger och ta en booster var 3:e månad som FN har planerat.
Iofs säger Matti Sällberg (knarkar-Matti) att 50 doser är mini (låter bekant) som utgångspunkt tack vare pandemins dignitet.
Problem,reaktion och lösning.
Verklig frihet finns först när du lär identifiera dessa 3 rörelsemönster.
Sen finns det ju iofs SANN frihet men den sanningen kan aldrig komma inifrån. Och det är en helt annan diskussion.

Erik Forsman
Reply to  Fredrik Eriksson
24 september 2022 kl 16:34

Och hur vet du att Q (ANON) ÄR EN PSY-OP FRÅN MOSSAD I ISRAEL? När och var har q-anon någonsin sagt till oss vad ska vi tycka, tro eller på annat sätt sagt åt oss vad vi ska tro?

Betänk det oerhört stora uppvaknandet med alla avslöjanden som skett. Varför skulle det inte istället kunna vara MOSSAD I ISRAEL som ligger bakom anklagelsen som en sorts skademinimering? För er som inte lusläst eller behöver påminnas https://rumble.com/v1kp401-bombshell-guantanamo-bay-detention-camp-global-elite-taken-to-gitmo-by-us-s.html

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Erik Forsman
24 september 2022 kl 20:14

Psyops står som spön i backen i denna intressanta tid. Det så kallade jobb hr Löven “fått” är helt klart en tillrättavisning för att han inte höll hela perioden ut. Samma hände även Göran Persson som fick sitta i Swedbank när det oundvikliga penningtvättsavslöjandet dök upp. De här stollarna märker aldrig i början att de är målvakter i ett större spel.

De har alltid en morot som hägrar och kumpanerna beskrivs här av Al Jazeera. https://www.youtube.com/watch?v=15N9K3wXh0Y

Löven har sin sommarstuga, köpta för svenska skattepengar som väntar på Maldiverna om han kan paddla rätt i sörjan. Fast det verkar allt mera tveksamt ut om han fixar det.

Erik Forsman
Reply to  Josef Persson
24 september 2022 kl 18:07

“Är det bara jag som är lite efterbliven”?

Nej, du är inte efterbliven för detta var något nytt för mig med (om inte jag heller är efterbliven?). Man röster således på svenska partier som enligt mandatfördelningen sänder politiker till Europaparlamentet. Där bildas block men att det i sin tur muterar till partier? Blir det i så fall samma som vårt nationella parlament? Två block, som kör samma politik, med skillnaden att detta parlament inte stiftarlagar eller lägger förslag för det sköter Europakommunionen. Parlamentets roll är att tycka till lite och i extrem fall blockera förslag. Händer det återkommer bara förslaget en stund senare med millimeterförändringar och under tiden byter pengar och positioner ägare.