Premiärminister Jacinda Ardern vill begränsa yttrandefriheten globalt för att rädda världen

-

VÄRLDEN. Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern säger till FN att det måste finnas ett internationellt organ som kontrollerar tal. Hon använde krig och klimatförändringar som exempel på varför regeringar globalt måste kontrollera människors tankar och uppfattningar. Ben Swann kommenterar.

Jacinda Ardern som är direkt kopplad till World Economic Forum (WEF) delar de ideer som WEF sprider bland världens politiker. En av dessa idéer handlar om utökad kontroll av människors yttrandefrihet och därför även deras tankar. Syftet är att rädda världen.

Ben Swann resonerar att Jacinda Ardern använder en omvänd kausal retorik som handlar om att Ardern har uppfattningen att det är regeringar i världen som kan stoppa krig, men att det bara är möjligt om människor förstår att krigen är olagliga. Swann säger att i realiteten är det tvärtom, det är regeringar som startar krig och det är människor i världen som vägrar att delta i krigen och som kräver att regeringar ska stoppa dem.

Videokälla: Truth in Media (Sovren Media) med Ben Swann (inslaget innehåller reklam)

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

13 KOMMENTARER

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sten B
Sten B
Gäst
6 oktober 2022 kl 22:09

Det är nästan väl uppenbart att WEF en huvudaktör i det mörka spelet. Större delen, eller samtliga, västledare har koppling till WEF – Jacinda, Trudeau, Merkel, Makron, Rutte(n) samt en lång rad människor på framstående positioner.

WEF, Frimurare, Bilderbergare, Romklubben, Trilaterala kommissionen, WHO, FN, enskilda aktörer som Soros, Gates, Rockerfeller, Rotschild har infiltrerat och styr direkt och indirekt. Detta är mörkrets representanter. Ren ondska! Lägg därtill de stora finansbolagen så har vi järngänget som är synliga överallt, i åtminstone alt media. Det behövs inte lång tids sökning på nätet för att verifiera det. Den översta toppen hör vi mindre om.

Korten ligger för tusan på bordet! Vi har gång efter annan fått bevittna hur kontrollsamhället realiseras, sedan länge har väst manipulerats och börjat vittra sönder, befolkningarna (männen) försvagas via feminisering, massinvandring, dålig föda, läkemedel, injektioner, moraliskt förfall, människor görs infertila , ungdomar förvirras med transsagor för att lösa upp kärnfamiljen, kemikaliespridning i luften, tandkrämer, kläder, vatten, klimatlögner, förminskning av människor och vilka de är, skapar motsättningar, förtrycker mänskligheten i största allmänhet. Hjärntvätten är så omfattande att vi nästan inte märker hur illa ställt det är.

Gott folk, mörkret är överallt tycks det, men det beror på att ljuset tvingar upp dom ur sina unkna hålor en gång för alla. Nu är det upp till allmänheten att klippa bojorna. Förslagsvis stryks mainstream media som informations- och nyhetskälla. Glöm villfarelsen att regeringar och myndigheter arbetar för folkets bästa så är grovjobbet gjort.

Om skeendet i världen är en spegling av mänsklighetens medvetandetillstånd, då torde vi snart ha nått en kritiskt punkt där det är så illa att väckarklockan blir så högljudd att det blir omöjligt att sova vidare.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
6 oktober 2022 kl 19:19

Liten ton från Samoa, Tänk vad dessa människor måste hållas
i koppel!
https://www.youtube.com/watch?v=lWl9xrVjolw&ab_channel=Dr.RomeProductionTamaOlePouseilala

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
6 oktober 2022 kl 15:24

Hahahaha….att lyssna på dessa meningslösa “individer”, är som att slänga pengar i sjön. De kan inget, vet inget, har inte kunskap om mkt o då ingen insikt om ngt i princip. De är slavar, drillade att lyda slaven klausrotschildschwabb sprungna ur ‘hans’ löjligafamiljenfabrik. Vi ska minnas, att de sprattlar. Är som i slutet av alien1 filmen, där parasiten får en krafrluftstråle på sig o kväser i sitt oförstånd

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
6 oktober 2022 kl 12:28

Och en av de regeringar i världen som medverkar till att skapa krig, är just den Arden själv leder.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
6 oktober 2022 kl 12:00

Att någon över huvud taget lyssnar på psykopaterna?

