Premiärminister Jacinda Ardern vill begränsa yttrandefriheten globalt för att rädda världen

publicerad 6 oktober 2022
- av Gästskribent
Premiärminister Jacinda Ardern i Nya Zeeland, Foto: NZ Herald Focus

VÄRLDEN. Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern säger till FN att det måste finnas ett internationellt organ som kontrollerar tal. Hon använde krig och klimatförändringar som exempel på varför regeringar globalt måste kontrollera människors tankar och uppfattningar. Ben Swann kommenterar.

Jacinda Ardern som är direkt kopplad till World Economic Forum (WEF) delar de ideer som WEF sprider bland världens politiker. En av dessa idéer handlar om utökad kontroll av människors yttrandefrihet och därför även deras tankar. Syftet är att rädda världen.

Ben Swann resonerar att Jacinda Ardern använder en omvänd kausal retorik som handlar om att Ardern har uppfattningen att det är regeringar i världen som kan stoppa krig, men att det bara är möjligt om människor förstår att krigen är olagliga. Swann säger att i realiteten är det tvärtom, det är regeringar som startar krig och det är människor i världen som vägrar att delta i krigen och som kräver att regeringar ska stoppa dem.

Videokälla: Truth in Media (Sovren Media) med Ben Swann (inslaget innehåller reklam)


Så här kan du stötta Newsvoice