Låt säga att “klimatförändringarna” är reela. Den största drivaren av denna borde då vara den fullständigt offantliga energiförbrukningen som sparandet, insamlandet och bearbetandet av varenda lite jävla tweet någon kläckt ur sig innebär.

Så offantligt jävla (förlåt för svärandet) mycket energi som går åt till att övervaka och kontrollera människor!

Ja sanningen måste sannerligen vara riktigt jävla farlig! Länge leve sanningen. Eller längst lever sanningen kanske man skall säga? Den behöver ju inte ljuga ihop en sörja och beskydda den till varje pris. Och när våra makttagres fruktlösa försök till att styra skapelsen som Gudar fallerat, även om lidandet lyckas åstadkomma är offantligt. Så kommer ju sanningen stå där oberör ändå.

Andreas
Andreas
Gäst
Reply to  Josef Persson
6 oktober 2022 kl 21:21

Ja sanningen, denna verklighetens spegel, är det enda som kommer att överleva detta universum för att återberätta vad som skedde. Därför borde det vara alla människors ”religion”, om man nu ska använda sig av detta ord. Dock attackeras den istället för de som är rädda för den, vars skara växer för var dag.

Mats Jangdal
Mats Jangdal
Gäst
6 oktober 2022 kl 11:35

Hon är en del av det globala hotet mot all frihet. Pandemin har lagt detta hot i öppen dager.
https://www.frihetsportalen.se/2022/10/pandemisk-vattendelare/

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
6 oktober 2022 kl 10:16

Det blir spännande att få uppleva vem som skall tysta Socialisten Jacinda Ardern?

robert öjefors
Gäst
6 oktober 2022 kl 07:41

Fler o fler idioter poppar upp,dom flesta styrda av World economic forum.

JohnnyD
Johnny
6 oktober 2022 kl 07:37

Man tror ju inte att det kan vara sant, men det är det tydligen. En fascist häxa har talat. Yttrandefriheten fick ta mycket stryk under plandemin. Förut var det hets mot folkgrupp som begränsade Yttrandefriheten och sedan kritik av regeringens covid-19 politik. Vi får hoppas Elon Musk befriar Twitter från censuren och att grundlagarna respekteras.

Tomas Peterson
Tomas Peterson
Gäst
Reply to  Johnny
6 oktober 2022 kl 15:43
Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Tomas Peterson
6 oktober 2022 kl 18:26

Tackar för länken Tomas Peterson,
Elon Musk är bara en ytterligare betald pellejöns i systemet. Hans försök att ta över plattformen twitter är tydligen en följd av att facebook exponerades som det CIA-organ det är för att samla persondata globalt. Huigotalks som jag följt ett bra tag visar ju kopplingen till det kinesiska kontrollsystemet som är väl beprövat. Ansiktsigenkänning digitalt måste vara en våt dröm för regimer som inte vill ha kritik. Häri inkluderar jag den nuvarande svenska och alla andra liknande kommersiella förrättningar. Dagens swebbtv hade ett utmärkt inlägg från en inringare, lyssna 29 min in https://swebbtube.se/w/i4nkQ1H9nGqJJ5nEWoCzpP

Fredrik Eriksson
Reply to  Jan Rosbäck
6 oktober 2022 kl 21:19

Anser du som jag att dagens kvasintellektuella debatt är felvinklad och att fler börjar inse att den enda egentliga Sting-operationen som ägde rum var vid injektionstillfället?
Speciellt med tanke på Mossad/NATO operativ 5G teknologi?

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV